Nije bila takva info danas, ali ok... hebe mi se živo za Živka i Mirka i njegove savjetnike, vozače i tajnice. Kako napisah, nije moj koalicijski partner ni bio .. Nego, samo i osnovno je da li je ovo početak ili nije.. a to ne možemo znati u ovom momentu. "Razoćarani" su se pokazali kao loši prognozeri i politički analitičari, ali bumo videli svemiki.ba wrote:Katarina i radi se o milionima.
Počelo je?!
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#551 Re: Počelo je?!
- starii
#552 Re: Počelo je?!
uhapsise nam predsjednika....ode sve u pm
- Drvosjeca iz Dejcica
#553 Re: Počelo je?!
Da stvar bude gora Budimir je pomilovao i neke osobe osuđene za ratne zločine. Mogu da razumijem pohlepu za novcem ali pomilovati ljude osuđene za ratni zločin je za vješala. Ali da ne prejudiciram mislim da će istraga pokazati sve.snaga_znanja wrote:Jednog za isti vremenski period, kao i tri clana predsjednistva.muzicar_iz_parka wrote:Koliko je pomilovao kolega mu po funkciji Dodik?????
- snaga_znanja
#554 Re: Počelo je?!
Osobe osudjenje za ratni zlocin ne mogu biti pomilovane. Nemoj da lagis...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Da stvar bude gora Budimir je pomilovao i neke osobe osuđene za ratne zločine. Mogu da razumijem pohlepu za novcem ali pomilovati ljude osuđene za ratni zločin je za vješala. Ali da ne prejudiciram mislim da će istraga pokazati sve.snaga_znanja wrote:Jednog za isti vremenski period, kao i tri clana predsjednistva.muzicar_iz_parka wrote:Koliko je pomilovao kolega mu po funkciji Dodik?????
-
miki.ba
#555 Re: Počelo je?!
Stekao sam takav dojam, a nisam jedini, mada je to nešto što ne mogu dokazati...KatarinaKosaca wrote:A gdje sam ovo napisala, molim te? Zašto podmećeš? Čak to i ne radiš dobro...miki.ba wrote:U pravu je @Katarina, treba pustiti coeka, nije puno ukrao, šta je za nju 50K, sitnica...
- KatarinaKosaca
#556 Re: Počelo je?!
snaga_znanja wrote:Osobe osudjenje za ratni zlocin ne mogu biti pomilovane. Nemoj da lagis...
- KatarinaKosaca
#557 Re: Počelo je?!
miki.ba wrote:Stekao sam takav dojam, a nisam jedini, mada je to nešto što ne mogu dokazati...
- madner
#558 Re: Počelo je?!
Naravno da treba, no to nije argument da se ne hapsi Budimir ako je istinita prica, mada je ista prica pricana i prosle godine.KatarinaKosaca wrote:Treba hapsiti i dilera droge i kradljiva automobila. ILi samo ostaviti automafiju? Opet, jeste indikativno da dilera droge i kradljica auta uhapsi policajac koji je svoj dosije sakrio u ladicimadner wrote:Ekvivalent ove logike je da ne treba hapsiti ljude koji kradu automobile dok dileri hodaju ulicom. No onda je problem sto ne treba ni dilere dirat dok ima pedofila, a ni pedofile dok ima ubica.
Inace nije namjesten proces ako je on zaista pocinio krivicna djela, namjesten proces je kada mu se nesto podvali sto nije uradio.
162 kriminalca pomilovati nije malo, to podriva sistem.i koji na primjer svakodnevno prekoračuje ovlasti
A za Živka Budimira me nije briga, nije moj koalicioni parntner bio. Neka sud kaže svoje.
Sve dok krivicina djela nisu izmisljenja, to je korak naprijed a ne nazad.
-
miki.ba
#559 Re: Počelo je?!
Svaka napisana rijec ostavi neki dojam, a ja ti pokušavam objasniti kakav si ti ostavila/o, no znaš ti dobro o cemu ja pricam pa ti sad malo vatra.KatarinaKosaca wrote:miki.ba wrote:Stekao sam takav dojam, a nisam jedini, mada je to nešto što ne mogu dokazati...![]()
![]()
![]()
Ovdje se ne govori o tvojim dojmovima, nego o postovima i napisanom, dječko
- KatarinaKosaca
#560 Re: Počelo je?!
Nema mi šta biti vatra. Ja o tebi imam dojam da si određene sexualne orjentacije. To je moj dojam, ali to nije i ne može biti argument u diskusijimiki.ba wrote:Svaka napisana rijec ostavi neki dojam, a ja ti pokušavam objasniti kakav si ti ostavila/o, no znaš ti dobro o cemu ja pricam pa ti sad malo vatra.KatarinaKosaca wrote:miki.ba wrote:Stekao sam takav dojam, a nisam jedini, mada je to nešto što ne mogu dokazati...![]()
![]()
![]()
Ovdje se ne govori o tvojim dojmovima, nego o postovima i napisanom, dječko
- akcid
#561 Re: Počelo je?!
Ma Budimir je svakako nelegitimno izabran na poziciju predsjednika Federacije 
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#562 Re: Počelo je?!
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Rekoše danas samo jedno lice.muzicar_iz_parka wrote:Koliko je pomilovao kolega mu po funkciji Dodik?????
PreCednik je iz ličnog zadovoljstva milovao samo Željku Dragičević,a oplodnja nerotkinja je ustavna obaveza.
- It_is_a_Leclerc
#563 Re: Počelo je?!
U prošloj godini Dodik je pomilovao jednu osobu, Predsjedništvo BiH je pomilovalo jednu osobu, Živko Budimir 162. Dakle, kriminalac.muzicar_iz_parka wrote:Koliko je pomilovao kolega mu po funkciji Dodik?????
- EverlasTT
#564 Re: Počelo je?!
Politicki motivisano hapsenje.
-
chupacabra
#565 Re: Počelo je?!
Pa upravu je Katarina, gdje ste bili dezurni predavaci morala i postenja kad je Dodik valjao milijarde od 2006, a jos nije ni prestao. U poredjenju sa njim ovaj jado je dobio pisljivi dzeparac. Al' hajde treba krenuti od necega, pa makar to bio i Zlajin ustaski general, kojega je branio kod Dodika kao legitimnog Hrvata poslije izbora. Kad budem vidio Zlaju i Dodika i Co iza resetaka za znamo vec koje afere, kao i vrh SDA (da ih ne nabrajam puno ih je), onda cu povjerovati u pravnu drzavu. Ali ako se sve zavrsi na ovom politickom kurbanu, onda znamo na cemu smo.
- akcid
#566 Re: Počelo je?!
Ne znamo, koje?chupacabra wrote:... Kad budem vidio Zlaju i Dodika i Co iza resetaka za znamo vec koje afere, kao i vrh SDA (da ih ne nabrajam puno ih je), onda cu povjerovati u pravnu drzavu...
-
udrch
#567 Re: Počelo je?!
nadam se da će sad prijeći na ove iz SDA..
toliko je kandidata, pa se nadam da ćemo konačno riješiti tu dilemu..
a možda ne budu imali hrabrosti..
- animals
#568 Re: Počelo je?!
A gdje je uhapsen ovaj, vidim auto i na njemu pise cirilicom policija....nemojte me samo sad razapeti, ali mi zapalo za oci..
- madner
#569 Re: Počelo je?!
Bice bice, napadaju drugi saf.udrch wrote:nadam se da će sad prijeći na ove iz SDA..
- Mister Yes
#570 Re: Počelo je?!
Nema nikakve sumnje. SIPA je pod direktnom kontrolom iz vana. Ovdje je Budimir najmanje bitan. Ovo je direktna prijetnja sedmorci i to "primjerom iz prakse". Uskoro će rješenje presude Sejdić-Finci a zatim i rekonstrukcija Federacije. Stay tuned.megaman4 wrote:kako god se završilo, jedno je sigurno, da ništa nije više isto, i da se krenulo u akcije, ali po diktatu iz vana, a ne iznutra...
Last edited by Mister Yes on 26/04/2013 23:03, edited 1 time in total.
- akcid
#571 Re: Počelo je?!
udrch wrote:nadam se da će sad prijeći na ove iz SDA..
toliko je kandidata, pa se nadam da ćemo konačno riješiti tu dilemu....
Neko @udrch-u provalio password
-
Manager19sa
#572 Re: Počelo je?!
Pogadjajte ko je Budimirov advokat

-
chupacabra
#573 Re: Počelo je?!
Gdje da krenemo? Bosnjacki Institut? Zgrada vlade RS-a?..Ima ih. Mozda i isplivaju na povrsinu, ako ove istrage i hapsenja guraju Ameri preko SIPE.akcid wrote:Ne znamo, koje?chupacabra wrote:... Kad budem vidio Zlaju i Dodika i Co iza resetaka za znamo vec koje afere, kao i vrh SDA (da ih ne nabrajam puno ih je), onda cu povjerovati u pravnu drzavu...
- hevi metalac
#574 Re: Počelo je?!
vala bas. sta cemo sad?!?starii wrote:
uhapsise nam predsjednika....ode sve u pm
nisam ni znao da je ovoliko osudjenika pomilovao. nisam se mnogo zanimao za doticnu spodobu, ali posto vidim da je stotine ljudi pomilovao mislim da je u pitanju budalcina par ekselans. na ovaj nacin to raditi moze samo budala
- hevi metalac
#575 Re: Počelo je?!
yok, stakori napustaju brodakcid wrote:udrch wrote:nadam se da će sad prijeći na ove iz SDA..
toliko je kandidata, pa se nadam da ćemo konačno riješiti tu dilemu....
Neko @udrch-u provalio password![]()
![]()