Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kupljenje dvije kutije po 50 paketica
Prvu sam otvorio, iducu kasnije jer ih slazem po brojevima odma da mi je lakse ljepit u albumu, pa se smorih.
Uglavnom, 29 duplih od 250 slicica, znaci 11%, nije lose. A evo nasih:
Pjanke najljepsi
benjamin1992 wrote:Kupljenje dvije kutije po 50 paketica
Prvu sam otvorio, iducu kasnije jer ih slazem po brojevima odma da mi je lakse ljepit u albumu, pa se smorih.
Pjanke najljepsi
Pjanke najljepsi
bas me interesuje kako ce biti sa duplima poslje drugog paketica..
Pjanke najljepsi
bas me interesuje kako ce biti sa duplima poslje drugog paketica..
Ma ima ce solidno duplikata al jbg i to je car skupljanja sliba.
sad obisao trafike u komsiluku, albuma nigdje ... kazu po 5 im doslo sve se razgrabilo do 9 ... uzeo 7 paketica i 2 duple ... od poznatijih ... Neymar, Baloteli, Essien, Obi Mikel, Klose, Mascerano
channel10 wrote:Kupio sam jos 4 paketica i dobio Misketa . Znaci 10 paketica bez duplih. Cekam srijedu i Oslobodjenje i onda pojacavam sa kupovinom slicica. Sve je ok osim velicine slicica. Nekad su bile dosta vece.
Kakaljine, de nam ovdje prijavi koliko si imao duplih na tih 100 paketica?
Jutros kucam poruku da se prvi prijavim sa kupljenim slicicama , ali mi forum ne dade da budem prvi. Izbaci me nekoliko puta sa telefona. Prijavim se i otkucam poruku kad ono prc, hajd Jovo na novo .
Na poslu sam sada, to cu kada kuci dodjem lagano raspakovati, pa kada budem tacno znao koliko u jednom paketu bude dupli napisacu.
koliko si platio ? joju ?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Platio sam 100 KM
i evo otvorio sam 10 kesica i nijedna dupla za sada
Sada ide gustiranje, svaki dan po 10 kesica otvaram dok sve ne otvorim i onda ide trazenje sta fali i mjenjanje duplih, uz kupovinu novih kesica.
djetelina_ wrote:Ma kakva djeca
Nabrali samo mi nekih godina
ja u 8 trafika trazio da uzmem slikice i svuda se prodale..
kaze prodavacica.. da mi hoce kakvo dijete doci traziti slicice nego sve momci dodju odmah po paket ili dva uzmu XD
Ja kupio 50 sliba jedna dupla, onaj konj ronaldo ako kome treba tu sam:) Opet ponavljam u svakom Konzumu je album besplatan samo treba kupiti sličice,ja kupio na Dobrinji u konzumu
Azamo wrote:Ja kupio 50 sliba jedna dupla, onaj konj ronaldo ako kome treba tu sam:) Opet ponavljam u svakom Konzumu je album besplatan samo treba kupiti sličice,ja kupio na Dobrinji u konzumu