Sve mi je jasno, al da se mora spavati u Grckoj nije.
Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
miki.ba
#551 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
-
zlajapravaraja
#552 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Dabogda da i jedan pravi navijac dodje do ulaznice
Imamo mi sigurno i vise od 950 budzetlija i taldzija "bliskim" reprezentaciji cija ce se guzica zazeljet' puta i atinskog oktobarskog sunca...
Al' mozda se ipak useru srdacnog doceka s molotov-koktejlima na tribinama i odu u Atinu nekom drugom prilikom
Al' mozda se ipak useru srdacnog doceka s molotov-koktejlima na tribinama i odu u Atinu nekom drugom prilikom
- Cabadahija
#553 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Oooooo ljudi moji, velike i to VEEELIIIKE dundjere i uhljupe imamo za protivnike, tj. Grke..... to je takva sorta, cincarska, podla, i sluzice se svim nedozvoljenim sredstvima koja budu uspjeli sprovest u djelo, a ako Bog da, ovog puta ce izgubiti, nije svaki dan blagdan
....... mislim da je najbolji recept protiv grckih anti-gejmera igra Svedske ..... uostalom, treba pogledati kao je Svedska strpljivo i mudro isla na "cheku" i onda projektil Ibrahimovica za 1:0 ......
http://www.youtube.com/watch?v=qmrIhrW-eow
..... od tog dana Grcka je uz povremene oscilacije u konstantnom padu, i u igri i u moralu, a njihovo copy-paste Rehagelovog nacina vodjenja igre je posljednje trzanje pred raspad sistema.....
..... na kraju ce biti kao Madjarska, samo da mi to ako Bog da pametno iskoristimo.....
....... mislim da je najbolji recept protiv grckih anti-gejmera igra Svedske ..... uostalom, treba pogledati kao je Svedska strpljivo i mudro isla na "cheku" i onda projektil Ibrahimovica za 1:0 ......
..... od tog dana Grcka je uz povremene oscilacije u konstantnom padu, i u igri i u moralu, a njihovo copy-paste Rehagelovog nacina vodjenja igre je posljednje trzanje pred raspad sistema.....
..... na kraju ce biti kao Madjarska, samo da mi to ako Bog da pametno iskoristimo.....
-
f1deL
#554 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
ya,samo sto mi bas i nemamo nekog sutera kao ibrahimovic..jedino pjanic mooozdaCabadahija wrote:Oooooo ljudi moji, velike i to VEEELIIIKE dundjere i uhljupe imamo za protivnike, tj. Grke..... to je takva sorta, cincarska, podla, i sluzice se svim nedozvoljenim sredstvima koja budu uspjeli sprovest u djelo, a ako Bog da, ovog puta ce izgubiti, nije svaki dan blagdan![]()
- shake69
#555 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Gledam Schalke-Fortuna i ovi iz Gelsenkirchena nakon 2:0 ispustise pobjedu a krivac za oba gola (vrlo lose reakcije stopera) kako sam vidio u odbrani FC Schalke onaj Grk Kolikaustaimacovjek Pappadoupulos. Hocu reci, ne treba ni tu grcku odbranu dizati u zvijezde.
Last edited by shake69 on 28/09/2012 22:16, edited 1 time in total.
- amoninan
#556 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ma Grk ima potencijal sigurno, pogotovo zbog njegovih fizikalija. Ali još je on zelen i taktički i fudbalski. Nadam se da će njemu biti povjereno čuvanje Džeke. Dijamant će se poigratis njim u to sam siguran. Baš kao i s onim Čelzijevim kosonjom protiv Brazila.
- luckylaka
#557 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Nas savez se mijenja kada i reis -svaki 20 godina
- Infaze Studio
#558 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Iako nisam veliki zagovornik naseg odlaska dole, volio bih da ljudi koji zele ici, odu na najlaksi i najsigurniji nacin.
Mogu li se navijaci koji vec misle ici u privatnom aranzmanu nekako sinhronizirati i pokusati kupiti karte online u istim sektorima kao sto se to radilo protiv Francuske i slicno...
Evo ovdje se prodaju karte za tri razlicita sektora http://buy.tickethour.com/greek-nationa ... 01507.html
Mogu li se navijaci koji vec misle ici u privatnom aranzmanu nekako sinhronizirati i pokusati kupiti karte online u istim sektorima kao sto se to radilo protiv Francuske i slicno...
Evo ovdje se prodaju karte za tri razlicita sektora http://buy.tickethour.com/greek-nationa ... 01507.html
-
Timotije
#559 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
I krvnu grupu traze, ovo ispade jos gore nego prvi Baraz. Sto Edin rece, tapkarosima "kec na desetku", da sam planirao ici svakako bih avionsku kartu imao u djepu vec duze vrijeme,sta onda, kartu dobro preplatis, i jos moras s Grcima na tribinu....
. A opet, suhveli mi da neko iz saveza nije zastekao tih 600 karata, koje nam po svim pravilima pripadaju, iako....! Mislim na onu varijantu, da par dana pred utakmicu, zahvaljujuci "izuzetnim naporima ljudi iz saveza", ne ispliva i taj ostatak, ako skontaju da ih ne mogu utopiti....U svakom slucaju, mutljaza, samo kakva? Ili, po dobrom starom obicaju, nesposobnost i totalna nezainteresovanost ljudi iz saveza.
Jucer sam kupio tri karte za Rigu u junu, bice to gostovanje lidera na tabeli...
Jucer sam kupio tri karte za Rigu u junu, bice to gostovanje lidera na tabeli...
Last edited by Timotije on 30/09/2012 14:47, edited 1 time in total.
-
AlbatrosXL
#560 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
To vam je sve maslo nasih guzonja u savezu u saradnji sa centrotransom... jer zele da obicnog Bosnju prisile da ide preko njihovih aranzmana jer oni bezbeli obezbjedjuju kartu bez ikakvih problem...
- Edin H.
#561 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
U pravu si, omanji problem je da BiH ima pokojeg navijaca koji ne zivi u BiHAlbatrosXL wrote:To vam je sve maslo nasih guzonja u savezu u saradnji sa centrotransom... jer zele da obicnog Bosnju prisile da ide preko njihovih aranzmana jer oni bezbeli obezbjedjuju kartu bez ikakvih problem...
No dobro imaju oni i previse posla da razmisljaju o svakoj sitnici
-
AlbatrosXL
#562 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Pazite u cemu je problem...
Centrotrans i solazur do skoro zadnjeg dana ne znaju koliko ce putnika imati, da li je to 200-300-400 (sveukupno) pa zbog toga moraju imati u šteku 500komada najmanje... e zbog toga nije moguca slobodna nabavka karata
Centrotrans i solazur do skoro zadnjeg dana ne znaju koliko ce putnika imati, da li je to 200-300-400 (sveukupno) pa zbog toga moraju imati u šteku 500komada najmanje... e zbog toga nije moguca slobodna nabavka karata
-
Timotije
#563 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
To je najvjerovatnija opcija.AlbatrosXL wrote:Pazite u cemu je problem...
- ljevoruki
#564 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Imam neku suhvu da cemo dobiti ove pogancere u Atini, ne samo to nego da cemo ih poderati k'o mokro Oslobodjenje.
0:2 ili 1:3

0:2 ili 1:3
-
Abacija
#565 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Nadam se dobroj utakmici sa dosta sansi. Najveci merak bi bio kad bih uzeli na slobodnim udarcima, Misimovic ili Salihovic sa jedno 20-tak metara. Upravo zato sto su Grci jaki iz prekida.
-
skaut_83
#566 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
----------------begovic----------------
Mujdza--Spahic--(Vranjes-?)--Salihovic
--------------Zahirovic--------
Stevanovic---------------------Lulic
----------------Miske----------------
--------Dzeko------Ibisevic---------
Evo sad kad nam je sef reko da stevo igra od prve i da nema pjanica to bi trebalo ovako izgledati?
Mujdza--Spahic--(Vranjes-?)--Salihovic
--------------Zahirovic--------
Stevanovic---------------------Lulic
----------------Miske----------------
--------Dzeko------Ibisevic---------
Evo sad kad nam je sef reko da stevo igra od prve i da nema pjanica to bi trebalo ovako izgledati?
-
zlajapravaraja
#567 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ma igrace Pjana, to je Papetova takticka
Ako sutra pocinje s treninzima, za 10 dana je kao nov
A Sejo se izgleda (opet) htio odmoriti pred reprezentativnu tekmu

Ako sutra pocinje s treninzima, za 10 dana je kao nov
A Sejo se izgleda (opet) htio odmoriti pred reprezentativnu tekmu
- Edin H.
#568 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Nece se jez sloziti
, ali ako igra Pjanic, Misimovic klupa do 70-te.
-
zlajapravaraja
#569 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Uz svo postovanje prema Misketu, ali mislim da je to prava marsruta za ovu utakmicuEdin H. wrote:Nece se jez sloziti, ali ako igra Pjanic, Misimovic klupa do 70-te.
Miske protiv Grcke ni blizu ne moze doprinijeti igri onoliko koliko inace moze protiv mnogih drugih protivnika. Nadam se upravo toj varijanti, s Pjanom iza spiceva, a umjesto Stevanovica (za kojeg je mozda prerano da igra ovakvu utakmicu) jos jedan defanzivniji pored Zahirovica (Sejo), dok bi na lijevom beku igrao Zukanovic
Znaci:
--------------------Begovic-------------------
Mujdza---- Spahic------Vranjes--Zukanovic
-----------Zahirovic--------Salihovic---------
Pjanic------------------------------------Lulic
-----------Dzeko---------Ibisevic--------------
Ili pak Seju na beka, a Stevanovic IN...?
-
zlajapravaraja
#570 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Zelio bih nadodati da bi nam Zukanovic, kao nominalno 3. stoper u liniji, bio od velike koristi u skok igri protiv Grka kojima je upravo to najjace oruzje. Papadopoulos haman svaku 3. utakmicu za Schalke zabije jedan glavom, a i poniste mu puno golova zato sto je krkan i grdosija pa rusi sve pred sobom ne bi li dosao do lopte
Upravo njegov Schalke, a i Bayern, u zadnje vrijeme igraju sa 3 stopera u liniji da bi sprijecili glupe golove nakon prekida
A ono sto sam vidjeo o Zukanovicu i njegovoj ljevici, kao i pokretljivosti, mi ulijeva sigurnost da bi bez problema odigrao na beku...
Upravo njegov Schalke, a i Bayern, u zadnje vrijeme igraju sa 3 stopera u liniji da bi sprijecili glupe golove nakon prekida
A ono sto sam vidjeo o Zukanovicu i njegovoj ljevici, kao i pokretljivosti, mi ulijeva sigurnost da bi bez problema odigrao na beku...
- Cabadahija
#571 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Sta li je sa Pandzom?? a Jahica haman skroz prekrizio??
samo bih volio da je i Muslija tu s nama, ipak je on veliki borac, iskusan, a i igra u extra formi.....
samo bih volio da je i Muslija tu s nama, ipak je on veliki borac, iskusan, a i igra u extra formi.....
-
zlajapravaraja
#572 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Jos covjek igrao u Grckoj dugo vremena. Mislim da bi podivljao ako bi usao pred kraj i utrpao 2 golaCabadahija wrote:Sta li je sa Pandzom?? a Jahica haman skroz prekrizio??
- PapeSusic
#573 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Pjanic je povrjedjen i nebi trebo igrati, stevanovic realno jos nije zreo jer igra u losoj ligi a ni misimovic se nije naigro u rusiji
Mujdza---- Spahic(C)------Vranjes--Lulic
-----------Zahirovic--------Medunjanin---------
Ibisevic------------------------------------Salihovic
-----------------Ibricic
----------------------------Dzeko
malo ofanzivnije alternativa je da izbacimo medu i da ubacimo stevanovica.
------------Zahir
Stevo-------------Salihovic
-----------Ibra
---Vedo--------Dzeko
Mujdza---- Spahic(C)------Vranjes--Lulic
-----------Zahirovic--------Medunjanin---------
Ibisevic------------------------------------Salihovic
-----------------Ibricic
----------------------------Dzeko
malo ofanzivnije alternativa je da izbacimo medu i da ubacimo stevanovica.
------------Zahir
Stevo-------------Salihovic
-----------Ibra
---Vedo--------Dzeko
- Infaze Studio
#574 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ibro je dobar, ali mislim da se moze pozdraviti sa prvom postavom osim ako dodje do nekih veliih problema sa izostancima. (il' ti to samo trzas Ibrine hejtere)
-
žuti
#575 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Jedno pitanje. Zna li neko kolika je cijena ulazinica za utakmicu BiH-Litvanija 16.10. i jesu li karte puštene u prodaju preko Centrotrans-a?