Obicne djevojke koje prodaju sex

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
emko1234

#551 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by emko1234 »

dobar osjecaj wrote:Ja vas ne osudjujem. Postavljala sam pitanja jucer iz kojih razloga vi konkretno koristite usluge kurvi i dobila sam neke odgovore. Ja licno stavljam znak jednakosti izmedju kurvi i njihovih musterija.
Iako je uvrijezeno misljenje da vecina muskaraca rado masta ili ostvaruje svoje mastarije posjecujuci kurve, to jednostavno nije tacno.
Pitam se kod ovih nasih vrsnjaka sto sad posjecuju kurve, da li znaju ili su razmisljali da li su to i njihovi ocevi radili/rade prije braka, tokom braka i slicno. Kakva su vam razmisljanja o tome u kontekstu odlaska kurvama kao odlasku u soping usluge? Spada li i to u porodicne tradicije i odlike muskosti koje se prenose s koljena na koljeno?
Jesi ti psiholog?
Moj stari je osoba za sebi, ja sam osoba za sebe. Znam lika kojem je tata hodža a on pije alkohol. Dakle očigledno je da između tih stvari ne postoji uzročno posljedična veza.
U mom slučaju konkretno nema nikakve pozadine oko toga što u sitne sate volim popit viski i otvoreno platiti takvu vrstu usluge. Uvijek se trudim da im bude ugodno isto košto bi se trudio i oko nekog s kim nemam nikakvu namjeru. Bude lijepo meni, bude lijepo njoj. Malo se ispričamo, ona kaže meni sta je muči ja kažem njoj. Fino je pitam šta voli a šta ne voli, kažem joj koji su moji fetisi, ona mi kaže dokle mogu ići. Ako se ona potrudi oko mene, ja to nagradim. I svi sretni.
I sad bi ja trebao da se brinem jel moj dedo jebo kurve, ili pradedo ili stari?
ma daaaaj :D
madner

#552 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by madner »

Eh, kakva je Pesta kupleraje imala. :D
dobar osjecaj

#553 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dobar osjecaj »

emko1234 wrote: Jesi ti psiholog?
Moj stari je osoba za sebi, ja sam osoba za sebe. Znam lika kojem je tata hodža a on pije alkohol. Dakle očigledno je da između tih stvari ne postoji uzročno posljedična veza.
U mom slučaju konkretno nema nikakve pozadine oko toga što u sitne sate volim popit viski i otvoreno platiti takvu vrstu usluge. Uvijek se trudim da im bude ugodno isto košto bi se trudio i oko nekog s kim nemam nikakvu namjeru. Bude lijepo meni, bude lijepo njoj. Malo se ispričamo, ona kaže meni sta je muči ja kažem njoj. Fino je pitam šta voli a šta ne voli, kažem joj koji su moji fetisi, ona mi kaže dokle mogu ići. Ako se ona potrudi oko mene, ja to nagradim. I svi sretni.
Ne. Ne treba da se brines, sto se mene tice, ni o cemu. Samo me zanima u kontekstu ovako zivahne rasprave i slasnih opisa uzitaka u carima kurvi razlicitih kategorija, koliko je to sve prihvatljivo u vasim porodicama. Da li se nesto takvo njeguje generacijama?
eluna

#554 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by eluna »

_BataZiv_0809 wrote:
eluna wrote: odem tamo kad poželim cirkusa da se nagledam i ismijem :-D

helem, povedi 2-3 jarana

OBAVEZNO: flaša pića na stol - to mu ga dođe kao neki marker da imate lovu i da plaćate

i onda kreni da biraš pogledom :D

ako "dama" dobro mrda i baca pogled na stol, svoje piće u ruke, priđeš stolu, koja kurtoazna, pa poziv za stol

samo pazi da najprije utvrdiš pazar, one malo finije će samo očekivati da platiš pića, i da ih ne diraš, akcija bi mogla uslijediti tek nakon 3-4 izlaska

ovo možeš naći i po slogi i u BOSNI na ilidži, ali i na svakom drugom mjestu - takve "fine cure iz mahale" se poznaju upravo po tome što lafo neofirno mjerkaju muške i odokativno procjenjuju debljinu novčanika, još ako spomeneš da treba sestri da kupiš neki skupi parfem ali ne znaš šta je trenutno "in" a ona izbifla sve redom - onda je iskusna
Hahaha, dobar opis, vidi se da si dobro skenirala situaciju. Elem nece biti problem, uvijek narucim flasu vina, a prilazim samo curama koje me mjerkaju :D Pa cemo vidjeti hoce li biti sta :lol:
zanimljivi su mi ti društveni fenomeni ........... ako te to gnjavi, na bh telecomu, na stranici oglasa imaš također ponudu - e to me šokiralo kad sam vidjela - priznajem - iako me odavna više ništa ne iznenađuje
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#555 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by ladyblue18 »

Ja samo da ispravim da nisu zene usrale temu moralisanjem vec vi pricom o profesionalkama na temi koja se bavi "obicnim djevojkama", zene su samo nastavile.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#556 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _BataZiv_0809 »

eluna wrote:
zanimljivi su mi ti društveni fenomeni ........... ako te to gnjavi, na bh telecomu, na stranici oglasa imaš također ponudu - e to me šokiralo kad sam vidjela - priznajem - iako me odavna više ništa ne iznenađuje
Malo mi je ovo konfuzno, ali ako sam te uspio shvatiti, po oglasima se nude :D
madner

#557 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by madner »

Pa to jeste definicija prefesionalnih kurvi nizeg ranga.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#558 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _BataZiv_0809 »

dobar osjecaj wrote: Ne. Ne treba da se brines, sto se mene tice, ni o cemu. Samo me zanima u kontekstu ovako zivahne rasprave i slasnih opisa uzitaka u carima kurvi razlicitih kategorija, koliko je to sve prihvatljivo u vasim porodicama. Da li se nesto takvo njeguje generacijama?
Eto bas se za bajramskim ruckovima prica o seksualnim preferencijama. Ne pretjerujte zdravllja vam!
dobar osjecaj

#559 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dobar osjecaj »

_BataZiv_0809 wrote:
dobar osjecaj wrote: Ne. Ne treba da se brines, sto se mene tice, ni o cemu. Samo me zanima u kontekstu ovako zivahne rasprave i slasnih opisa uzitaka u carima kurvi razlicitih kategorija, koliko je to sve prihvatljivo u vasim porodicama. Da li se nesto takvo njeguje generacijama?
Eto bas se za bajramskim ruckovima prica o seksualnim preferencijama. Ne pretjerujte zdravllja vam!
Ne komunicirate medjusobno jedino za bajramskim ruckom valjda :?

Kontam kako ovdje pisete nasiroko o svim dobrim aspektima obilaska kurvi i koliko nas pokusavate ubijediti da je to ispravno da ste u stanju i sa muskim clanovima unutar svojih porodica negdje na istom tragu price opusteno razgovarati kao o vremenu i da vam je to mozda normalno. Samo nagadjam :sad:
Last edited by dobar osjecaj on 24/10/2014 15:50, edited 1 time in total.
emko1234

#560 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by emko1234 »

dobar osjecaj wrote:
emko1234 wrote: Jesi ti psiholog?
Ne. Ne treba da se brines, sto se mene tice, ni o cemu. Samo me zanima u kontekstu ovako zivahne rasprave i slasnih opisa uzitaka u carima kurvi razlicitih kategorija, koliko je to sve prihvatljivo u vasim porodicama. Da li se nesto takvo njeguje generacijama?
HAHAHAHHAHAHAH.
Jel se ti zajebavaš u petak u 15.46?
Čuj jel to njegujemo? hahahahahahha. Normalno da njegujemo, njegujemo ljubav prema kurvama i smokvu ispod koje su nana i dedo prvi put opčili davne 1949 kad su se upoznali u Stocu (nije mi niko iz Stoca, nego su se našli u isto vrijeme na istom mjestu) :D
supercali

#561 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

dobar osjecaj wrote:Ja vas ne osudjujem. Postavljala sam pitanja jucer iz kojih razloga vi konkretno koristite usluge kurvi i dobila sam neke odgovore. Ja licno stavljam znak jednakosti izmedju kurvi i njihovih musterija.
Iako je uvrijezeno misljenje da vecina muskaraca rado masta ili ostvaruje svoje mastarije posjecujuci kurve, to jednostavno nije tacno.
Pitam se kod ovih nasih vrsnjaka sto sad posjecuju kurve, da li znaju ili su razmisljali da li su to i njihovi ocevi radili/rade prije braka, tokom braka i slicno. Kakva su vam razmisljanja o tome u kontekstu odlaska kurvama kao odlasku u soping usluge? Spada li i to u porodicne tradicije i odlike muskosti koje se prenose s koljena na koljeno?
dobar osjecaj to je sve individualno kako je ko isao i kako ko ide kod kurvi i zbog cega
od 10 ljudi dobit ces bad 9 razlicitih odgovora
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#562 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _BataZiv_0809 »

dobar osjecaj wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Ne komunicirate medjusobno jedino za bajramskim ruckom valjda :?

Kontam kako ovdje pisete nasiroko o svim dobrim aspektima obilaska kurvi i koliko nas pokusavate ubijediti da je to ispravno da ste u stanju i sa muskim clanovima unutar svojih porodica negdje na istom tragu price opusteno razgovarati kao o vremenu i da vam je to mozda normalno. Samo nagadjam :sad:
Ja sa svojim ocem imam specificifan odnos, obzirom da se isti razveo od moje mame i otisao, te se pojavio u mojoj 15.godini zivota, tako da nisam najreprezentativniji. Ali evo pricao sam sa njim o tome, dobio savjete cega da se cuvam :D Sasvim normalna stvar :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#563 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _BataZiv_0809 »

supercali wrote: dobar osjecaj to je sve individualno kako je ko isao i kako ko ide kod kurvi i zbog cega
od 10 ljudi dobit ces bad 9 razlicitih odgovora
Druze dzaba je ovdje i crtati. Emko i ja smo naveli bar 10 razlicitih motiva, tipova ljudi, situacija u kojima se posjecuju nocne dame. Dzaba sve. Ne treba slijepcu namigivati :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#564 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _BataZiv_0809 »

ladyblue18 wrote:Ja samo da ispravim da nisu zene usrale temu moralisanjem vec vi pricom o profesionalkama na temi koja se bavi "obicnim djevojkama", zene su samo nastavile.
Usrali smo i jedni i drugi ako ces iskreno. Mi smo uvidjeli da tema o obicnim djevojkama koje prodaju sex ne polucuje rezultate, te smo je prosirili na domen profesionalne prostitucije sa kojom barem neki imaju iskustva. Na 20 strana se nije javio niko da je znao ista konkretno reci o ovim "obicnim".

Zene sa svojim moralisanjem bi upale kad tad, stoga je bespredmetno raspravljati u stilu KO JE POCEO RAT :D
supercali

#565 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

pa konkretno o ovim obicnim sigurno imaju i ovdje iskustva ali se ne prica
iskreno sto bi recimo pricao o komsinici sto se sa njom pozdravim
ili je ta neka obicna s kojom ja to upraznjavam
ili neka prijateljica iz drustva

dosta stvari ljudi kriju neke s pravom neke da ne bi ispali ovakvi ili onakvi
dale cooper

#566 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dale cooper »

Iako zaista nije tema, ali ja ću još jednom ponoviti da sam apsolutno za legalizaciju
i zakonsko regulisanje prostitucije. Siguran sam makar u jednom, mnogo manje
bi bilo frustriranih ljudi. Posebno zato što se svi dičimo i spominjemo kako smo duboko
moralni, a u suštini smo isto toliko iskvareni i korumpirani kao i "mrski zapad" koji
uvijek volimo optuživati da nam nameće svoje trendove i način života.

A zašto muškarci posjećuju prostitutke? Siguran da na to pitanje postoji bezbroj odgovora.
I ko to kaže da samo muškarci posjećuju prostitutke? :D
Alkos

#567 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Alkos »

Upadoše žene nepozvane i pokvariše muško sijelo... :mrgreen: Čast izuzecima.

Nedo Bog da se ikad legalizuje prostitucija, već zamišljam žene s oklagijama kako čekaju muževe ispred kupleraja! Bolje 'vako kad se ne zna... :lol:
Big Ang

#568 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Big Ang »

Stvarno ne mislim da je moralisanje ako kazem da me dusa boli za curicama koje budu s nekim idiotima zarad dzempera, stikli, ultra dopune ...
Otisla je tema gdje ne treba ali mi bi svi trebali razmisliti sta smo to uradili pa je materijalno postalo toliko bitno da se mlade djevojke tako prodaju...
Last edited by Big Ang on 24/10/2014 17:18, edited 1 time in total.
KIseljak12

#569 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by KIseljak12 »

Glede legalizacije, bilo je legalno/polu-legalno do 2. svj. rata. Mrska komunisticka vlast je dosta tome stala u kraj. Zasto se ne bi vratili malo u to doba..
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#570 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _BataZiv_0809 »

Zensko neslaganje sa prostitucijom ima namanje veze sa moralom, a puno vise sa necim drugim. Hint: nelojalna konkurencija :D
Big Ang

#571 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Big Ang »

Molim.vas vratimo se temi. Hvala. :eh:

Ovo je predznak sudnjeg dana :facepalm:
supercali

#572 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

Big Ang wrote:Stvarno ne mislim da je moralisanje ako kazem da me dusa boli za curicama koje budu s nekim idiotima zarad dzempera, stikli, ultra dopune ...
Otisla je tema gdje ne treba ali mi bi svi trebali razmisliti sta smo to uradili pa je materijalno postalo toliko bitno da se mlade djevojke tako prodaju...
to sta "smo" uradili da je materijalno postalo toliko bitno je vec ppolitika i druge sfere zivota

sta smo ja ti bata seka uradili da bi neka amela bila s bizmismenima radi parfema?
Alkos

#573 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Alkos »

_BataZiv_0809 wrote: Ja sa svojim ocem imam specificifan odnos, obzirom da se isti razveo od moje mame i otisao, te se pojavio u mojoj 15.godini zivota, tako da nisam najreprezentativniji. Ali evo pricao sam sa njim o tome, dobio savjete cega da se cuvam :D Sasvim normalna stvar :thumbup:
Očekujem da se javi neki psiholog ženskog roda koji će utvrditi da iz gore boldiranog razloga posjećuješ prostituke i plaćaš ljubav. :mrgreen:
Big Ang

#574 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Big Ang »

supercali wrote:
Big Ang wrote:Stvarno ne mislim da je moralisanje ako kazem da me dusa boli za curicama koje budu s nekim idiotima zarad dzempera, stikli, ultra dopune ...
to sta "smo" uradili da je materijalno postalo toliko bitno je vec ppolitika i druge sfere zivota

sta smo ja ti bata seka uradili da bi neka amela bila s bizmismenima radi parfema?
shta ja znam shta...nesta...mozda smo kupili nesto na ktedit, dakle nesto za shta nemamo pare uopce pa je amela skontala da se sve moze i mora imati...
supercali

#575 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

Big Ang wrote:
supercali wrote:

shta ja znam shta...nesta...mozda smo kupili nesto na ktedit, dakle nesto za shta nemamo pare uopce pa je amela skontala da se sve moze i mora imati...
e jbg sada
sto si ti kupila stan na kredit kad mozes u nekoj prikolici zivjeti ili auto kad mozes pjeske bez kredita
ja znam da ima ljudi koji kupuje na kredit i neke stvari koje nisu potrebne i koje su tu samo da bi se pokazao kao neki status ili sta vec al uzimanjem stvari na kredit kriviti te ljude za situaciju da amela daje tijelo za parfem je bas glupo
Post Reply