Al' niko ne uzima terapiju koju propisu, hoce na recept, zuti ili bijeliCossack wrote:Još uvijek isti ćafiri ordiniraju po temi...
Djela koja izvode covjeka iz Islama
- miskin
#551 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
- Kroksica
#552 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Umm...Burka?odr0n wrote:Jedna zanimljiva stvar. Bilo koji oblik pokrivanja žene ne može potpuno ispuniti uslov sakrivanja izazovnosti. Priznali to ili ne jer je u pitanju priroda, da budem malo direktinji, ne možeš sakriti obline, glas, ljepotu lica itd., i najmanja stvar od navedenih rekoh htjeli ili ne, pobudit će nagon i privlačnost, a gomilanje nagona je kao postaviti branu koja će puknuti kad tad, protiv prirode se ne može.
- fatamorgana
#553 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Cossack wrote:Još uvijek isti ćafiri ordiniraju po temi...
- ifas
#554 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
node1 wrote:u tom slucaju su tvoji nalogodavci saudi i sami nevjernici jer suradjuju sa cionistima, otvorenim neprijateljima islama. vehabiti placenici i cionisti protiv sirije; muslimana vjernika. tvoji saudi trose milijarde da se odrzi glupava ideologija i sektasko sljepilo zvano wehabizam. u slucaju Gaze - ni glasa.amatullah_ wrote: ...
8. Iskazivanje prijateljstva prema nevjernicima i njihovo pomaganje protiv muslimana. Allah, dzelle sanuhu, kaze: "... A njihov je i onaj medu vama koji ih za zastitnike prihvati..." (Kur’an, V/51)
sram vas i stid bilo, nije vam ovo afganistan..prokazani ste!
gade jedan kjafirski ti ces njima na svetog sauda
- miskin
#555 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Jehov svjedokfatamorgana wrote:Cossack wrote:Još uvijek isti ćafiri ordiniraju po temi...a koji si sad pa ti,
- fatamorgana
#556 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
dŽe me nadŽe,miskin wrote:Al' niko ne uzima terapiju koju propisu, hoce na recept, zuti ili bijeliCossack wrote:Još uvijek isti ćafiri ordiniraju po temi...
- DaysleepeR
#557 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
how yes noKroksica wrote:Umm...Burka?odr0n wrote:Jedna zanimljiva stvar. Bilo koji oblik pokrivanja žene ne može potpuno ispuniti uslov sakrivanja izazovnosti. Priznali to ili ne jer je u pitanju priroda, da budem malo direktinji, ne možeš sakriti obline, glas, ljepotu lica itd., i najmanja stvar od navedenih rekoh htjeli ili ne, pobudit će nagon i privlačnost, a gomilanje nagona je kao postaviti branu koja će puknuti kad tad, protiv prirode se ne može.
Many non-Muslim women wear a burqa to protect themselves from being raped by Muslim men. Not that wearing a burqa has protected Muslim women from being raped, beaten and murdered by their husbands.
And there is that thing called honor killings. UK police reported 2,823 so-called honor killings and attacks in 2010. And that is only the tip of the iceberg. There were numerous honor killings in Sweden, in Norway, in Finland. Muslim men slay their wives, their daughters, their cousins and their nieces. And there are countless honor beatings.
- fatamorgana
#558 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Jes' to sad sa suda?miskin wrote:Jehov svjedokfatamorgana wrote:Cossack wrote:Još uvijek isti ćafiri ordiniraju po temi...a koji si sad pa ti,
- nasa
#559 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
miskin wrote:Ja te onda ne bih volio sresti na ulici ni pod razno, zaobisao bih te u sirokom luku.Kako se zove ono sa stujom elektro sok sta lieh to su trebali propisati umjesto hidzaba pa cim ti pridje kakav da ga odmah oboris na zemlju,meni bi vise to odgovaralo....
A jeste treba se pristojno oblaciti ,oba spola.....
Ma ne bih tebe ,malo ,ponekad....
Ali sta ste se uhvatili zena,vi obilujete ruznim osobinama(vecina)pljujete,pusete nos bez maramice,dobacujete seljacke komentare,i imala bih jos ali necu da spominjem nepristojne stvari.....
- fatamorgana
#560 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Burka je moja furka,Kroksica wrote:Umm...Burka?odr0n wrote:Jedna zanimljiva stvar. Bilo koji oblik pokrivanja žene ne može potpuno ispuniti uslov sakrivanja izazovnosti. Priznali to ili ne jer je u pitanju priroda, da budem malo direktinji, ne možeš sakriti obline, glas, ljepotu lica itd., i najmanja stvar od navedenih rekoh htjeli ili ne, pobudit će nagon i privlačnost, a gomilanje nagona je kao postaviti branu koja će puknuti kad tad, protiv prirode se ne može.
- Cossack
#561 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Uz iste isprane fazone koji poslovicno zavrsavaju sa nekim smajlijem... obicno safatamorgana wrote:dŽe me nadŽe,miskin wrote:Al' niko ne uzima terapiju koju propisu, hoce na recept, zuti ili bijeliCossack wrote:Još uvijek isti ćafiri ordiniraju po temi...
Last edited by Cossack on 25/11/2012 23:48, edited 1 time in total.
- DaysleepeR
#562 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
podsjetiše me na onaj vic o dvije pokrivene cure na moru što moče noge u plićakuCossack wrote:
Uz iste isprane fazone koji poslovicno zavrsavaju sa nekim smajlijem... Vrh ste!
- Cossack
#563 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Dobar, dobar...DaysleepeR wrote:podsjetiše me na onaj vic o dvije pokrivene cure na moru što moče noge u plićakuCossack wrote:
Uz iste isprane fazone koji poslovicno zavrsavaju sa nekim smajlijem... Vrh ste!
- miskin
#564 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Pa nisam se ja uhvatio, ja dosao na temu kad vidim tema zena u islamu po obicaju i tako se ukljucim. Vidis ja ovo 3 nista ne radimnasa wrote:miskin wrote:Ja te onda ne bih volio sresti na ulici ni pod razno, zaobisao bih te u sirokom luku.Kako se zove ono sa stujom elektro sok sta lieh to su trebali propisati umjesto hidzaba pa cim ti pridje kakav da ga odmah oboris na zemlju,meni bi vise to odgovaralo....
A jeste treba se pristojno oblaciti ,oba spola.....
Ma ne bih tebe ,malo ,ponekad....![]()
Ali sta ste se uhvatili zena,vi obilujete ruznim osobinama(vecina)pljujete,pusete nos bez maramice,dobacujete seljacke komentare,i imala bih jos ali necu da spominjem nepristojne stvari.....
Vidim ja po ovom smajliju da bi ti mene dobro sprzila i jos bi haman uzivala, tu ide neki tuzni smajli a ne ovaj
- odr0n
#565 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Obline, glas, miris... mother nature.Kroksica wrote:Umm...Burka?odr0n wrote:Jedna zanimljiva stvar. Bilo koji oblik pokrivanja žene ne može potpuno ispuniti uslov sakrivanja izazovnosti. Priznali to ili ne jer je u pitanju priroda, da budem malo direktinji, ne možeš sakriti obline, glas, ljepotu lica itd., i najmanja stvar od navedenih rekoh htjeli ili ne, pobudit će nagon i privlačnost, a gomilanje nagona je kao postaviti branu koja će puknuti kad tad, protiv prirode se ne može.
- miskin
#566 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Nisam fato sa suda, danas bolan selio jednog brata muslimana, nosao secije, piramide, sporeta, frizidere, i to na 7 sprat moj fata, zdravlje sam svoje ostavio na tom stubistu, lift mal ko' nista ne moze u njega, al' eto treba malo i sevapa a dobio sam i dorucak 
- nasa
#567 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Ma 'dje bi tebe pored ovoliko cafira...miskin wrote:
Pa nisam se ja uhvatio, ja dosao na temu kad vidim tema zena u islamu po obicaju i tako se ukljucim. Vidis ja ovo 3 nista ne radimnabrojano, pa nitko nije savrsen svi imaju mane ne treba se tu zavaravati, to nam je svima jasno i ko povjeruje u tu patku zaista je naivan.
Vidim ja po ovom smajliju da bi ti mene dobro sprzila i jos bi haman uzivala, tu ide neki tuzni smajli a ne ovaj
- miskin
#568 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Nemoj tako naglas, kazat ce ti da nisi tolerantna.nasa wrote:Ma 'dje bi tebe pored ovoliko cafira...miskin wrote:
Pa nisam se ja uhvatio, ja dosao na temu kad vidim tema zena u islamu po obicaju i tako se ukljucim. Vidis ja ovo 3 nista ne radimnabrojano, pa nitko nije savrsen svi imaju mane ne treba se tu zavaravati, to nam je svima jasno i ko povjeruje u tu patku zaista je naivan.
Vidim ja po ovom smajliju da bi ti mene dobro sprzila i jos bi haman uzivala, tu ide neki tuzni smajli a ne ovaj![]()
Ko' da si danas neki luk jela
- Kroksica
#569 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
OMG! You totally ruined the point of my existence with this post.DaysleepeR wrote:how yes noKroksica wrote:Umm...Burka?odr0n wrote:Jedna zanimljiva stvar. Bilo koji oblik pokrivanja žene ne može potpuno ispuniti uslov sakrivanja izazovnosti. Priznali to ili ne jer je u pitanju priroda, da budem malo direktinji, ne možeš sakriti obline, glas, ljepotu lica itd., i najmanja stvar od navedenih rekoh htjeli ili ne, pobudit će nagon i privlačnost, a gomilanje nagona je kao postaviti branu koja će puknuti kad tad, protiv prirode se ne može.
Many non-Muslim women wear a burqa to protect themselves from being raped by Muslim men. Not that wearing a burqa has protected Muslim women from being raped, beaten and murdered by their husbands.
And there is that thing called honor killings. UK police reported 2,823 so-called honor killings and attacks in 2010. And that is only the tip of the iceberg. There were numerous honor killings in Sweden, in Norway, in Finland. Muslim men slay their wives, their daughters, their cousins and their nieces. And there are countless honor beatings.
- DaysleepeR
#570 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
iskreno ti želim da se ne sjetiš mene dok te čoek bude lomio po propisima islamskimKroksica wrote: OMG! You totally ruined the point of my existence with this post.
- Kroksica
#571 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Ne vide se obline u burci, zene ne smiju podizati glas a da ne pricam o mirisu...koji je to haram.odr0n wrote:Obline, glas, miris... mother nature.Kroksica wrote:Umm...Burka?odr0n wrote:Jedna zanimljiva stvar. Bilo koji oblik pokrivanja žene ne može potpuno ispuniti uslov sakrivanja izazovnosti. Priznali to ili ne jer je u pitanju priroda, da budem malo direktinji, ne možeš sakriti obline, glas, ljepotu lica itd., i najmanja stvar od navedenih rekoh htjeli ili ne, pobudit će nagon i privlačnost, a gomilanje nagona je kao postaviti branu koja će puknuti kad tad, protiv prirode se ne može.![]()
- miskin
#572 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Islam je cist od toga.DaysleepeR wrote:iskreno ti želim da se ne sjetiš mene dok te čoek bude lomio po propisima islamskimKroksica wrote: OMG! You totally ruined the point of my existence with this post.
- nasa
#573 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
miskin wrote:Nemoj tako naglas, kazat ce ti da nisi tolerantna.nasa wrote:Ma 'dje bi tebe pored ovoliko cafira...miskin wrote:
Vidim ja po ovom smajliju da bi ti mene dobro sprzila i jos bi haman uzivala, tu ide neki tuzni smajli a ne ovaj![]()
Ko' da si danas neki luk jela
a za luk....neces vise dobiti puse....
- Kroksica
#574 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Ne sekiraj se ti za mene ako ja zavrsim sa covjekom koji zivi po islamskim propisima.DaysleepeR wrote:iskreno ti želim da se ne sjetiš mene dok te čoek bude lomio po propisima islamskimKroksica wrote: OMG! You totally ruined the point of my existence with this post.
- DaysleepeR
#575 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
ništa više ironično od guranja pod tepih opšte raširene pojave koja se uvukla u islam na temi koja se zovemiskin wrote:Islam je cist od toga.DaysleepeR wrote:iskreno ti želim da se ne sjetiš mene dok te čoek bude lomio po propisima islamskimKroksica wrote: OMG! You totally ruined the point of my existence with this post.
"Djela koja izvode čovjeka iz Islama"
pričajte o tome vi vjernici, borite se protiv toga. ne vidim da se to nešto dešava. samo šutnja. a šutnja je odobravanje.