Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
eluna

#551 Re: Žene pitaju žene

Post by eluna »

šatirana_ljubičica wrote:
:lol: pa izgleda da se ipak nisi kutarisala još, reče da ti je to trenutni sadržaj torbe :lol:
odlična si skroz! haha :kiss:
nije nije ...... malo bolje poghledaj ;-)
eluna

#552 Re: Žene pitaju žene

Post by eluna »

ej, cvike zaboravih napisati :) :thumbup:
šatirana_ljubičica

#553 Re: Žene pitaju žene

Post by šatirana_ljubičica »

eluna wrote:
šatirana_ljubičica wrote:
:lol: pa izgleda da se ipak nisi kutarisala još, reče da ti je to trenutni sadržaj torbe :lol:
odlična si skroz! haha :kiss:
nije nije ...... malo bolje poghledaj ;-)

joj honey, izvini, kako ti je nick sa e kao i kod eurose ja mislila ti :)))
sheilak

#554 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

al kod mene je torba nesto poput deep space nine :D stvari misteriozno nestaju u njoj i pojavljuju se kad im se najmanje nadas.

inace, zna li neka gdje ima uzeti finih bluza bez ledja?
šatirana_ljubičica

#555 Re: Žene pitaju žene

Milloni wrote:E danas ću da očistim torbu :)
Trenutno u njoj kutija za uloške u kojoj su neoangin, kesice magnezija, neofen, kutija za uloške u kojoj su kontracepcijske i par vrećica čaja, kutija za uloške sa dva dnevna i jednim "pravim", maramice intimo, garnier neo (nisam zadovoljna ostavlja bijeli trag), e-reader, 5 olovaka u različitim bojama, rokovnik, labelo, eos, 2 sjaja za usne, lak za nokte, krema za ruke, ulje za nokte, turpija, kutija maramica sa acetonom, flaša vode, jabuka, novčanik, žvakaće, sunčane, ključevi od kancelarije i kuće, ceker, telefon 1, telefon 2, parfemčić, maramice, vlažne maramice, neseser u kojem je samo maskara jer je ostalo rasuto po tašni, kutija od bombona u kojoj su panini sličice, lizalo, prošlomjesečna platna lista, kišobran....
U novčaniku je haos kao i u torbi...

Žao mi torbe kada sam vidjela šta sam sve strpala u nju...

znači, te kutije za uloške su baš praktična stvar, ha?za svašta, najmanje za uloške :D, dobra ideja uglavnom.
gdje ih nabavljaš?
i koji ti je parfemčić :D
jesam raskopuša užas.
trebam promijeniti nick u duša_raskopuša :D
kapučino

#556 Re: Žene pitaju žene

Post by kapučino »

ama kutijica za jedan ulozak ili ima vecih a ja za to ne znam?
šatirana_ljubičica

#557 Re: Žene pitaju žene

pa i ako je za jedan gdje ih nalazi?ja sam vidjala samo one što dođu prilijepljeni uz plastični always a taj više ne bih kupila :D
WildRedRose

#558 Re: Žene pitaju žene

Post by WildRedRose »

ma ima cesto uz librese uloske kutijice, razni dezeni. ja ne znam za vas, ali meni u onu kutijicu moze stati vise od jednog. :mrgreen:
Big Ang

#559 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

šta plastični? :zoka:
šatirana_ljubičica

#560 Re: Žene pitaju žene

e možda je to uz libresse i bilo a možda su bile pored plastičnih always pa meni se pomutilo....
joj žena komplikovana :twisted:

ma Ang, plastični ulošci Always, tj. oni što smo ih prije koristili dok nisu izmislili ove ko fol sa pamukom :D
WildRedRose

#561 Re: Žene pitaju žene

Post by WildRedRose »

Ona roza sto je dolazila uz always je grozna, ko za kabas :mrgreen:

Image
Big Ang

#562 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

a toooo :D , imam obje, i plastičnu i ovi ko metalnu, ne nosim nijednu :roll:
šatirana_ljubičica

#563 Re: Žene pitaju žene

Milloni wrote:Ja sam manijakalno kupovala librese sa kutijicama, praktične su i šarene :D

Image
U ovu stavim jedan obični i dva dnevna, ili nekad dva regularna strpam ih nekako :)
A parfemčić je daisy m. jacobs

joj jesu dobre!a najgore je što ja često kupujem libresse a nikad da naletim na ove :twisted:

za parfemčić pitam jer volim minijature plaho a voljela bih da se snadbijem njima baš zbog tašne :D
i taj je :thumbup:
Big Ang

#564 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

uostalom, jesam ja rekla da nećemo o onim danima , ulošcima i muškarcima? :lol: :twisted: :cry:

hajmo ih šokirati kako smo pametne :diva:
WildRedRose

#565 Re: Žene pitaju žene

Post by WildRedRose »

Miloni, ja imam sa tvoje slike kolacic i onu zelenkastu (lijevo zadnja) , i dvije sa moje slike.. ali sam sad skontala da ih nikad ne koristim. jedna je mislim jos uvijek i zapakovana :roll:
šatirana_ljubičica

#566 Re: Žene pitaju žene

Big Ang wrote:uostalom, jesam ja rekla da nećemo o onim danima , ulošcima i muškarcima? :lol: :twisted: :cry:

hajmo ih šokirati kako smo pametne :diva:

:lol: ali inače sve se vrti oko toga, pa i političke teme vjeruj :D kako god, doći ćemo na to :lol: :lol:

dobro, hajde onda o kakvim dobrim receptima :P :P
Big Ang

#567 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

neee o receptima :cry:
VenomousV

#568 Re: Žene pitaju žene

Post by VenomousV »

odlicno pitanje za sta se nalazi u tasni :D

ljubicasta olovka, dva paketa otvorenih zvaka, labelo, caffetin, upaljac 1, upaljac 2, sibice, usb, ogledalce, tecnost za dezinfekciju, mali balein gel za tusiranje (kad u nekom toaletu nema sapuna :D ), maramice, planer sa olovkom, kutijica za uloske sa uloscima :D , novcanik, mobitel, kljucevi, cigare, flasa vode, kisobran, nekoliko post it papirica sa listama za kupovinu i stapici za usi koje sam sinoc kupila :D :D :D
šatirana_ljubičica

#569 Re: Žene pitaju žene

šalim se Ang :D

iiiii pa jesi li ti ''istresla'' svoju tašnJu do kraja jel???:)
Last edited by šatirana_ljubičica on 28/05/2014 11:30, edited 1 time in total.
cLo

#570 Re: Žene pitaju žene

Post by cLo »

Eurosa wrote:Koliko vam treba da nekog, evo npr radnu kolegicu prihvatite takvom kakva jeste i eto nekako pocnete "normalno" funkcionirati s njom, bar tih 8 sati koliko je potrebno? Meni evo trebalo skoro godinu dana. :roll:
Nema tog vremena koji može neutralizirati radioaktivnost nečije aure. Kada mi neko ne prija, tu je kraj, najviše što mogu je izbjegavati zračenje koliko je moguće.

Evo jedno pitanje:
Zašto je uvredljivo debeloj ženi reći da je debela, a sasvim uobičajeno i prihvatljivo mršavoj reći da je mršava?
šatirana_ljubičica

#571 Re: Žene pitaju žene

VenomousV wrote:odlicno pitanje za sta se nalazi u tasni :D

ljubicasta olovka, dva paketa otvorenih zvaka, labelo, caffetin, upaljac 1, upaljac 2, sibice, usb, ogledalce, tecnost za dezinfekciju, mali balein gel za tusiranje (kad u nekom toaletu nema sapuna :D ), maramice, planer sa olovkom, kutijica za uloske sa uloscima :D , novcanik, mobitel, kljucevi, cigare, flasa vode, kisobran, nekoliko post it papirica sa listama za kupovinu i stapici za usi koje sam sinoc kupila :D :D :D

i ja sam do prekjučer imala dezinfekcione maramice iz dm-a, navukla sam se na njih, dobro si me napomenula da mi je nestalo :D
WildRedRose

#572 Re: Žene pitaju žene

Post by WildRedRose »

zato sto znam da je lakse mrsavoj da se udeblja, nego debeloj da smrsa. :roll: ALi kad skontam, ne govorim ni jednoj ni drugoj nikad, valjda znaju .
šatirana_ljubičica

#573 Re: Žene pitaju žene

cLo wrote:
Eurosa wrote:Koliko vam treba da nekog, evo npr radnu kolegicu prihvatite takvom kakva jeste i eto nekako pocnete "normalno" funkcionirati s njom, bar tih 8 sati koliko je potrebno? Meni evo trebalo skoro godinu dana. :roll:
Nema tog vremena koji može neutralizirati radioaktivnost nečije aure. Kada mi neko ne prija, tu je kraj, najviše što mogu je izbjegavati zračenje koliko je moguće.

Evo jedno pitanje:
Zašto je uvredljivo debeloj ženi reći da je debela, a sasvim uobičajeno i prihvatljivo mršavoj reći da je mršava?
radioaktivnosti nečije aure :thumbup:

ja...se trudim...i uvijek se trudim da prihvatim sve i sva što se kaže, međutim kad vidim da neko se ne trudi da prihvati moje nešto....poludim i automatski mijenjam ponašanje, ne mogu se vratiti na početak, nema šanse.mislim da je to problem, jer nije profesionalno, ali teško je biti profesionalan kad neko nije.
imam kolegicu sa kojom privatno sam super, draga mi je i sve, ali u poslu..malo, malo bi se počupale :D da nismo koliko toliko profesionalne jel :D

a nije uvredljivo reći da je mršava jer je to više in.mada po meni jeste uvredljivo :D
šatirana_ljubičica

#574 Re: Žene pitaju žene

pazi da te ne granici negdje ne privedu :D ili na aerodromu :D
Big Ang

#575 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

šatirana_ljubičica wrote:šalim se Ang :D

iiiii pa jesi li ti ''istresla'' svoju tašnJu do kraja jel???:)
jok ja, ko će ba ono vraćati :lol:
joj ja neki dan u banci, sjela, završila neke poslove, ustala, pogledam slučajno na pod, kad na podu moj rozi vikler :pisnula: uzela sam ga :D
Post Reply