Muz ti je sigurno odusevljennejla25 wrote:Ja svoju svekrvu toliko volim da bi je stavila na atomsku bombu
s' moje sokocalo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Muz ti je sigurno odusevljennejla25 wrote:Ja svoju svekrvu toliko volim da bi je stavila na atomsku bombu
a biti ces i ti svekrvanejla25 wrote:Ja svoju svekrvu toliko volim da bi je stavila na atomsku bombu
astrid wrote:..punice i svekrve se popravile...niko nista ne pise
Jesi li sigurna da nijesanjam-te wrote:astrid wrote:..punice i svekrve se popravile...niko nista ne pise
izgleda da jesuja čim sam svoju otračala na forumu sutradan je uradila suprotno od toga što sam napisala,baš kao da je forum čitala
Od sad ću uvijek tako
miki.ba wrote:Od kako je hldano bili smo jednom kod punice.....
Kod nje je u kuci 13 stepeni i sva svjetla pogašena, žena sjedi u dva đempera, od zime joj se tv pokvario...
Da nema para ja bi rekao treba joj pomoc, a u njenom slucaju cini mi se da je potrebna psihijatriska pomoc...![]()
Žao mi je ocam.
Ma, ne da mi svekrva da se javimzvrk wrote:@greberice, nek si se javila da znamo da si ziva p
Nek' sam i to procitalaErased wrote:Ja svoju punicu ne bih dao ni za sta.
Sta tu ima losegerberica wrote:Nisam se odavno javila ali nista novo nema kod moje svekrve. Ostala je ista. Za Bajram me je i dalje nudila sirom i 10 puta baklavom. Sta reci, koju posluku porati ?:lol:
Black swan wrote:kad ovo čitaš izgleda ispade najbolje se oženit/udat za ratno siroče
Ima to da vec 20 god govorim da ne jedem kajmak i sir ali ona to radi namjerno (vec sam na pocetku teme pisala).astrid wrote:Sta tu ima losegerberica wrote:Nisam se odavno javila ali nista novo nema kod moje svekrve. Ostala je ista. Za Bajram me je i dalje nudila sirom i 10 puta baklavom. Sta reci, koju posluku porati ?:lol:
Joj tebe, baklava se mora pjesti.gerberica wrote:Ima to da vec 20 god govorim da ne jedem kajmak i sir ali ona to radi namjerno (vec sam na pocetku teme pisala).astrid wrote:Sta tu ima losegerberica wrote:Nisam se odavno javila ali nista novo nema kod moje svekrve. Ostala je ista. Za Bajram me je i dalje nudila sirom i 10 puta baklavom. Sta reci, koju posluku porati ?:lol:
Sto se tice baklave ako nekome kazes jednom ili dva puta da ne zelis nema potrebe da te gnjavi.
Shvatila sam odmah o cemu je rijec,jer je i moja svekrva takva.Ne jedem meso(nisam vegeterijanac)ali svaki put ona ima potrebu da me tjera da jedem i govori hajd' malogerberica wrote:Ima to da vec 20 god govorim da ne jedem kajmak i sir ali ona to radi namjerno (vec sam na pocetku teme pisala).Sto se tice baklave ako nekome kazes jednom ili dva puta da ne zelis nema potrebe da te gnjavi.![]()
Pređi na alge,astrid wrote:Shvatila sam odmah o cemu je rijec,jer je i moja svekrva takva.Ne jedem meso(nisam vegeterijanac)ali svaki put ona ima potrebu da me tjera da jedem i govori hajd' malogerberica wrote:Ima to da vec 20 god govorim da ne jedem kajmak i sir ali ona to radi namjerno (vec sam na pocetku teme pisala).Sto se tice baklave ako nekome kazes jednom ili dva puta da ne zelis nema potrebe da te gnjavi.![]()
Zna da ne volim meso ali dzaba,...meni to nimalo ne smeta
![]()
Kolace ne treba da me nagovara i tjera da jedem ,uzimam sama
..isto moja svekrvafatamorgana wrote:Pređi na alge,astrid wrote:Shvatila sam odmah o cemu je rijec,jer je i moja svekrva takva.Ne jedem meso(nisam vegeterijanac)ali svaki put ona ima potrebu da me tjera da jedem i govori hajd' malogerberica wrote:Ima to da vec 20 god govorim da ne jedem kajmak i sir ali ona to radi namjerno (vec sam na pocetku teme pisala).Sto se tice baklave ako nekome kazes jednom ili dva puta da ne zelis nema potrebe da te gnjavi.![]()
Zna da ne volim meso ali dzaba,...meni to nimalo ne smeta
![]()
Kolace ne treba da me nagovara i tjera da jedem ,uzimam sama
astrid wrote: ..isto moja svekrva
Sta ti radis na ovoj temifatamorgana wrote:astrid wrote: ..isto moja svekrva
Pa na pripravničkom sam,astrid wrote:Sta ti radis na ovoj temifatamorgana wrote:astrid wrote: ..isto moja svekrvaPunanu jos nemas
Ahmm,zaboravila sam...Sve kontra radi od onog sto ovdje procitasfatamorgana wrote:Pa na pripravničkom sam,