Onda je garant Eurosadirektni wrote: Nije. Ni blizu
novi brak poslije starog...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- klixoris
#551 Re: novi brak poslije starog...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#552 Re: novi brak poslije starog...
ja sam živio u uvjerenju da su muškarci trrolovi a da su žene ok na internetudirektni wrote:Svoje stavove sam na ovoj temi iznio u više navrata i evo ni nakon godinu dana od pokretanja iste, moji stavovi se ni za yotu nisu promijenili. I dalje đubrad svrstavam u đubrad, a kurave u kurave. Sve na osnovu ličnog iskustva, a u obogaćivanje iskustva mi je pomogla bivša supruga, koja je na ovom forumu koristila ženski i muški profil i odlično kotirala u virtualnom svijetu.
Ko želi neka pročita
- klixoris
#553 Re: novi brak poslije starog...
Black swan wrote:
ja sam živio u uvjerenju da su muškarci trrolovi a da su žene ok na internetu
- edo_79
#554 Re: novi brak poslije starog...
e moj BožeBlack swan wrote:ja sam živio u uvjerenju da su muškarci trrolovi a da su žene ok na internetudirektni wrote:Svoje stavove sam na ovoj temi iznio u više navrata i evo ni nakon godinu dana od pokretanja iste, moji stavovi se ni za yotu nisu promijenili. I dalje đubrad svrstavam u đubrad, a kurave u kurave. Sve na osnovu ličnog iskustva, a u obogaćivanje iskustva mi je pomogla bivša supruga, koja je na ovom forumu koristila ženski i muški profil i odlično kotirala u virtualnom svijetu.
Ko želi neka pročita
-
Sunny-7
#555 Re: novi brak poslije starog...
Jel' to sad znaci da su sve kurve?direktni wrote:Svoje stavove sam na ovoj temi iznio u više navrata i evo ni nakon godinu dana od pokretanja iste, moji stavovi se ni za yotu nisu promijenili. I dalje đubrad svrstavam u đubrad, a kurave u kurave. Sve na osnovu ličnog iskustva, a u obogaćivanje iskustva mi je pomogla bivša supruga, koja je na ovom forumu koristila ženski i muški profil i odlično kotirala u virtualnom svijetu.
Ko želi neka pročita
Sad bih ja trebala na osnovu licnog iskustva sa bivsim suprugom koji je isto tako volio da sara netom, a haman i uzivo, smatrati sve muskarce gnjidama kao sto je on?!
- edo_79
#556 Re: novi brak poslije starog...
počelo je početno odmjeravanje snaga forumaša na protivničkim stranama .....Sunny-7 wrote:Jel' to sad znaci da su sve kurve?direktni wrote:Svoje stavove sam na ovoj temi iznio u više navrata i evo ni nakon godinu dana od pokretanja iste, moji stavovi se ni za yotu nisu promijenili. I dalje đubrad svrstavam u đubrad, a kurave u kurave. Sve na osnovu ličnog iskustva, a u obogaćivanje iskustva mi je pomogla bivša supruga, koja je na ovom forumu koristila ženski i muški profil i odlično kotirala u virtualnom svijetu.
Ko želi neka pročita
Sad bih ja trebala na osnovu licnog iskustva sa bivsim suprugom koji je isto tako volio da sara netom, a haman i uzivo, smatrati sve muskarce gnjidama kao sto je on?!
- insomnia78
#557 Re: novi brak poslije starog...
Ma ko bi ono ozenioklixoris wrote:Da ti bivsa zena nije bila pod nickom BigAng aka Andja ?direktni wrote: ljuckost je ljuckost![]()
![]()
- klixoris
#558 Re: novi brak poslije starog...
Torbicom ga ! Odma' !Sunny-7 wrote:Jel' to sad znaci da su sve kurve?direktni wrote:Svoje stavove sam na ovoj temi iznio u više navrata i evo ni nakon godinu dana od pokretanja iste, moji stavovi se ni za yotu nisu promijenili. I dalje đubrad svrstavam u đubrad, a kurave u kurave. Sve na osnovu ličnog iskustva, a u obogaćivanje iskustva mi je pomogla bivša supruga, koja je na ovom forumu koristila ženski i muški profil i odlično kotirala u virtualnom svijetu.
Ko želi neka pročita
- klixoris
#559 Re: novi brak poslije starog...
Onda ti je bivsa ona Zena sa brkovimadirektni wrote:Nije ni Eurosaklixoris wrote:Onda je garant Eurosadirektni wrote: Nije. Ni blizu
, ali i I sada mislim da sa nickom Eurosa nisu baš najčistija posla. To mi je više ličilo na Udruženi zločinački pothvat, jer je nemoguć biti aktivan 24/24 sata i 7/7 dana na forumu.
- edo_79
#560 Re: novi brak poslije starog...
Madirektni wrote: Nikada ja nisam rekao da su sve žene kurave. Bože sačuvaj, pa žene su mi najbolji prijatelji u životu. Al' kurave direktno nazivam kuravama. Moral je iznad svega. Kurava može biti osoba koja nikada nije pogledala ni jednog muškarca u životu, a kamoli šta sa njim imala. Kurava je moralna kategorija, koja je "iskočila" iz adetom pristojnog normativa.
- insomnia78
#561 Re: novi brak poslije starog...
Zar i ti nisi jedan od nasukanih ili jedan od saucesnika afere "eurosa"?klixoris wrote:Black swan wrote:
ja sam živio u uvjerenju da su muškarci trrolovi a da su žene ok na internetu
Mislim, spominjale su se neke voznje, pive, kafe, treninzi, sparinzi...
- ruzavjetrova
#562 Re: novi brak poslije starog...
Nemam bracnog licnog iskustva ali ipak bih mogla nesto reci iz prakse o ovom pitanju.
Novi brak poslije starog je jako veliki korak za nekog ko je iza sebe ostavio nezavrsen i nedorecen odnos sa bivsim supruznikom, bilo u pogledu materijalnog ili psiholoskog neslaganja. Vrlo rijetki su slucajevi gdje se supruznici rastanu i miru i dogovorom raskinu bracnu zajednicu. Kod takvih nema ni nekih vecih nesuglasica oko tehnickih pitanja nakon razvoda i takvi lakse i bez tereta prihvataju mogucnost novog braka.
Ovi drugi,koji se nisu rastali svojom voljom, vec na insistiranje supruznika, oni koji su bili prevareni, emotivno ili psihicki,vuku iz takve bracne zajednice losa iskustva koja se nastavljaju dugo poslije prekida takvog odnosa, prostije govoreci nisu preboljeli neuspjeh braka i smatraju to svojim licnim neuspjehom. Takve osobe tesko ili nikako ne vide mogucnost novog braka,najcesce se to nikada i ne desi.
Novi brak poslije starog je jako veliki korak za nekog ko je iza sebe ostavio nezavrsen i nedorecen odnos sa bivsim supruznikom, bilo u pogledu materijalnog ili psiholoskog neslaganja. Vrlo rijetki su slucajevi gdje se supruznici rastanu i miru i dogovorom raskinu bracnu zajednicu. Kod takvih nema ni nekih vecih nesuglasica oko tehnickih pitanja nakon razvoda i takvi lakse i bez tereta prihvataju mogucnost novog braka.
Ovi drugi,koji se nisu rastali svojom voljom, vec na insistiranje supruznika, oni koji su bili prevareni, emotivno ili psihicki,vuku iz takve bracne zajednice losa iskustva koja se nastavljaju dugo poslije prekida takvog odnosa, prostije govoreci nisu preboljeli neuspjeh braka i smatraju to svojim licnim neuspjehom. Takve osobe tesko ili nikako ne vide mogucnost novog braka,najcesce se to nikada i ne desi.
-
ZenaZbrkovima
#563 Re: novi brak poslije starog...
nasta muk u kafani..insomnia78 wrote:...spominjale su se neke voznje, pive, kafe, treninzi, sparinzi...
- klixoris
#564 Re: novi brak poslije starog...
Jok jainsomnia78 wrote: Zar i ti nisi jedan od nasukanih ili jedan od saucesnika afere "eurosa"?
Mislim, spominjale su se neke voznje, pive, kafe, treninzi, sparinzi...
I Euro nikada nije trazila to vozanje na motoru, a ne pije ni pive (predstavljala se kao vjernica)... A nismo mogli ni sparingovati - bavimo razlicitim disciplinama (ako je ona karatas uopste)
A jesmo razmjenili par PP-ova i iskreno, ne vjerujem da je uradila sve za sta je optuzuju, al nikad ne znas... cyber space je cyber space
Vidio sam vecdirektni wrote:@klixo, nije ni ta, a i da pogodiš, ne bih ti rekao.![]()
idi se ba pogledaj sa Ramom na temi koju sam ti spomenuo
Last edited by klixoris on 26/02/2015 14:07, edited 1 time in total.
- edo_79
#565 Re: novi brak poslije starog...
Poštovani gledaoci, ponovo se javljamo sa LJ&S arene gdje se situacija dodatno zakomplikovala dolaskom ZeneZbrkovima 
-
ZenaZbrkovima
#566 Re: novi brak poslije starog...
ne kontamedo_79 wrote:Poštovani gledaoci, ponovo se javljamo sa LJ&S arene gdje se situacija dodatno zakomplikovala dolaskom ZeneZbrkovima
- BarbaDue
#567 Re: novi brak poslije starog...
eh do kad, ne zakuhavajZenaZbrkovima wrote:jes al do kad kolega, do kad?BarbaDue wrote:narode obavezno se ženite, udajite ako treba i dvaes putasve dok ne nađete "druga".
evo nek vam moje iskustvo govori u prilog tome.
prvi brak katastrofa, lagano ženi kažem hajd da se mi raziđemo i svako na svoju stranu.
dobro bilo je malo zajebancija oko razlaza ali smo napokon uspjeli. poslije toga neko vrijeme
bijah leptir pa mi i to dosadilo. onda skontam da trebam nać finu djevojčicu, i nađem je.
oženim se po drugi put i fino mi je, cmačemo se i volimo se po vazdan![]()
i cuj vamo price, zenite se udajite se dvajes puta a on konta dvaput i rijesio se. e neeeece da moze
p.s. dvaput je dvaput
- klixoris
#568 Re: novi brak poslije starog...
Al' Brena je ipak Brena 
- edo_79
#569 Re: novi brak poslije starog...
ču ne kontaš .... s vrata odmah vičeš da nasta muk u kafani i sad ne kontaš .... nemoj mi se tu pravit ćoškastaZenaZbrkovima wrote:ne kontamedo_79 wrote:Poštovani gledaoci, ponovo se javljamo sa LJ&S arene gdje se situacija dodatno zakomplikovala dolaskom ZeneZbrkovima
-
ZenaZbrkovima
#570 Re: novi brak poslije starog...
ja sam samo brkataedo_79 wrote:ču ne kontaš .... s vrata odmah vičeš da nasta muk u kafani i sad ne kontaš .... nemoj mi se tu pravit ćoškastaZenaZbrkovima wrote:ne kontamedo_79 wrote:Poštovani gledaoci, ponovo se javljamo sa LJ&S arene gdje se situacija dodatno zakomplikovala dolaskom ZeneZbrkovima
- edo_79
#571 Re: novi brak poslije starog...
'oš jedan Gilette il BiC 
-
Sunny-7
#572 Re: novi brak poslije starog...
@klikso, ako je pola istina za Eurosu, a jeste, i previse je, iskreno! 
- klixoris
#573 Re: novi brak poslije starog...
Ja na ovom forumu izgleda najmanje znam... Jedan dan rekose da je banovana zbog nekih slika i to je sve sto ja konkretno znam...Sunny-7 wrote:@klikso, ako je pola istina za Eurosu, a jeste, i previse je, iskreno!
Last edited by klixoris on 26/02/2015 14:20, edited 1 time in total.
- BarbaDue
#574 Re: novi brak poslije starog...
Iskustva iz prethodnih brakova i veza veoma su bitna za razvoj situacije u sadašnjosti odnosno budućnosti.Sunny-7 wrote:Dobro, osim sto se cmacete i volite, kako ostalo? Pomaze li ti iskustvo iz prvog braka da ne pravis (iste) greske?BarbaDue wrote:narode obavezno se ženite, udajite ako treba i dvaes putasve dok ne nađete "druga".
evo nek vam moje iskustvo govori u prilog tome.
prvi brak katastrofa, lagano ženi kažem hajd da se mi raziđemo i svako na svoju stranu.
dobro bilo je malo zajebancija oko razlaza ali smo napokon uspjeli. poslije toga neko vrijeme
bijah leptir pa mi i to dosadilo. onda skontam da trebam nać finu djevojčicu, i nađem je.
oženim se po drugi put i fino mi je, cmačemo se i volimo se po vazdan
Koliko ti je trebalo da skontas da je to ta zena s kojom vrijedi pokusati zajedno ostariti?I, kako je ona gledala na cinjenicu da si "vec bio zenjen"?
Mada barba nije pravio greške ni u prvom pa tako ne pravi ni u drugom braku, istina je da sada imam drugačije gledanje
na ženu i kompletan brak. Valjda je razlog tome ko stobom živi i na kakav način se odnosi prema tebi. da skontam da je to
žena sa kojom želi da živim nije mi puno trebalo, par izlazaka i još neke sitnice.
To što sam ranije bio oženjen nije joj smetalo, malo joj je bilo prpa kako će to njena stara progutati
ali stara je legenda pa je bilo sve OK.
p.s. ako te još šta interesuje slobodno pitaj
- klixoris
#575 Re: novi brak poslije starog...
A koje sitnice ? Pojasnjenja, kolega... Pojasnjenja !BarbaDue wrote: Iskustva iz prethodnih brakova i veza veoma su bitna za razvoj situacije u sadašnjosti odnosno budućnosti.
Mada barba nije pravio greške ni u prvom pa tako ne pravi ni u drugom braku, istina je da sada imam drugačije gledanje
na ženu i kompletan brak. Valjda je razlog tome ko stobom živi i na kakav način se odnosi prema tebi. da skontam da je to
žena sa kojom želi da živim nije mi puno trebalo, par izlazaka i još neke sitnice.![]()
To što sam ranije bio oženjen nije joj smetalo, malo joj je bilo prpa kako će to njena stara progutati
ali stara je legenda pa je bilo sve OK.
p.s. ako te još šta interesuje slobodno pitaj
Salim se ja malo... Uhvatila me danas neka luda, za*ebantska