Sad isao na Pale, nisam se nikada vise istraumaziro
Prvi slucaj: Ispred mene je golf 4 i vozimo brzinom od oko 80 na sat, gledam na retrovizor nigdje nikog, 500 metara ispred je tunel drugi po redu kad ides iz Sarajeva, pri ulasku u tunel vidim na retrovizor hadalj se zaletio sa xsenonima i upaljenim maglenkama, ulazimo u tunel kad poce prestizati, a krivina u tunelu, a auto iz suprotnog smjera jedva zakocim kako bi se on ubacio, blicam ja njemu nista, on krenu prestizati i onog golfa takode u tunelu, ali srecom nije niko isao iz suprotnog smjera
Drugi slucaj: Prije ulaska u onaj najduzi tunel, iz suprotnog smjera... pri izlasku iz tunela krenu prestizati tuareg cini mi se, iako vidi da ja dolazim on je krenuo prestizati, vidim ja prestize jednog kontam sada ce se ubaciti posto ima jos jedno ispred njega, ali jok to, krenu da prestize odma i onog drugog, tu nisam uspio zakociti nekako smo se mimoisli napola
I gdje je ona benzinska pumpa, gdje murija hvata cesto, vidim onag s ksenonima zaustavili tj. bmw 3, opet me je uspio prestici vjerovali ili ne u krivini.....
Sta covjek moze sve dozivjeti u nepunih 20minuta