Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:u pauzi izmedju dvije tekme.....joooooj sisa kod lane.
jest ruzan ovaj maksimir covjece.
fakat ,jedan od ružnijih stadiona u evropi...šta je ono onako, svaka tribina zasebna prica.
Hajd razumijem što je Grbavica ovakva kakva jest, ali što Maksimir niti su rata vidjeli, citav grad ih gura i opet nemaju normalnog stadiona.
kad su seljaci u savezu i ne daju utakmice u splitu,
mogli smo se besplatno reklamirati za turizam sa NAJBOLJOM publikom!!!
ali seljačine kažu da moramo igrat u maxiruševini .
gonič zmajeva wrote:kad su seljaci u savezu i ne daju utakmice u splitu,
mogli smo se besplatno reklamirati za turizam sa NAJBOLJOM publikom!!!
ali seljačine kažu da moramo igrat u maxiruševini .
pa nece dinamo igrati u splitu. ipak i dinamo kao veliki klub zasluzuje bolji stadion igrala reprezentacija ili ne na njemu.
iako se sada ok cuju sa onim dinamo---zagreb, generalno veoma lose navijanje bez BBB-a u organizaciji. cuju se po 2-3 pjesme u isto vrijeme sa razlicitih strana stadiona, nesto slicno navijanju ko kad nasa (BH) repka igra.
karanana wrote:hahaha, ori se lenjingrad: ubi ubi ubi ustasaaa
aha,a tebi kao iskompleksiranom nacionalisti to i odgovara. tvom velezu i crvenoj armiji najdalje gostovanje je zapadni mostar. a sta kompleksi i rade od "ljudi"
nek se to ori u rusiji. u splitu ce oni glavama orat!
ali opet kazem,imat ce sigurno jaku policijsku pratnju!
e kad donisis zakljucke da ti kazem da sam se ja sav najezio kad sam ih cuo. suza radosnica mi krenu.
pitam se da li je i dodik bio radostan i pjevuckao sa bracom rusima?
karanana wrote:e kad donisis zakljucke da ti kazem da sam se ja sav najezio kad sam ih cuo. suza radosnica mi krenu.
pitam se da li je i dodik bio radostan i pjevuckao sa bracom rusima?
jebe mi se za dodika.
opet ti kazem... KOMPLEKSI RADE (uz tvoj osobni antagonizam prema hrvatima)
a torcidi svaka cast. junacki i hrabro su prosli sve to! i opet su dokazali tko su i sta su!
U susret utakmici Hajduk-Zenit Srpski i ruski huligani najavljuju da će srušiti Split
Kako javljaju srbijanski mediji, utakmica četvrtog kola Evropske lige u fudbalu između splitskog Hajduka i peterburškog Zenita (Rusija), koja se u četvrtak igra u Splitu, nova je prilika za divljanje srpskih huligana.
Navijači iz gotovo svih beogradskih klubova najavili su svoj dolazak u Split, gdje će se sa navijačima iz Sankt Peterburga zapaliti i srušiti Split, te se obračunati sa Torcidom.
"Nije tajna da će naša pravoslavna braća prije odlaska u Hrvatsku svratiti u Beograd. Očekujemo ih već danas ili sutra, a onda zajedno krećemo put Splita. Ne bih da otkrivam detalje, osim da će nas biti dovoljno da srušimo i zapalimo cijeli Split i pobijemo sve te ustaške jajare", rekao je pripadnik jedne navijačke grupe za srpski "Kurir".
Hrvatski mediji su takođe prenijeli navode o prijetnjama srpskih huligana, na koje su navijači Torcide, ali i ostale skupine reagovali da su spremni na obračun sa Srbima i Rusima, koji su ih napali na gostovanju u Sankt Peterburgu.
"Samo neka dođu u što većem broju. Mogu cijela Rusija i Srbija da doputuju u Split, ali grad neće napustiti živi", poručuju Splićani.
Dinamo je institucija za klubove na podrucju bivse jugoslavije! jos se partizan moze eventualno poredit. zao mi hajduka sinoc,ljudi se bore srcem ali zenit je jaci.
Dinamo je institucija za klubove na podrucju bivse jugoslavije! jos se partizan moze eventualno poredit. zao mi hajduka sinoc,ljudi se bore srcem ali zenit je jaci.
Što bi iko patio? Ti izgleda dolaziš ovdje iz nekog inata
Drago mi je zbog Vahe i Dinama, volio bih da prezime u Evropi... utamica sa PAOK-om kući će biti ključna. Sve je u glavama, ako Vaha može da im izmijeni gubitnički mentalni sklop (a na dobrom je putu) onda će uspjeti.
Drago mi je zbog Vahe i Dinama, volio bih da prezime u Evropi... utamica sa PAOK-om kući će biti ključna. Sve je u glavama, ako Vaha može da im izmijeni gubitnički mentalni sklop (a na dobrom je putu) onda će uspjeti.
pa ne znam ja zasto bi netko patio... to ja vidim po komentarima u svezi s dinamom! nikakav inat,nemam se sta inatit kad svatko vidi tko ima oci da dinamo razara
pa ne znam ja zasto bi netko patio... to ja vidim po komentarima u svezi s dinamom! nikakav inat,nemam se sta inatit kad svatko vidi tko ima oci da dinamo razara
Dinamo je institucija za klubove na podrucju bivse jugoslavije! jos se partizan moze eventualno poredit. zao mi hajduka sinoc,ljudi se bore srcem ali zenit je jaci.[/quote]
Drago mi je zbog Vahe i Dinama, volio bih da prezime u Evropi... utamica sa PAOK-om kući će biti ključna. Sve je u glavama, ako Vaha može da im izmijeni gubitnički mentalni sklop (a na dobrom je putu) onda će uspjeti.[/quote]
pa ne znam ja zasto bi netko patio... to ja vidim po komentarima u svezi s dinamom! nikakav inat,nemam se sta inatit kad svatko vidi tko ima oci da dinamo razara [/quote]
Italijanski klubovi su fakat trenutno trećerazredni u Evropi (izuzev Intera (koji nema talijanskog igrača u postavi), i donekle Milana) što dokazuje njihov ovogodišnji "uspjeh" u Europa league.
Ne znam fakat što se ta liga još uvijek svrstava u ligu petice...
alphonse kauders wrote:Italijanski klubovi su fakat trenutno trećerazredni u Evropi (izuzev Intera (koji nema talijanskog igrača u postavi), i donekle Milana) što dokazuje njihov ovogodišnji "uspjeh" u Europa league.
Ne znam fakat što se ta liga još uvijek svrstava u ligu petice...
Kako to skonta, sva tri u ligi prvaka ce proci dalje, a europa ligu niko od italijana ne shvata ozbiljno, vaznija im je liga.