Ovakvo nebo je bilo prije par dana iznad Floride. Bio je topao dan i naglo je zahladilo. Kaze mi amer ,opet prase nesto. Doduse, bio je vedar ,krisp dan , meni je licilo na trag aviona, cak smo ih dosta i vidjeli.Medjutim, cudno nebo je bilo isarano kao ''kocke'' sa tim bijelim trakama. hm jos smo zivi,jao_situacije wrote:Šta je ovo zamrla tema pff
Da čujemo šta kažu Švabe na ZDF u emisiji o globalnom zatopljenu, sprečavanju istog i ispuštanju SO2 i drugih plinova iz aviona da bi se zaustavilo globalno zatopljenje ne znam ko razumije Njemački, ali eto..
Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
-
razonoda
#551 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
- jao_situacije
#552 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Može se uočiti razlika, barem ja uočim, kad je ljeto na nebu. Iza nekog aviona trag nestane za par sekundi eventualno minutu, a iza nekih ostaje po 10 minuta i ne rasprši se. To šta i zašto ispuštaju neću špekulirati, ali sam vidio te različite tragove.razonoda wrote:Ovakvo nebo je bilo prije par dana iznad Floride. Bio je topao dan i naglo je zahladilo. Kaze mi amer ,opet prase nesto. Doduse, bio je vedar ,krisp dan , meni je licilo na trag aviona, cak smo ih dosta i vidjeli.Medjutim, cudno nebo je bilo isarano kao ''kocke'' sa tim bijelim trakama. hm jos smo zivi,jao_situacije wrote:Šta je ovo zamrla tema pff
Da čujemo šta kažu Švabe na ZDF u emisiji o globalnom zatopljenu, sprečavanju istog i ispuštanju SO2 i drugih plinova iz aviona da bi se zaustavilo globalno zatopljenje ne znam ko razumije Njemački, ali eto..
malo glava boli al......
-
jefferson
- jao_situacije
#554 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Jesi i ti vidio Jeffe ?jefferson wrote:
-
jefferson
#555 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Evo gledam ovu temu i kontam sta bi od drzave u kojoj su se nekada avioni pravili.jao_situacije wrote:Jesi i ti vidio Jeffe ?jefferson wrote:
- jao_situacije
#556 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
To je i meni najžalosnije, nikako tu firmu ne mogu prežaliti. Ihh a zamisli šta smo mi mogli stavljati u ćemtrejlse, pa šerbetom smo mogli dunjaluk zalijevati i onda bi se to zvalo šerbtrejls..jefferson wrote:Evo gledam ovu temu i kontam sta bi od drzave u kojoj su se nekada avioni pravili.jao_situacije wrote:Jesi i ti vidio Jeffe ?jefferson wrote:
- JohnnyS
#557 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Sreća da nije onaj Vilibor pobijedio u Hrvatskoj, on je rekao zakonom zabraniti chemtrailse nad rvackim nebom, sve bi onda nama ljudi gušteri sasuli, majku im masonsku.
-
neki
#558 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Jesi li mozda nekad pomislio da avioni lete na razlicitim visinama?jao_situacije wrote: Može se uočiti razlika, barem ja uočim, kad je ljeto na nebu. Iza nekog aviona trag nestane za par sekundi eventualno minutu, a iza nekih ostaje po 10 minuta i ne rasprši se. To šta i zašto ispuštaju neću špekulirati, ali sam vidio te različite tragove.
- drndalo
#559 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /150112034
Nije direktno vezano. Ali indirektno jeste... Na nekim visinam vjetrovi 200-300 km/h, kako li samo kontrolisu gdje ce im tacno ove supstance odnijeti ti vjetrovi...? "Nisane" HR, nas i SRB, ali im prejak vjetar bude, pa odnese na prijateljeske Rumuniju, Bugarsku i Tursku...? Malo slabiji vjetar, pa ne stigne do nas, padne po Italijanskim i Francuskim vinogradima cija vina locu samo tako...?
Nije direktno vezano. Ali indirektno jeste... Na nekim visinam vjetrovi 200-300 km/h, kako li samo kontrolisu gdje ce im tacno ove supstance odnijeti ti vjetrovi...? "Nisane" HR, nas i SRB, ali im prejak vjetar bude, pa odnese na prijateljeske Rumuniju, Bugarsku i Tursku...? Malo slabiji vjetar, pa ne stigne do nas, padne po Italijanskim i Francuskim vinogradima cija vina locu samo tako...?
- jao_situacije
#560 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Ne vjerujem ti ništa čuj različite visine, eto sad kao pilot uzme sebi neku visinu i tu leti. To su davno skontali, isto kao na autoputu kad se voziš iza kamiona manje trošiš, tako i oni jadan iza drugog pa manje troše.neki wrote:Jesi li mozda nekad pomislio da avioni lete na razlicitim visinama?jao_situacije wrote: Može se uočiti razlika, barem ja uočim, kad je ljeto na nebu. Iza nekog aviona trag nestane za par sekundi eventualno minutu, a iza nekih ostaje po 10 minuta i ne rasprši se. To šta i zašto ispuštaju neću špekulirati, ali sam vidio te različite tragove.
-
neki
#561 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
ok...skontaojao_situacije wrote:Ne vjerujem ti ništa čuj različite visine, eto sad kao pilot uzme sebi neku visinu i tu leti. To su davno skontali, isto kao na autoputu kad se voziš iza kamiona manje trošiš, tako i oni jadan iza drugog pa manje troše.neki wrote:Jesi li mozda nekad pomislio da avioni lete na razlicitim visinama?jao_situacije wrote: Može se uočiti razlika, barem ja uočim, kad je ljeto na nebu. Iza nekog aviona trag nestane za par sekundi eventualno minutu, a iza nekih ostaje po 10 minuta i ne rasprši se. To šta i zašto ispuštaju neću špekulirati, ali sam vidio te različite tragove.
- jao_situacije
#562 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Hvala što si priznao svoju grešku. Uostalom zašto niko ne pita da li je ovo sadržaj iz wc-a, ti sad odeš na wc povučeš vodu i gdje to ode ? Čuj Ćemtrejls prije da je Fektrejls i zamiriše čudno kad prođe avijon.neki wrote:ok...skontaojao_situacije wrote:Ne vjerujem ti ništa čuj različite visine, eto sad kao pilot uzme sebi neku visinu i tu leti. To su davno skontali, isto kao na autoputu kad se voziš iza kamiona manje trošiš, tako i oni jadan iza drugog pa manje troše.neki wrote: Jesi li mozda nekad pomislio da avioni lete na razlicitim visinama?
-
belfy
#563 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
cuj gdje ode sadrzaj iz wc-a. pa jasno je da je to bila velika misterija do nedavno, ali zato ljudi lijepo objasnise:
-
Dobrinja80
#564 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Igraju se piloti iks oks
- JohnnyS
#565 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Code: Select all
http://--- no links ---/planet-x/sirite-dalje-hrvat-iz-aviona-iznad-hrvatske-uslikao-ubojstvo-hrvatatruju-nas-poput-stakora-foto-809381
- jao_situacije
#566 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
ja sam to znao odavno ćuj neprskaju ozgora pa svima je jasno odma da je to zaviera i da hoće da truiu ovai narod ovdjeJohnnyS wrote:Code: Select all
http://--- no links ---/planet-x/sirite-dalje-hrvat-iz-aviona-iznad-hrvatske-uslikao-ubojstvo-hrvatatruju-nas-poput-stakora-foto-809381![]()
![]()
netreba njim još jedan tesla pa da napravi bezplatnu struju širite dalje da se ovai glas ćuje daleko i da svi saznaju zaovo
- JohnnyS
#567 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
jao_situacije wrote:ja sam to znao odavno ćuj neprskaju ozgora pa svima je jasno odma da je to zaviera i da hoće da truiu ovai narod ovdjeJohnnyS wrote:Code: Select all
http://--- no links ---/planet-x/sirite-dalje-hrvat-iz-aviona-iznad-hrvatske-uslikao-ubojstvo-hrvatatruju-nas-poput-stakora-foto-809381![]()
![]()
netreba njim još jedan tesla pa da napravi bezplatnu struju širite dalje da se ovai glas ćuje daleko i da svi saznaju zaovo
One koje neubiju cjepivima, ubiju ovin šćim pršću
- jao_situacije
#568 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
nisu oni kinezi ludi nenose oni maske nako pogledai slike iz kine svi nose doktorske maske nalicu kina se odupire ovim trovaćima iz avijona za to su prvi na svietuJohnnyS wrote:jao_situacije wrote:ja sam to znao odavno ćuj neprskaju ozgora pa svima je jasno odma da je to zaviera i da hoće da truiu ovai narod ovdjeJohnnyS wrote:Code: Select all
![]()
One koje neubiju cjepivima, ubiju ovin šćim pršću
- DrugaGimnazija
#569 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Sta je ovo, povratak u buducnost?! Concorde tog istog British Airways-a je tu relaciju davne 1996. preletio za 2h 53m. Poleti iz Londona u podne, stigne u New York dva sata ranije (u 10 ujutro)drndalo wrote: Novi rekord: Avion British Airwaysa iz New Yorka do Londona stigao za 5 sati i 16 minuta
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /150112034

- DrugaGimnazija
#570 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Ne znam sad ko se ovdje gore zajebava, a ko je ozbiljno lud. De mi namignite, da znam da li da se smijem ili placem...jao_situacije wrote:nisu oni kinezi ludi nenose oni maske nako pogledai slike iz kine svi nose doktorske maske nalicu kina se odupire ovim trovaćima iz avijona za to su prviJohnnyS wrote:One koje neubiju cjepivima, ubiju ovin šćim pršćujao_situacije wrote: ja sam to znao odavno ćuj neprskaju ozgora pa svima je jasno odma da je to zaviera i da hoće da truiu ovai narod ovdje
na svietu
- drndalo
#571 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Koliko me memorija pamcenja sluzi, ovaj link sam stavio jer se u njemu explicitno spominju jet-stream-ovi (vjetrovi na velikim visinama), koji pusu brzinama i od nekoliko stotina km/h, radi kojih bi se moglo desiti da onaj koji nas "zaprasuje", zaprasi i samog sebe, ne znajuci gdje ce pasti to cime nas "zaprasuje"... A ne sama vijest o "rekordu", koji to naravno nije, ali sta "novinar" rodjen 1998 moze znati o tome... Istorija svakako pocinje od njega i njegove generacije...DrugaGimnazija wrote:Sta je ovo, povratak u buducnost?! Concorde tog istog British Airways-a je tu relaciju davne 1996. preletio za 2h 53m. Poleti iz Londona u podne, stigne u New York dva sata ranije (u 10 ujutro)drndalo wrote: Novi rekord: Avion British Airwaysa iz New Yorka do Londona stigao za 5 sati i 16 minuta
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /150112034![]()
- sunceKOtepsija
#572 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
puno je ljudi koji ismijavaju, ali cinjenica je da se nesto ispusta i ne samo iznad sarajeva, vec iznad cijele planete, sta je cilj ima puno dezoinformacija tako da covjek mora pazljivo da pazi gdje sta kome da vjeruje
- sunceKOtepsija
#573 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
nema tu da ce zaprasit samog ssebe, on adan ni ne zna u cemu ucestvuje u to sam ubjeden! to je mnogo iznad nas i njih, cijeli svijet im je livadadrndalo wrote:Koliko me memorija pamcenja sluzi, ovaj link sam stavio jer se u njemu explicitno spominju jet-stream-ovi (vjetrovi na velikim visinama), koji pusu brzinama i od nekoliko stotina km/h, radi kojih bi se moglo desiti da onaj koji nas "zaprasuje", zaprasi i samog sebe, ne znajuci gdje ce pasti to cime nas "zaprasuje"...DrugaGimnazija wrote:Sta je ovo, povratak u buducnost?! Concorde tog istog British Airways-a je tu relaciju davne 1996. preletio za 2h 53m. Poleti iz Londona u podne, stigne u New York dva sata ranije (u 10 ujutro)drndalo wrote: Novi rekord: Avion British Airwaysa iz New Yorka do Londona stigao za 5 sati i 16 minuta
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /150112034![]()
- drndalo
#574 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Hm, da... Jadan pilot=levat, koji ne vidi da mu u avionu umjesto 197 putnika instalirano 44 rezervoara za spricanje ko zna cega, ko zna gdje.... I da mu avion na pola leta postaje nevjerovatno lagan, nakon sto neko na drugom kraju svijeta pritisne dugme, i avion u kratkom roku postane 20t laksi...? Takodjer je vrlo vjerovatno da radnici koji bi morali sve to opsluzivati na tajnim radnim mjestima koja se ne vide, ne znaju sta rade, ili su robovska radna snaga...? I pricinjava im se da utovaraju prtljag, a u stvari pumpaju hemikalije...
Doduse, uvijek sam se pitao gdje zavrsava sadrzaj WC-a, kada na 10.000 m povucem vodu plave boje...? Mozda nas time bombarduju...?
Doduse, uvijek sam se pitao gdje zavrsava sadrzaj WC-a, kada na 10.000 m povucem vodu plave boje...? Mozda nas time bombarduju...?
- DrugaGimnazija
#575 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Puno je i ljudi koji su paranoidni (vrsta ludila) i vjeruju sve sto procitaju na internetu.sunceKOtepsija wrote:puno je ljudi koji ismijavaju, ali cinjenica je da se nesto ispusta i ne samo iznad sarajeva, vec iznad cijele planete, sta je cilj ima puno dezoinformacija tako da covjek mora pazljivo da pazi gdje sta kome da vjeruje
Moj savjet: Ne vjeruj nikome, svi te ganjaju da te ubiju.