Ma vec sam negdje na pocetku ove "teme" naisao da je ovo bandera, 10 kV, ne jaca i eventualno balzi oblik opgw-a da ga pricuva da ne trehne kad prva proljetna 'tica sleti na njega...joint union wrote:Ja citam i ne mogu da vjerujem, ovako ni najzagrizeniji cetnici (a nije da ih nije bilo na forumu) nisu pisali. Treba samo na ignore.zateznistub wrote:Kad je muhu uspio isprovocirat lik je za detaljne medicinske analize...i to strucnjaka svih medicinskih nauka, ukljucujuci i onoga za rektalne preglede...
Nego zatezni, jel ono zatezni ili nosivi?
Krst na Zlatištu!?
- zateznistub
#551 Re: Krst na Zlatištu!?
- muha_sa
#552 Re: Krst na Zlatištu!?
klošari jedva cekaju da hraknu na Sarajevo i njegove stanovnike---lijece svoje komplekse tastaturom a kad dodju u grad preskacu tramvajske šine plašeci se da ih struja ne ubije i zabiju se u neko coše ko miševi.Ma.Le.Na wrote:Ja ne kontam sta je konkretno problem...sto većina Sarajlija neće da ide rušiti ovu smijuriju i sto je smatramo smijurijom ili sta?!
Dobro reče lik...ovo je pokazatelj ekonomskog stanja u RS...jadno da jadnije ne može
internet mudolozi.
- O'zone
- Globalni moderator
#553 Re: Krst na Zlatištu!?
Ja neki dan pozajmi komšiji macolu da neke kaldrme sredi oko kuće a da nisam e vjeruj da bi sad išao da tucam onu banderuMa.Le.Na wrote:Ja ne kontam sta je konkretno problem...sto većina Sarajlija neće da ide rušiti ovu smijuriju i sto je smatramo smijurijom ili sta?!
Dobro reče lik...ovo je pokazatelj ekonomskog stanja u RS...jadno da jadnije ne može
- Ma.Le.Na
#554 Re: Krst na Zlatištu!?
muha_sa wrote:klošari jedva cekaju da hraknu na Sarajevo i njegove stanovnike---lijece svoje komplekse tastaturom a kad dodju u grad preskacu tramvajske šine plašeci se da ih struja ne ubije i zabiju se u neko coše ko miševi.Ma.Le.Na wrote:Ja ne kontam sta je konkretno problem...sto većina Sarajlija neće da ide rušiti ovu smijuriju i sto je smatramo smijurijom ili sta?!
internet mudolozi.
Ko ih hebe muha ba, uzmi papka u tramvaju
- avetinja
#555 Re: Krst na Zlatištu!?
Nećemo valjda Bajram pod krstom dočekati.
- muha_sa
#556 Re: Krst na Zlatištu!?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RxHnA3rbIRo [/youtube]
- Ma.Le.Na
#557 Re: Krst na Zlatištu!?
Jasta radiO'zone wrote:Ja neki dan pozajmi komšiji macolu da neke kaldrme sredi oko kuće a da nisam e vjeruj da bi sad išao da tucam onu banderuMa.Le.Na wrote:Ja ne kontam sta je konkretno problem...sto većina Sarajlija neće da ide rušiti ovu smijuriju i sto je smatramo smijurijom ili sta?!
Ja jedva čekam viceve i meme na ovu temu
-
djedje
#558 Re: Krst na Zlatištu!?
Pa to su sve stvari iz tog spomenutog dokumentarca, znaci ti sve sto znas o ratu pokupio si iz tog jednog jedinog domkumentarca jel? Bem ti tu svecku brateCamber wrote:Oni su dogovorili 56% za FBIH, a onda je Milosevic otisao u sobu, ne sobu, gdje je Aliji iza kreveta stojala mapa sa unaprijed odredjenim postotcima, 51-49, znaci Bosnjacima frtalj, Hrvatima i Srbima ostalo. I tako udje Milosevic kod Alije zeme da ga poselami, kaze samo to virilo, iza kreveta, ti postotci. Onda skonta da to ne odgovara onom odredjenom vec unaprijed na koje je zemo Alija pristao. Pa ode kod Dicka Holbrooka i to mu kaze. Onda je bilo vracaj postotke. Kako su to tehnicki uradili, koga briga. Glavno je to da su Izetbegovici najvece stetocine u historiji Bosne. A ono slijetanje njega i Zlaje Lagumdzije na Butmir, ono je tek bila prica za sebe koju nijedan patriot ne bi uradio. Ono je bilo toliko sumnjivo da ja danas ne bih se kladio da to zapravo nije bilo naredjenje KOS-a. Koliko je samo oruzja tad izgubljeno?djedje wrote:
Pa patriota ti svoju historiju ne znas, sta je rec? I bolan nije bilo 51-49pa ako su nakon 51-49 opet crtali kako su isto nacrtali? Bilo je vise % za federaciju pa je onda Haris predlozio da se vrati teritorija Sipova. A ta ona jedna emisija ti je BBC dokumentarac "Smrt Jugosavije"
Pa nista, slabo ti to moj patriJoto. Ne ide iz svecke reko sam ti
- joint union
#559 Re: Krst na Zlatištu!?
Mene zanima postoji li gradjevinska dozvola za ovo, naime i sam znas kakve zezancije trebaju da "ubodes" stub u zemlju, projekti, staticki proracuni, ispitivanja itd.zateznistub wrote:Ma vec sam negdje na pocetku ove "teme" naisao da je ovo bandera, 10 kV, ne jaca i eventualno balzi oblik opgw-a da ga pricuva da ne trehne kad prva proljetna 'tica sleti na njega...joint union wrote:Ja citam i ne mogu da vjerujem, ovako ni najzagrizeniji cetnici (a nije da ih nije bilo na forumu) nisu pisali. Treba samo na ignore.zateznistub wrote:Kad je muhu uspio isprovocirat lik je za detaljne medicinske analize...i to strucnjaka svih medicinskih nauka, ukljucujuci i onoga za rektalne preglede...
Nego zatezni, jel ono zatezni ili nosivi?
Takodje, ako ono cudo padne i ubije nekog, ko je odgovoran? Ima li neki projektant potpisan, neki ugovor za izgradnju potpisan?
-
Ripicipi
#560 Re: Krst na Zlatištu!?
Pa sta cekas?avetinja wrote:Nećemo valjda Bajram pod krstom dočekati.
-
aldinjo
#561 Re: Krst na Zlatištu!?
Veoma lahko bi tako moglo biti.avetinja wrote:Nećemo valjda Bajram pod krstom dočekati.
- zateznistub
#562 Re: Krst na Zlatištu!?
muha_sa wrote:klošari jedva cekaju da hraknu na Sarajevo i njegove stanovnike---lijece svoje komplekse tastaturom a kad dodju u grad preskacu tramvajske šine plašeci se da ih struja ne ubije i zabiju se u neko coše ko miševi.Ma.Le.Na wrote:Ja ne kontam sta je konkretno problem...sto većina Sarajlija neće da ide rušiti ovu smijuriju i sto je smatramo smijurijom ili sta?!
internet mudolozi.
-
aldinjo
#563 Re: Krst na Zlatištu!?
A šta ti čekaš?Ripicipi wrote:Pa sta cekas?avetinja wrote:Nećemo valjda Bajram pod krstom dočekati.
-
dječak sa šibicama
#564 Re: Krst na Zlatištu!?
Turbo basom ruse kriz na Zlatistumuha_sa wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RxHnA3rbIRo [/youtube]
-
TheMule
#565 Re: Krst na Zlatištu!?
muha_sa wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RxHnA3rbIRo [/youtube]
muha, fakat si se izgubio 100%. Par cetnika baci pricu na dijasporu, i ti se sad tog uhvatio. Elem, sta je tvoje misljenje za krst, rusiti ili ne?
- Chisum
#566 Re: Krst na Zlatištu!?
Ne znam vjeruj mi sta si mislio. Ako je Mejtas u Svabiji, javi mi, da proslavim, da ne brinem vise ni za sebe ni za djecu.cindrlimindrli wrote:Chisum wrote:Pusti dijasporske debile...![]()
Sto sam ja mislio da ti zivis vani?
Last edited by Chisum on 21/09/2014 19:29, edited 1 time in total.
-
cindrlimindrli
#567 Re: Krst na Zlatištu!?
haj dobroChisum wrote:Ne znam vjeruj mi sta si mislio. Ako je Mejtas u Svabiji, javi mi, da proslavim, da ne brinem vise ni za sebe ni za djecu.cindrlimindrli wrote:Chisum wrote:Pusti dijasporske debile...![]()
Sto sam ja mislio da ti zivis vani?
- avetinja
#568 Re: Krst na Zlatištu!?
Autobus.Ripicipi wrote:Pa sta cekas?avetinja wrote:Nećemo valjda Bajram pod krstom dočekati.
-
VCorp
#569 Re: Krst na Zlatištu!?
zateznistub wrote:Koji to "mi"? Abdicevci ili ona druga polovica?VCorp wrote: I dobro je i rekao, bAliji je bilo Sarajevo i okruzenje dosta, sreća je vaša da mi u Krajini toliko volimo Bosnu pa da hocemo uopće da koegzistiramo s vama jer realno ne zasluzujete. Malo se aktivirajte oko toga, doci cemo i mi na proteste u Sarajevo protiv fasizma, mozda naucite da brinuti se o Bosni ne znaci zderati burek i ostale pite.
I sta ste to vi uradili? Da nije bilo HV Ne bi vas bilo ni za tariguza.
Lijepo sam napisao da sam bio vojnikV. Korpusa, nauci se citati.
Jesi cuo ti za akcije Tigar i Breza ? Jesi cuo da smo razbili Arkanovce sto oni sami govore, jesi cuo da su niski specijalci dobili po nosu kod nas, jesi cuo da smo ranili Mladica i malo je nedostajalo da ga ubijemo ? Vojne dokumente iz njegovog dzipa smo proslijedili u Sarajevo pa su izbjegnuta stradanja hiljada Bosnjaka i Hrvata ?
Mi nismo nista uradili ? Sta ste vi uradili za Bosnu i Hercegovinu ? Hamdija Pozderac uveo u Ustav SFRJ nas narod kao konstitutivni pa smo dobili mogucnost da idemo na referendum i izglasamo nezavisnu BiH. Ko nam je ubio Izeta Nanica, Irfana Ljubijankica ? Ko je bio Atif Dudakovic i ko je bio Mehmed Alagic ? Bez obzira sto je ratni zlocinac i mrzim ga je li Fikret Abdic napravio najvecu firmu u Jugoslaviji i hranio je pola ? Je li Nurija Pozderac? obrazovao pola Bosne s projektom hiljadu škola kad se kod nas nije znalo pisati i bili smo seljačine ? Momak moj, mi smo za BiH uradili više nego svi vi zajedno i ti meni imas obraza pričati lovačke priče iz Sarajeva
Akcija sa HV je bila zajednicka jer nismo ni mi mogli sami ni oni uraditi ono sto je urađeno. Da su nas probili spojio bi se VRS sa Abdićevcima a da su njih probili onda bi se spojila s njima i SAO Krajina i gdje bi onda bili Hrvati ? Dok su moji saborci, Bosnjaci, isli braniti Vukovar i Slavoniju vi ste ispijali svoje kaHve po Sarajevu a politicari su lizali guzice Srbima.
Zapamti da je rokanje po Sarajevu stalo kad smo MI dosli s HV na polozaje da gađamo Banja Luku a bili smo u okruzenju i nismo imali tunel poput vas. Kad su rekli da dalje ne smijemo ko je psovao u Prijedoru mater Aliji nego mi, upitaj ljude iz drugih korpusa koji su bili tamo
Da nije bilo nasih boraca vas bi mozda i dan - danas rokali poput Palestinaca u Gazi. Mi smo bili borci a vi glineni golubovi i platili ste cijenu kao i Srebrenicani zbog Alije i vaše supackoulizivacke politike zbog koje smo opet mi platili cijenu za vrijeme komunista i bune.
-
Zastavnik_dzemo
#570 Re: Krst na Zlatištu!?
Realno nikog od nas ne zanima ova skalamerija ..... sad mogu cetalji s romanije sici u ferhadiju i posrati se kolektivno na plocnik, mi bi samo to zaobisli tiho prokomentarisali, nasmijali se ... poneki bi slikali, a svi bi jedva cekali da dodjemo kuci i citamo komentare na klixu
- It_is_a_Leclerc
#571 Re: Krst na Zlatištu!?

Sad će administratori
- shibonja
#572 Re: Krst na Zlatištu!?
I
I
I
-------------------------
I
I
I
I
I

I
I
-------------------------
I
I
I
I
I
-
dezurni_ucenik
#573 Re: Krst na Zlatištu!?
leclerc, brace yourself sta?' Ne vidi ti se ostatak slike. 
- shibonja
#574 Re: Krst na Zlatištu!?
Da imam para ,otiso bih do nekog nebodera u po Sarajeva i postavio mjesec i zvijezdu ko u Las Vegasu,da se vidi sa svih okolnih brda,i da sija i dan i noc,a stanarima bih placo rezije za ulaz kao protuuslugu 
-
Zastavnik_dzemo
#575 Re: Krst na Zlatištu!?
Ja sam davno predlagao .... napraviti zeleni svjetleci polumjesec sa trebevica do huma .... poduprijet ga gigantskom zvijezdom