IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

ZA KOGA ĆETE GLASATI 12. OKTOBRA 2014. ZA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BiH IZ FBiH?

Poll ended at 12/10/2014 23:08

BUDIMIR ŽIVKO - SPP
3
1%
CERIĆ MUSTAFA - Nezavisni kandidat
31
7%
ČOVIĆ DRAGAN - HDZ BiH
28
6%
HADŽIOMEROVIĆ BAKIR - SDP BiH
64
14%
HALILOVIĆ SEFER - BPS-Sefer Halilović
19
4%
IZETBEGOVIĆ BAKIR - SDA BiH
69
15%
RADONČIĆ FAHRUDIN - SBB BiH-Fahrudin Radončić
19
4%
RAGUŽ MARTIN - HDZ 1990
68
15%
SULJAGIĆ EMIR - DF-Željko Komšić
125
28%
Ostali kandidati
21
5%

Total votes: 447

daddy-kool

#551 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by daddy-kool »

Izašli su kompromitirajući materijali o dva kandidata za člana predsjedništva BiH iz reda Bošnjaka - FR i BH.
Ko bi mogao biti sljedeći na redu? :D
Goldenhand

#552 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by Goldenhand »

Opetja033 wrote:
jon_jovi wrote:Zašto se anketa na forumu razlikuje od one na portalu Klixa?
Forum je ljevičarski a portal posjećuju papci sa desna?
Mislis forumom preovladavaju ljevicarske i CheGuevara seljacine i ublehe? Ranije je to bilo jos vise izrazeno.
Za desničare je reganje na forum rocket science.
wolf07

#553 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by wolf07 »

.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#554 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by -LIBERO- »

Goldenhand wrote:
Opetja033 wrote:
jon_jovi wrote:Zašto se anketa na forumu razlikuje od one na portalu Klixa?
Forum je ljevičarski a portal posjećuju papci sa desna?
Mislis forumom preovladavaju ljevicarske i CheGuevara seljacine i ublehe? Ranije je to bilo jos vise izrazeno.
Za desničare je reganje na forum rocket science.
:D :izet:
wolf07

#555 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by wolf07 »

daddy-kool wrote:Izašli su kompromitirajući materijali o dva kandidata za člana predsjedništva BiH iz reda Bošnjaka - FR i BH.
Ko bi mogao biti sljedeći na redu? :D
Zasto bi pronalazenje kompromitujucih materijala za bilo kog politicara u BiH (osim svega par casnih izuzetaka) trebalo biti neki poduhvat?
putokaz1

#556 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by putokaz1 »

Moja anketa
Izetbegović 43%
Hadžiomerović 20 %
Radončić 17%
Suljagić 15%
Ostali 5%
-
Čović 73%
Raguž 22 %
Ostali 5%
--
Ivanić 49 %
Cvijanović 46%
Ostali 5%
crvenebrigade

#557 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by crvenebrigade »

putokaz1 wrote:Moja anketa
Izetbegović 43%
Hadžiomerović 20 %
Radončić 17%
Suljagić 15%
Ostali 5%
-
Čović 73%
Raguž 22 %
Ostali 5%
--
Ivanić 49 %
Cvijanović 46%
Ostali 5%
Daleko je od istine ovo licitiranje, pa cak i spinovanje izbornih rezuultata za Predsjednistvo Bosne i Hercegovine.

Uvjeren sam da razlika izmedju prvog i drugog kandidata nece biti velika, a da konkretno Bakir Izetbegovic gubi ovu izbornu utrku na korist drzave i radost opljackanog i osiromasenog naroda od dinastije Izetbegovic.
putokaz1

#558 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by putokaz1 »

U mojoj sredini postoji samo Sda nažalost
Pomalo Sdp i Sbih.
Sda drži 90% Bošnjačkih opština.
Drži dosta ministarstava.
Imaju stranačku infrastrukturu.
Ljudi razočarani u Sdp,pa i u Sbb.
Zbog toga velika razlika za Izetbegovića.
A Suljagić nepoznanica?
wolf07

#559 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by wolf07 »

crvenebrigade wrote:
Izetbegović 43%
Hadžiomerović 20 %
Radončić 17%
Suljagić 15%
Ostali 5%
-
Čović 73%
Raguž 22 %
Ostali 5%
--
Ivanić 49 %
Cvijanović 46%
Ostali 5%
Daleko je od istine ovo licitiranje, pa cak i spinovanje izbornih rezuultata za Predsjednistvo Bosne i Hercegovine.

Uvjeren sam da razlika izmedju prvog i drugog kandidata nece biti velika, a da konkretno Bakir Izetbegovic gubi ovu izbornu utrku na korist drzave i radost opljackanog i osiromasenog naroda od dinastije Izetbegovic.
Ti si izgleda kompletan angazman na ovom forumu posvetio uvjeravanju sirokih klix masa u to da je Izetbegovic gubitnik na izborima. Samo me zanima sta ces uraditi kad ga proglase pobjednikom. Mislim da kako vrijeme odmice sve je jasnije da u Predsjednistvo ulaze Covic i Izetbegovic, jedina enigma je RS po tom pitanju a blagu prednost dajem Ivanicu iako bi mozda za probosanske snage bilo bolje da to bude Cvijanovicka jer ona nema taj kapacitet da predstavlja bilo sta ozbiljno. Ona po svaku recenicu ide kod Mileta i idealno bi bilo da u NSRS vecinu dobije sadasnja opozicija a da ceone funkcije Predsjednika RS-a i clana Predsjednistva BiH dobiju kandidati SNSD-a.
crvenebrigade

#560 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by crvenebrigade »

wolf07 wrote:
crvenebrigade wrote:
Izetbegović 43%
Hadžiomerović 20 %
Radončić 17%
Suljagić 15%
Ostali 5%
-
Čović 73%
Raguž 22 %
Ostali 5%
--
Ivanić 49 %
Cvijanović 46%
Ostali 5%

Ti si izgleda kompletan angazman na ovom forumu posvetio uvjeravanju sirokih klix masa u to da je Izetbegovic gubitnik na izborima. Samo me zanima sta ces uraditi kad ga proglase pobjednikom. Mislim da kako vrijeme odmice sve je jasnije da u Predsjednistvo ulaze Covic i Izetbegovic, jedina enigma je RS po tom pitanju a blagu prednost dajem Ivanicu iako bi mozda za probosanske snage bilo bolje da to bude Cvijanovicka jer ona nema taj kapacitet da predstavlja bilo sta ozbiljno. Ona po svaku recenicu ide kod Mileta i idealno bi bilo da u NSRS vecinu dobije sadasnja opozicija a da ceone funkcije Predsjednika RS-a i clana Predsjednistva BiH dobiju kandidati SNSD-a.
A tvoj cjelokupan angazman na ovom forumu zasnovan je na odbrani dvadesetogodisnje kriminalne hobotnice SDA, te agitovanje za nesposobnog i sa mnogim aferimima Bakira Izetbbegovica, koji misli da je ovo monarhija u kojoj ce se naizmjenicno mijenjati clanovi porodice Izetbegovic.
pemanapemani

#561 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by pemanapemani »

Ne bi SDA slala slatkiše, pravila invaziju sa plakatiranjem i preplakatiranjem, dozivala Erdogana..., da je Bakir Izetbegović baš tako izvjestan u Predsjedništvu :D
biske

#562 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by biske »

pemanapemani wrote:Ne bi SDA slala slatkiše, pravila invaziju sa plakatiranjem i preplakatiranjem, dozivala Erdogana..., da je Bakir Izetbegović baš tako izvjestan u Predsjedništvu :D
:thumbup:
baxus

#563 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by baxus »

Ovdje na forumu na ovoj anketi vodi Suljagic, mada to nije neki uozarak cca 400 ljudi. A plus je su to malo vise kosmopolite od ostatka birackog tijela.
Na ulici, među ljudima (govorim za Sarajevo) onako u neformalnim razgovorima, kako sam ja do sad primijetio i ispipao puls, među taksistima, obicnim radnicima...mlađim, starijim najviše ljudi je spomenulo Radončića da će za njega glasat.
Suljagić također dobro kotira
Hadžiomerović samo kod vjernih komunjara, koji su fakat vjerni stranci i glasali bi za svog kandidata pa da je i od govana,
i Izetbegović, najmanje popularan. Njega uglavnom favorizuju ovi što su povezani sa strankom i imaju neki interes.
Makar ja nisam sreo još nekog da bi glasao za njega radi nekih normalnih ideala i ubjeđenja.
Uglavnom ovi vrbovani, sto im je neko nešto obećao.
putokaz1

#564 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by putokaz1 »

Kolega predhodnik dobro govori,slažem se ali
kod mene u biračkom mjestu izetbegović i sda imaju 100 posmatrača,plaćeno po 30 KM,nek svaki donosi 5 glasova,to je 500.
vjernih komunjara ima oko 100 tinjak.
Sbb ima nekoliko posmatrača to je ispod 100 glasova.
Suljagić,bivši sdp ovci,sdu ovci te u mom mjestu povratnik Sbih na političkoj sceni,prelaze tu 100 ciljaju na 200.
Sarajevski kanton očekujem borbu sva 4 kandidata(po forumu Df jako kotira,i Radončić,ali nesmijemo zaboravit uvjek jaku sda i sdp jer su dio vlasti), u Tk:Tuzla hadziomerovic te radončić-izetbegovic,gracanica gradacac hadziomerovic,ostalo 10 općina izetbegovic ,naročito banovici,suljagić i radončić će malo zaostajat za njima.
Koliko može radončić čija stranka po rejtingu blago pada jer je imala uspjeh 4 manadat u parlamentu bh 2010,ali kao novitet?
U nekim kantonima je pola njihovih poslanika prešlo u nezavisne il u druge stranke.
Na osnovu infrastrukture(koju Sda ima a Df nema),statistike(osim poraza od Silajdžića uvjek pobjede),pada sdp-a,pada Sbb-a,nacionalnog raspoloženja naroda,moje mišljenje da pobjeđuje Izetbegović.Iako ne planiram glasat za njega.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#565 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by plain vanilla »

StupskaBitanga wrote:Raguž :thumbup:
glasas za HDZ? :shock:
StupskaBitanga

#566 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by StupskaBitanga »

ne za HDZ ko ti je to rekao
wolf07

#567 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by wolf07 »

@crvenebrigade

Takvi se zakljucci donose kad neko cita samo ono sto hoce a ne ono sto stvrano pise. Ja sam bar desetak puta na ovoj temi pominjao cinjenicu da sam na proslim izborima svoj glas za clana Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka dao Silajdzicu. I dao bih opet da mogu jer vjerujem da on jeste taj profil politicara kakav nam treba u najvaznijoj kuci u BiH. Posto su pametni Bosnjaci Silajdzica apsolutno diskvalifikovali 2010.g. (a dijelom je i sam kriv za to jer mu je stranka bila i ostala kadrovski "tanka" i malo je uradio da se to popravi) smatram da je Izetbegovic sad najbolji izbor. Svi ostali kandidati su mi u najboljem slucaju dobacili do mjesta gradonacelnika Sarajeva ili jos manje. Predsjednistvo drzave je - Predsjednistvo drzave. I jos samo jedan detalj, na temelju cega se ovdje tvrdi da je Alija Izetbegovic ostavio stranku i drzavu Bakiru Izetbegovicu?

Sto se tice ovih "licnih" anketa tipa - pric'o sam s ljudima na ulici, taksistima.... To slobodno objesite macku o rep. Prvo i najbitnije - BiH JE VECA OD PROSTORA OGRANICENOG SEBILJOM I ZGRADOM SKUPSTINE!!! Drugo, ljudi u drugim krajevima imaju drukcije kriterije. Ne zelim spocitavati sarajlijama manjak patriotizma i sl., ali kako god su se sarajlije sjetile da je u BiH rat onog trenutka kad su im granate pocele padati u avlije, isto tako i razmisljanje da je Radoncic zajeban frajer jer ima onaj veliki "saraf" kod zeljeznicke stanice ne znaci ama bas nista nekom iz Banovica ili Kalesije ko je u Srajevu bio jednom ili nijednom. Ti ljudi Radoncica gledaju sasvim drugim ocima.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#568 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by plain vanilla »

plain vanilla wrote:
StupskaBitanga wrote:Raguž :thumbup:
glasas za HDZ? :shock:
pa za Raguza
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#569 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by -LIBERO- »

Upravo.
Ne kontam sto se dosta ljudi, i to onih koje cijenim, utripovali da je Raguz bilo sta drugo nego, na neki nacin, glas za HDZ. Istina, HDZ'90, al opet HDZ. :D

Malo liberalnija inacnica nacionalne stranke, ali ipak je to sto jeste. Desna, nacionalna stranka...jednonacionalne artikulacije, i to je tako. A Raguz je, koliko god bio prihvatljiviji od Covica, ipak to sto jeste. A prije sam napisao sta je to. Da se ne ponavljam. :D
General War

#570 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by General War »

Nekoliko puta u postovima vidim da se tuzli po automatizmu pripisuje neka pro SDP zadrtost (sigurna SDP baza)...onako u krugovima koliko ja mogu procjeniti iz razgovora po gradu, cini mi se da SDP ce se jako razocarati za Tuzlu...mislim da ce tuzlaci najvise "sararti" sa predlozenim kandidatima ili strankama.
Steta sto Raguz nije malo vise se ukljucio u djelovanje na TK...Mijo Kresic je stavio na liste sve sto hoda i podsjeca na hrvate i koje je mogao da obrlati.
putokaz1

#571 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by putokaz1 »

Jasmin Imamović kontroliše Tuzlu,po mom nepobjediv je sdp tu.Teško mi zamislit da u roku od 2 godine,sda ili sbb ili df mogu stići sdp u općini tuzla.
A na TK može bit šaranja Sda-sdp-sbih-sbb-df-hdz(prolaze),a bps-sdu-nsrzb-boss-neko novi ili neplaniran oko praga.
npr ovako
Sda 16 Alić,Bjraktarević ,Salibašić,Lugavić,Kahrimanović,Konjić...
Sdp 8 Ivo Divković,Hadžić,Krajinović,Šečić,Ilić...
Sbih 4 Asmir Hasić,Šadić Muhamed ,Amir Arnautović,Almir Sakić
Sbb 2Fuad Hadžimehmedovič,Jasmin Rahimić
Df 2 Demir Beganović Faruk Durić
Hdz 1 Mijo Krešić
Bps 1 Mirsad Selimović
Nsrzb 1 Mersed Šerifović
General War

#572 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by General War »

putokaz1 wrote:Jasmin Imamović kontroliše Tuzlu,po mom nepobjediv je sdp tu.Teško mi zamislit da u roku od 2 godine,sda ili sbb ili df mogu stići sdp u općini tuzla.
A na TK može bit šaranja Sda-sdp-sbih-sbb-df-hdz(prolaze),a bps-sdu-nsrzb-boss-neko novi ili neplaniran oko praga.
npr ovako
Sda 16 Alić,Bjraktarević ,Salibašić,Lugavić,Kahrimanović,Konjić...
Sdp 8 Ivo Divković,Hadžić,Krajinović,Šečić,Ilić...
Sbih 4 Asmir Hasić,Šadić Muhamed ,Amir Arnautović,Almir Sakić
Sbb 2Fuad Hadžimehmedovič,Jasmin Rahimić
Df 2 Demir Beganović Faruk Durić
Hdz 1 Mijo Krešić
Bps 1 Mirsad Selimović
Nsrzb 1 Mersed Šerifović
Da podsjetim koliko je Dzasmin drag:

Image

Dzasmin kontrolise samo one koje placa ili koji zavise od njega

"Nekoliko stotina građana Tuzle protestovalo u znak podrške načelniku Imamoviću"

Poslije jučerašnjeg okupljanja obespravljenih radnika iz preduzeća sa područja Tuzlanskog kantona, danas tačno u podne okupilo se nekoliko stotina građana Tuzle, među kojima i radnici javnih općinskih preduzeća, koji su iskazali podršku aktuelnom načelniku Jasminu Imamoviću.

Image
I koga "Gadjo"mora branit :D

...ali on nije tema ovih izbora...za dvije godine (nadam se) da ce se tuzla otarasiti SDP uhljupa.

Sto se tice kombinatorike na kantonalnom nivou mozda SDU pobere koji vise glas, onda doktor Alija, Sabic (ionako ima svoje glasace...SBB mu nije ni trebao radi glasova)...sve u svemu sto manje SDA i SDPa (SBB mislim da ce ubrati mucak) na kantonalnm nivou, svima bolje...
Innovation

#573 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by Innovation »

Bosnjacki kandidati

Bakir Izetbegović
rođen je u Sarajevu gdje je završio osnovnu i srednju školu. Nakon toga pohađao je Fakultet arhitekture u Sarajevu, na kojemu je diplomirao 1981.

Bakir Hadžiomerović
rođen je u Sarajevu, diplomirao je na Fakultetu političkih znanosti, a novinarstvom se bavi od 1995.

Mustafa Cerić
je rođen 1952. godine u Velikom Čajnom kod Visokog. Osnovnu školu završio je u rodnom mjestu, a Gazi Husrev-begovu medresu u Sarajevu 1972. godine. Diplomirao je na Sveučilištu u al-Azhar u Kairu 1978. godine.

Fahrudin Radončić
rođen je 1957. u Crnoj Gori u nekadašnjem Ivangradu, a današnjem gradu Berane. Roditelji su mu podrijetlom iz Plava u Crnoj Gori gdje je on radio kao novinar i dužnosnik bivšeg Saveza komunista. U Sarajevo je se doselio 1991. godine.

Gdje i kad je zavrsio osnovnu, srednju, fakultet :?: .

Sefer Halilović je rođen u Prijepolje u Sandžaku. Osnovnu i srednju školu završio je u rodnom gradu, nakon čega je obrazovanje nastavio na vojnoj akademiji kopnene vojske i Fakultetu političkih znanosti u Beogradu i vojnoj akademiji u Zadru. S vojne akademije diplomirao je 1975. U JNA služio je u Mostaru, Vinkovcima i Đakovu. Dvogodišnji časnički kadar završio je 1990. U čin bojnika promaknut je 1991

Emir Suljagić
rođen je 21. maja 1975. u Ljuboviji, Srbija. Završio je Fakultet političkih nauka u Sarajevu, a doktorirao 2009. u Hamburgu na Institutu za mirovna istraživanja i sigurnosne studije.

Halil Tuzlić
rođen je 8. novembra 1963. godine u mjestu Podgaj, općina Srebrenica. Srednju rudarsku školu završio je u Srebrenici 1983

Džebrail Bajramović
(41) Rođen 18.05.1973. godine u mjestu Morinac (Dragomanići), Goražde.
Završio redovno saobraćajnu školu u Sarajevu (Velesići), vanredno trgovačku i saobračajno-tehničku 4-tu godinu.
* Završio je web dizajn do 1998. godine kada prekida daljnje školovanje i 1999g. otvara svoju prvu firmu i od tad do danas je veoma uspješan privatni poduzetnik u više firmi. Živi i radi u Švedskoj, u Geteborgu,

Mirsad Kebo
, nezavisni kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH je rođen 22. septembra 1947. godine u Mostaru. U Sarajevu je završio osnovnu školu, Treću gimnaziju, a potom diplomirao na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu čime je stekao zvanje diplomiranog inžinjera hemije.

Mr. sc. Adil Žigić /penzioner/ je rođen u mjestu Godjenje, opština Han Pijesak. Osnovnu školu je završio u mjestu Podžeplje, a srednju u Sarajevu.Paralelno sa radom u „Vazduholovnom zavodu“ upisuje studij Političkih nauka – smjer Sociologija koji uspješno završava 1990. Godine. Na istoimenom fakultetu upisuje postdiplomski studij na temu „BiH u savremenom svijetu“. Isti je uspješno završio i odbranio Magistarski rad na temu „Bošnjaci u agrarnoj reformi od 1919. - 1931. godine“, i stiče zvanje magistra Političkih nauka.

Hrvatski kandidati
Ime i prezime: Martin Raguž
Datum i mjesto rođenja: 02 ožujak 1958, Stolac
Bračno stanje: Oženjen, otac četvero djece
Obrazovanje: 1980 - Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, dipl. politolog
Dragan Čović rođen je 1956. u Mostaru. Diplomirao je 1979. godine, a magistrirao 1989. na Strojarskom fakultetu u Mostaru te doktorirao na Sveučilištu u Mostaru 1996.
Živko Budimir (Vir, Posušje, 20. studenog 1962.),

Anto Popović
Rođen je10. maja1941. godine u Livnu.Obrazovanje: diplomirani psiholog. Studij završio u Beogradu.
Radno iskustvo:Općina Livno društvene djelatnosti
1971. godine počeo raditi u Zenici u Zavodu za zapošljavanje radnika gdje je radio 10 godina i 6 mjeseci.
Nakon toga počeo je raditi u Savjetetovalištu za brak također u Zenici. Bio je dopredsjednik izvršnog odbora HDZ
-a u Zenici do pred kraj 1992. godine.
Nakon toga vraća se u Livno i počinje da radi kao vojni psiholog pri livanjskoj brigadi. 1994. postao directktor Centra za socijalni rad u Livnu.
Tu je ostao raditi kao psiholog do mirovine.

Srpski kandidati
RS
Zeljka Cvijanovic rođena je 1967. u Tesliću gdje je završila osnovnu i srednju školu. Visoko obrazovanje nastavlja na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, zatim Filozofskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci i na Pravnom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci. Magistrirala je u oblasti diplomatsko-konzularnog prava na temu „Međunarodno-pravni položaj Evropske unije“.
Mladen Ivanić (Sanski Most, FNRJ, 16. septembar 1958.
Diplomirao je 1981 godine na Ekonomskom fakultetu u Banjoj Luci, a 1984. godine je magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Doktorirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu 1988. godine.
Goran Zmijanjac Rođenje 1955. Srbac
magistar političkih nauka iz Prijedora. Na izborima[1] za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH bio je na listi SRS - dr. Vojislav Šešelj

Troje od ovih kandidata trebaju biti clanovi Predsjednistva BiH
SkyLimit

#574 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by SkyLimit »

Razočarao me Bakir Izetbegović u predizbornom Teleringu. Od toliko više ili manje tačnih stvari koje se mogu prigovoriti Radončiću, Bakir kaže da je to čovjek "koji ne ide u džamiju".
lua

#575 Re: IZBORI 2014. - Predsjedništvo (FBiH) - ANKETA

Post by lua »

SkyLimit wrote:Razočarao me Bakir Izetbegović .
Mislim da bi ovo i Alija rek'o.
Post Reply