Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#551 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
budimo realni......pobjediće jedan Bakir, ali ne Hadžiomerović
- Seoskivaralica
#552 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Bice Bakir garant....koji čuće se....
morebit se dodik nije ni kandidovao za moguce Predsjedništvo jer ga strah da ga Bakir H. ne nalema....jer bi on garant započeo....
Hej jada stvarno ,,,, izdvojena glupost....
Hej jada stvarno ,,,, izdvojena glupost....
- nikad_vise
#553 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Nece Bakir samo mene licno prestavljat nego i cijelu drzavu.Ovo drzava treba da postane drzava dobrih i postenih gradjana a ne moze to postati dok ljudi koji javno zloupotrebljava javni servis,uzima reket,siri propagandu a istovremeno presucuje svjesno neke talove iz SDP-a. Lik jednostavno nema kredibilitet. Nista ja nemam protiv tebe pasa,ovaj covjek je los izbor i za mene i za tebe.crvenebrigade wrote:[
Upravo zbog takvih poput tebe, Bakir Hadziomerovic, polako ali sigurno ide prema pobjedi.
- shibonja
#554 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ne kontam samo gdje crpe neopravdani optimizam pristalice ove ublehe sdpovske?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#555 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Meni nije jasno da ce nekih 10tak % ipak glasati za njega. Mislim ono, uvjeren sam da i ovi iz SDP su svjesni da nemaju sansu da pobjede, i da je ovaj igrokaz sa Bakirom H. zapravo samo kupovina reklamnog prostora za stranku...i nista vise od toga.
- nikad_vise
#556 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ma ajd sve bi ja to prevario nekako,konta covjek ima i u SDP-u ljudi koji su tu i tamo dobro radili,koji su u svojim sredinama napravili dobar posao i slicno.Takvim ljudima neka daju i SDP-ovci i svi ostali glasove al kandidovat ovu ublehu i podrzavati istu..nigdje veze..Da imaju imalo pameti stisli bi vrh stranke da se ociste svog korumpiranog sljama i "kandidata" kao sto je uzleha zvana reketas i zloupotrebljac javnog servisa. Pricati kako su drzavotvorna stranka a istovremeno kandidovati jednog dokazanog uhljupa...ehhhshibonja wrote:Ne kontam samo gdje crpe neopravdani optimizam pristalice ove ublehe sdpovske?
al et pobjedit ce Bakir u inat meni
- crvenebrigade
#557 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
nikad_vise wrote:Ma ajd sve bi ja to prevario nekako,konta covjek ima i u SDP-u ljudi koji su tu i tamo dobro radili,koji su u svojim sredinama napravili dobar posao i slicno.Takvim ljudima neka daju i SDP-ovci i svi ostali glasove al kandidovat ovu ublehu i podrzavati istu..nigdje veze..Da imaju imalo pameti stisli bi vrh stranke da se ociste svog korumpiranog sljama i "kandidata" kao sto je uzleha zvana reketas i zloupotrebljac javnog servisa. Pricati kako su drzavotvorna stranka a istovremeno kandidovati jednog dokazanog uhljupa...ehhhshibonja wrote:Ne kontam samo gdje crpe neopravdani optimizam pristalice ove ublehe sdpovske?![]()
Samo vas treba ignorisati, a Bakir ce pobijediti bez obzira na vase objede i uvrede.
A cim ovoliko tretirate Bakira Hadziomerovica samo govori u kolikoj su panici vasi nalogodavci.
- relativno84
#558 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Fulo si ovo je Fahrin izvidjaccrvenebrigade wrote:
Samo vas treba ignorisati, a Bakir ce pobijediti bez obzira na vase objede i uvrede.
A cim ovoliko tretirate Bakira Hadziomerovica samo govori u kolikoj su panici vasi nalogodavci.
A sto se tice pjevaca uvijek se moze vaditi da je pokraden, i da ruralno stanovnistvo nije razumjelo njegove urbane ideje
- shibonja
#559 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Istretirasmo ga na punih 30 strana 
-
JedanMova
#560 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Polazeci od ove tvoje konstatacije jedino sto je logicno za zakljuciti je da ce Emir pomest Bakira na izborimacrvenebrigade wrote:nikad_vise wrote:Ma ajd sve bi ja to prevario nekako,konta covjek ima i u SDP-u ljudi koji su tu i tamo dobro radili,koji su u svojim sredinama napravili dobar posao i slicno.Takvim ljudima neka daju i SDP-ovci i svi ostali glasove al kandidovat ovu ublehu i podrzavati istu..nigdje veze..Da imaju imalo pameti stisli bi vrh stranke da se ociste svog korumpiranog sljama i "kandidata" kao sto je uzleha zvana reketas i zloupotrebljac javnog servisa. Pricati kako su drzavotvorna stranka a istovremeno kandidovati jednog dokazanog uhljupa...ehhhshibonja wrote:Ne kontam samo gdje crpe neopravdani optimizam pristalice ove ublehe sdpovske?![]()
-
Real_ista
#561 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ako je ovo "lider" za kojeg se treba glasati, onda pakujmo svi torbe i hajmo odavdje. Ljudi, nemojmo da prokockamo 4 godine naših života, tako što ćemo dati glasove ovakvim ljudima. Do jucer su pljuvali po svima, i duznim i neduznim, i sad kao... ujedinjeni. Ujedinjeni sa kriminalcima!mettallica wrote:Hajmo fanovi, da vas čujem.
- Hajvan
#562 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Realni, a za koga?
za drugogo Bakira, onog Izmetbegovića?
Ex-Reisa Audioslave-a?
onog prevrtanera iz DF- Mongoloid?
vidiš kako se za svakog može posprdno, a?
A ovaj mali Punker iz mira, vjerovatno šugonostalgičar- jebo njega…
fakat, nemam kome dati glas za bošnjačkog člana predsjedništva- ma koliko ta funkcija bila ikebana, trebala bi to biti ikebana koja miriše i lijepo izgleda barem… BAREM!
za drugogo Bakira, onog Izmetbegovića?
Ex-Reisa Audioslave-a?
onog prevrtanera iz DF- Mongoloid?
vidiš kako se za svakog može posprdno, a?
A ovaj mali Punker iz mira, vjerovatno šugonostalgičar- jebo njega…
fakat, nemam kome dati glas za bošnjačkog člana predsjedništva- ma koliko ta funkcija bila ikebana, trebala bi to biti ikebana koja miriše i lijepo izgleda barem… BAREM!
- Adriatic
#563 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Tako je i Tihić mislio kad je kandidovao Riđobradog za predsjedništvo, da neće pobijediti, pa evo.-LIBERO- wrote:Meni nije jasno da ce nekih 10tak % ipak glasati za njega. Mislim ono, uvjeren sam da i ovi iz SDP su svjesni da nemaju sansu da pobjede, i da je ovaj igrokaz sa Bakirom H. zapravo samo kupovina reklamnog prostora za stranku...i nista vise od toga.
Snaga Bakira H. je u ostalim kandidatima.
-
goibos
#564 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
to staro ko grčka, a evo kako je završilo...Heartbeats wrote:Oj googlu, proklet da si...
Kako ono ide slogan? Zaista drugaciji predsjednik
http://www.cazin.net/vijesti/clanak/nez ... e-bila-laz
-
AR2007
#565 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
-LIBERO- wrote:Meni nije jasno da ce nekih 10tak % ipak glasati za njega. Mislim ono, uvjeren sam da i ovi iz SDP su svjesni da nemaju sansu da pobjede, i da je ovaj igrokaz sa Bakirom H. zapravo samo kupovina reklamnog prostora za stranku...i nista vise od toga.
Strucnjak , da si malo bolje upucen ili malo vise koristis mozak , izmedju 10-15 % glasova se postaje CLAN PREDSJEDNISTVA BIH !!! A ove godine (s obzirom na broj kandidata) vjerujem da sa tih tvojih 10% CRVENI BAKIR uzeti glat ostale ublehe... uglavnom , malo se vise uputi u izbore prije nego nesto napises ..pozdrav
Last edited by AR2007 on 23/09/2014 13:07, edited 1 time in total.
- crvenebrigade
#566 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Tek si se registrovao i odmah po nalogu nastojis diskreditirati covjeka.Real_ista wrote:Ako je ovo "lider" za kojeg se treba glasati, onda pakujmo svi torbe i hajmo odavdje. Ljudi, nemojmo da prokockamo 4 godine naših života, tako što ćemo dati glasove ovakvim ljudima. Do jucer su pljuvali po svima, i duznim i neduznim, i sad kao... ujedinjeni. Ujedinjeni sa kriminalcima!mettallica wrote:Hajmo fanovi, da vas čujem.
Ako Bakir Hadziomerovic nema sansi, zasto se toliko bavite sa njim? Ocigledno je da ste jako prepali cim ovako nervozno reagujete.
-
JedanMova
#567 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
crvenebrigade wrote:Tek si se registrovao i odmah po nalogu nastojis diskreditirati covjeka.Real_ista wrote:Ako je ovo "lider" za kojeg se treba glasati, onda pakujmo svi torbe i hajmo odavdje. Ljudi, nemojmo da prokockamo 4 godine naših života, tako što ćemo dati glasove ovakvim ljudima. Do jucer su pljuvali po svima, i duznim i neduznim, i sad kao... ujedinjeni. Ujedinjeni sa kriminalcima!mettallica wrote:Hajmo fanovi, da vas čujem.
Ako Bakir Hadziomerovic nema sansi, zasto se toliko bavite sa njim? Ocigledno je da ste jako prepali cim ovako nervozno reagujete.
U medjuvremenu, u jednom od paralelnih univerzuma slicna ali puno zesca diskusija se vodi i oko drugih aktera.
Nesto nisam siguran da se tamo ovako bunis
E sad, ako je suditi po diskusijama i tvojim arsinima - ovaj tvoj nema sanse
- jon_jovi
- nikad_vise
#569 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Nije mi jasno zasto se Bakir nije bar kandidirao za Eurosong.Tu bi mozda i bolje prosao nego u utrci za predsjednika.
Odgovorno tvrdim,ona sa hodzama mu je ekstra,pravi evropski trend.
- crvenebrigade
#570 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Uzalud se trudis da ga diskreditiras, Bakir Hadziomerovic je svakim danom sve popularniji.nikad_vise wrote:Nije mi jasno zasto se Bakir nije bar kandidirao za Eurosong.Tu bi mozda i bolje prosao nego u utrci za predsjednika.
Sto je vise kleveta i lazi, Bakir Hadziomerovic je narodu sve miliji i drazi.
- iPod
#571 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Šanse su mu ravne 0, slovima, nuli.crvenebrigade wrote: Sto je vise kleveta i lazi, Bakir Hadziomerovic je narodu sve miliji i drazi.
- nikad_vise
#572 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ma vjeruj mi pasa uopste nemam namjeru da covjeka diskreditiram.Covjek je sam od sebe los kandidat i diskreditirao se sam kroz svoj zivotni rad koji mu je trebao biti neka referenca za predsjednika drzave.Da je na njegovom mjestu Bogicevic,naklonio bi se toj faci dzaba sto je iz SDP-a.Il bar neko malo normalniji kao recimo mozda nacelnik Imamovic.crvenebrigade wrote:Uzalud se trudis da ga diskreditiras, Bakir Hadziomerovic je svakim danom sve popularniji.nikad_vise wrote:Nije mi jasno zasto se Bakir nije bar kandidirao za Eurosong.Tu bi mozda i bolje prosao nego u utrci za predsjednika.
U Gracanici imamo Dasu koji je tu vec 3 mandat i koji dolazi iz SDP-a al covjek radi nesto i ako nije moj izbor postujem njegov rad i neka ga dok god narodu valja(nije ni Daso neka cvjecka,ali je cinjenica da je Gracanica izrasla u dobru sredinu)..Al ova ubleha,reketas,i neprofesionalni novinar ne moze nikako ni sa ovim ljudima u isti rang a kamo da ispred svih ostalih u SDP-u ima prednost za mjesto kandidata.
edit:Ti zaista mislis da je Bakir trenutno najbolje sto moze da ponudi SDP?
- crvenebrigade
#573 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Samo nastavi po instrukcijama svojih nalogodavaca pisati svoje neistine i objede o Bakiru Hadziomerovicu jer na taj nacin mu samo podizete popularnost kod naroda koji ga ionako izuzetno voli i postuje.nikad_vise wrote:Ma vjeruj mi pasa uopste nemam namjeru da covjeka diskreditiram.Covjek je sam od sebe los kandidat i diskreditirao se sam kroz svoj zivotni rad koji mu je trebao biti neka referenca za predsjednika drzave.Da je na njegovom mjestu Bogicevic,naklonio bi se toj faci dzaba sto je iz SDP-a.Il bar neko malo normalniji kao recimo mozda nacelnik Imamovic.crvenebrigade wrote:Uzalud se trudis da ga diskreditiras, Bakir Hadziomerovic je svakim danom sve popularniji.nikad_vise wrote:Nije mi jasno zasto se Bakir nije bar kandidirao za Eurosong.Tu bi mozda i bolje prosao nego u utrci za predsjednika.
U Gracanici imamo Dasu koji je tu vec 3 mandat i koji dolazi iz SDP-a al covjek radi nesto i ako nije moj izbor postujem njegov rad i neka ga dok god narodu valja(nije ni Daso neka cvjecka,ali je cinjenica da je Gracanica izrasla u dobru sredinu)..Al ova ubleha,reketas,i neprofesionalni novinar ne moze nikako ni sa ovim ljudima u isti rang a kamo da ispred svih ostalih u SDP-u ima prednost za mjesto kandidata.
edit:Ti zaista mislis da je Bakir trenutno najbolje sto moze da ponudi SDP?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#574 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Sam Bakir H je kariktura, covjek koji je pokopao casnu profesiju novinarstva i pokusavao imitirti Gebelsa. Komplekse vuce,vjerojatno iz traumaticnog djetinstva majke osudjenog kriminlca i ljubavnice svog sefa. On za sve to nije kiv. Ali slusajuci sta mu kvazi-crvna bagra stavlja u usta oko navodno trecerazrednih diplomata, covjek se ozbiljno upita sta su sve spremnii uciniti ako izgube vlast. zarad svoje fotelje su spremni kreirti i rat. A najgori ministar ino poslova kojeg smo ikad imali kadljivac, lazov i kriminalac nesto o diplomtima
- nikad_vise
#575 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Kojim instrukcijama pasacrvenebrigade wrote: Samo nastavi po instrukcijama svojih nalogodavaca pisati svoje neistine i objede o Bakiru Hadziomerovicu jer na taj nacin mu samo podizete popularnost kod naroda koji ga ionako izuzetno voli i postuje.
Ja se jos nisam odlucio za koga cu glasati,potencijalni kandidati su mi Ceric,Radoncic ili eventualno Suljagic..vidjet cu jos do kraja izborne kampanje.Zanima me kako ce Suljagic da odradi debate pa cu se nakon toga odrediti.Vjerovao ti meni il ne vjerovao tvoj Skandalozno kandidat je ubjedljivo najtanji i ima najmanje da ponudi od svih vise..sta vise,ostali uz sve svoje mane imaju bar nesto da ponude,dok "Skandalozno" nema ama bas nista.Fahro ima toranj,Suljagic ima "Domovinu",Bakir ima " ocevo nasleđe" a ovaj ima pjesmu o hodzama.