mad_max_ba wrote:Upo selverTomahawk11 wrote:
Ako i jeste, nema tu nikakvog sjebavanja.
Nego hamo pipa i ostala ekipa i vozdra
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#551 Re: Facebook za upoznavanje ...
- mad_max_ba
#552 Re: Facebook za upoznavanje ...
koreja okoTomahawk11 wrote:mad_max_ba wrote:Upo selverTomahawk11 wrote:
Ako i jeste, nema tu nikakvog sjebavanja.
Nego hamo pipa i ostala ekipa i vozdra
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#553 Re: Facebook za upoznavanje ...
Kakva sad koreja
Bježi, začatasmo, da se mi fokusiramo na Ludzaka i njegov problem

Bježi, začatasmo, da se mi fokusiramo na Ludzaka i njegov problem
-
maliq53
#554 Re: Facebook za upoznavanje ...
Cojk u teskim duminama a vi se zezate oVda 
- beni-bu-man
#555 Re: Facebook za upoznavanje ...
pa jel forum ili nijemaliq53 wrote:Cojk u teskim duminama a vi se zezate oVda
- annoy
#556 Re: Facebook za upoznavanje ...
Mene zanima kako je upad izgledao
Kako to ide, bok lijepa ti je slika, jako mi se sviđaju tvoji filteri? 
- Ramzess Veliki
#557 Re: Facebook za upoznavanje ...
Sad se sjetih, neka zenska mi se pocela nabacivati, prvo neka prica kao vidjela me sa nekim svojim pa ovo ono ... sve neka muljaza, a meni nesto sumnjiva pa je drzao na distanci iako navaljuje da se vidimo, zajedno izadjemo, prica kako je bila zaljubljena u mene ... kad me pocela zvati svojim meni puk'o film, Kazem - Kakav Tvoj, uopce ne znam ko si, nista o tebi ne znam, nikad se nismo vidjeli, hajde ti trazi drugu priliku i vise ne dosadjuj. I blokiram je.
I ispricam jaranu. On poce - A znam je, I meni se nabacivala ...
Cek malo, hajde da provjerimo ostalu ekipu - I otkrijemo da je startala skoro svakog naseg prijatelja, sa kojima nismo samo Face prijatelji nego se druzimo. Iskopamo i prvu vezu - prvog jarana na ciju grupu prijatelja se natovarila. Njegove prve rijeci - Ma budala, muz joj robija, ona besposlena, druzi se sa kriminalcima ... Pa koji ti je k.... ona u prijateljima ???
Cek malo, hajde da provjerimo ostalu ekipu - I otkrijemo da je startala skoro svakog naseg prijatelja, sa kojima nismo samo Face prijatelji nego se druzimo. Iskopamo i prvu vezu - prvog jarana na ciju grupu prijatelja se natovarila. Njegove prve rijeci - Ma budala, muz joj robija, ona besposlena, druzi se sa kriminalcima ... Pa koji ti je k.... ona u prijateljima ???
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#558 Re: Facebook za upoznavanje ...
Stvarno si bez srca, pa uzmi ovo na kraju u obzir, treba je izbaviti iz lošeg društva, učiniti dobro djelo, a ti takoRamzess Veliki wrote:Sad se sjetih, neka zenska mi se pocela nabacivati, prvo neka prica kao vidjela me sa nekim svojim pa ovo ono ... sve neka muljaza, a meni nesto sumnjiva pa je drzao na distanci iako navaljuje da se vidimo, zajedno izadjemo, prica kako je bila zaljubljena u mene ... kad me pocela zvati svojim meni puk'o film, Kazem - Kakav Tvoj, uopce ne znam ko si, nista o tebi ne znam, nikad se nismo vidjeli, hajde ti trazi drugu priliku i vise ne dosadjuj. I blokiram je.
- Ramzess Veliki
#559 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jedan jaran je to mislio (ustvari zagorio pa kontao evo zeganja), a zatim je otkrio ... kaze stisce usta, a kad ih otvori ono sami krnjatci.Tomahawk11 wrote:Stvarno si bez srca, pa uzmi ovo na kraju u obzir, treba je izbaviti iz lošeg društva, učiniti dobro djelo, a ti tako
Jesam mu se smijao ... a ponadao se ...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#560 Re: Facebook za upoznavanje ...
OgrajisoRamzess Veliki wrote:Jedan jaran je to mislio (ustvari zagorio pa kontao evo zeganja), a zatim je otkrio ... kaze stisce usta, a kad ih otvori ono sami krnjatci.Tomahawk11 wrote:Stvarno si bez srca, pa uzmi ovo na kraju u obzir, treba je izbaviti iz lošeg društva, učiniti dobro djelo, a ti tako
Jesam mu se smijao ... a ponadao se ...![]()
![]()
- beni-bu-man
#561 Re: Facebook za upoznavanje ...
nice shoes, lets fuckannoy wrote:Mene zanima kako je upad izgledaoKako to ide, bok lijepa ti je slika, jako mi se sviđaju tvoji filteri?
- Xavier1
#562 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne mozes nista na forumu. Evo ja saljem poruke jednoj forumasici sto mi se svidja, ali ona ih ignorise.annoy wrote: Sto ne znaci da je online upoznavanje generalno lose...al prije ces se s nekim povezat npr. na forumu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#563 Re: Facebook za upoznavanje ...
Stvorio si sebi negativnu reputaciju na forumu, teško da će ti i jedna forumašica odgovoriti.
- Xavier1
#564 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa Tomo, zar i ti negativno misljenje o meni imas? 
-
zipoo
#565 Re: Facebook za upoznavanje ...
Mogu li i ja uci u to tvoje drustvo, meni se niko nikad nije nabacivaoRamzess Veliki wrote:Sad se sjetih, neka zenska mi se pocela nabacivati, prvo neka prica kao vidjela me sa nekim svojim pa ovo ono ... sve neka muljaza, a meni nesto sumnjiva pa je drzao na distanci iako navaljuje da se vidimo, zajedno izadjemo, prica kako je bila zaljubljena u mene ... kad me pocela zvati svojim meni puk'o film, Kazem - Kakav Tvoj, uopce ne znam ko si, nista o tebi ne znam, nikad se nismo vidjeli, hajde ti trazi drugu priliku i vise ne dosadjuj. I blokiram je.
-
zipoo
#566 Re: Facebook za upoznavanje ...
Apsolutno te razumijemXavier1 wrote:Ne mozes nista na forumu. Evo ja saljem poruke jednoj forumasici sto mi se svidja, ali ona ih ignorise.annoy wrote: Sto ne znaci da je online upoznavanje generalno lose...al prije ces se s nekim povezat npr. na forumu
- beni-bu-man
#567 Re: Facebook za upoznavanje ...
mogul se ja tebi nabacivat ?zipoo wrote: Mogu li i ja uci u to tvoje drustvo, meni se niko nikad nije nabacivao
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#568 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nemam, kažem ti što ti se forumašice javljaju.Xavier1 wrote:Pa Tomo, zar i ti negativno misljenje o meni imas?
Mislim da ti nisi loš momak, samo si još zelen
-
zipoo
#569 Re: Facebook za upoznavanje ...
beni-bu-man wrote:mogul se ja tebi nabacivat ?zipoo wrote: Mogu li i ja uci u to tvoje drustvo, meni se niko nikad nije nabacivao
- Ramzess Veliki
#570 Re: Facebook za upoznavanje ...
Kad kupis tormo.zipoo wrote:Mogu li i ja uci u to tvoje drustvo, meni se niko nikad nije nabacivaoRamzess Veliki wrote:Sad se sjetih, neka zenska mi se pocela nabacivati, prvo neka prica kao vidjela me sa nekim svojim pa ovo ono ... sve neka muljaza, a meni nesto sumnjiva pa je drzao na distanci iako navaljuje da se vidimo, zajedno izadjemo, prica kako je bila zaljubljena u mene ... kad me pocela zvati svojim meni puk'o film, Kazem - Kakav Tvoj, uopce ne znam ko si, nista o tebi ne znam, nikad se nismo vidjeli, hajde ti trazi drugu priliku i vise ne dosadjuj. I blokiram je.
Dokazano.
Imam jednog jarana koji mi je uvijek nesto negativno drzao predavanja za moje vozanje motora. Jedan dan dodje sa drugom pricom - "Izgleda ima nesto sa tim motorima ... imam druga koji je ludo zaljubljen u Audije, cim izadje novi model proda onog prije koji je i tako zvijer i kupi najnovijeg ... zamisli, prodao auto i kupio motor ... Ja ga pitam je li lud, mijenjati takvo auto za motor, a on meni - E jarane, ja sam svo vrijeme mislio da me cure gledaju zbog mene, a zatim sam shvatio da gledaju auto a ne mene. Sad sa motorom gledaju mene jer sam sad bajker."
-
zipoo
#571 Re: Facebook za upoznavanje ...
Moram li imati bradu? Meni brada ne rasteRamzess Veliki wrote:Kad kupis tormo.zipoo wrote:Mogu li i ja uci u to tvoje drustvo, meni se niko nikad nije nabacivaoRamzess Veliki wrote:Sad se sjetih, neka zenska mi se pocela nabacivati, prvo neka prica kao vidjela me sa nekim svojim pa ovo ono ... sve neka muljaza, a meni nesto sumnjiva pa je drzao na distanci iako navaljuje da se vidimo, zajedno izadjemo, prica kako je bila zaljubljena u mene ... kad me pocela zvati svojim meni puk'o film, Kazem - Kakav Tvoj, uopce ne znam ko si, nista o tebi ne znam, nikad se nismo vidjeli, hajde ti trazi drugu priliku i vise ne dosadjuj. I blokiram je.
Cek malo, hajde da provjerimo ostalu ekipu - I otkrijemo da je startala skoro svakog naseg prijatelja, sa kojima nismo samo Face prijatelji nego se druzimo. Iskopamo i prvu vezu - prvog jarana na ciju grupu prijatelja se natovarila. Njegove prve rijeci - Ma budala, muz joj robija, ona besposlena, druzi se sa kriminalcima ... Pa koji ti je k.... ona u prijateljima ???I neka skalamerija od motora je bolja od Audija A8.
Dokazano.
Imam jednog jarana koji mi je uvijek nesto negativno drzao predavanja za moje vozanje motora. Jedan dan dodje sa drugom pricom - "Izgleda ima nesto sa tim motorima ... imam druga koji je ludo zaljubljen u Audije, cim izadje novi model proda onog prije koji je i tako zvijer i kupi najnovijeg ... zamisli, prodao auto i kupio motor ... Ja ga pitam je li lud, mijenjati takvo auto za motor, a on meni - E jarane, ja sam svo vrijeme mislio da me cure gledaju zbog mene, a zatim sam shvatio da gledaju auto a ne mene. Sad sa motorom gledaju mene jer sam sad bajker."
- triconja
#572 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nemoj jebavat?zipoo wrote: Moram li imati bradu? Meni brada ne raste
- Ramzess Veliki
#573 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma jok. Samo radi efekta ako nemas misice trebas stagod tetovirat ... neke kosti, prikaze ... ili bodljikavu zicu oko zgloba da se vidi.zipoo wrote:Moram li imati bradu? Meni brada ne raste
-
zipoo
#574 Re: Facebook za upoznavanje ...
ne zajebavamtriconja wrote:Nemoj jebavat?zipoo wrote: Moram li imati bradu? Meni brada ne raste
-
zipoo
#575 Re: Facebook za upoznavanje ...
mislio sam kostursku glavu sa kacigom ali bi morao na prsa ili list, tu ima dovoljno prostoraRamzess Veliki wrote:Ma jok. Samo radi efekta ako nemas misice trebas stagod tetovirat ... neke kosti, prikaze ... ili bodljikavu zicu oko zgloba da se vidi.zipoo wrote:Moram li imati bradu? Meni brada ne raste