Facebook za upoznavanje ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#551 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Tomahawk11 »

mad_max_ba wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ako i jeste, nema tu nikakvog sjebavanja.
Nego hamo pipa i ostala ekipa i vozdra :D
Upo selver
:D

:mrgreen:
mad_max_ba

#552 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by mad_max_ba »

Tomahawk11 wrote:
mad_max_ba wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ako i jeste, nema tu nikakvog sjebavanja.
Nego hamo pipa i ostala ekipa i vozdra :D
Upo selver
:D

:mrgreen:
koreja oko
:(
Tomahawk11
Globalni moderator

#553 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Tomahawk11 »

Kakva sad koreja :?
Bježi, začatasmo, da se mi fokusiramo na Ludzaka i njegov problem 8-) :D
maliq53

#554 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by maliq53 »

Cojk u teskim duminama a vi se zezate oVda :D
beni-bu-man

#555 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

maliq53 wrote:Cojk u teskim duminama a vi se zezate oVda :D
pa jel forum ili nije :mrgreen:
annoy

#556 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by annoy »

Mene zanima kako je upad izgledao :D Kako to ide, bok lijepa ti je slika, jako mi se sviđaju tvoji filteri? :D
Ramzess Veliki

#557 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ramzess Veliki »

Sad se sjetih, neka zenska mi se pocela nabacivati, prvo neka prica kao vidjela me sa nekim svojim pa ovo ono ... sve neka muljaza, a meni nesto sumnjiva pa je drzao na distanci iako navaljuje da se vidimo, zajedno izadjemo, prica kako je bila zaljubljena u mene ... kad me pocela zvati svojim meni puk'o film, Kazem - Kakav Tvoj, uopce ne znam ko si, nista o tebi ne znam, nikad se nismo vidjeli, hajde ti trazi drugu priliku i vise ne dosadjuj. I blokiram je.

I ispricam jaranu. On poce - A znam je, I meni se nabacivala ...
Cek malo, hajde da provjerimo ostalu ekipu - I otkrijemo da je startala skoro svakog naseg prijatelja, sa kojima nismo samo Face prijatelji nego se druzimo. Iskopamo i prvu vezu - prvog jarana na ciju grupu prijatelja se natovarila. Njegove prve rijeci - Ma budala, muz joj robija, ona besposlena, druzi se sa kriminalcima ... Pa koji ti je k.... ona u prijateljima ??? :zid:
Tomahawk11
Globalni moderator

#558 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Tomahawk11 »

Ramzess Veliki wrote:Sad se sjetih, neka zenska mi se pocela nabacivati, prvo neka prica kao vidjela me sa nekim svojim pa ovo ono ... sve neka muljaza, a meni nesto sumnjiva pa je drzao na distanci iako navaljuje da se vidimo, zajedno izadjemo, prica kako je bila zaljubljena u mene ... kad me pocela zvati svojim meni puk'o film, Kazem - Kakav Tvoj, uopce ne znam ko si, nista o tebi ne znam, nikad se nismo vidjeli, hajde ti trazi drugu priliku i vise ne dosadjuj. I blokiram je.

Cek malo, hajde da provjerimo ostalu ekipu - I otkrijemo da je startala skoro svakog naseg prijatelja, sa kojima nismo samo Face prijatelji nego se druzimo. Iskopamo i prvu vezu - prvog jarana na ciju grupu prijatelja se natovarila. Njegove prve rijeci - Ma budala, muz joj robija, ona besposlena, druzi se sa kriminalcima ... Pa koji ti je k.... ona u prijateljima ??? :zid:
Stvarno si bez srca, pa uzmi ovo na kraju u obzir, treba je izbaviti iz lošeg društva, učiniti dobro djelo, a ti tako :oops:
Ramzess Veliki

#559 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ramzess Veliki »

Tomahawk11 wrote:Stvarno si bez srca, pa uzmi ovo na kraju u obzir, treba je izbaviti iz lošeg društva, učiniti dobro djelo, a ti tako :oops:
Jedan jaran je to mislio (ustvari zagorio pa kontao evo zeganja), a zatim je otkrio ... kaze stisce usta, a kad ih otvori ono sami krnjatci.
Jesam mu se smijao ... a ponadao se ... :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Tomahawk11
Globalni moderator

#560 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Tomahawk11 »

Ramzess Veliki wrote:
Tomahawk11 wrote:Stvarno si bez srca, pa uzmi ovo na kraju u obzir, treba je izbaviti iz lošeg društva, učiniti dobro djelo, a ti tako :oops:
Jedan jaran je to mislio (ustvari zagorio pa kontao evo zeganja), a zatim je otkrio ... kaze stisce usta, a kad ih otvori ono sami krnjatci.
Jesam mu se smijao ... a ponadao se ... :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Ograjiso :oops:
beni-bu-man

#561 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

annoy wrote:Mene zanima kako je upad izgledao :D Kako to ide, bok lijepa ti je slika, jako mi se sviđaju tvoji filteri? :D
nice shoes, lets fuck :lol: :lol: :lol:
Xavier1

#562 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

annoy wrote: Sto ne znaci da je online upoznavanje generalno lose...al prije ces se s nekim povezat npr. na forumu :D
Ne mozes nista na forumu. Evo ja saljem poruke jednoj forumasici sto mi se svidja, ali ona ih ignorise.
Tomahawk11
Globalni moderator

#563 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Tomahawk11 »

Stvorio si sebi negativnu reputaciju na forumu, teško da će ti i jedna forumašica odgovoriti.
Xavier1

#564 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

Pa Tomo, zar i ti negativno misljenje o meni imas? :(
zipoo

#565 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by zipoo »

Ramzess Veliki wrote:Sad se sjetih, neka zenska mi se pocela nabacivati, prvo neka prica kao vidjela me sa nekim svojim pa ovo ono ... sve neka muljaza, a meni nesto sumnjiva pa je drzao na distanci iako navaljuje da se vidimo, zajedno izadjemo, prica kako je bila zaljubljena u mene ... kad me pocela zvati svojim meni puk'o film, Kazem - Kakav Tvoj, uopce ne znam ko si, nista o tebi ne znam, nikad se nismo vidjeli, hajde ti trazi drugu priliku i vise ne dosadjuj. I blokiram je.

Mogu li i ja uci u to tvoje drustvo, meni se niko nikad nije nabacivao :(
zipoo

#566 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by zipoo »

Xavier1 wrote:
annoy wrote: Sto ne znaci da je online upoznavanje generalno lose...al prije ces se s nekim povezat npr. na forumu :D
Ne mozes nista na forumu. Evo ja saljem poruke jednoj forumasici sto mi se svidja, ali ona ih ignorise.
Apsolutno te razumijem :(
beni-bu-man

#567 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

zipoo wrote: Mogu li i ja uci u to tvoje drustvo, meni se niko nikad nije nabacivao :(
mogul se ja tebi nabacivat ?
Tomahawk11
Globalni moderator

#568 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Tomahawk11 »

Xavier1 wrote:Pa Tomo, zar i ti negativno misljenje o meni imas? :(
Nemam, kažem ti što ti se forumašice javljaju.
Mislim da ti nisi loš momak, samo si još zelen :thumbup:
zipoo

#569 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by zipoo »

beni-bu-man wrote:
zipoo wrote: Mogu li i ja uci u to tvoje drustvo, meni se niko nikad nije nabacivao :(
mogul se ja tebi nabacivat ?
:run:
Ramzess Veliki

#570 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ramzess Veliki »

zipoo wrote:

Kad kupis tormo. :D I neka skalamerija od motora je bolja od Audija A8.
Dokazano.
Imam jednog jarana koji mi je uvijek nesto negativno drzao predavanja za moje vozanje motora. Jedan dan dodje sa drugom pricom - "Izgleda ima nesto sa tim motorima ... imam druga koji je ludo zaljubljen u Audije, cim izadje novi model proda onog prije koji je i tako zvijer i kupi najnovijeg ... zamisli, prodao auto i kupio motor ... Ja ga pitam je li lud, mijenjati takvo auto za motor, a on meni - E jarane, ja sam svo vrijeme mislio da me cure gledaju zbog mene, a zatim sam shvatio da gledaju auto a ne mene. Sad sa motorom gledaju mene jer sam sad bajker." :thumbup:
zipoo

#571 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by zipoo »

Ramzess Veliki wrote:
zipoo wrote:

Kad kupis tormo. :D I neka skalamerija od motora je bolja od Audija A8.
Dokazano.
Imam jednog jarana koji mi je uvijek nesto negativno drzao predavanja za moje vozanje motora. Jedan dan dodje sa drugom pricom - "Izgleda ima nesto sa tim motorima ... imam druga koji je ludo zaljubljen u Audije, cim izadje novi model proda onog prije koji je i tako zvijer i kupi najnovijeg ... zamisli, prodao auto i kupio motor ... Ja ga pitam je li lud, mijenjati takvo auto za motor, a on meni - E jarane, ja sam svo vrijeme mislio da me cure gledaju zbog mene, a zatim sam shvatio da gledaju auto a ne mene. Sad sa motorom gledaju mene jer sam sad bajker." :thumbup:
Moram li imati bradu? Meni brada ne raste :lol:
triconja

#572 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

zipoo wrote: Moram li imati bradu? Meni brada ne raste :lol:
Nemoj jebavat? :shock:
Ramzess Veliki

#573 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ramzess Veliki »

zipoo wrote:Moram li imati bradu? Meni brada ne raste :lol:
Ma jok. Samo radi efekta ako nemas misice trebas stagod tetovirat ... neke kosti, prikaze ... ili bodljikavu zicu oko zgloba da se vidi.
zipoo

#574 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by zipoo »

triconja wrote:
zipoo wrote: Moram li imati bradu? Meni brada ne raste :lol:
Nemoj jebavat? :shock:
ne zajebavam :mrgreen:
zipoo

#575 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by zipoo »

Ramzess Veliki wrote:
zipoo wrote:Moram li imati bradu? Meni brada ne raste :lol:
Ma jok. Samo radi efekta ako nemas misice trebas stagod tetovirat ... neke kosti, prikaze ... ili bodljikavu zicu oko zgloba da se vidi.
mislio sam kostursku glavu sa kacigom ali bi morao na prsa ili list, tu ima dovoljno prostora :mrgreen:
Post Reply