S moje novo sokoćalo
Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- insomnia78
#551 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
NE znači DA 
S moje novo sokoćalo
S moje novo sokoćalo
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#552 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
to i silovatelji kazuinsomnia78 wrote:NE znači DA
S moje novo sokoćalo
- insomnia78
#553 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Znam, zato i kazem 
Zajebancija
S moje novo sokoćalo
Zajebancija
S moje novo sokoćalo
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#554 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
nema potrebe da objasnjavas, znam da se zezasinsomnia78 wrote:Znam, zato i kazem
Zajebancija
S moje novo sokoćalo
- insomnia78
#555 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Znam da ti znas
S moje novo sokoćalo
S moje novo sokoćalo
- shmizlica
#556 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
evo, sad svi znamo 
- pink floydd
#557 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Koliko vas se naslo u ovim našim primjedbama ?
Kako su neki poceli rijetko koja ce biti izostavljena.
- MedenoSrce
#558 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
da me sada neko pita da ponovim samo se mogu sjetiti one "fleke od mlina za kafu"
sto ti dodje ukratko "ja ti pric'o ja vo rik'o isto je"
sto ti dodje ukratko "ja ti pric'o ja vo rik'o isto je"
- ultima_palabra
#559 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Vala ne pamtim kad sam vidio da mlađa od 50 melje kafu ručno
Što nije dobro, mljevenje je tako jedna seksi radnja
Što nije dobro, mljevenje je tako jedna seksi radnja
- MedenoSrce
#560 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
to ti onom logikom bolje da melje kafu nego da melje 'nako 
- ultima_palabra
#561 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Eh to, đe me nađe
Najgore je kad melje u prazno 
- yoda82
#562 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Iao je ovo tvoje zajebancija, mente to pravo nervira kod djevojaka. Ima ih dosta koje kao neće da izađu sa momkom, a u stvari hoće da se on polomi oko njih......jebo to....ili jesi ili nisiinsomnia78 wrote:NE znači DA
S moje novo sokoćalo
-
whitelegend07
#563 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Mamine i tatine curice, koje su po pravilu razmažene do pm. 
- Ramzess Veliki
#564 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Te su najbolje za igru.whitelegend07 wrote:Mamine i tatine curice, koje su po pravilu razmažene do pm.
... da se igraš njenim živcima ...
- eluna
#565 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
samo da pohavlim zapisBreathless wrote:- one kojima je svojstvena lijenost, a pogotovo lijenost koja se odrazava na duhovnu stranu ljudskog bica
- one koje svojom najozbiljnijom duhovnom i intelektualnom aktivnoscu smatraju citanje romana Khaleda Hosseinija i ne stide se da Hiljadu sjajnih sunaca preporuce prilikom svakog susreta i znancu i neznancu
- one koje jedino mogu razgovarati o tricarijama i s kojima je zadovoljstvo u razgovoru nemoguce
- one koje su potpuno pritisnute svojim egom i samodopadljivoscu
- zene koje odmah i otvoreno ne reaguju na ono sto im smeta ili na ono s cime se ne slazu
- posesivne zene, kao i one koje ocekuju posesivnost kao dokaz ljubavi
- one koje ne posjeduju odredjenu mjeru ludosti i nisu spremne preuzeti bilo kakvu vrstu rizika
- one koje su opcinjene kupovinom stvari
-zene koje robuju drustvenim predstavama o tome sta je ljubav i kakva veza treba da bude
- napadne i preglasne zene, kao i one koje kada se smiju guraju one do kojih dopire taj smijeh u anksiozost, depresiju ili cak u samoubistvo
- one koje ne posjeduju bar malo radoznalosti i zainteresovanosti za svijet i pojave u njemu
- one kojima je zivotni put pravolinijski, od najmladjeg doba usadjen i dobro poznat, te nemaju nikakvih licnih pitanja o tom putu
- one koje zivot prihvataju kao nesto staticno, nepromjenjivo, a odnose sa ljudima kao nesto sto se samo po sebi podrazumjeva
- one koje se podvrgavaju diktatu razlicitih trendova
- one koje su jos dok su bile djevojcice mame ubijedile da su pametnice, a plice su nego Kosevski potok sredinom jula
- one koje smatraju da su se kao zene potpuno ostvarile iskljucivo ako se udaju, izrode djecu, te cine sve i pristaju na sve samo kako bi ispostovale uloge koje im je kao zenama dodijelilo drustvo
- one koje sude drugim ljudima na osnovu drustvenih ocekivanja
- mahaluse opsjednute zivotima drugih i one koje previse mare za to sta ce za njih drugi reci
- one koje o svemu, pa i o seksu, uredno polazu racune svojim prijateljicama
- one koje ne mogu skontati bar malo suptilniji humor
- one koje se ulijepe sminkom kao sita i obijesna beba cokolinom
- eluna
#566 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
da, ali onu djevojku koja u 7-8 mjeseci po par puta izađe sa 2 ili 3 momka odmah okarakterišete kao "laku", nikada vam ne padne na pamet da je to fina djevojka koja samo ne diže nos čim joj neko ukaže pažnju, i da ista samo pokušava ostvariti normalnu vezu, ali brzo ukapira da ne ide ............. i onda se ovako bunite što vas odbijaju i duže nego što trebaanjaistkrank wrote: Imponuje vam!Koje ste vi cvake to nigdje na svijetu nema. I umjesto da vam bude lijepo sa tim nekim ko vam pruza paznju, na kraju tiho patite i u sebi budete ljubomorne i bude vam krivo. Ne kontam. Razumijem ja to da vi malo ko neckate se, kao hocete da mi trckaramo oko vas, ali izgubite granicu i ode voz. Vodamo neku vama ni do koljena, a vi patite...
svasta, boze me ti sacuvaj i zakloni.... mislim.... nema mi logike... s'vatas...
da se najprije vi skontate šta hoćete, a??
-
whitelegend07
#567 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ma bježi.Ramzess Veliki wrote:Te su najbolje za igru.whitelegend07 wrote:Mamine i tatine curice, koje su po pravilu razmažene do pm.![]()
... da se igraš njenim živcima ...
- madner
#568 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Nije lahka sto je izasla, nego sto se kasno vrati. 
- Ramzess Veliki
#569 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
uskrsno_respo wrote:Ja imam drugacija iskustvamadner wrote:Nije lahka sto je izasla, nego sto se kasno vrati.
Ova sto se kasno vratila je tolikp odbijala da sam cijelu noc molio dok kod ove sto se vratila rano haman nisam ni pitao
- MedenoSrce
#570 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
sta ti imas nekome biti zahvalna za paznju, ne pruza ti paznju sto je dobar nego sto bi ... hajd da ne lajemeluna wrote: da, ali onu djevojku koja u 7-8 mjeseci po par puta izađe sa 2 ili 3 momka odmah okarakterišete kao "laku", nikada vam ne padne na pamet da je to fina djevojka koja samo ne diže nos čim joj neko ukaže pažnju, i da ista samo pokušava ostvariti normalnu vezu, ali brzo ukapira da ne ide ............. i onda se ovako bunite što vas odbijaju i duže nego što treba
da se najprije vi skontate šta hoćete, a??
naravno da treba odbiti svakoga ko joj se ne svidja, pa nije socijalna ustanova a ko gubi ima pravo da se ljuti i nek' se ljuti
-
Breathless
#571 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Izgleda da ni tebi, kao ni meni, nema spasaeluna wrote:samo da pohavlim zapis
-
Breathless
#572 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Upss... sad vidim, tema o kuhanju i jos jedan promasajusput baris autora
- malsal
#573 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Konstantno poluotvorena usta u kombinaciji sa tupavim pogledom.
I one navucene na sapunice i reality.
I one navucene na sapunice i reality.
- madesa
#574 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
neuredna stopala
- Mračajski proto
#575 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Aaaaaj, gasiii internet, gasi struju, sve gasi. To je to.uskrsno_respo wrote:Jesi se to prepoznala u potpunosti a usput baris autoraeluna wrote:samo da pohavlim zapisBreathless wrote:- one kojima je svojstvena lijenost, a pogotovo lijenost koja se odrazava na duhovnu stranu ljudskog bica
- one koje svojom najozbiljnijom duhovnom i intelektualnom aktivnoscu smatraju citanje romana Khaleda Hosseinija i ne stide se da Hiljadu sjajnih sunaca preporuce prilikom svakog susreta i znancu i neznancu
- one koje jedino mogu razgovarati o tricarijama i s kojima je zadovoljstvo u razgovoru nemoguce
- one koje su potpuno pritisnute svojim egom i samodopadljivoscu
- zene koje odmah i otvoreno ne reaguju na ono sto im smeta ili na ono s cime se ne slazu
- posesivne zene, kao i one koje ocekuju posesivnost kao dokaz ljubavi
- one koje ne posjeduju odredjenu mjeru ludosti i nisu spremne preuzeti bilo kakvu vrstu rizika
- one koje su opcinjene kupovinom stvari
-zene koje robuju drustvenim predstavama o tome sta je ljubav i kakva veza treba da bude
- napadne i preglasne zene, kao i one koje kada se smiju guraju one do kojih dopire taj smijeh u anksiozost, depresiju ili cak u samoubistvo
- one koje ne posjeduju bar malo radoznalosti i zainteresovanosti za svijet i pojave u njemu
- one kojima je zivotni put pravolinijski, od najmladjeg doba usadjen i dobro poznat, te nemaju nikakvih licnih pitanja o tom putu
- one koje zivot prihvataju kao nesto staticno, nepromjenjivo, a odnose sa ljudima kao nesto sto se samo po sebi podrazumjeva
- one koje se podvrgavaju diktatu razlicitih trendova
- one koje su jos dok su bile djevojcice mame ubijedile da su pametnice, a plice su nego Kosevski potok sredinom jula
- one koje smatraju da su se kao zene potpuno ostvarile iskljucivo ako se udaju, izrode djecu, te cine sve i pristaju na sve samo kako bi ispostovale uloge koje im je kao zenama dodijelilo drustvo
- one koje sude drugim ljudima na osnovu drustvenih ocekivanja
- mahaluse opsjednute zivotima drugih i one koje previse mare za to sta ce za njih drugi reci
- one koje o svemu, pa i o seksu, uredno polazu racune svojim prijateljicama
- one koje ne mogu skontati bar malo suptilniji humor
- one koje se ulijepe sminkom kao sita i obijesna beba cokolinom