Ne pijem!

Moji komentari nisu bili prepotentni, jedino u razgovoru sa Koledzom jer je bas hejter Njemacke, a Njemacka i po kladioniciama jeste bila favorit protiv Italije, pa makar i 55-45, no blagu ulogu favorita je imala, jesam li sta slagao?
I vec sam pisao, Italija me jeste iznenadila jer apsolutno nije nista nagovjestavalo na to da mogu izdominirati ovakve Nijemce, grupu prosli uz ovisnost od drugih, s Englezima koji su jako losi na penale itd.., su rezultati koji nisu bas bajni i koji covjeka zadive i na osnovu kojih bi reko "ovi osvajaju 100%", sem naravno fanovima te iste repke koji su, logicno, uvijek optimisti.
Hajde idi logikom, ko ima, bar hipoteticki, vece sanse za osvajanje, ekipa koja pobjedi sve utakmice u toku takmicenja, i to u tzv grupi smrti, ili ekipa koja se naizgled provlaci, nekad X nekad pobjeda no ne izgleda to bas ubjedljivo???
Uostalom, sigurno ni sam ne pogadjas sve prognoze, da pogadjas igrao bi kladionicu i pare ubiro, ha ya. Mislio sam Njemacka ce proci, oni to nisu ucinili, ne vidim sta je tu prepotentno ili nejasno? Mozda sto sam pisao da su MOGLI sipasti od Engleza? A je li to nisu? Penali su lutrija, ko sto je i Spanija sinoc MOGLA ispasti, ali eto nije.., sta je tu prepotentno?