samo o fudbalu pojma nema- Očito je da je Davoru (Šukeru, op.a) i onima koji su u Izvršnom odboru u situaciji kada u skupini imamo Srbiju bio potreban netko poput mene, tko će se znati nositi s medijskim pritiskom i tko će znati mobilizirati momčad i sve oko momčadi za takve utakmice. No očito su moje kvalifikacije završile kad su završile utakmice sa Srbijom - izjavio je Štimac za našu nacionalnu televiziju.
Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DaysleepeR
#551 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
ratnik, domoljub i patriota
- DaysleepeR
#552 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Odlaskom Štimca nije otišla ta desničarska demagogija.
I Kovač je odabran jer je ratnik, patriota, veliki hrvat iz dijaspore, što će ujediniti momke, što je hrabro srce, itd. itd. itd.
I Kovač je odabran jer je ratnik, patriota, veliki hrvat iz dijaspore, što će ujediniti momke, što je hrabro srce, itd. itd. itd.
-
Itakoto
#553 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Pa i nije bas da takva vrsta motivacije vise nije ucinkovita kod nas Balkanaca. Volimo se mi svi paliti na takve stvari. 
- DaysleepeR
#554 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Nije učinkovita. Nije pomogla ni Hrvatskoj ni Srbiji.Itakoto wrote:Pa i nije bas da takva vrsta motivacije vise nije ucinkovita kod nas Balkanaca. Volimo se mi svi paliti na takve stvari.
Odgovorno tvrdim da kod nas takve motivacije u ovim kvalifikacijama nije bilo ni sekude.
- Edin H.
#555 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
ultima_palabra wrote:Pravi Hrvat, domoljub i katoliksherbett wrote:Ma Štimac je...![]()
- fortaleza
#556 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Stiže ekipa pijana..sherbett wrote:Bježite ljudi, bježite iz graadaa
Čini mi se da je Kovač zajedno surađivao s Lagerbekom, tako nešto sam pročitao. Vjerujem da se pozitivan šok već dogodio odlaskom Štimca i dovođenjem ipak potentnijeg Kovača, malo je izbornika koji mogu tek tako utjecati na ekipu, al vjerujem da je Niko jedan od njih.Hodidid wrote:Mislim da ce Kovac posloziti Hrvatsku kako treba pred mec sa Islandom. Ja bih rekao 55-45 sanse u korist Hrvatske. Problem je u tome sto je islandski trener Lagerback stari lisac. Dobar takticar i strateg a Kovac nema iskustva u vodjenju seniorskih ekipa. Bacen je u vatru u skakljivom momentu. Moze biti pozitivan sok ali i ne mora bas.
Igracki je Hrvatska jaca, mislim individualno ali trenutno Island ima homogeniji i jaci kolektiv. Bice cupavije nego sto mnogi misle ali navijam za Hrvatsku!
Ama gledati će se BiH u Hrvatskoj svakako, a vjerujem i obrnuto, al kontam što želiš reći.jeza u ledja wrote:dosta smo mi njih gledali. nek oni malo gledaju nas!
Nacionalni naboj i prkos kod igrača je u nekim trenucima pomogao kroz utakmice, al opet, ako je netko hladne glave, odmjeren u izjavama i na neki način "sjevernjak u mentalitetu" to su Niko i brat mu, takav je bio kao igrač, a to je pokazao i nedavno dok je vodio mladu hrvatsku reprezentaciju u-21. Nakon pobjede u kvalifikacijama protiv velikih rivala Ukrajine u gostima i ostvarenog odličnog rezultata, i 15 minuta nakon utakmice daje izjavu za televiziju vide se igrači kako nižu krugove iza terena. Nema odmora.DaysleepeR wrote:Ja mislim da vi u Hrvatskoj i dalje kontate kako je dovoljno samo istrčati na teren sa Islandom i pobjeda je tu. Motiv Islanda je +300 u odnosu na Hrvatsku. Dodatno tome, to su sjevernjaci, ljudi hladne glave koji se ne lože na glupe priče o borbi za naciju, narod, Kralja Tomislava i bana Jelačića, na Jude koji pravednima sude i sve ostalo što gura hrvatski nogomet od Ćire pa do Štimca i Kovača i njegovog brata također.
Manje priče više rada i rezultat je tu.
- ultima_palabra
#557 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Nikica je bio jedan od onih rijetkih igrača koji su bili treneri na terenu... i taktički i motivacijski. To mu daje strašne predispozicije za dobru trenersku karijeru... sad da li može u ovako kratkom roku napraviti promjenu, gdje će igrače faktički prvi put okupiti 4 dana pred utakmicu, to je veliko pitanje.
- DaysleepeR
#558 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
jesmo, igrali smo kvalifikacije. naboj nije pomogao.sherbett wrote:ali čekaj..niste vi ni igrali protiv Srbije...jel tako, ili se varam?DaysleepeR wrote:Nije učinkovita. Nije pomogla ni Hrvatskoj ni Srbiji.Itakoto wrote:Pa i nije bas da takva vrsta motivacije vise nije ucinkovita kod nas Balkanaca. Volimo se mi svi paliti na takve stvari.
Odgovorno tvrdim da kod nas takve motivacije u ovim kvalifikacijama nije bilo ni sekude.
Svakako nije učinkovita, ali nije ni da se primjenjuje u utakmici protiv, npr. Islanada..
- DaysleepeR
#559 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
srbi su bili mnooooogo hladnije glave nego mi tadasherbett wrote:možda je s druge strane bio većiDaysleepeR wrote: jesmo, igrali smo kvalifikacije. naboj nije pomogao.
- šrilančananin
#560 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
@DaysleepeR
Do kuda granici ljudska glupost, svaka ti cast, da nisi i ti sampion svemira. ?samo o fudbalu pojma nema
- DaysleepeR
#561 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
kako bi ti definisao Štimca kao fudbalskog znalca koji je to njegov stil, omiljena formacija, i sl?šrilančananin wrote:@DaysleepeR
Do kuda granici ljudska glupost, svaka ti cast, da nisi i ti sampion svemira. ?samo o fudbalu pojma nema
sa kojim od brojnih timova koje je vodio je najbolje rezultate ostvario?
radujem se odgovorima
- šrilančananin
#562 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Sta koga zanima njegov stil, reci da Stimac nema pojma o nogometu , a kao isti je bio i prvak svijeta i treci i prvenstava i kupova, da ti ne nabrajam, dobitnik nagrada, stvarno moras biti neuk ili podlozan javnom misljenju pa generalizirati Stimca kroz njegov rad u Reprezentaciji koji se na kraju pokazao i da nije bio toliko bezuspjesan, ipak je Stimac eliminirao Srbiju sto je velika stvar, stvorio je drugu priliku, afirmirao igrace, zakapario malog Halilovica koji je potencijal, ima tu i dobrih stvari, al' sam se samo osvrnuo na ovo da on nema pojma, ta izjava je na razini ognjistarca iz republike srpske.
- DaysleepeR
#563 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Odgovorno tvrdim da lik nema pojma o fudbalu.šrilančananin wrote:Sta koga zanima njegov stil, reci da Stimac nema pojma o nogometu , a kao isti je bio i prvak svijeta i treci i prvenstava i kupova, da ti ne nabrajam, dobitnik nagrada, stvarno moras biti neuk ili podlozan javnom misljenju pa generalizirati Stimca kroz njegov rad u Reprezentaciji koji se na kraju pokazao i da nije bio toliko bezuspjesan, ipak je Stimac eliminirao Srbiju sto je velika stvar, stvorio je drugu priliku, afirmirao igrace, zakapario malog Halilovica koji je potencijal, ima tu i dobrih stvari, al' sam se samo osvrnuo na ovo da on nema pojma, ta izjava je na razini ognjistarca iz republike srpske.
- šrilančananin
#564 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Nije vazno cija je slika vec tko ju je kupio, zar ne. ?DaysleepeR wrote:Odgovorno tvrdim da lik nema pojma o fudbalu.šrilančananin wrote:Sta koga zanima njegov stil, reci da Stimac nema pojma o nogometu , a kao isti je bio i prvak svijeta i treci i prvenstava i kupova, da ti ne nabrajam, dobitnik nagrada, stvarno moras biti neuk ili podlozan javnom misljenju pa generalizirati Stimca kroz njegov rad u Reprezentaciji koji se na kraju pokazao i da nije bio toliko bezuspjesan, ipak je Stimac eliminirao Srbiju sto je velika stvar, stvorio je drugu priliku, afirmirao igrace, zakapario malog Halilovica koji je potencijal, ima tu i dobrih stvari, al' sam se samo osvrnuo na ovo da on nema pojma, ta izjava je na razini ognjistarca iz republike srpske.
- DonVitoni
#565 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Pravda za Stimca.
- Pismonosa
#566 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Ako u ekipi nemaš zdravu atmosferu, ako nemaš slogu i prijateljstvo među igračima, dobar odnos sa medijima, sa nacijom u globalu, onda si loš trener. Pa što je to tako teško priznati? I u pravu su ljudi koji su primjetili sav ovaj folklor i ikonografiju koja prati štimca. I one finte sa pripremama u Međugorju. A slika za slikom u medije pristiže igrači alkoholizirani i van kontrole
Šta koji klinac i Međugorje
Zamisli sad Papeta da naše igrače vodi na Ajvatovicu za pripreme protiv Argentine. Ili ih povede na hadž pred Brazil 
- šrilančananin
#567 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Nema tu opravdanja za njega, svako se bori za sebe, samo su mediji stvorili dojam da je covjek zalutao, on je ekscesan i kockar i hebac i varalica i sto god, al' reci da nema pojma o nogometu to stvarno moras biti podlozan istima, jos ako uzmes u obzir ko sve danas pise, takav je zivot , sve su sekunde, valjao je kada je imao 16 bodova u 6 utakmica, a onda zaboravio, hebiga.DonVitoni wrote:Pravda za Stimca.
- DaysleepeR
#568 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Ko kupi kič pod umjetnost on je levat. Lik je poznatiji po aferi sa Alkom Vuicom i po diskoteci na Bolu nego po fudbalskoj struci. Preobraćenik od bludnika do "Obitelj prije svega", Međugorja, krunice i patriotizma. Klasični šupljak koji se skupo prodao levatima.šrilančananin wrote:Nije vazno cija je slika vec tko ju je kupio, zar ne. ?DaysleepeR wrote:Odgovorno tvrdim da lik nema pojma o fudbalu.šrilančananin wrote:Sta koga zanima njegov stil, reci da Stimac nema pojma o nogometu , a kao isti je bio i prvak svijeta i treci i prvenstava i kupova, da ti ne nabrajam, dobitnik nagrada, stvarno moras biti neuk ili podlozan javnom misljenju pa generalizirati Stimca kroz njegov rad u Reprezentaciji koji se na kraju pokazao i da nije bio toliko bezuspjesan, ipak je Stimac eliminirao Srbiju sto je velika stvar, stvorio je drugu priliku, afirmirao igrace, zakapario malog Halilovica koji je potencijal, ima tu i dobrih stvari, al' sam se samo osvrnuo na ovo da on nema pojma, ta izjava je na razini ognjistarca iz republike srpske.
- Pismonosa
#569 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Teško je i irtantno gledati klasne igrače ko što su Modrić i mandžo kako se besciljno i bezidejno vrte po terenu, bez prave podrške i plana da se nešto napravi. To su stvari koje trener rješava. A onda kasnije može i da se slika sa Gospom, što se mene tiče.
- Idemedosumom
#570 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Savjetujem vam da otvorite temu Igor Štimac - All about pa opletite.
Ponovicu svoje misljenje, smatram da je Igor Stimac najmanji krivac za lose partije Hrvatske nogometne reprezentacije. Ja koliko se sjecam, jos za vrijeme Bilica je Hrvatska upala u jednu losu formu.
Mnogo me interesuje kako ce Portugal izaci na kraj s Svedskom. Ronaldo je standardno dobar, ali Ibrahimovic je trenutno u strasnoj formi. Da li ce fifa/uefa svoje prste umijesati pomocu sudija?
Ponovicu svoje misljenje, smatram da je Igor Stimac najmanji krivac za lose partije Hrvatske nogometne reprezentacije. Ja koliko se sjecam, jos za vrijeme Bilica je Hrvatska upala u jednu losu formu.
Mnogo me interesuje kako ce Portugal izaci na kraj s Svedskom. Ronaldo je standardno dobar, ali Ibrahimovic je trenutno u strasnoj formi. Da li ce fifa/uefa svoje prste umijesati pomocu sudija?
- derion
#571 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Kako se samo radujem tom dvomeču Portugala i Švedske. Menščini da će to biti prava poslastica za sve ljubitelja fudbala. Portugal inače ne igra sjajno protiv skandinavskih reprezentacija, koje su izrazito disciplinovani i fizički nastrojene. Pogledajte samo njihove utakmice protiv Danske, koji su ih par puta pobjeđivali u zadnjim susretima.
Mislim da bi ih Šveđani također mogli zeznuti: 1:1 i 3:2.
Mislim da bi ih Šveđani također mogli zeznuti: 1:1 i 3:2.
- ioannes
#572 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
kod Nike Kovaca me cini optimisticnim sto je roden u Njemackoj,odrastao i igrao u Njemackoj
ima tu pozeljnu dozu Njemackog mentaliteta....samokriticnost i rad su dvije vrline koje se razlikuju od Balkanskog mentalnog sklopa....u svojoj karijeri je uvijek gledan kao vrsan takticar i borac na terenu i sto je najvaznije, uziva visok stepen autoriteta kod javnosti i igraca. to su sve predznaci koji daju nadu.
ima tu pozeljnu dozu Njemackog mentaliteta....samokriticnost i rad su dvije vrline koje se razlikuju od Balkanskog mentalnog sklopa....u svojoj karijeri je uvijek gledan kao vrsan takticar i borac na terenu i sto je najvaznije, uziva visok stepen autoriteta kod javnosti i igraca. to su sve predznaci koji daju nadu.
- Charuga
- Globalni moderator
#573 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Morate li se na svaku temu posrati?
Politika, religija, kultura, istorija ... to potrazite na forumu ali ne na sportskim temama.
Politika, religija, kultura, istorija ... to potrazite na forumu ali ne na sportskim temama.
- BadCopy
#574 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
volio bih gledat Zlatana na svijetskom.a tek ove sigurdsone sa Islanda 
- jeza u ledja
#575 Re: Baraž za Brazil / 15.-19.11.2013
Zbog svoje vrlo kvalitetne analize evropksih koeficijenata na drugoj temi
i zrijeba za EURO sljedece godine , nasao sam jos jedan razlog da navijam protiv Hrvatske
, jer ako pobjede obje prestizu nas na rang listi i izbacuju iz seeding pota za te kvalifikacije. Mogu proci i bez toga doduse.
Isto vazi i za Svedsku, samo da ih Portugalci bar jednom pobjede.
Isto vazi i za Svedsku, samo da ih Portugalci bar jednom pobjede.