PeekABoo wrote:Što evo već 2 dana po cijele dane gleda tekme
![]()
![]()
Ja gledam po 3 u isto vrijeme, kladara
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
PeekABoo wrote:Što evo već 2 dana po cijele dane gleda tekme
![]()
![]()
nije stipsa već uravnoteženazambaklija wrote:![]()
bo te mi nismo normalni
![]()
ja svojoj neJmam ša prigovorti sem da je stipsa(herka),a'l zato bi ona imala sepet toga za mene napisati
![]()
![]()
vrijeme kad se kolju svinje...prije se to radilo za 29. novembarzambaklija wrote:![]()
ša je vrijeme svinjokolja
![]()
il ti ga mjesecnicaplain vanilla wrote:vrijeme kad se kolju svinje...prije se to radilo za 29. novembarzambaklija wrote:![]()
![]()
de ba, sto mi kvaris objasnjenjesarajevomd wrote:il ti ga mjesecnicaplain vanilla wrote:vrijeme kad se kolju svinje...prije se to radilo za 29. novembarzambaklija wrote:![]()
![]()
Ne psuj Arsenal,kaznjivo je zakonomi_ja_na_forumu wrote:nervira me.. sport se gleda na laptopu, na racunaru i na televizoru.. a sve u istoj sobi.. faking fudballllllll i faking arsenal...... et !
ova tema dobro dodje za izbacivanje frustracija
Joj, potpuno te razumijem. Moj još igra to sve na PS. Šizim!i_ja_na_forumu wrote:nervira me.. sport se gleda na laptopu, na racunaru i na televizoru.. a sve u istoj sobi.. faking fudballllllll i faking arsenal...... et !
1. Tvoja familija je divna i krasna pa napadajte samo njegovuAstarea wrote:Cijelo veče vas čitam.Ismijala sam se mnogim komentarima.Tema je fenomenalna.Odlučih podijeliti s vama svoja iskustva iz veze.
![]()
Kod njega me nervira:
1. Uvijek se svađamo zbog njegove familije,uvijek ih brani i uvijek ima nešto reći u njihovu korist čak i kad zna da nije u pravu.
2.Što ne možemo otputovati na deset dana iz grada a da ga jedna od sestrica ne pozove na telefon i provjeri kako je(kao da mu je 5 godina,a ima tridesetak više)
3.Što nikad neće da otrača nikog od svojih prijatelja,jer se boji da ću poslije to iskoristiti protiv nejga rečenicom "A s kim se ti družiš"???
4.Što uvijek komentariše ono što obučem(uglavnom on bi smislio bolju odjevnu kombinaciju)
5.Što je pretjerano pedantan( pola sata mu treba da stavi moj kofer pored svog u gepeku,jer mu pravi "specijalno" mjesto )
6.Što se naljuti kad kažem nešto protiv njegovih
7.Što kad god nešto uradim,on mora da popravi
8. Što kad mu nešto pričam na telefon ne sluša,nego gleda tv
9.Što je pomalo pasivan,ništa mu se neda
10.Što je nesnalažljiv...
Neka to bude top 10,vjerujem da ima još i isto tako znam da bi i on toliko nabrojao za mene,ali ne vjerujem da postoje idelane veze.Majci rođenoj ili djetetu neke stvari zamjerate,a kamo li mužu,dečku nebitno... Lijep pozdrav prsutnima!
a da ti vjeruje u potpunost jelrise against wrote:to sto mi ne vjeruje u potpunosti
duplanula wrote:Mene nervira to sto nemam zenu
http://www.snorerx.com/male_okice wrote:to sto hrce pa ja ne mogu spavati!
Iz ovog mogu izvući i nekoliko njenih vrlina.Rekla bih da je poprilično skromna(4) i brižna (5).PapakizSarajeva wrote:tek se vratio sa odmora, pa bih da prosirim moju listu "smetnji" :
1. kad me na silu izvuce iz hlada i "utjera" u vodu,
2. sto u hotelu, uvijek na svedskom stolu nadje cime ce napuniti tanjur, a ja ostanem gladan,
3. sto joj moram mazati ledja kojekakvim kremama za suncanje,
4. sto za svaku stvar (lezaljka, suncobran, ...) koju ja smatram nophodnom vrti glavom i kaze da je skupo,
5. sto mi izigrava "navigaciju" u putu pa obicno vozim nekakvim sporednim cestama,
6. sto pomno prati brojac na benzinskoj pumpi, k'o da auto ide na vodu,
7. ima jos, nastavak slijedi .....
Da ono dise kad gleda te serije pa hajde , hebo ligu sampiona koji ignore dobije ostatak kuce za vrijeme sapunice da nebi promakla neka scenalibertyBiH wrote:Najvise me nerviraju turske serije koje neumoljivo gleda kad dodje sa posla, onako na brzinu nesto spremi za klopu i opleti do spavanja po serijama...............prije je uvijek bilo svakodnevno ciscenje, spremanje kolaca,usluga na nivo do prokletih serija...