zapravo ti želiš onu koja nema nikakvu dijagnozu (u širokom dijapazonu F šifri), a da je pritom neobična, jer su obične žene dosadne. mmm?Smajic.smajo wrote:Jebiga sve si izvrno. Normalno ne znaci obicno, sto opet ne znaci da je obicna nenormalna. Pogresno si ti to shvatio.Great Cornholio wrote:Šizofrenija je bolest, a bolest nije normalna. Zdravo je normalno, a što se tiče dosade, ne mora značiti da je neka "obična" žena nenormalna, može biti da je nenormalan muškarac kojem je pored "obične" žene dosadno.Smajic.smajo wrote:Normalna bi bila ona koja nema recimo shizofreniju ili npr. neki pormecaj licnosti. Znaci zdrava, izgradjena jel. Normalna nikako ne znaci obicna, one obicne su dosadne.
Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- una_bo
#551 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
-
Great Cornholio
#552 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
U Saudijskoj Arabiji nije normalno imati 4 žene, već možeš živiti u brako sa onoliko žena koliko ih možeš "izdržavati". Takav stav prema braku i prema ženi nije normalan, poligamija je nenormalna, i hvala Bogu što kod nas nije zakonski dozvoljena.alchak.ba wrote:
Pa o tome pricam. U SA je normalno imati cetri zene, kod nas nije. Nemoguce je postaviti univerzalne za nesto sto je normalno i sto nije.
Moguće je postaviti univerzalne standarde za nešto što je normalno ( dobro, zdravo) i prema onome što je nenormalno ( loše, bolesno), samo je pitanje da li se takvi standardi mogu ozakoniti, jer poznato je da na zemlji ne vlada razum već pohlepa, požuda, sadizam, egoizam, a to su osobine onih koji se bore za vlast , vlast na Zemlji imaju i zakone nameću.
-
Smajic.smajo
#553 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Da moja una, nista od f-ova, jel to puno sto trazimmm...?una_bo wrote:zapravo ti želiš onu koja nema nikakvu dijagnozu (u širokom dijapazonu F šifri), a da je pritom neobična, jer su obične žene dosadne. mmm?Smajic.smajo wrote:Jebiga sve si izvrno. Normalno ne znaci obicno, sto opet ne znaci da je obicna nenormalna. Pogresno si ti to shvatio.Great Cornholio wrote:
Šizofrenija je bolest, a bolest nije normalna. Zdravo je normalno, a što se tiče dosade, ne mora značiti da je neka "obična" žena nenormalna, može biti da je nenormalan muškarac kojem je pored "obične" žene dosadno.
-
Great Cornholio
#554 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Kod tih tamo je normalno da muškarac može oženit' 15 žena, vam' kod ovih normalno da muškarac more oženit' muškarca, il' žena se udat' ( stani malo ako su dvije žene jel se jedna udaje za drugu, il' jedna ženi drugu, il' muškaracvalter033 wrote:
Bez da ulazimo u diskusiju o moralnom stavu visa vis ovog pitanja, ali prosto obozavam kad neko ocijeni nesto nenormalnim i to predstavi tako kao da je to opste prihvaceno... najjaci si role, samo opleti..
Ne pada mi napamet da normalnim nazivam ono što je nenormalno, pa makar me nenormalnim proglasili.
Neko pametan reče " Ludilo kod pojedinaca je rijetko, ali kod naroda, država, epoha, pravilo".
-
Great Cornholio
#555 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Treba biti ekonomičan, koristiti samo onoliko riječi koliko je potrebno da izraziš stav, jer zašto bi ja napisao " "po meni je to nenormalno" da izrazim svoj stav prema nečemu " jer i kad napišem " to je nenormalno", isto je značenje, u oba slučaja moj stav je da je to nenormalno.valter033 wrote:
Pa oni budi posten pa napisi "po meni je to nenormalno...", a ne tendenciozno, kako vec imas obicaj, napises to u stilu kao da je stvarno tako...
Nisam ja političar, da se nekome moram dodovoravati, a spreman sam da objasnim zašto prema nečemu imam negativan stav, zašto smatram da je nešto nenormalno.
-
Smajic.smajo
#556 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Normalna je da je zdrava u glavu, kolko-tolko. Nema se tu sta vise diskutovati 
- pakshu
#557 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Nema vala smajo tako je.Ti kad kazes suvisan je svaki komentar poslje.

-
Great Cornholio
#558 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Vidiš, zaboravih ti to sinoć napisati, i u stručnoj literaturi postoje različiti stavovi po istim pitanjima, nisu ni naučnici "operisani" od pristrasnosti, tako da je sve ipak stvar vjere u one koje smatraš nepristrasnim, nepotkupljivim, ideološki neopterećenim, a takvi naučnici uglavnom nisu odavno među živima.WRRsmom wrote:nemoj objasnjavati samo daj literaturu
- shmizlica
#559 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ja sam fascinirana isrpnošću teoretisanja na ovoj temi......naučne disertacije na sve strane 
-
Great Cornholio
#560 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Pa rek'o si "role, samo naprijed"valter033 wrote:
Ne filozofiraj i ne preseravaj se...
Nego, negdje pročitah da smatraš nenormalnim žene koje napuštaju muškarce kad im više nije lijepo s njima, da li zato i te muškarce smatraš odgovornim, jer, po meni
-
Smajic.smajo
#561 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Zato sam pitao cornoholia ima li curushmizlica wrote:ja sam fascinirana isrpnošću teoretisanja na ovoj temi......naučne disertacije na sve strane
-
Great Cornholio
#562 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
shmizlica wrote:ja sam fascinirana isrpnošću teoretisanja na ovoj temi......naučne disertacije na sve strane
Bolje i to, nego "mudrost "kupiti gledajući Staniju i Ekrema, il' npr. prema horoskopu procjeniivati nečije psihičke osobine
-
Great Cornholio
#563 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Svi bi nađu normalnog/normalnu, a ne znaju ni šta da tražeSmajic.smajo wrote:Zato sam pitao cornoholia ima li curushmizlica wrote:ja sam fascinirana isrpnošću teoretisanja na ovoj temi......naučne disertacije na sve straneKo bi to sluso
-
Smajic.smajo
#564 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Upravu si tu al treba dozirati malo, i pojednostaviti, ne razvlaciti, bit ce zanimljivijeGreat Cornholio wrote:shmizlica wrote:ja sam fascinirana isrpnošću teoretisanja na ovoj temi......naučne disertacije na sve strane![]()
![]()
Bolje i to, nego "mudrost "kupiti gledajući Staniju i Ekrema, il' npr. prema horoskopu procjeniivati nečije psihičke osobine![]()
Naucit ces to s vremenom
- shmizlica
#565 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
šta horoskop....ako mi vidovita džemila ne kaže to je to....adio 
-
Great Cornholio
#566 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Možda pišemo vođeni različitim motivima, tvoja strategija je učinkovitija kod udvaranja, moji motivi pisanja na ovoj temi nisu te prirode,Smajic.smajo wrote:
Upravu si tu al treba dozirati malo, i pojednostaviti, ne razvlaciti, bit ce zanimljivije
Naucit ces to s vremenom
-
Great Cornholio
#567 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Nije normalno vjerovati u horoskop , al' zato Vidovita Džemila šta kaže to il' je tako, il' je bilo, il' će bit, il nećeshmizlica wrote:šta horoskop....ako mi vidovita džemila ne kaže to je to....adio
-
Smajic.smajo
#568 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ja eto ja se udvaram suptilno preko ove temeGreat Cornholio wrote:Možda pišemo vođeni različitim motivima, tvoja strategija je učinkovitija kod udvaranja, moji motivi pisanja na ovoj temi nisu te prirode,Smajic.smajo wrote:
Upravu si tu al treba dozirati malo, i pojednostaviti, ne razvlaciti, bit ce zanimljivije
Naucit ces to s vremenom
Nije bolan, nego nisu svi isti, dok nekima moze biti fascinatno slusati razvlacenja i naucne analize banalnih stvari nekima je to opet dosadno. Uredu je biti pametan, i obrazovan i elokventan i sta sve ne al treba nekad bit i jednostavan. Ocjenis sam kad
-
ibizza
#569 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Faceook-Search-Aida(npr),izbaci ti milion Aida
i onda,ovu hocu,ovu necu,i saljes zahtjeve,tako za belmu,Selmu,Elmu,Miu itd itd
kad te prihvate(od poslanih 100 zahtjeva,valjda ubodes 20
),onda krenes sa pricom,sa lajkanjem svega i svacega na njenom profilu
i eto,moras negdje ubosti...(ovo sve ako vec nemas drustvo,i nemas skim izaci) 
-
Great Cornholio
#570 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Nije samo preko ove, već i na mnogim drugim, čitam ja to što vi pišeteSmajic.smajo wrote:Ja eto ja se udvaram suptilno preko ove temeGreat Cornholio wrote:Možda pišemo vođeni različitim motivima, tvoja strategija je učinkovitija kod udvaranja, moji motivi pisanja na ovoj temi nisu te prirode,Smajic.smajo wrote:
Naucit ces to s vremenom![]()
Nije bolan, nego nisu svi isti, dok nekima moze biti fascinatno slusati razvlacenja i naucne analize banalnih stvari nekima je to opet dosadno. Uredu je biti pametan, i obrazovan i elokventan i sta sve ne al treba nekad bit i jednostavan. Ocjenis sam kad
E vala još i mi fali da se i na forumu da prilagođavam, pa previše mi je prilagođavanja u RL.
- shmizlica
#571 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
e ima ona tema ''pomozite mensi'' ili tako nešto....lajko čovjek curi sve na fb i dobio takav šut u gu.... da eno još plače na temiibizza wrote:Faceook-Search-Aida(npr),izbaci ti milion Aidai onda,ovu hocu,ovu necu,i saljes zahtjeve,tako za belmu,Selmu,Elmu,Miu itd itd
-
Smajic.smajo
#572 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ibizza wrote:Faceook-Search-Aida(npr),izbaci ti milion Aidai onda,ovu hocu,ovu necu,i saljes zahtjeve,tako za belmu,Selmu,Elmu,Miu itd itd
Nije li to malo nekako stalkerski
Hvala bogu pa imam s kim izaci
Ne udvaram se nikom kornoholio, kakva udvaranja i forumi, mozda neko domundjavanje nesto al tako to obicno ide, tako ljudi funkscionisuGreat Cornholio wrote:Nije samo preko ove, već i na mnogim drugim, čitam ja to što vi pišeteSmajic.smajo wrote:Ja eto ja se udvaram suptilno preko ove temeGreat Cornholio wrote:
Možda pišemo vođeni različitim motivima, tvoja strategija je učinkovitija kod udvaranja, moji motivi pisanja na ovoj temi nisu te prirode,![]()
Nije bolan, nego nisu svi isti, dok nekima moze biti fascinatno slusati razvlacenja i naucne analize banalnih stvari nekima je to opet dosadno. Uredu je biti pametan, i obrazovan i elokventan i sta sve ne al treba nekad bit i jednostavan. Ocjenis sam kad![]()
E vala još i mi fali da se i na forumu da prilagođavam, pa previše mi je prilagođavanja u RL.
Prilagodis pricu il ponasanje a ne stavove, da te bolje ljudi razumiju a tebi bude lakse, o tom pricam.
-
ibizza
#573 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
shmizlica wrote:e ima ona tema ''pomozite mensi'' ili tako nešto....lajko čovjek curi sve na fb i dobio takav šut u gu.... da eno još plače na temiibizza wrote:Faceook-Search-Aida(npr),izbaci ti milion Aidai onda,ovu hocu,ovu necu,i saljes zahtjeve,tako za belmu,Selmu,Elmu,Miu itd itd
Ako odbije nogu od jedne ,onda mu ostane jos 19.
- MedenoSrce
#574 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
valter033 wrote: Taktika je krvava, prava uhljupska,
-
ibizza
#575 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Pa covjek nema nikoga od raje,ovo mu je jedan od laksih nacinaSmajic.smajo wrote:ibizza wrote:Faceook-Search-Aida(npr),izbaci ti milion Aidai onda,ovu hocu,ovu necu,i saljes zahtjeve,tako za belmu,Selmu,Elmu,Miu itd itd
![]()
Nije li to malo nekako stalkerski
Hvala bogu pa imam s kim izaci![]()
.