Varate li?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#551 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

alchak.ba wrote:
pa zenama je gora emocionalna nego fizicka prevara milion puta
Imal sta da ti ne znas bolje od nas zena kad se radi o nama? Eto de nas ti nauci sta je nama gore.
debeljko20

#552 Re: Varate li?

Post by debeljko20 »

veze s vezom wrote:
debeljko20 wrote:
Svidi ti se neka, misliš o njoj, zaljubiš se... Onda je fino zbariš, odvedeš u krevet, odljubiš se, vratiš se ženi kući i to je to. :D A ne da godinama spavaš sa ženom a žmiriš dok je :dance: i zamišljaš da je neka druga. Hoću da kažem, poštenije e prevariti fizički nego varati u glavi.
eis cuj postenije...... :lol:
ja bona. :D

p.s. dobar ti je avatar, asocira na prevaru. u pozadini garant leži go muškarac u krevetu, s rukama iza glave, samo ga nije uslikalo. :D
RibaRibiOdgrizla

#553 Re: Varate li?

Post by RibaRibiOdgrizla »

Cuvanje partnera godinama samo za sebe (mislim samo na sex) je totalna nebuloza i iluzija da je isti vjeran i u glavi.
To i ptice vec znaju na grani. Meni je vazno da moj partner, ako radi vec to, bar nek bude diplomata, nek sve fino sakrije da ne moram se komsiluku pravdat, nek bude i gentleman :). Ja njega volim i on mene stvarno voli. I najteze stvari prevazilazimo zajedno, rame uz rame, volim kad je sretan i zadovoljan, i obrnuto. Nije licemjerno kad ga nazovem ljubavi, sreco i kad me obraduje svaki sjaj u njegovim ocima. Ako se njemu negdje desi sex s nogu, a da nikog pri tome ne povrijedi onda sta ima veze. Nemoram ni znat. Isto vrijedi i obrnuto, vec smo o tome pricali. Bas mi je smjesno rezervisat nekoga kao da je moje vlasnistvo, pa i kad smo u braku. A kad govorim o ovim stvarima ne mislim ja na varanje (sex sa strane) kao radnju koja se vrsi svakodnevno ili cak da se mora uopste desiti. Ako se desi, desi se, niko ne zna, nikog ne boli...Nisam pas i ne zapisavam teritorij.
Hajte sad zene foruma, u napaaaad na mene :mrgreen:

Ssam' da sljem stavim :D
lundichik

#554 Re: Varate li?

Post by lundichik »

Ne varam nit' me varaju jer sam "foreveralone"
ladyblue18

#555 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

Uh sto bih te ja pitala jel ti nebuloza i imas li sta protiv da ti se muz svalera da ti to ne radis prva. :wink:
Lahko je prosipati toleranciju da bi svoju guzicu zastitio. :wink:
alchak.ba

#556 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

sta me bolan odmah napadate?!

s vecinom zena s kojom sam komunicirao gora prevara da on zavoli neku drugu pored nje i da je potajno zeli, nego li da je bas fizicki prevari bez emocija i da na tome ostane.

ne generalizujem
alchak.ba

#557 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

veze s vezom wrote:
debeljko20 wrote: ja bona. :D

p.s. dobar ti je avatar, asocira na prevaru. u pozadini garant leži go muškarac u krevetu, s rukama iza glave, samo ga nije uslikalo. :D
Pa nezz,meni je svaka prevara ista..ha fizicka ha "psihicka"..tebi ako je to postenije...zelim ti onda da te zena svaki dan vara fizicki ..a ti nju mozes nastaviti "psihicki"..

Moj avatar ne'a veze s temom .
:thumbup:
ladyblue18

#558 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

alchak.ba wrote:sta me bolan odmah napadate?!

s vecinom zena s kojom sam komunicirao gora prevara da on zavoli neku drugu pored nje i da je potajno zeli, nego li da je bas fizicki prevari bez emocija i da na tome ostane.

ne generalizujem
Lahko je palamuditi u teoriji. SBB KBB je samo SBB KBB, a kad bi im se desilo tako nesto vidio bi ti kako im je gore i sta im je gore.
Tkd

#559 Re: Varate li?

Post by Tkd »

@Debeljko

Znam ja na što si mislio. Prevara je prevara. Za neke je i to sama pomisao na drugu u bilo kojem kontaktu sa trenutom djevojkom, ženom. No, kako god, moral je taj koji mora uvijek biti prisutan . Rekao sam ranije, a evo ponavljam, ako ti doista nekog voliš, onda nećeš nikada na neku drugu pomisliti. Ono kada kažeš volim te svakim danom sve više je istina,dakle, misliš tako, a ne obično razglabanje da se domogneš njezina tijela i onda je baciš kao običnu prljavu krpu.

Povrijediti bilo koga, a kamoli djevojku, ženu nije nalik normalnom čovjeku. Za to postoje ustane u kojima nekad, čak uspiju izlječite te psihopate.
monkeymoney

#560 Re: Varate li?

Post by monkeymoney »

ladyblue18 wrote:
monkeymoney wrote:Varao? Jesam. Bio prevaren? Jesam. Da li bih ponovio varanje? Čisto sumnjam a zavisi i koga.

Sve je za ljude, a ne cijenim ni one koji nikad nisu varali. Probajte, ljudi, ima neke čari u tome. Kažem probajte, a ne da konstanto to radite, ipak nije ljudski :x

Usput, treba otvoriti temu o 'sportskom' sexu za nas slobodne ;-)
Evo sacemo, kad si nam ti rekao, moramo vala da probamo.

A teme o sportskom sexu mozes otvarati na takvim stranicama. :oops:

Al ste osetljivi...ja mislio može se otvoreno reći mišljenje, kad ono diktatura...

A onome što se ograđuje savjetujem da se dobro ogradi i da ne izlazi iz ograđenog dijela, očigledno voli živjeti u snovima i lagati ljude da nikad nije htio nikoga prevariti.
debeljko20

#561 Re: Varate li?

Post by debeljko20 »

veze s vezom wrote:
debeljko20 wrote: ja bona. :D

Pa nezz,meni je svaka prevara ista..ha fizicka ha "psihicka"..tebi ako je to postenije...zelim ti onda da te zena svaki dan vara fizicki ..a ti nju mozes nastaviti "psihicki"..

Moj avatar ne'a veze s temom .
kako možeš znati ako te vara "psihički" pa da ti bude isto? mene žena ako prevari pa mi kaže možda bih joj i oprostio. manja je to muka nego da u glavi pomišlja a ne smije da uradi.
samo, nije ni ta prevara nešto. iz sopstvenog iskustva, tuđe slađe se čini samo dok ne probaš. a kad probaš djeluje ko kad kupiš gotovo jelo. dobro ti je samo dok jedeš i to ako si ono baš pravo gladan, čim završiš djeluje bljutavo i zgadi ti se.
LakeX

#562 Re: Varate li?

Post by LakeX »

Ma dajte ljudi,ako se muskarac i zena istinski vole,onda nece ni jedno ni drugo pomisliti na nekoga...ali nikako...ne znam za vas...ali recimo ja nikada ne bih prevario svoju djevojku,a mogao sam milion puta...ima drugih ima boljih...ali ona je meni najbolja...Volim je jbg...nikada nisam ni pomislio na drugu,a ni ona na drugog...(jer bih joj noge slomio,salim se)
Za mene je varanje,varanje...nikada ne bih oprostio i to je to....:P
Tkd

#563 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Karma. ;-)

Edit:
- A kako to tek ružno zvuči čuti od neke djevojke da kaže prevarila sam. Čovjek pomisli na svakakve nazive , od kojih su mnogi čak i tačni :dance:
Last edited by Tkd on 30/08/2012 16:44, edited 1 time in total.
alchak.ba

#564 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

Tkd wrote:Karma. ;-)

Edit:
- A kako to tek ružno zvuči čuti od neke djevojke da kaže prevarila sam. Čovjek pomisli na svakakve nazive , od kojih su mnogi čak i tačni :dance:
a od nas muskaraca kad se to cuje, to zvuci tako cool, tako sexy :shock:
spreca

#565 Re: Varate li?

Post by spreca »

nemam skim :lol: :lol: :lol: :lol:
LakeX

#566 Re: Varate li?

Post by LakeX »

Prijavite se za rezisere,snimicete dosta dobrih filmova, da i nase bh oci vide neke domace filmove...:)
Dajte ljudi pola vas mlati gluposti....ako volis i ako si voljen neces prevariti i nema dalje price...koji bi k riskirao dalji zivot zbog necega sto nisi mogao obaviti sa voljenom osobom...zbog jedne noci bacas dosta njih u vodu...ne znam je to nikada ne bih uradio...:)
amphora

#567 Re: Varate li?

Post by amphora »

RibaRibiOdgrizla wrote:Ako se njemu negdje desi sex s nogu, a da nikog pri tome ne povrijedi onda sta ima veze. Nemoram ni znat. Isto vrijedi i obrnuto, vec smo o tome pricali.
Znači vi imate (prešutan) dogovor da se "varate". Imaju neki i dogovor o otvorenoj vezi/braku, 3som, swingeri, crnci i slično.

Ništa od gore navedenog za mene nije varanje. Varanje je kad te neko pravi budalom.
Tkd

#568 Re: Varate li?

Post by Tkd »

alchak.ba wrote:
Tkd wrote:Karma. ;-)

Edit:
a od nas muskaraca kad se to cuje, to zvuci tako cool, tako sexy :shock:

Imaš i za to nazive. ;-)

Ravnopravnost prije svega, učinio to muškarac ili žena. Obadvoje osuđujem .

@ veze s vezom

Nisu to muška posla, možda se nisam dobro izrazio. Čitaj otprije moje postove na ovu temu ;-)
debeljko20

#569 Re: Varate li?

Post by debeljko20 »

evo pitanje za žene. da li, dok se jel :D , sa momkom, mužem... zamišljate da je neko drugi na njegovom mjestu?
Tkd

#570 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Tkd wrote:"Čini drugima ono što želiš da se tebi čini".

Da li doista te osobe žele da im se to isto desi. Kakve su samo te osobe , odnosno "zvijeri" koji varaju osobe s kojim su djelili toliko stvari, koje su nazivali riječima ljubavi, zlato, srećo, dušo. To je obično licemjerstvo, sebičnost. Ne mogu, odnosno ne želim shvatiti te osobe koji stavljaju obične strasti ispred nečega što spaja toliko ljudi na svijetu, a to je ljubav. Da li je strast jača kod tih osoba radi kojih čine to upravo to, a ako jest, oni su doista slabići koji i ne zaslužuju ni gram poštovanje. Sramite se, stidite se, ma ko god to radio.

Osobe koji kažu "To je potreba", nemaju pojma o životu. Potreba je stajati uz onu koju voliš, u bilo kojem trenutku biti tu za nju, uz nju. Ono volim te od prvi put izrečenog, pa sve do kraja života mora imati istu, ako ne i jaču vrijednost. Zato se i ne kaže, nego misli, volim te svakim danom sve više.
LakeX

#571 Re: Varate li?

Post by LakeX »

Jebo onaj film sto se svi loze na njega.. "tri metra iznad neba" sta se sve na ovom forumu moze snimiti....:)
alchak.ba

#572 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

htjedoh ovoj vezi poslat pp, al nejde
Tkd

#573 Re: Varate li?

Post by Tkd »

@veze s vezom

A šta je to uopće prava ljubav. Da li možeš nekome reći volim te i misliti tako, a kasnije nađeš još par osoba kojima to isto govoriš. Ne mislim na djevojke, ovdje mislim i na muškarce s curama. Da li su muškarci doista takvi da gledaju na cure samo kao komad mesa , te da pomoću njih ugase svoju strast. Poražavajuće je to, ako je istino. Neka se stide, kao što i prije rekoh.
debeljko20

#574 Re: Varate li?

Post by debeljko20 »

alchak.ba wrote:htjedoh ovoj vezi poslat pp, al nejde
iskusni je to klon. :D :lol:
LakeX

#575 Re: Varate li?

Post by LakeX »

Prava ljubav...hmmm
Daj majke ti,85% muskaraca ce reci curi "volim te" da bi je poHvalio...:)
Ja spadam u tih 15 %...tesko da cu reci "volim te" ako ja nisam toga svjestan...jbg samo je jedna "prava ljubav" i to ona kada osnujete porodicu iz ljubavi...:)
Ne kazem da ih ima i prije toga,ima ali onda samo je jedna ona bas prava...:)
Post Reply