Sve je pocelo ovako...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Ljuska_u_BaklaFi

#551 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Phi Phi

#552 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Phi Phi »

MedenoSrce wrote:Ma jok ba, vidjela ljuska koja taktika prolazi kad neces da se udajes :mrgreen:

iako, i dalje mislim da je najbolja kad otekne

:D :D :D
pustopoljina

#553 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by pustopoljina »

ja dosla viriti na lj&s :skoljka: :)

ma joj covjece...pa da mene neko tako gotivi, ja bih se zapitala.
pa ima dana kad sam samoj sebi teska, a da nisam drugom...zapitala bih se i da li je moguce da sam bas uvijek u pravu?
al' ovi jok.
oni kontaju- konacno sam nas'o normalnu!

(joj, jel' se vidi da sam nedavno bila u bliskom kontaktu sa goreopisanim?)

ljusko...i meni je majka rekla da se udam barem na jedan dan.
a ono...citav mi dan prodje u slusanju kako se ko iz porodice "usrecio". lud zbunjenog.
.
amra67

#554 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by amra67 »

‎"pobjeći pred neprijateljem je kukavičluk, a pred ženom je mudrost" :lol:
Zalosna Sova (iz stripa Komadant Mark)
MedenoSrce

#555 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by MedenoSrce »

Dela, dela i napisi koju znas da ti je svaka zlatna (neki bi rekli i sikire ishce :mrgreen: )
RtrnOfSalisbury

#556 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by RtrnOfSalisbury »

imam provjerite informacije da nisu prikinuli. u utorak je odluceno obostrano da ne dodje do prikinuca nego da se veza nastavi, nije odluceno u kom obliku jer ona nije spremna da bude bez veze ali ni sa vezom. upozoravam da su informacije friske ali se situacija tako brzo mijenja da se to nemere ispratit. jedna devetina srca njenog se nije usaglasila pa morebit da dodje do prokreta.
Not My Idea

#557 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Not My Idea »

pustopoljino, jel dobro zavrsilo ono?
pustopoljina

#558 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by pustopoljina »

moda56 wrote:Znaci, samo se nadam da ce te definitivno nogirati ,a ako je imalo pametna to ce i uraditi!!!!!

Pa lik ne prestaje pricati kako je ljepsi,kako je on pobogu takav ulov da ce bilesi i sevapa zaraditi ako je ozeni.Covjek ima prenisko misljenje o toj djevojci,to je ona sigurno najvise osjetila na svojoj kozi,to je vjerovatno i razlog sto je odustala od svega .Pretpostavljam a i on sam kaze da je dobra osoba, pa je mozda i tolerisala neke stvari ,mislila da ce se nesto promjeniti,kad je vidjela da nema hajra digla ruke i nek se sad sam sebi kofrci !

ma slusaj sta mr.ljepotan kaze:za 5god.ja cu hodati sa zenom i djecom a ona ce NARAVNO biti sama jer eto nece biti njega da je ozeni, ma daaaaaaj vise dozovi se!!!!!!!

Ti nju da volis ona bi tebi bila najljepsa... ovdje se ti vise cudis kako je ona takvog frajera sutnula ,hej tebe takvog ....
hehe, ovo kao ja u danima inspiracije :lol:
@NMI
pa- dobro je.
ispalo slijedece:
moj drug (isti nam jezik, drugacije ga zovemo) nije bas najbolje razumio onoga (koji prica strasnim dijalektom).
a recenica je glasila: mislim, da ako se odselis, da je to lose za vas, cisto sumnjam da bi se ona selila odavde i zivjela tim zivotom.
sto je moguce, jer ni ja ga nekad ne skontam bas, a puno vise mi je uho naviklo na njega.
ali u pravu sam za izbjegavanje totalno, samo sto sam ja samo jedna od cura (izbjegava sve cure svojih prijatelja,samo sto sa ostalima nije ni blizu kao sa -uslovno receno: "mojim").
ma ukratko- da kucnem o drvo- dobro je.
Not My Idea

#559 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Not My Idea »

Ma hajd, nek ste vi dobro, a sto taj ima problema sam sa sobom, te ne treba brinut ni zanimat.
Haj_Halve

#560 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Haj_Halve »

Ja evo imam spremnog Serifa Konjevica, prtisnem 'play' cim vidim njegov apdejt...
Sacime

#561 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Sacime »

Haj_Halve wrote:Ja evo imam spremnog Serifa Konjevica, prtisnem 'play' cim vidim njegov apdejt...
Za soundtrack je vec odabran Kemal Malovcic! Slabo ti ovo pratis c c c c c c
pustopoljina

#562 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by pustopoljina »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Kumberlator wrote:Ja vam kazem imam prenose, nekad bi napustio, nekad neznam sta cu bez nje. Ono sto je bit svega ovoga, citavog s****a sto se desava, da je volim al ono pravo bez maske. Tesko nekad emocije pokazujem, puno sam puta propustio. Nekom ovo izgleda smijesno, sad sam jak, sad cu da nadjem drugu itd, sad pizdim, jednostavno imam prenose. Iskren sam covjek prije svega. ljudi moji jednostavno zelim tu zenu, a ona zbog nekih stvari iz proslosti koje nisu slika ni mene ni nje zeli da ovo prekine. Pravi gresku. Pravi gresku svog zivota. Ja cu zalit jos 3, 5, 10 dana i vratit se bit puno jaci od nje. Ona je obiljezena, vjerena, tesko ce joj bit nastavit. Ja to znam, jer ja nju znam. Neznam kako da joj pridjem i to kazem. Zelim da joj dam svu ljubav ovog svijeta, ona misli da je za to kasno, ali sto braca ameri kazu it's never too late. Otici cu sutra jak, cvrst, razgovarat sa njom. Pa sta bude, zelim da se borim za nju, da je osvojim, jos mi je to ostalo. Sve mi se srusilo, u ovih zadnjih 10tak dana. Sta imam da izgubim? ponos? cast? necu to da drzim u sebi. Pa ako zeli da ide nek ide, boze moj. Proci ce me. Mlad sam, zgodan, lijep, pun zivota, al sto je najvaznije ISKREN SAM. Ostavljajte komentare, kakve god zelite, ne hvalim se. Ne kazem to kolko novca pravim da bi se hvalio ili dizo, kazem to jer iskreno i posteno to zaradim. Radim i trudim se i ne ocekujem od drzave, tate, mame, tetke iz Svice ili bilo koga drugog bilo sta.

Postao sam ocajan iz ljubavi prema jednoj zeni, i skrenu sa puta. Samo se nadam da cu da je vratim. Ne trazim nist od vas, samo ono iskreno, savjet i to je to, Ne ocekujem da bilo ko od vas ucini bilo sta, samo se nadam da ce Bog da me pogleda jednom i da mi ono sto zelim, nikad nisam pitao za bilo sta osim ovog. Pa opet kazem nek mi da ono sto je najbolje. Ako sam zasluzio nek me kazni, nek mi je uzme.
Momentalno se iskreno nadam da se zajebavaš s nama, ako to nije slučaj i ako si ozbiljan tebi treba pomoć, stručna pomoć.
što bi braća ameri rekli Cut the fuckin' crap.
Posvetih malo više vremena čitajući ovu temu, dokona nedelja, sve što se da zaključiti jeste da si ti jedna nevjerovatno samodopadna ličnost, koja pod paskom neke iskrenosti i šatro ljubavi pokušava da vrati ženu koju ne voli, ali je tvoj ego toliko povrijedjen jer je ona tebe ostavila da ubjedjuješ sam sebe da je voliš i da je hoćeš nazad samo da bi joj se "krvi napio". Ne odmah nego poslije odredjenog vremena kada se podivljali hormoni smire.

Ona je obilježena dio, tvog šovinističko-samosažaljivačkog teksta je komičan, da sam ja žensko i da mogu kako uticati na žene, ne bi do kraja života dirnuo ni jedno žensko. Dati sebi slobodu da govoriš tako o jednoj ženi ma kakva ona da je govori sve o tvom vidjenju žena, koje je sramno.
I ne dragi moj tebi ne treba žena, tebi treba pseto koje će da te gleda ko boga i da klima glavom na svaku tvoju glupost i trpi aroganciju, samodopadnost, i qurčenje.

Ne mogu da vjerujem da mi te je na startu bilo žao, ali sam sam kriv kad površno čitam. :run:

aajj
:shock: :thumbup:
pustopoljina

#563 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by pustopoljina »

Not My Idea wrote:Ma hajd, nek ste vi dobro, a sto taj ima problema sam sa sobom, te ne treba brinut ni zanimat.

upravo, meni je samo drago sto smo sve raspravili...svako sa svakim...i sve ok. bilo bi mi bas uzas da zbog nekog treceg...cisto bi me bilo sramota.
Kumberlator

#564 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

Eh dragi moji forumasi i forumasice, evo dosao sam da podjelim sve. Ovo sto mi se desilo, sto sam prosao zadnjih dana je istina i samo istina. Ovo nije nikakva sala, drama ili bilo sta drugo. Zaista je istina i zivotna prica. Pokusat cu sto bolje.

Sve je pocelo ovako....

Vratit cu se malo unazad prije nego sto sam upoznao nju. Da kazem nesto vise o sebi kao osobi kako bi razumili o cemu se radi. Bio sam dobro dijete, odlican dzak, uvjek veseo i nasmijan. Uvjek sam imao kez na licu. Imao sam dobro srce. Nakon rata otisao sam vani sa mamom i bratom. Otac je ostao ovdje da zivi, (imao je razlog). Nakon nekog vremena roditelji su se rastali. Ja sam to primio hladno, onako kao da se nije ni desilo. Nisam dao da to dodje do mene. Volio sam svog oca, dao mi je sve sto je mogao, od ljubavi do materijalnih stvari. Nakon razvoda ja sam izgubio osjecaj za njega. Imao sam osjecaj u sebi kao neko ko nije pozeljen, prihvatljiv. Osjecao sam se napusteno. Samo to nisam znao, to je cucalo u meni.

Izgubio sam bio osjecaj u sebi. Mislio sam da sam jak. Imao sam gorcinu oko srca, bio sam los prema ljudima, gurao ih od sebe, i bjezao od njih. zatvorio sam se u sebe. Nisam mogao da se priblizim, nisam imao osmjeh, toplotu srce za druge. Postao sam krut , postao ono sto u srcu zaista nisam. Izgubio sebe i poceo da radim ono sto za mene zaista nije. Izgubio sam bio volju, lutao. Onda sam dosao kuci, vratio se u Bosnu nasu dragu.

Onda je dosla ona lijepa, hrabra, pametna, osoba za pozelit. Krenuli smo onako kako sam napisao. U pocetku sam bio los prema njoj, gurao sam je od sebe. Pravio daljinu, nisam mogao da budem blizu, bilo me je strah, strah da ce da ode i da me napusti. A ona, ona je uvjek bila tu, topla, brizna, velikog srca, zaljubljena u mene. Nekad nesigurna, zbog mene zato sto sam je gurao od sebe, moje daljine, bojala se i ona. Uvjek mi je govorila da imam dobro srce i dobru dusu i da ona to vidi u meni. Zavolila me je ono pravo, drhtala je kraj mene, djelila sve, a ja sam bjezao. Nekad bi se pojavi onaj pravi ja, i to nas je drzalo skupa. Vremenom se desi nesto sto nisam ni sam znao da mogu. Zavolio sam je, ono pravo.

Ona nakon nekog vremena, svatila je da ne moze da bude sa osobom koja nemoze da podjeli ono sto osjeca. Zato je pokusala sad da ide. Da me ostavi, da ja nju ostavim. Ovih zadnjih par dana, ja sam se nekako prelomio. Sve je to izaslo iz mene, svatio sam sta me koci. Dosla je u moj zivot i otvorila mi srce, skinula to sto je bilo u meni sto nisam sam znao da prebilim, podjelim, izbacim iz sebe. Ona mi je otvorila dusu, kao da mi je bog poslao da me spasi. Imao sam prijatelje i porodicu i druge djevojke, ali niko to iz mene nije uzvukao. Zaista kao da je dragi Bog poslao na zemlju da me spasi jedne zablude u samog sebe. Ona me spasila, zaista ljudi, ovo je istina. Reci cu vam i zasto. Ne osjecam se da je tu da bi od mene napravila nekog papucara koji leti za njom u zivotu ili u braku. To je osoba sa jedinm velikim srcem, punim ljubavi. Ja sam to svatio, mozda kasno, al fakat jesam. Ono sto me sad boli i zasto tugujem, imao sam je tu, nudila mi se cijelo vrijeme a ja to nisam vidio.

Ako ce da ode, pustit cu je. Uradila je nesto za mene sto nije niko do sad mogao, kao da je dragi bog poslao da me izlijeci. Toliko sam je zavolio, i toliko mi je krivo sto to nisam ranije vidio. Tako sam se rastuzio zbog toga, tako mi je tesko. Dragi boze ako si je poslao meni samo zbog toga sto mi je otvorila dusu i srce i vratila me, toliko ti hvala, toliko me spasila, citav zivot cu bit zahvalan i tebi i njoj. Ona je za mene uradila sto niko do sad nije, samo joj mogu bit zahvalan. Vjerujem u boga, sad nakon dugo vremena zaista vjerujem. Sinoc smo se razgovarali preko telefona, rekla mi je da je tu kao prijatelj za mene. Rekla mi je da jos nije nikakvu odluku donjela. Ja jos vjerujem u nas, vjerujem u boga, vjerujem u njeno dobro srce. Tako mi je tesko sto smo na nekoj distanci sad, toliko je treba. Ali zelim da joj dam prostor. Znam da je sve u bozijim rukama.

Samo trazim da mi je da toliko je volim, toliko mi treba. Osjecam da je bog dao nju za mene, da bude moja. Neznam ljudi kako vise da pristupim svemu ovome, kako da je vratim, sta da uradim. To je jedna tako dobra osoba, kaze mi da nije tu da me povrijedi. Promjenila mi je zivot zaista jest, pa sta god bude. Ojacao sam kao covjek, kao muskarac ovih zadnjih par dana, imam snagu, ne toliko ali imam, vraca mi se.
coco chanel

#565 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by coco chanel »

Not My Idea

#566 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Not My Idea »

ama daj, i ovo smo cekali cijeli Boziji dan? :x :cry:

ma..pa...da se mi svi skupimo i njoj pred kucu zajedno s tobom, da je nagovorimo?
Kumberlator

#567 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

Not My Idea wrote:ama daj, i ovo smo cekali cijeli Boziji dan? :x :cry:

ma..pa...da se mi svi skupimo i njoj pred kucu zajedno s tobom, da je nagovorimo?
Toliko je volim i toliko sam pao, da nista ne iskljucujem.
Ljuska_u_BaklaFi

#568 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Hajd sad zamoli Kumberlatora da nam se obrati :x
Not My Idea

#569 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Not My Idea »

Kumberlator wrote:

Toliko je volim i toliko sam pao, da nista ne iskljucujem.
Ma ako treba, hocemo mi, samo reci.

Ha ja, jel tako :sax: ?
rise against

#570 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by rise against »

razocaro nas je sve,sa ovim dijelom,nidj akcije samo pusta prica o njemu,nista o kafi i tome :x :x :x
Mr.Penguin

#571 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Mr.Penguin »

Image
Sacime

#572 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Sacime »

coco chanel wrote:To je ta :mrgreen: http://youtu.be/efB3QUbJR30
Bingo! :)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#573 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by ladyblue18 »

Isto oni ljubavni romani na 20ak stranica sto budu u Gloriji :roll:
Sacime

#574 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Sacime »

No dosta o mom autu, pricajmo malo o meni :)
MedenoSrce

#575 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by MedenoSrce »

ladyblue18 wrote:Isto oni ljubavni romani na 20ak stranica sto budu u Gloriji :roll:
Ne bi on to prekucavo, ima nesto u elektronskom formatu c/p
Locked