SBIH
-
clarion_
#551 Re: SBIH
3 godine kako SBiH nije u vlasti i nikad nam nije bilo gore, nema nevladinog sektora, nema 60 minuta. Ono što imamo sigurno su nekoliko zaluđenika koji po forumu blate najvećeg Bošnjaka dr. Harisa.
-
clarion_
#552 Re: SBIH
@antimobbin, nabavi si život, iznenadio bi se kako je lijepo van foruma
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#553 Re: SBIH
To ti i govorim. Doktor je pravi BiH patriota i trenutno uživa u vili vrijednoj više miliona KM na Turskoj rivijeri, ispijajući vino u društvu dama sumnjivog morala, gledajući sa sjetom u more ispred sebe duboko zabrinut za budućnost BiH i njene građane, dok mu ugodni povjetarac suptropske klime lagano miluje kosu …clarion_ wrote:3 godine kako SBiH nije u vlasti i nikad nam nije bilo gore, nema nevladinog sektora, nema 60 minuta. Ono što imamo sigurno su nekoliko zaluđenika koji po forumu blate najvećeg Bošnjaka dr. Harisa.

Pretpostavljam da se Doktor veoma brine za BiH građane zbog Daytonske luđačka košulja PRAVNE ANARHIJE koju nam je navukao u Daytonu i koja svakodnevno steže li steže BiH građane dok svakodnevno umiru pod pritiscima kredita i borbe za golu egzistenciju …
Pretpostavljam da si u pravu i da je zaista lijepo živjeti van foruma i izvan granica ova tri fašistička logora napravljena u Daytonu, životom multi-milionera na Turskoj rivijeri kao naš Doktor patriota i najveći Bošnjak dr. Haris ...clarion_ wrote: @antimobbin, nabavi si život, iznenadio bi se kako je lijepo van foruma![]()
![]()
![]()
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#554 Re: SBIH
Šta je učinio i za koga je učinio, posebno u Daytonu?clarion_ wrote:degenu, Haris ima 68 godina, jel treba da se u tim godinama kolje sa ovim lopovima, dovoljno je učinio za BiH, samo što će uvijek biti takvih licemjera kao što si ti

Koje učestvovao u pregovorima u Daytonu da u Međunarodno priznatoj Republici Bosni i Hercegovini pravno se ugradi Republika Srpska?
Vezano za kriminalne, šizofrenične licemjere i psihopate koje je Doktor ostavio iza sebe, dao si mi ideju jer upravo ovdje se o njima može napisati na stotine stranica koje će pažljivo pročitati BiH novinari zajedno sa EU i USA administracijama.
-
clarion_
#555 Re: SBIH
čuj njega o daytonu hahahahaahahaah pa bolan tako je zaustavljen rat, Komšić je izjavio da mu je jedino bitno bilo da se izađe iz rovova i zaustavi ta prokletinja, koga briga za RS i entitesko glasanje, tačno si zatucan u pm
- antimobbing
#556 Re: SBIH
Vidi, očigledno je da se nas dvojica ne razumijemo jer ti govoriš kao što možemo vidjeti nekim nerazumljivim gestikulacijama gorštaka sa područja planinskih masiva i sela oko Duvna, dok moj jezik i način komunikacije kao što možeš primijetiti ide više na ovu urbanu verziju. Shodno ovom, komunikacija između nas dvojice koji dolazimo sa različitih lingvističkih i kulturoloških podneblja nije moguća i zbog toga ne možemo pronaći zajednički jezik.clarion_ wrote:čuj njega o daytonu hahahahaahahaah pa bolan tako je zaustavljen rat, Komšić je izjavio da mu je jedino bitno bilo da se izađe iz rovova i zaustavi ta prokletinja, koga briga za RS i entitesko glasanje, tačno si zatucan u pm
-
clarion_
#557 Re: SBIH
Obraćam ti se baš onako kako zaslužuješ i očekivano, kada si ostao bez argumenata i kada si iscrpio sve karikature i slike Turske obale, prešao si na svrstavanje na brdsko-planinska područja. Okani se ćorava posla, onako Bosanski ti kažem, mnogo sam ti obrazovan... Okani se dr. Harisa, imaš lijepih primjera za kukavičko djelovanje, eno ti Zlatka, Sulejmana i Fahrudina.
- antimobbing
#558 Re: SBIH
Interesantno, ti znaš i šta sam zaslužio …clarion_ wrote:Obraćam ti se baš onako kako zaslužuješ i očekivano, kada si ostao bez argumenata i kada si iscrpio sve karikature i slike Turske obale, prešao si na svrstavanje na brdsko-planinska područja. Okani se ćorava posla, onako Bosanski ti kažem, mnogo sam ti obrazovan... Okani se dr. Harisa, imaš lijepih primjera za kukavičko djelovanje, eno ti Zlatka, Sulejmana i Fahrudina.
Drugo, zaista nemam ništa protiv Doktora niti me uopće zanima ali itekako imam protiv njegovih mračnjaka štetočina-jurišnika, koje je ostavio iza sebe da kao jahaći apokalipse jašu po životima i karijerama poštenih ljudi.
-
clarion_
#559 Re: SBIH
Ja sam stao u odbranu velikog patriote! SBiH nije u vlasti tri godine i zamoliću te da promisliš ko je trenutno na vlasti mada to nikome nije ni jasno obzirom kako SDA,SDP i SBB igraju cik-cak igru sa funkcijama i većinom u skupštinama i parlamentima.antimobbing wrote:Interesantno, ti znaš i šta sam zaslužio …clarion_ wrote:Obraćam ti se baš onako kako zaslužuješ i očekivano, kada si ostao bez argumenata i kada si iscrpio sve karikature i slike Turske obale, prešao si na svrstavanje na brdsko-planinska područja. Okani se ćorava posla, onako Bosanski ti kažem, mnogo sam ti obrazovan... Okani se dr. Harisa, imaš lijepih primjera za kukavičko djelovanje, eno ti Zlatka, Sulejmana i Fahrudina.
Drugo, zaista nemam ništa protiv Doktora niti me uopće zanima ali itekako imam protiv njegovih mračnjaka štetočina-jurišnika, koje je ostavio iza sebe da kao jahaći apokalipse jašu po životima i karijerama poštenih ljudi.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#560 Re: SBIH
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijeđanje forumaša”
» clarion_
2 sedmice
» clarion_
2 sedmice
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#561 Re: SBIH
Baš nam nedostaje ovaj patriJota da se svoji strateškim umjećem izbori za Ustikolinu, da;ima"đe Neonkov rođak Šaja dizat bijele"kule za svoje;jarane crnce, da se za buduća pokoljenja;spase mlinovi hadžije Čengića i od neprijatelja sačuvaju;polja i šume"u kojima se;igrao mali Hasan, isto blizak rodjak Don Neonka.
jedan nafurani bezveznjak iz trećeg SDA saffa......potrošen i škartiran od vladajuće Famalije more ko i Slučajni prolaznik samo pravit cirkus od naših života....ko ga priziva nek ga kući vodi
jedan nafurani bezveznjak iz trećeg SDA saffa......potrošen i škartiran od vladajuće Famalije more ko i Slučajni prolaznik samo pravit cirkus od naših života....ko ga priziva nek ga kući vodi
- antimobbing
#562 Re: SBIH
Maloprije na fb sam vidio novi predizborni slogan ZagraBIH-ovaca koji glasi:
''17 godina na pravom putu''.
nalet ih bilo i njih i njihov pravi put ...
''17 godina na pravom putu''.
nalet ih bilo i njih i njihov pravi put ...
- hevi metalac
#564 Re: SBIH
halo ba ovo je najveci Bosnjak, "Bosnjak decenije"clarion_ wrote:3 godine kako SBiH nije u vlasti i nikad nam nije bilo gore, nema nevladinog sektora, nema 60 minuta. Ono što imamo sigurno su nekoliko zaluđenika koji po forumu blate najvećeg Bošnjaka dr. Harisa.
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=48062
- webby-x
#565 Re: SBIH
Multietnička stranka po parametrima Sarajeva.

- antimobbing
#566 Re: SBIH
Mnogo ih je već zaplakalo iza nailaska Hareta i njegova DVA jahaća apokalipse …luckylaka wrote:plakat cemo mi za Haretom
- antimobbing
#567 Re: SBIH
Nalet ih bilo!webby-x wrote:Multietnička stranka po parametrima Sarajeva.
Last edited by antimobbing on 15/04/2013 11:12, edited 2 times in total.
-
wert346z346z
#568 Re: SBIH
što ova ghovna dižu ovako ruke a gohjer se drži za muda
- antimobbing
#569 ZLO zvano ZagraBiH SEBI!
clarion_ wrote:3 godine kako SBiH nije u vlasti i nikad nam nije bilo gore, nema nevladinog sektora, nema 60 minuta. Ono što imamo sigurno su nekoliko zaluđenika koji po forumu blate najvećeg Bošnjaka dr. Harisa.
Svi ostali BiH građani njih 4 miliona, neka svi zajedno kao psi glođu kosti i otpatke što ostanu iza njih.

Ovako danas izgleda Sodoma i Gomora ...
Identično kao i ekonomska polja, nakon nailaska skakavaca-štetočina iz ZAgraBiH-a.
- antimobbing
#570 Re: SBIH
antimobbing wrote:![]()
![]()
Kad običan i normalan građanin shvati da ovih par ljudi na slici na svojim ličnim računima svi zajedno imaju preko 100.000.000 KM, onda se istom ovom običnom čovjeku koji umire pod doživotnim dugovima kredita kod Banaka, zavrti u glavi od te cifre.
Eto, gospodu iz StrankezagraBiH imate toliko lovu i ako zaista volite ovaj narod i ovu državu stavite u opticaj novac koji imate na vašim privatnim računima ....
Samo od novca koji imate vas nekolicina bi mogli pokrenuti čitavu BiH ekonomiju i prehraniti 4 miliona ove BiH fukare i sirotinje, a da sada ne spominjemo podatak da 85 ljudi iz BiH drži blokirano na svojim privatnim računima 9.000.000.000 $ milijardi USA dolara.
Život je kratak i traje otprilike oko 60-tak godina i vi kao 50-to godišnjaci kojima je ostalo još desetak godina života, nećete to moći potroši za vašeg života niti vaših narednih deset generacija …
Zaradite dobro djelo za Ahireta i novac koji imate odblokirajte i stavite u svrhu razvoja BiH ekonomije …
Ljubav prema domovini i narodu se ne dokazuje ispraznim riječima i šupljom već konkretnim djelima ...
Sad je do vas!
antimobbing wrote:Upravo tako.Shahab wrote:Pogrešno je plasirati postavke da je SDA alternativa SDP-u, i obratno. Te dvije koruptokracije treba gledati kao jedinstveni problem korupcije i kriminala. Zajedničko im je da su njihova vodstva, politiku shvatila, kao biznis protiv sopstvenog naroda. Kao musliman sam dužan govoriti istinu i samo istinu. Jedna od nepobitnih istina, jeste ta da SDA nosi najveću krivicu za opću narodnu i državnu propast. SDP je samo nastavio, utabanim stazama SDA. Narod je doveden u slijepu ulicu iz koje je jedini izlaz, radikalne mjere protiv koruptokracije SDA i SDP-a. SDA BOLJŠEVICI su tvorci intriga, laži, prevara i lopovluka. U ovako jadno stanje, Bošnjake je dovela SDA. Dvije koruptokracije, SDA i SDP, sastavljene su od nesposobnih poltrona i karijerista, koji su istovremeno i bezobrazni pljačkaši zajedničkih dobara i budućnosti.EverlasTT wrote:
Zar bi nam bilo bolje da uspije plan crveno-crne koalicije?? Ja mislim da ne, zato navijam za SDA ta to sprijece.
SDA boljševici najveće su zlo za bošnjački narod. Poput kurve prodaju državu, jeftino i bez pameti. Prisjetite se koalicije sa SDP-om, od kojega danas,navodno brane interese države. To je notorna laž i prevara. Jedna u nizu SDA laži tokom dvadeset godina njihove vlasti. Ali ima narodna poslovica..ko vara, sebe je prevario...![]()
Ovo je VRH našeg društva gdje 1% pojedinaca žive životima multi-milionera ...
I
I
I
V
U sredini nema ništa osim KLASNE razlike koja se mjeri stotinama miliona KM svjetlosnih godina.
I
I
I
V
Ovo je DNO našeg društva gdje masa naroda uopće ne živi već jedva preživljava i umire ...
Između VRHA i DNA uspostavljena je KLASNA razlika koja se mjeri stotinama miliona KM svjetlosnih godina.
U sredini nema ništa, postoje samo ljudi koji su doživotnim dugovima kod stranih Banaka, a ko je u dugu taj nije srednja klasa. Naime, srednja klasa podrazumijeva društveni sloj čiji pripadnici sebi i svojim porodicama bez većih problema mogu priuštiti "pristojni" standard vezan uz suvremena dostignuća civilizacije, odnosno sav prihod ne troše isključivo za zadovoljavanje najelementarnijih egzistencijalnih potreba, a takvi su u BiH rijetki.
Bez srednje klase nema života.
Samo ograničen i glup čovjek ne može ovo da vidi ...
Narod zna - Idemo naprijed!
- antimobbing
#571 Re: SBIH
Nekad su ljudi na ovom forumu pisali, a danas niko ne piše o politici već samo o njihovom kriminalu. Ovo je opća smijurija. Svi su ih provalili i apsolvirali. Razno-razni kriminalni ESEDi iz SDA su najzaslužniji za otvaranje očiju zatupljenoj i naivnoj ''svjetini'' kako ovaj izvarani i pokradeni narod nazivaju u vrhu SDA.
Ukoliko ne nastupi pravna država spremite se na iseljenje iz ove države ili decenije teškog robovlasništva i veslanja u BRODOVIMA (čitaj privatnim fabrikama i firmama) inih multi-milionera ESEDa, Jerlagića i Heća koje namjeravaju napraviti od novca ukradenog od države BiH i njenih građana, nakon što unište sve što je državno …

Za sve robove koji se budu pobunili tu su Security agencije ili legalne privatne armije Stranaka koje štite ove kriminalce, koje će vas za sitnu lovu polomiti ili ...

Enyoj slavery in Bosnia!
Ono što raduje jeste činjenica da administracije EU i USA redovno svaki dan čitaju i analiziraju šta ljudi pišu na ovom forumu i da su stale u zaštitu običnih građana koji otvoreno govore protiv ULTRA-kriminala SDA-SDP, dok o MEGA-kriminalu StrankezagraBiH je suvišno govoriti.
Ukoliko ne nastupi pravna država spremite se na iseljenje iz ove države ili decenije teškog robovlasništva i veslanja u BRODOVIMA (čitaj privatnim fabrikama i firmama) inih multi-milionera ESEDa, Jerlagića i Heća koje namjeravaju napraviti od novca ukradenog od države BiH i njenih građana, nakon što unište sve što je državno …

Za sve robove koji se budu pobunili tu su Security agencije ili legalne privatne armije Stranaka koje štite ove kriminalce, koje će vas za sitnu lovu polomiti ili ...

Enyoj slavery in Bosnia!
Ono što raduje jeste činjenica da administracije EU i USA redovno svaki dan čitaju i analiziraju šta ljudi pišu na ovom forumu i da su stale u zaštitu običnih građana koji otvoreno govore protiv ULTRA-kriminala SDA-SDP, dok o MEGA-kriminalu StrankezagraBiH je suvišno govoriti.
Last edited by antimobbing on 19/04/2013 10:51, edited 4 times in total.
- It_is_a_Leclerc
#572 Re: SBIH
Koalicija SDP-SBiH ili, u narodu poznato kao, dobro uštimani mrtvac.
- SeherSarajka
#573 Re: SBIH
budi mir s'tobom jelagicu kak'a su ovo hapsenja
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#574 Re: SBIH
Prekjuče sam čula odličan vic , kažu na TV1 da je SBIH "jedina opozicija" u BiH.
Oplakala sam
.
Ljui koji su od 1988 do 2010 mijenjali razne frakcije i stranke da bi ostali na vlasti sebe nazivaju opozicijom i to "jedinom"
.
Nego , platiše li oni ikad one posmatrače u Novom Sarajevu

Oplakala sam
Ljui koji su od 1988 do 2010 mijenjali razne frakcije i stranke da bi ostali na vlasti sebe nazivaju opozicijom i to "jedinom"
Nego , platiše li oni ikad one posmatrače u Novom Sarajevu
-
theTruePath
#575 Re: SBIH
Pa jel nije tako? odavno nisu u vladi,ovi ostali se mjenjaju,ili su na drzavnom ili lokalnom nivoutvsabina wrote:Prekjuče sam čula odličan vic , kažu na TV1 da je SBIH "jedina opozicija" u BiH.![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakala sam![]()
![]()
.
Ljui koji su od 1988 do 2010 mijenjali razne frakcije i stranke da bi ostali na vlasti sebe nazivaju opozicijom i to "jedinom"![]()
![]()
.
Nego , platiše li oni ikad one posmatrače u Novom Sarajevu![]()
![]()