Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mane znam staMica glumi, cuj necu. Pa ko te pita?!
A nek je onu alapacu zubatu stavio za sluskinju, vala mi je zgadila zenski rod sa jezicinom i foliranjem svojim "treba sam i po"
I ona Sara nema na kojeg grajera tamo nije skakala i onda se uvrijedi kad joj neko kaze onako kako je.Marko decko je upotpunosti upravu kakvu je sliku vec 2 nedjelju poslala.
tetaissa wrote:I je li divna to uradila? Ja nekako ne vjerujem. Zorica mi je fuj... osoba koja misli da je veoma pametna, a ne vidi dalje od nosa. Kako se Mića uspaničio da ga ne svrstaju u muslimane
Ma Zorica slagala...isto tako ono na prosloj farmi sa Memom i pismom..
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Ne laze bilo je uzivo kad se to dogodilo ja sam gledao, zato je Ognjan i pitao sinoc sve kuhare da li kazu ukucanima kad stave mast u jelo.
Ognjen ih nije pitao direktno i nije rekao da je to vidjeno nego je onako pitao kao da je to uvod u neku drugu pricu i prvo je ustao Miki pa Divna pa jos jedno i rekli su da uvijek kazu kad stave i to je vise bilo stavljanje do znanja Divni i Sari na indirektan nacin da to vise ne rade posto se prati.
Meni je licno najodvratnija osoba na farmi Divna pa onda Sara,Zorica i Jelena G.da hove sto prije ispasti inace rijetko ko tamo ima normalan i uredu ali ovi su bas fujj.
Miki poceo da lomi po kuci i krenuo na Jelenu G i onda je gadjao ciglom , Zorica izasla da je odbrani pa se onesvijestila jedva je povratili , polivali je vodom da dodje sebi.
Havatar wrote:Miki poceo da lomi po kuci i krenuo na Jelenu G i onda je gadjao ciglom , Zorica izasla da je odbrani pa se onesvijestila jedva je povratili , polivali je vodom da dodje sebi.
...zasto?...ne gledam,pa ako ti nije tesko da mi odg.
Havatar wrote:Miki poceo da lomi po kuci i krenuo na Jelenu G i onda je gadjao ciglom , Zorica izasla da je odbrani pa se onesvijestila jedva je povratili , polivali je vodom da dodje sebi.
Svadjao se nesto sa Jelenom i onda se iznervirao.
E jest se njemu teško iznervirat, on će ih izgleda sve redom pošaketat, jer mu zadruga sve dozvoljava.