Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
fantom slobode

#551 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by fantom slobode »

Zviz wrote:Obicna osba (pomcna soba), radiona bila, u garazi sa panorama pogledom na more i sad da bi necije apetite zadovoljijo trebam da ulazem :lol: :lol: :lol: :lol: ja djece i pm! Da imam 10 mil € nebi ni dasku izmjenio. Nisam ja od te naravi da rasipam u gluparije i da se dokazujem materialnim stvarima... Bolje bi nekim bilo da se uhvate knjige nego tih Alan Ford romana, mada nemam nista protiv Alan Forda, i sam nadimak Zviz je iz Alan Ford romana ;-)
Samo da primjetim da ste vi taj koji samo o materijalnom prica...malo vam je ovaj komentar izvan tog toka... :lol: :lol: :lol: Ajoj...

genije...kako da ne...seva, ne zna gdje je...tek se probudio :lol: :lol: :lol:
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#552 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by Zviz »

fantom slobode wrote:
Zviz wrote:Obicna osba (pomcna soba), radiona bila, u garazi sa panorama pogledom na more i sad da bi necije apetite zadovoljijo trebam da ulazem :lol: :lol: :lol: :lol: ja djece i pm! Da imam 10 mil € nebi ni dasku izmjenio. Nisam ja od te naravi da rasipam u gluparije i da se dokazujem materialnim stvarima... Bolje bi nekim bilo da se uhvate knjige nego tih Alan Ford romana, mada nemam nista protiv Alan Forda, i sam nadimak Zviz je iz Alan Ford romana ;-)
Samo da primjetim da ste vi taj koji samo o materijalnom prica...malo vam je ovaj komentar izvan tog toka... :lol: :lol: :lol: Ajoj...

genije...kako da ne...seva, ne zna gdje je...tek se probudio :lol: :lol: :lol:

Eto na krovu imam heliport pa ti sad vidi :ljulja:
fantom slobode

#553 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by fantom slobode »

Ma kod naseg super heroja svega...jest' da se pokajao postavljanjem slicice...ali sta je tu je... :lol: :lol: :lol: glavni stab je otkriven :lol: :lol: :lol:

De ba makar prefarbaj tu lamperiju, pobacaj te police sto si ih sa ulice pokupio i nemoj da drzis knjige u pomocnoj sobi...ti si obrazovan i elokventan, priblizi ih sebi :lol: :lol: :lol: znam da si zelio da ostavis utisak nacitanog covjeka :lol: :lol: :lol:

svaka mu Dankinja dala :lol: :lol: :lol:
amidzazeher

#554 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by amidzazeher »

Jebi ti to ja ga sve vise i vise cijenim, cuj heliport na krovu, k'o 'tica, sad si tu, a za trenutak negdje drugdje :thumbup: :kiss:
fantom slobode

#555 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by fantom slobode »

amidzazeher wrote:Jebi ti to ja ga sve vise i vise cijenim, cuj heliport na krovu, k'o 'tica, sad si tu, a za trenutak negdje drugdje :thumbup: :kiss:
:thumbup: naravno, svi mi to cijenimo a evo i naseg super heroja u predasima dok kontaktira sa njeznijim spolom...

bez maske i odijela...sa zubima na bijelo...
amidzazeher

#556 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by amidzazeher »

A zasto je postavio fotke baze, je li ga neko pitao ili on onako sam, ne mogu se nesto vracati i citati (pogotovo njegove postove) mada vidim razlog sto onako pise em sto ne gleda u tastaturu em sto je bas nekako mala jebiga valjda u rukavicama kuca ili su mu jednostavno prsti veliki, srce moje! :roll:
fantom slobode

#557 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by fantom slobode »

Tu je i maska za tajne zadatke...

Image

ronjaj, ronjaj, kupila nana masku...i cuvaj se grceva....sad rekose da ih je puno more od Danske do SveCke...
fantom slobode

#558 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by fantom slobode »

amidzazeher wrote:A zasto je postavio fotke baze, je li ga neko pitao ili on onako sam, ne mogu se nesto vracati i citati (pogotovo njegove postove) mada vidim razlog sto onako pise em sto ne gleda u tastaturu em sto je bas nekako mala jebiga valjda u rukavicama kuca ili su mu jednostavno prsti veliki, srce moje! :roll:
On je samo zelio da pokaze koliko je nacitan, da mu je taj segment jaca strana. Osim toga nikad se ne zna da li kakva Dankinja prati temu....pa pozeli da zivi u zdravlju i rahatluku.

A odgovore na tvoje pitanje cemo dobiti uskoro...Zzzvizzz je trenutno otisao po casu vode i kocku secera...pa ce da nastavi da seva...(inace ne gleda TV ima 10 godina, a ljetos ga posebno nece gledati zbog plasmana BiH na SP...). No to mu ne smeta da se bavi stvaranjem grupe smrti za nasu reprezentaciju.
Zviz

#559 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by Zviz »

fantom slobode wrote:Ma kod naseg super heroja svega...jest' da se pokajao postavljanjem slicice...ali sta je tu je... :lol: :lol: :lol: glavni stab je otkriven :lol: :lol: :lol:

De ba makar prefarbaj tu lamperiju, pobacaj te police sto si ih sa ulice pokupio i nemoj da drzis knjige u pomocnoj sobi...ti si obrazovan i elokventan, priblizi ih sebi :lol: :lol: :lol: znam da si zelio da ostavis utisak nacitanog covjeka :lol: :lol: :lol:

svaka mu Dankinja dala :lol: :lol: :lol:

Sta je tibi sa lamperijom i tim policama? Jel police drze knjige? Da. Sta nedostaje lamperiji? Nista. Ruzna jel, mene briga, kakva je u toj supi sam po potrebi a ne 20h na dan. Kontas tu meni dodju neki ljudi na sastanak, svajet, biznis, onda nesto za Uni. kad radim pa idem predavati, kontas, pa moram radove od studenata da kontrolisem... kuzis ja sam ono govno sto pozmae opstini sa varalicmama a ujednako i ono govno sto daje ocjene, a govno sam jer postoje pravila a i nasi kao i studenti zijevaju i broje zvijezde na predavanjima / satancima. Meni nije mrsko raditi tri posla a ti ovdje drzis meni predavanje o lamperiji i policama... pa dobro da znam da si stolar mozda mi zatrebas jednog dana. Kad ti sve to procitas sto je na tim policmama onda digni prst i seri koliko ti je mila volja! Kad sam god se trebao picnuti zbog drugih ja sam probusene / izlizane hlace i otrcani poluver na sebe navuko, a kad sam god se trebao picnuti zbog sebe onda Armani odjelo sam na svoje, inace atleticko razvijeno tjelo, nabio, te dosao na sastanak sa sladoledom u ustima - kontas na nivou.
fantom slobode

#560 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by fantom slobode »

Evo, bas kako sam i predvidio...osvjezen...vraca se uvijek :kiss: Zzzvizzz nemoj ti meni sta zamjeriti, pozitivna kritika je to....znam ja da ti nemas vremena od rada na fakultetu da se osvrnes na svoj interijer. Ne treba ti stolar, kupi...ne skupljaj po ulici.
fantom slobode

#561 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by fantom slobode »

Nije on body bilder, on je atleta koji obuce i "Armani" odijelo...

Image
amidzazeher

#562 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by amidzazeher »

:lol: :lol: :lol:
Ma kakav super hik on je meni isti Mile "specijalac" :kiss:

fantom slobode

#563 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by fantom slobode »

Zviz wrote:

Sta je tibi sa lamperijom i tim policama? Jel police drze knjige? Da. Sta nedostaje lamperiji? Nista. Ruzna jel, mene briga, kakva je u toj supi sam po potrebi a ne 20h na dan. Kontas tu meni dodju neki ljudi na sastanak, svajet, biznis, onda nesto za Uni. kad radim pa idem predavati, kontas, pa moram radove od studenata da kontrolisem... kuzis ja sam ono govno sto pozmae opstini sa varalicmama a ujednako i ono govno sto daje ocjene, a govno sam jer postoje pravila a i nasi kao i studenti zijevaju i broje zvijezde na predavanjima / satancima. Meni nije mrsko raditi tri posla a ti ovdje drzis meni predavanje o lamperiji i policama... pa dobro da znam da si stolar mozda mi zatrebas jednog dana. Kad ti sve to procitas sto je na tim policmama onda digni prst i seri koliko ti je mila volja! Kad sam god se trebao picnuti zbog drugih ja sam probusene / izlizane hlace i otrcani poluver na sebe navuko, a kad sam god se trebao picnuti zbog sebe onda Armani odjelo sam na svoje, inace atleticko razvijeno tjelo, nabio - na atleticki razvijeno tijelo, te dosao na sastanak sa sladoledom u ustima - kontas na nivou.
Meni dr Zzzzvizzzz nezamjenjim...ovo podvuceno je savjet kako se postize nivo...izmedju ostalog.

Usput...sjetih se stare pitalice...ako Milena Dravic pushi "Dravu"....
Zviz

#564 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by Zviz »

Hala vam pura al ste dosadni - neradnici na kvadrat, a od bukvara niste ni makli. Nek su vase police od zlata pune nezma ni ja cega ... plasticnih medalja iz Cirkusa. :lol: :lol:
ratamahatta

#565 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by ratamahatta »

Ja taman kafu napravio, nemojte sad prestat :D
fantom slobode

#566 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by fantom slobode »

Zviz wrote:Hala vam pura al ste dosadni - neradnici na kvadrat, a od bukvara niste ni makli. Nek su vase police od zlata pune nezma ni ja cega ... plasticnih medalja iz Cirkusa. :lol: :lol:
Zzzvizzz de prezalogaji malo...Image :lol:
amidzazeher

#567 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by amidzazeher »

Zviz wrote:Hala vam pura al ste dosadni - neradnici na kvadrat, a od bukvara niste ni makli. Nek su vase police od zlata pune nezma ni ja cega ... plasticnih medalja iz Cirkusa. :lol: :lol:
Nemoj mene u isti kos, ja te uporedio sa Miletom koji poHeba sve zivo i mlado i staro, armani na sebe navuce, cvike, jedino mu sladoled fali ali kao sto vidis na spotu lize on nesto drugo. Ne znam kakav je sto se tice skole i knjiga mada ne bi mu tu mnogo pomogle posto je u pravoj branshi. I on kao i ti u helihopter pa k'o 'tica ili bolje receno k'o pcelica, skuplja polen od cvijeta do cvijeta ;)
A subota je jebem ga, neradni je dan i nama nekada, jest da nije ko tebi i petak ali dobro je dok nas ne tuku :sax:
fantom slobode

#568 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by fantom slobode »

Dosta ti je za danas....dusha mi se sa tobom sit ispricati... :lol: :lol: :lol: Nego, samo ti nastavi da sevas...nemoj da ti se u glavi zavrti...Maksus selam tebi i tvojoj Danskoj...

nego posto se bavis sportom evo najnoviji model "Nike"-a...

Imageda te dusha mine...ova prednja inovacija je zbog stabilnosti tijela u prirodi...

nemoj sta zamjeriti... :sax:
topcam
Vozim: uzbrdo

#569 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by topcam »

Zviz wrote:

Sta je tibi sa lamperijom i tim policama? Jel police drze knjige? Da. Sta nedostaje lamperiji? Nista. Ruzna jel, mene briga, kakva je u toj supi sam po potrebi a ne 20h na dan. Kontas tu meni dodju neki ljudi na sastanak, svajet, biznis, onda nesto za Uni. kad radim pa idem predavati, kontas, pa moram radove od studenata da kontrolisem... kuzis ja sam ono govno sto pozmae opstini sa varalicmama a ujednako i ono govno sto daje ocjene, a govno sam jer postoje pravila a i nasi kao i studenti zijevaju i broje zvijezde na predavanjima / satancima. Meni nije mrsko raditi tri posla a ti ovdje drzis meni predavanje o lamperiji i policama... pa dobro da znam da si stolar mozda mi zatrebas jednog dana. Kad ti sve to procitas sto je na tim policmama onda digni prst i seri koliko ti je mila volja! Kad sam god se trebao picnuti zbog drugih ja sam probusene / izlizane hlace i otrcani poluver na sebe navuko, a kad sam god se trebao picnuti zbog sebe onda Armani odjelo sam na svoje, inace atleticko razvijeno tjelo, nabio, te dosao na sastanak sa sladoledom u ustima - kontas na nivou.
Image

Zviz ti sporo citas, vidim po toj knjizi "Aktuell 2007" :oops: :mrgreen:
topcam

#570 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by topcam »

amidzazeher wrote:Jebi ti to ja ga sve vise i vise cijenim, cuj heliport na krovu, k'o 'tica, sad si tu, a za trenutak negdje drugdje :thumbup: :kiss:
Svaka bolnica u Danskoj ima to H na krovu. Ne znam kako je sa "ustanovama" :oops: , ali bolnice imaju. :mrgreen:
Zviz

#571 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by Zviz »

topcam wrote:
Svaka bolnica u Danskoj ima to H na krovu. Ne znam kako je sa "ustanovama" :oops: , ali bolnice imaju. :mrgreen:
Ne, moja sekretarica stenografise lezeci.
topcam

#572 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by topcam »

Dosadno zeni sa tobom, pa se bacila na posao. :mrgreen:
hrle1976

#573 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by hrle1976 »

Danski zabavni proizvoid:

Osnivac benda je Danac - bubnjar.

Svedski zabavni proizvodi:

Norveski zabavni proizvodi:

Malo glumaca + i oni po korijenima.

Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

...
Šveđanin

#574 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?

Post by Šveđanin »

Nek je veselo.

Post Reply