Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
inače mi je omiljena čvarka bila, kad smo klikera igrali, ono kad staneš petom iznad svog klikera i vrtiš nogom, i dok drugi nišani da pogodi, ti naglas bajaš - ispod pete k.rci lete...
Vi se kladite oko Rozera, sto je manje-vise ocigledna stvar, a ko je u stanju da stavi vrecu me(h)ke nule na moju ponudu da Rafael Nadal ,Manacor, 3 giugno 1986, sin strica Tonija .... nikad vise nece osvojit niti jedan GS ???
Zamolio bih administratora da ovu stranicu ne brise narednih 10 godina! A to kakvi ste poznavaoci kladare i Svjetskih kladarskih zbivanja , govori cinjenica da jos drugi dan turnira nije zavrsen a u odnosu na anketu s pocetka teme vise od polovice vas je ostavilo i kucu i njivu !!!
Usud onog tuzakanja ce i u noci da ga budi !!!
radostan dan wrote:inače mi je omiljena čvarka bila, kad smo klikera igrali, ono kad staneš petom iznad svog klikera i vrtiš nogom, i dok drugi nišani da pogodi, ti naglas bajaš - ispod pete k.rci lete...
odakle je ta varijacija? sarajevska je futa futa sose za kc te nose.
Prije bi se reklo da taj prstic tebe budi nocu.Garant imas nocne more i dan danas Mislim covjece,vidim da je nesto ozbiljno,prosle su sedmice,a ti to ne prestajes spominjati.Za sve ima lijeka i pomoci pa ti predlazem da je potrazis.Gadne su to stvari.
I prestani to spominjati na temi o Wimbledon-u ,Roland Garros je davno prosao,a ti i dalje zivis u proslosti tako da znamo ko sanja taj prstic,Rafa sigurno ne
Ne sanja Rafa nista osim da bude zdrav i da nema problema sa koljenima vise To mu je jedina zelja.Ima ionako 2 Wimbledona i pet ukupno finala tako da on nema sta sanjati,evo vec je otisao na koncert koliko ga boli
A sada ozbiljno,ovaj troll Kenjac zaista nema sta konstruktivno da kaze,i dalje spominje taj poen.Ovo je tema o Wimbledonu,a nesto ne vidim da komentarise bilo kakve meceve s Wimbledona.Pitam se zasto onda dolazi na temu,a mnogi ovdje nisu nista bolji.Pola postova nekakve gluposti,malo vise komentarisite meceve i igru tenisera.
ako vas kenjac nervira ne komentarišite njegove postove i superiška svima
ako vas i mi ostali nerviramo ignorišite i nas....ili jednostavno ne dolazite na temu
Del Po mi izgleda poprilicno u formi ... i to me brine !!! Skot imo trojicu zajebanih i svi ispadose sami, ovaj nas jednog i taj jedan odlican u odlicnoj formi! Tenis Bedricha se i ovdje zasniva na servisu od 300 na sat ... pa ako to prezivi ovaj sa druge strane onda se svasta moze desit!
... Odlucio sam da vise ne spominjem onu sramotnu epozodu, (eh da je epizoda... to je citava serija) Spanca, vidim neki se ljute previse iako njima nije namijenjeno!
P.S. E, ba raje jeko levat sto se primio... Meni lici na onog Erika , slava mu i milost !
shmizlica wrote:findingštaveć tek doš'o i postavlja pravila
ako vas i mi ostali nerviramo ignorišite i nas....ili jednostavno ne dolazite na temu
Pravo zboris, ovdje ocito ti postavljas pravila.
Mora vam se odati priznanje za ovo zadnje, u rastjerivanju raje s topika ste poprilicno uspjesni.
Mora vam se odati priznanje za ovo zadnje, u rastjerivanju raje s topika ste poprilicno uspjesni.
onda drugi put kad postaviš temu napiši i ko smije pisati po njoj
onda drugi put kad postaviš temu napiši i ko smije pisati po njoj