Ervin Zukanovic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ganjeta

#551 Re: Ervin Zukanovic

Post by ganjeta »

Safet Sušić like this :thumbup: .
FreakyStyley

#552 Re: Ervin Zukanovic

Post by FreakyStyley »

Imao od ranije zakazanu operaciju.

Bio na klupi, silom prilika bio primoran da udje negdje u 30oj minuti.

Odigrao 70ak minuta.

Otisao na operaciju.

Mesa obavijesten ranije.

Sta je tu smijesno? Da igra za nas (a ne mora jer imamo 2 lijeva beka koja btw bolje mogu odgovoriti na napade belgije s krila jer jedan Kolasinac ima i brzinu i fiziku koju Zukanovic nema) pa rizikuje tezu povredu?

Da se operisao ranije, recimo kad su igrali protiv Napolija, ne bi bio dovoljno oporavljen za Belgiju.

Dakle, Zukanovic, zbog povrede, ne moze da igra protiv Belgije. Kako god okrenes.
Last edited by FreakyStyley on 01/09/2015 13:08, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#553 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tomahawk11 »

shake69 wrote:
ganjeta wrote:Papetonci se već bili natakarili i na Mešu i na Zuku da hraknu, da bi kojim slučajem opravdali neznalicu sa kačketom :lol: .

Tomo ozbiljan si momak nemoj beze dramiti. Čovjek tek potpisao za novi klub, klub ga plaća, zakazao mu operaciju, kako reče Zuka, rutinsku. U dogovoru sa klubom i Zukom Meša ga izostavio sa spiska. Klub mu u međuvremenu igrao utkamicu, čovjek bio na klupi za nedaj Bože. Desilo se da je morao ući i odigrati tekmu i poslije toga kako i sam reče ide na operciju. I to je kraj priče.
Tomo je ovdje najvecu dreku digo oko Zuke! Sve sam isto kao i ti ranije natipkao ovdje, ali dzaba! Tomo, Tomo... :mrgreen:
Jbg, Tomo ne valja, jer pise kako jeste. Ne dramim, nego samo kazem kako nije u redu ovo sto se desilo.
Jasno, klub ga placa i on ima obaveze prema klubu.
Reprezentacija ga ne placa, ali ima moralnu obavezu. Mora li iko od ovih momaka igrati za reprezentaciju? Ne mora. Igraju zato sto zele.
Nemam ja nista protiv Zukanovica, naprotiv, odlican je igrac i treba nam u reprezentaciji, ali vazda oko njega neke trzavice. Je li on peh ili stvarno uvijek ima nekih problema, ne znam.
Tomahawk11
Globalni moderator

#554 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tomahawk11 »

FreakyStyley wrote:Imao od ranije zakazanu operaciju.

Bio na klupi, silom prilika bio primoran da udje negdje u 30oj minuti.

Odigrao 70ak minuta.

Otisao na operaciju.

Mesa obavijesten ranije.

Sta je tu smijesno? Da igra za nas (a ne mora jer imamo 2 lijeva beka koja btw bolje mogu odgovoriti na napade belgije s krila jer jedan Kolasinac ima i brzinu i fiziku koju Zukanovic nema) pa rizikuje tezu povredu?

Da se operisao ranije, recimo kad su igrali protiv Napolija, ne bi bio dovoljno oporavljen za Belgiju.
Meni se cini da je Zukanovic trenutno spremniji od Besica. Ovaj se jos nikad nije vratio na 100 % od povrede. I u Salkeu je izgubio mjesto u prvoj postavi.
Ne treba da rizikuje povredu, svakako. No, sa Sampdorijom protiv Napolija je itekako rizikovao. To je cinjenica, nije nikakvo pljuvanje.
Logovan

#555 Re: Ervin Zukanovic

Post by Logovan »

Smiješno mi je to što je igrao za klub, a povrijeđen, možda griješim, ali da Bog da.

I kod jednog i kod drugog selektora situacije sa Zukanovićem su smiješne. Ne okrivljujem nikoga, ali ovo je dno dna.

Prestanite trolati konstantno spominjajući Papeta, ganjeta i ovi ostali.
trcicu trceci

#556 Re: Ervin Zukanovic

Post by trcicu trceci »

Postoje neke operacije koje se rade, a da nije ozbiljna povreda. Mislim da je bio Roben u Bajernu tako podvrgnut necemu sa koljenom, dakle nije povreda nego operacija koja poboljsava stanje... i da, Roben je regularno igrao

ja sam ga sinoc napadao, ali sada je jasnije vec
ganjeta

#557 Re: Ervin Zukanovic

Post by ganjeta »

Tomo jeste, to je činjenica u koju svjesno ušli ljudi koji su ga masno platili i koji će ga dalje masno plaćati.

Kad se oporavi Zuka će biti na spisku kao i što je bio na okupljanju. To je reko Meša a i potvrdio Zuka.

Ako bi poslije ovoga bila neka opet drama, onda treba jebat mater i njemu i Meši, jednostavno.

Sve ostalo je pokušaj ljubitelja neznalice da opravdaju njegov izostanak u u Brazilu.
FreakyStyley

#558 Re: Ervin Zukanovic

Post by FreakyStyley »

@Tomahawk, pises uvijek odmjerene i normalne postove, pa kontam sta hoces da kazes.

@ostali

Samo mislim da se zaista nepotrebno stvara drama i prave problemi gdje ih nema i ne treba da bude.

Sinan napise pizdariju, izvadi stvari iz konteksta kao i po obicaju, i svi se prime ko saucesce.

A svi dobro znamo, da je vecina ovih sto je jedva docekala da pise protiv Zuke, do nedavno na raznima temama branila Wengera iz Zavidovica.
Hocemo se lagat ili priznat da je to stvarno tako i da vam je to jedini razlog sto ovako pisete? Naravno, lagacemo se. Svi ste vi objektivni i zanima vas samo uspjeh reprezentacije. 8-)

Haj sad tabele postavljajte i de malo kako je Zuka vehabija, los covjek i to.
ganjeta

#559 Re: Ervin Zukanovic

Post by ganjeta »

I da reče lik da prestanemo trolati, lik koji se rego poslije mene par mjeseci a nabio 5 puta više postova.

Što jednom neko reče, čini mi se Šibicar, svaka da ti je zlatna kao i tih 30 milja i kusur postova :lol: .
Tomahawk11
Globalni moderator

#560 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tomahawk11 »

ganjeta wrote:Tomo jeste, to je činjenica u koju svjesno ušli ljudi koji su ga masno platili i koji će ga dalje masno plaćati.

Kad se oporavi Zuka će biti na spisku kao i što je bio na okupljanju. To je reko Meša a i potvrdio Zuka.

Ako bi poslije ovoga bila neka opet drama, onda treba jebat mater i njemu i Meši, jednostavno.

Sve ostalo je pokušaj ljubitelja neznalice da opravdaju njegov izostanak u u Brazilu.
Za prve tri recenice :thumbup:
Ovo zadnje....jbg, ne volim tu zuc, sta vam je ljudi. Manite se vise Papeta, sad je Mesa selektor.
I ja se nadam da nece vise biti trakavica oko Ervina. Ako i bude....hint:savez. Nema sta drugo biti.
Logovan

#561 Re: Ervin Zukanovic

Post by Logovan »

FreakyStyley wrote:
A svi dobro znamo, da je vecina ovih sto je jedva docekala da pise protiv Zuke, do nedavno na raznima temama branila Wengera iz Zavidovica.
Hocemo se lagat ili priznat da je to stvarno tako i da vam je to jedini razlog sto ovako pisete? Naravno, lagacemo se. Svi ste vi objektivni i zanima vas samo uspjeh reprezentacije. 8-)
Ti si smiješan lik, pričaš gluposti. Ako mi je sumnjivo ovo u vezi Zukanovića, onda to automatski znači da sam jedva čekao da se nešto desi :shock: jer eto ja kao branio Papeta. :roll:

Koji mentalni sklopovi jebo te.
ganjeta

#562 Re: Ervin Zukanovic

Post by ganjeta »

Idi broji do 100. milja :D
FreakyStyley

#563 Re: Ervin Zukanovic

Post by FreakyStyley »

Logovan wrote:
FreakyStyley wrote:
Ti si smiješan lik, pričaš gluposti. Ako mi je sumnjivo ovo u vezi Zukanovića, onda to automatski znači da sam jedva čekao da se nešto desi :shock: jer eto ja kao branio Papeta. :roll:

Koji mentalni sklopovi jebo te.
:lol:

Ma OK, kazem ja, mozemo se lagat.

Nije to samo slucaj Zukanovic, na bukvalno svakoj temi vezanoj za reprezentaciju se pokusavaju napravit neke logicke vratolomije i nekako opravdati Papetove poteze mjesecima nakon sto ovaj nema nista sa reprezentacijom.

Kakav kult licnosti jebo te. Ne kontam kako ljude tako ocara jedan nekarizmaticni, korumpirani, beskicmenjak. Na tome mu stvarno treba cestitati.
ganjeta

#564 Re: Ervin Zukanovic

Post by ganjeta »

Tomahawk11 wrote:
ganjeta wrote:Tomo jeste, to je činjenica u koju svjesno ušli ljudi koji su ga masno platili i koji će ga dalje masno plaćati.

Za prve tri recenice :thumbup:
Ovo zadnje....jbg, ne volim tu zuc, sta vam je ljudi. Manite se vise Papeta, sad je Mesa selektor.
I ja se nadam da nece vise biti trakavica oko Ervina. Ako i bude....hint:savez. Nema sta drugo biti.
Treba se manuti neznalice, ali i dalje ljubitelji njegovi pokušavaju da opravdaju njegov gafove a pri tome hraknu po Zuki i Meši :shock: .

Opet kažem ako i dalje bude nekih trzavici u budućnosti jebat im mater svima, kao što smo isto uradili treneru koji ima još 99. bodova u igri. Ja nemam problema sa tim, da to nebih uradio i ako su obojica "plavi".
FreakyStyley

#565 Re: Ervin Zukanovic

Post by FreakyStyley »

ganjeta wrote:
Treba se manuti neznalice, ali i dalje ljubitelji njegovi pokušavaju da opravdaju njegov gafove a pri tome hraknu po Zuki i Meši :shock: .

Opet kažem ako i dalje bude nekih trzavici u budućnosti jebat im mater svima, kao što smo isto uradili treneru koji ima još 99. bodova u igri. Ja nemam problema sa tim, da to nebih uradio i ako su obojica "plavi".
Naravno.

Niko nije iznad reprezentacije i sto da ne svakome ko sazluzi otvoreno jebat mater. Niko normalan nema problema s tim, al ovo sto fanovi zavidovickog Wengera rade mjesecima i godinama je nevjerovatno. Nepojmljiva odanost. Valjda vide sebe u njemu, kao sto jedan napisa na temi "pa i ja bi svog bratica stavio da igra" :lol: .

Svima njima, kao i doticnom Wengeru, mogu poruciti samo ono sto je njemu, onomad, porucio najvazniji igrac reprezentacije od njenog nastanka:

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#566 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tomahawk11 »

Ne bi trebao da ima iko problema, prije svega sa realnoscu oko reprezentacije. Sta me briga za koga igra/je igrao Dzeko, Bazdarevic, Lulic, Pjanic, Spahic....ali isto tako ne mozemo pobjeci od cinjenice da se, pogotovo kad se igraci dijele na plave i bordo, cesto nerealno i vuce subjektivno na jednu stranu.
Dakle, kad igraju za reprezentaciju, igraci za mene nisu ni plavi, ni crveni, ni zuti ili sta ja znam kakvi, oni su reprezentativci BiH. Ono nase zezanje i natezanje na klupskom aspektu je neka druga prica. I tako bi trebalo da bude za svakog ko prati reprezentaciju.
Logovan

#567 Re: Ervin Zukanovic

Post by Logovan »

FreakyStyley wrote: Ma OK, kazem ja, mozemo se lagat.

Nije to samo slucaj Zukanovic, na bukvalno svakoj temi vezanoj za reprezentaciju se pokusavaju napravit neke logicke vratolomije i nekako opravdati Papetove poteze mjesecima nakon sto ovaj nema nista sa reprezentacijom.

Kakav kult licnosti jebo te. Ne kontam kako ljude tako ocara jedan nekarizmaticni, korumpirani, beskicmenjak. Na tome mu stvarno treba cestitati.
Izvrćeš postove onako kako je tebi ćejf, ali ok, jebaji ga, nastavi dalje.

I još malo popljuj čovjeka, pored tih naziva beskičmenjak i tako to. Samo pljuj bošnjo, u tome si najbolji.
FreakyStyley

#568 Re: Ervin Zukanovic

Post by FreakyStyley »

Logovan wrote: Izvrćeš postove onako kako je tebi ćejf, ali ok, jebaji ga, nastavi dalje.

I još malo popljuj čovjeka, pored tih naziva beskičmenjak i tako to. Samo pljuj bošnjo, u tome si najbolji.
Nije to pljuvanje nego cinjenica. Bi li se zalio da kazem da je Bakir I. kriminalac? Pape je dokazano nestrucan, neinteligentan, korumpiran, nesposoban, nekarizmatican, neelokventan itd. itd. Dakle, sve je ono sto trener ne treba da bude.

Te isfurane forumske fraze tipa "'pljuj bosnjo", "znam ja nas, jebo ti nas", "nije se rodio ko je narodu ugodio" su mi bas bezveze i ne znace nista. Bolje citiraj Balasevica.
salle_eh1986

#569 Re: Ervin Zukanovic

Post by salle_eh1986 »

Tomahawk11 wrote:
salle_eh1986 wrote:
Tomahawk11 wrote:Eto, ne eto....za klub se moze, a za reprezentaciju ne. Nista, samo po prioritetima.
Znam, sad ce biti, pa ne moze mijenjati termin operacije. Ovaj termin reprezentacije je davno utefteren, sve se moglo organizovati.
klub plaća, repka ne
jest malo glupo ali ne možeš samo tražiti "daj meni" bez da nekad i ti dadneš nešto,...
Jesu li bile premije igracima nakon SP?
Druga stvar, moze li, pogotovo igrace liga petice, platiti reprezentacija kao sto ih klub placa? Uopste govoreci, ne samo BiH, nego i druge reprezentacije?
Na kraju krajeva, klubovi placaju i Dzeku, Pjanica, Lulica, Begovica, Spahica....da ne nabrajam dalje, pa ljudi igraju i za reprezentaciju.
Ruzan je stav da trazis lovu od reprezentacije, a zaradjujes milione. Postenije je reci necu igrati.
nije priča da se od reprezentacije traži lova ali kad ti klub već nešto "sredi", klub od kojeg zavisiš, ne možeš tek tako praviti se pametan i reći ma neću ja to
ne možeš ni porediti zuku i džeku jer ovaj drugi je ipak neko ime u svijetu nogometa i može se malo više "kur.čiti" dok je zuka samo jedan u nizu, igrač kakvih ima na izvolite i da bi opstao mora igrati kako mu se svira
ako me razumiješ naravno
Tomahawk11
Globalni moderator

#570 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tomahawk11 »

@ salle_eh1986, nisam u tom kontestu spomenuo Edina, ali dobro.
Ova prica o Zukanovicu je otisla predaleko, a nije trebala.
Ja sam cisto prokomentarisao ono sto se desilo, eto realno, svima je bilo malo cudno da selektor kaze da je povrijedjen i postedjen poziva, a onda udje u igru za Sampdoriju. Sam Zukanovic kaze da je selektor o svemu upoznat, znaci, idemo dalje.

Imam drugu brigu, nekako mogu gledati prvo poluvrijeme, drugo cu se morati u putu inforimisati :( kontam kako izmajmunisati odlaganje puta na sat :roll:
Logovan

#571 Re: Ervin Zukanovic

Post by Logovan »

FreakyStyley wrote: Nije to pljuvanje nego cinjenica. Bi li se zalio da kazem da je Bakir I. kriminalac? Pape je dokazano nestrucan, neinteligentan, korumpiran, nesposoban, nekarizmatican, neelokventan itd. itd. Dakle, sve je ono sto trener ne treba da bude.
Pa slažem se ja da je jako slab trener, ali makar ga ne spominjem, takav je kakav je, uradio je i dobrih i loših stvari... Prije godinu dana, manje više, je otišao, nije se više moglo sa njim. Za tebe i još neke je druga priča, ne prestajete ga vaditi iz usta, konstantno pravite neka poređenja Baždarević - Sušić, itd. Ionako nije tema o njemu, nećemo više.
FreakyStyley

#572 Re: Ervin Zukanovic

Post by FreakyStyley »

Logovan wrote:
FreakyStyley wrote: Nije to pljuvanje nego cinjenica. Bi li se zalio da kazem da je Bakir I. kriminalac? Pape je dokazano nestrucan, neinteligentan, korumpiran, nesposoban, nekarizmatican, neelokventan itd. itd. Dakle, sve je ono sto trener ne treba da bude.
Pa slažem se ja da je jako slab trener, ali makar ga ne spominjem, takav je kakav je, uradio je i dobrih i loših stvari... Prije godinu dana, manje više, je otišao, nije se više moglo sa njim. Za tebe i još neke je druga priča, ne prestajete ga vaditi iz usta, konstantno pravite neka poređenja Baždarević - Sušić, itd. Ionako nije tema o njemu, nećemo više.
E to je vec OK i mogu se slozit. :thumbup:
luckylaka

#573 Re: Ervin Zukanovic

Post by luckylaka »

Ni na temi o Zuki najuspjesnijem ne mogu oprorstiti najveci uspjeh BiH reprezentacije .Kakvi ljudi :-)
5 0 5

#574 Re: Ervin Zukanovic

Post by 5 0 5 »

.
Last edited by 5 0 5 on 10/10/2015 15:27, edited 1 time in total.
FreakyStyley

#575 Re: Ervin Zukanovic

Post by FreakyStyley »

luckylaka, who is currently on your "he's a cunt" list, made this post.
Display this post.

:bih:
Post Reply