hocu da prodam tenk i da zadrzim posadu (retrain za veci tier) ali mi ne da:( kaze baraka je puna i nema mjesta...
jel to ovaj update nesta poremetio?
Moderator: Benq
ne nego si napunio otidji i otpusti nepotrbnu posadu.Filter wrote:ajd mala pomoc kolege tenkisti)
hocu da prodam tenk i da zadrzim posadu (retrain za veci tier) ali mi ne da:( kaze baraka je puna i nema mjesta...
svi su u svojim vozilima, nema viskovaČičineBrčine wrote:ne nego si napunio otidji i otpusti nepotrbnu posadu.Filter wrote:ajd mala pomoc kolege tenkisti)
Jbg ne znam onda ja imam zbog toga tri mjesta prazna u garazi, jedino ti preostaje nesto slicno ili da kupujes mjestaFilter wrote:svi su u svojim vozilima, nema viskovaČičineBrčine wrote:ne nego si napunio otidji i otpusti nepotrbnu posadu.Filter wrote:ajd mala pomoc kolege tenkisti)
ČičineBrčine wrote:Jbg ne znam onda ja imam zbog toga tri mjesta prazna u garazi, jedino ti preostaje nesto slicno ili da kupujes mjestaFilter wrote:svi su u svojim vozilima, nema viskovaČičineBrčine wrote: ne nego si napunio otidji i otpusti nepotrbnu posadu.
Baraka ti je puna. Kad prodaješ tenk posadu ti šalje u baraku, ako ne odabereš da je odpustiš. Pogledaj u baraku i raspusti što ti je višak...Filter wrote:ajd mala pomoc kolege tenkisti)

to mene hebe dakle...Creasy wrote:30 kilova - 300.000 kredita.
Ja to svaki dan uzimam.

amko761 wrote:Btw kako ću skupiti još 5 miliona za e-100?
Hoće li biti kakvih popusta za njega
sema911s wrote:igral ko,.,ja nakon dugo vremena se vratim igri,.i nista se promjenilo nije,.,turci,poljaci ravaljuju,., a kako vidim 2 dana zaredom daju x5,., i nesto jos,., cafa, i too,.,
a pprije je bilo dobrioh igraca i evo dvije noci po 5i vise ubistava sa tigrom 2 skupim,., jel to svi postali €ratnici jer svaku vece igram samo protiv i sa premium tenkovima,., lete evrici na sve strane,.
ps,. zadnjim updat-om jel se sta promijenilo na konich topu,., mescini prije je bio precizniji.,.,
moze pomoc to 30kilova sta je too sinoc je bio pomor neprijatelja medjutimm nista ne dobihhCreasy wrote:sema911s wrote:igral ko,.,ja nakon dugo vremena se vratim igri,.i nista se promjenilo nije,.,turci,poljaci ravaljuju,., a kako vidim 2 dana zaredom daju x5,., i nesto jos,., cafa, i too,.,
a pprije je bilo dobrioh igraca i evo dvije noci po 5i vise ubistava sa tigrom 2 skupim,., jel to svi postali €ratnici jer svaku vece igram samo protiv i sa premium tenkovima,., lete evrici na sve strane,.
ps,. zadnjim updat-om jel se sta promijenilo na konich topu,., mescini prije je bio precizniji.,.,
Nšta se nije promijenilo, osim što sad malo više kredita daju. Navodno, sad u avgustu je 15 godina WG-a, pa su dali bruku nekih specijala, gdje možeš lako zaraditi lovu. x5 će biti 4 dana ukupno, do ponedeljka ujutru. Imaš popuste na sve tier V i tier VII tenkove. Imaš one specijale 30 kilova - 300.000 i 50.000exp - 1 dan premijuma. Prošle sedmice su davali po 3 dana premijuma... Tako da se ne slažem da lete evrići, jer ne bi ovoliko davali da se raja ne osipa. Sve je manje igrača, pa moraju davati popuste, ne bi li zadržali igrače.
Sve u svemu, ja sam zadovoljan ovim specijalima. U toku je akcija na opremu, a ja nikad više para nisam imao. Uzeo sam sve i svašta u pola cijene, napucao sam tenkove, sve zvoni. Još samo da bude popust na potrošni materijal i što se mene tiče, ne moraju više ništa davati do oktobra.