Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nemojte previse psovati nase da kasnije ne bi lizali .. I to za nekih pola sata-sat .. Polako
Jebo ga Freimanis (kako vec) nek ga neko udari nek ga polomi jebem mu majku stisnite ga da ne dise
jel moguce da mrtvom djedovicu podje za rukom da 3-4 puta opuca onako katastrofalno i to za poluvrijeme ? mirzi isto ? o kikiju necu ni da pricam a jos lik najefikasniji kod nas sto je najzalosnije jos kad dodje sada kobna treca cetvrtina gluho bilo... danas niko raspolozen ni za odbranu ni za napad *ebem ti ovakvu reprezentaciju koja nakon toliko priprema izgleda losije od nekih mahalskih ekipa na terminu... fkt svasta molim te Boze da nas razbiju makar 20ak razlike i da se debili spuste na zemlju i da znaju gdje im je mjesto a to je aBd B divizija
PriNc_ba wrote:fkt svasta molim te Boze da nas razbiju makar 20ak razlike i da se debili spuste na zemlju i da znaju gdje im je mjesto a to je aBd B divizija
Ima li neko od moderacije da ove idiote bar opomenu?
Sad cete vi vidjeti kad Teletovic pukne i uzme bukvalno sve suteve .. Poceo je pred kraj poluvremena da forsira pod kosem a trojica na njemu .. Sad ili idemo u jos veci minus ili stizemo i idemo u veliki plus
i neka neko kaže našima da ovaj latvijski centar ima tri greške... neka ga jebu, ako hoće, al' nek' pravi još jednu.. u protivnom, slijedi teže silovanje, koje je ionako sve izvjesnije.
I ja sam na to mislio, ali rekoh da vidim sta ti mislis . Umjesto da govore nasa repka, oni govor BiH-a kao i onaj komentator na BHT iz sumske sto prenosi utakmice nase fudbalske reprezentacije. Prije bi pojeo govno, nego rekao nasa reprezentacija.
Joj što ne mogu ovih patriota i navijača pod svaku cijenu. Eto mi pljujemo i nerviramo se što nam se hoće. Igraju ko kurac i to treba reći i stalno ponavljati. Mrš više u pm.
PriNc_ba wrote:fkt svasta molim te Boze da nas razbiju makar 20ak razlike i da se debili spuste na zemlju i da znaju gdje im je mjesto a to je aBd B divizija
Ima li neko od moderacije da ove idiote bar opomenu?
dobit ces ti opomenu
tema je eurosong i imam pravo da pisem po pravilima i da navijam za koga ja hocu. nece mi likovi poput tebe braniti
pa paaa
a sto se tice ovog latvijca... dobit ce petu licnu a onda ce nas ovaj drugi poseksat i to je to
Unitedforever wrote:Joj što ne mogu ovih patriota i navijača pod svaku cijenu. Eto mi pljujemo i nerviramo se što nam se hoće. Igraju ko kurac i to treba reći i stalno ponavljati. Mrš više u pm.
Evo, dabogda ja bio u krivu, i bit ću najsretniji na svijetu da mogu napisati da sam pogriješio, ali ovakvom igrom, slijedi nam zamrzavanje na -20 u nastavku...
Mirza nije ništa ubacio iz igre, a ovom silovanju lopte pod košem uz bataljon latvijaca da ne pričam..