Aha.jeza u ledja wrote: ↑10/10/2023 03:45 Tabela pravo uzbudljivo izgleda.![]()
Da hoce ovako slicno ostati do proljeca.![]()
Vidjet ćemo razvoj situacije u narednih mjesec/dva kad se nekim klubovima dosadašnji lagan raspored okrene i obrnuto.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Aha.jeza u ledja wrote: ↑10/10/2023 03:45 Tabela pravo uzbudljivo izgleda.![]()
Da hoce ovako slicno ostati do proljeca.![]()
Idi, i ne sramoti se više.Dzontra_Volta wrote: ↑10/10/2023 14:24 Kakav je umjetnički dojam Suarez ostavio, osim ugriza po tijelu protivnika?
Tim smo pokrili ovu "efektivnost", pitao sam za umjetnički dojam.vaučer wrote: ↑10/10/2023 14:33Idi, i ne sramoti se više.Dzontra_Volta wrote: ↑10/10/2023 14:24 Kakav je umjetnički dojam Suarez ostavio, osim ugriza po tijelu protivnika?![]()
Nađi još jednog s kolekcijom ovakvih golova.
70 golova u 110 utakmica, a to mu je tek bilo zagrijavanje za formu u Barceloni.
Čovjek je bio jebeni uragan.
https://youtu.be/X2ONX3r-KJs?si=wVCo4JzNseIoE98v
Nah, ni blizu meni osobno. Dobar je bio Hazard, ne sporim ali daj mi jednu Hazardovu sezonu blizu Suarezove 2013/14. Ne jednako dobru - samo da je blizu.ultima_palabra wrote: ↑10/10/2023 16:57 Peak Hazard i peak Suarez su tu negdje, samo sto je Suarez puno duze trajao.
Suarez je u Liverpoolu bio kreativac i pogon tima, u Barceloni su ga sveli na klasicnog spica, sto je logicno kad imas Messija i Neymara.
Ono što je Henry mogao sa ping pong lopticom, Suarez nije mogao sa balonom.Zoooka wrote: ↑10/10/2023 18:50 Suarez je sveukupno gledajuci puno veci igrac od Henrya, koji je bio ujedno i choker velikih utakmica, ali je ipak Henry ostavio veci trag u EPL.
Samo se sjetiti sta je sve Henry promasio u finalu LP i direktno kostao Arsenal trofeja uz sudije koje su gurale katalonce i tada od davnina...