Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Herb

#54951 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Herb »

Dobro mu leži Marinko :mrgreen:
argyle

#54952 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by argyle »

Image
Image

ne vole nas Bugari
asker

#54953 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

sherbett wrote::cry:
Vidi, niko ne sumnja da si ovdje da velicas lik i djelo Precednika.
Ipak moras biti svjesna da neprijatelj nikad ne spava. Ovi Teheranski zulumcari i dzihatlije skoro pa nikako na spavaju, manje od pokojnog Einstein-a na godisnjoj bazi. To rovi, to prevodi na islam, to otvara kampove, to dijeli islamske deklaracije, to prenosi nadleznosti, ne tako davno i nejac lavovima je bacalo.

Dakle da otklonimo sumnju, odgovori na par blic pitanja:

1. Koliko spratova ima hotel Tuzla, i koji je glavni?
2. Kad ti americki ambasador kaze da rusis crkvu, odgovorit ces sljedece: a. u redu gospodine, razumijem - b. neznam, razmislit' cu - c. haj' ne seri, jebi se, necu
3. 1989 g je nastao evergreen u izvedbi Mitra Mirica - koji?
4. Novcanice se stampaju: a. s pokricem - b. bez pokrica
5. Na koje ime te asocira Dordz Horosh?
asker

#54954 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

sherbett wrote:1. Nikad cula za taj hotel
2. C
3. A valjda ne moze nam niko nista..logicno
4. Naravno da bez
5. Sorosh? :?

:trema:
:thumbup: :kiss:

Oprostit cemo za hotel Tuzlu, to je ipak level 1 security clearance.

Evo je Hare, provjerena!
asker

#54955 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

sherbett wrote:
asker wrote:
sherbett wrote:1. Nikad cula za taj hotel
2. C
3. A valjda ne moze nam niko nista..logicno
4. Naravno da bez
5. Sorosh? :?

:trema:
:thumbup: :kiss:

Oprostit cemo za hotel Tuzlu, to je ipak level 1 security clearance.

Evo je Hare, provjerena!
:sretan: :sretan: :sretan:

A jel nema veze to sto nisam brkata? :?
Osim Precednika, niko nije savrsen!
asker

#54956 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

sherbett wrote::lol:
Ok. Sad sam mirna.
Neg, jel prizdravio? Sto se ne bismo sakupili pa poslali koji kamion sladoleda? Da vjezba
Precednik je dobro, ukinuo je krajnike, nema brige.
Napadi ne prestaju, vidis ove Pandurovicke (inace, izdajnika iz Saveza za Prenos Nadleznosti i Islamizaciju) sto klepece nanulama! Premijer Sumske Zeljko je raskrinkao i ovu bulu!

SDS traži reakciju Džender centra!

Srpska demokratska stranka osuđuje posljednje izjave premijerke Republike Srpske Željke Cvijanović u kojoj je politički nastup potpredsjednice Srpske demokratske stranke Aleksandre Pandurević nazvala „klepetanjem nanulama".

Željka Cvijanović je za novinsku agenciju SRNA nakon nastupa potpredsjednice SDS-a u emisiji „Jedan na jedan sa Marinom Marinkovićem" na Alternativnoj televiziji rekla da „nema vremena da komentariše svako klepetanje nanulama Aleksandre Pandurević".

Ovakve izjave Željke Cvijanović smatramo neprimjerenim i uvredljivim pogotovo što se radi o nečemu što je izgovorila osoba koja trenutno obavlja funkciju premijera Republike Srpske. Ova izjava je dodatno degutantna jer je izrečena od strane žene i to žene koja je u prošlosti tražila zaštitu od ovakvih istupa u javnosti prema njoj, navodi se u saopštenju SDS-a.

"Smatramo da je Željka Cvijanović ovom izjavom uvrijedila ne samo Aleksandru Pandurević već i sve žene u Republici Srpskoj čiji položaj sa funkcije premijera treba da brani i afirmiše."

Srpska demokratska stranka traži od Džender centra Republike Srpske da reaguje i javno osudi premijerkinu izjavu.

S obzirom na to da je Džender centar Republike Srpske javna institucija mislimo da su pozvani da javno reaguju na ovakve izjave koje vrijeđaju sve i jednu ženu u Republici Srpskoj. Pozivamo ih da reaguju na isti način kao što su reagovali kada su stali u odbranu Željke Cvijanović ranije, navedeno je u saopštenju.

Takođe, indikativna je činjenica da je ova izjava Željke Cvijanović prenesena na SRNI u 5.2.2017. 21:50 časova.

Noćne reakcije i oglašavanja putem Novinske agencije Republike Srpske razervisana su isključivo za premijerku Željku Cijanović i predsjednika Milorada Dodika.

Praksa noćnog oglašavanja premijeke i predsjednika je simptomatična jer ovo nije prvi put da SRNA njihove izjave prenosi u kasnim noćnim satima, navodi se u saopštenju.

(Saopštenje SDS-a)
problemnatravunu

#54957 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

SA DRUGE STRANE: "Dodikov sin na Dan Republike (09.01.) dobio Ugovor od pola miliona KM"

Dan Republike Srpske, 09.01.2017. godine, bio je veoma unosan za porodicu Dodik. Ne zbog “pompezne” parade, koja je organizovana u Banjaluci, već zbog veoma unosnog Ugovora koji je firma “Prointer” potpisala sa Vladom Distrikta Brčko.

Ugovor je vrijedan 508.846 KM, potpisan je 09.01. ove godine, a odnosi se na održavanje računara, računarske i uredske opreme, za potrebe institucija Vlade Brčko distrikta

Suvlasnik firme “Prointer” d.o.o. je Igor Dodik, sin Milorada Dodika i on je, očito, iskoristio situaciju da je 09.01.2017. bio radni dan u Distriktu, te je ugovor potpisan.

Već sam objavio da je “Prointer” d.o.o. Banjaluka osnovan 28.04.2015. godine, a suvlasnici su “Prointer IT solutions services d.o.o. Beograd”, te Dejan Ilić i Siniša Mijatović, aktivisti SNSD-a iz Zvornika.

Stvarni vlasnici firme “Prointer” d.o.o. su Igor Dodik, sin Milorada Dodika, i Slaviša Kokeza.

(Nakon što sam objavio ove informacije u avgustu prošle godine dobio sam vrlo ozbiljne prijetnje iz Beograda, jer sam dirnuo u osinjak).

Kokeza je i predsjednik Fudbalskog saveza Srbije, visoki funkcioner srbijanskog SNS-a i jedan od najaktivnijih Dodikovih lobista kod Aleksandra Vučića. Vrijeme je pokazalo da je sve vrijeme lagao Vučića o stvarnim Dodikovim namjerama, pa je srpski premijer od sebe potpuno udaljio lidera SNSD-a.

Za “Prointer” aktivno radi i Marko Lopičić, generalni direktor “M:tela”, koji po Dodikovom nalogu, “izmišlja” unosne poslove za Kokezu i Igora Dodika i “Prointer” dobija milionske svote, što je najjednostavniji način izvlačenja para iz “M:tela”.

Lopičić je, kako sam objavio, prošle godine potpisao ugovor sa “Prointerom”, koji se odnosi na nabavku servera i računarske opreme; Ugovor je “težak” 400.000 KM.

Osim Lopičića, ugovor sa “Prointerom” potpisao je i Miodrag Vojinović, Izvršni direktor za tehniku u “M:telu” i blizak rođak Milorada Dodika, po majčinoj strani.

Nakon što su “unaprijedili” rad “M:tela” novom računarskom opremom, Kokeza i Igor Dodik dobili su posao iz snova - iznajmljuju printere “M:telu”.

I taj posao potpisuje Marko Lopičić, a on iznosi 60.000 KM na mjesečnom nivou. Kako je Ugovor potpisan na dvije godine, to znači da će za posao kopiranja “Prointer” zaraditi 1.440.000 KM.

Posao sa štampačima je zaista vrijedan opisa, jer ukazuje na svjesno uništavanje “M:tela” - kroz bacanje opreme i novca.

Svi štampači koji su bili u vlasništvu “M:tela”, poklonjeni su, kako sam već objavio, po nalogu Lopičića, ’’Prointeru’’, koji ih je preprodao kao polovne.

Istovremeno, u “M:tel”-ove prostorije Kokeza i Dodik ubacuje svoje printere i printaju li printaju milione.

I ne samo u “M:telove” prostorije, već i brojnih Javnih preduzeća iz RS, o čemu ću detaljno izvijestiti narednih dana. (nastaviće se)
Piše: Slobodan Vasković
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#54958 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

problemnatravunu wrote:
SA DRUGE STRANE: "Dodikov sin na Dan Republike (09.01.) dobio Ugovor od pola miliona KM"

Dan Republike Srpske, 09.01.2017. godine, bio je veoma unosan za porodicu Dodik. Ne zbog “pompezne” parade, koja je organizovana u Banjaluci, već zbog veoma unosnog Ugovora koji je firma “Prointer” potpisala sa Vladom Distrikta Brčko.

Ugovor je vrijedan 508.846 KM, potpisan je 09.01. ove godine, a odnosi se na održavanje računara, računarske i uredske opreme, za potrebe institucija Vlade Brčko distrikta

Suvlasnik firme “Prointer” d.o.o. je Igor Dodik, sin Milorada Dodika i on je, očito, iskoristio situaciju da je 09.01.2017. bio radni dan u Distriktu, te je ugovor potpisan.

Već sam objavio da je “Prointer” d.o.o. Banjaluka osnovan 28.04.2015. godine, a suvlasnici su “Prointer IT solutions services d.o.o. Beograd”, te Dejan Ilić i Siniša Mijatović, aktivisti SNSD-a iz Zvornika.

Stvarni vlasnici firme “Prointer” d.o.o. su Igor Dodik, sin Milorada Dodika, i Slaviša Kokeza.

(Nakon što sam objavio ove informacije u avgustu prošle godine dobio sam vrlo ozbiljne prijetnje iz Beograda, jer sam dirnuo u osinjak).

Kokeza je i predsjednik Fudbalskog saveza Srbije, visoki funkcioner srbijanskog SNS-a i jedan od najaktivnijih Dodikovih lobista kod Aleksandra Vučića. Vrijeme je pokazalo da je sve vrijeme lagao Vučića o stvarnim Dodikovim namjerama, pa je srpski premijer od sebe potpuno udaljio lidera SNSD-a.

Za “Prointer” aktivno radi i Marko Lopičić, generalni direktor “M:tela”, koji po Dodikovom nalogu, “izmišlja” unosne poslove za Kokezu i Igora Dodika i “Prointer” dobija milionske svote, što je najjednostavniji način izvlačenja para iz “M:tela”.

Lopičić je, kako sam objavio, prošle godine potpisao ugovor sa “Prointerom”, koji se odnosi na nabavku servera i računarske opreme; Ugovor je “težak” 400.000 KM.

Osim Lopičića, ugovor sa “Prointerom” potpisao je i Miodrag Vojinović, Izvršni direktor za tehniku u “M:telu” i blizak rođak Milorada Dodika, po majčinoj strani.

Nakon što su “unaprijedili” rad “M:tela” novom računarskom opremom, Kokeza i Igor Dodik dobili su posao iz snova - iznajmljuju printere “M:telu”.

I taj posao potpisuje Marko Lopičić, a on iznosi 60.000 KM na mjesečnom nivou. Kako je Ugovor potpisan na dvije godine, to znači da će za posao kopiranja “Prointer” zaraditi 1.440.000 KM.

Posao sa štampačima je zaista vrijedan opisa, jer ukazuje na svjesno uništavanje “M:tela” - kroz bacanje opreme i novca.

Svi štampači koji su bili u vlasništvu “M:tela”, poklonjeni su, kako sam već objavio, po nalogu Lopičića, ’’Prointeru’’, koji ih je preprodao kao polovne.

Istovremeno, u “M:tel”-ove prostorije Kokeza i Dodik ubacuje svoje printere i printaju li printaju milione.

I ne samo u “M:telove” prostorije, već i brojnih Javnih preduzeća iz RS, o čemu ću detaljno izvijestiti narednih dana. (nastaviće se)

Mala je šumska zemlja koliki je ovaj Vasković izdajnik!Bolesno ljubomoran na Guardianovu porodicu a posebno na ultra uspješnog sina
Igora koji informacione tehnologije ima u malom prstu i ne žali vremena niti truda da svoje znanje prenese i na narod!
Naravno,da je Igor neki klošar ili narkoman to Vaskoviću ne bi smetalo.
Banda izdajnička!Image

I još jednom oštro protestujem što se Guardiana na temi naziva običnim makaronom! :lol: :lol: :lol:

Čestitam kolegici @sherbett uspješno urađenu anketu što će ubrzati dobijanje državljanstva šumske a automatski i po ustavu stavlja je i
na Guardianov spisak za oplodnju! :thumbup:
zforumas

#54959 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zforumas »

sherbett wrote:O Boze..ima li jutros foruma na kojem mi citanje ne nadigne zeludac? :cry:

:mrgreen:
sherbo nemoj se sad vadit', vrijeme je da pocastis raju
zforumas

#54960 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zforumas »

sherbett wrote:
zforumas wrote:
sherbett wrote:O Boze..ima li jutros foruma na kojem mi citanje ne nadigne zeludac? :cry:

Ma to ovo za oplodnju...
A za cascenje..kad je to bio problem? :mrgreen:
Oplodnja je sastavni dio drzavnosti, neizbjezan ritual :mrgreen:
spreca

#54961 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

A sto su dame navalile na Guardiana a on jos hafifan posle operacije...imajte dusu ba :mrgreen:
zforumas

#54962 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zforumas »

spreca wrote:A sto su dame navalile na Guardiana a on jos hafifan posle operacije...imajte dusu ba :mrgreen:
nesto mi govori da bi mu ti rado pomogao sa oplodnjom :lol:
spreca

#54963 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

zforumas wrote:
spreca wrote:A sto su dame navalile na Guardiana a on jos hafifan posle operacije...imajte dusu ba :mrgreen:
Zao mi ga da se muci vako nikakav :lol:
zforumas

#54964 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zforumas »

spreca wrote:
zforumas wrote:
Zao mi ga da se muci vako nikakav :lol:
humanista, dobrotvor, ljudina...nas spreca
spreca

#54965 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

zforumas wrote:
humanista, dobrotvor, ljudina...nas spreca
jakako
spreca

#54966 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

sherbett wrote:
Mah..ne smijem ovako javno :mrgreen:
ma slobodno...ja sam naviko :mrgreen:
video

#54967 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by video »

Mozda da temu prebacimo na podforum bRez cenzure
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#54968 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

sherbett wrote:
zforumas wrote:

Ma to ovo za oplodnju...
A za cascenje..kad je to bio problem? :mrgreen:
Mi ti sredimo državljanstvo a ti tako za oplodnju na koju čeka desetine hiljada žena? :? :-)Plus ako ti se posreći obići će te lično
Guardian i darovati dukatom! :kiss:

Image

Vidim neki se nameću da oplođuju dok je Guardian na bolovanju pa odmah da te upozorim da oni nisu ovlašteni da vrše tu ustavnu obavezu.
Jedini koji mogu zamijeniti Guardiana su Zmaj iz Šipova i Miloš Šmitran koji je nažalost na izdržavanju zatvorske kazne.

Ali Zmaj je tu,uvijek dostupan,ukoliko nije gost kakvog reality-ja. :mrgreen:

Image
Maraschino

#54969 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

problemnatravunu wrote:

...i vjerujem da je ovo sve istina. Covjek uzima lopatom gdje god ima. Pare od Telekoma upumpao svojim pajdasima kroz razne tendere a od toga imao svoju pinku. Isto je uradio sa parama Bobar i Srpske banke. Nigdje njega nema a u stvari nista se nije moglo bez njega. Sada je stvarno otanjilo. Nema nigdje para ali eto snalazi se jadnicak.

Neka vam vlada hiljadu godina.
bh.tornjak

#54970 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

napokon je i premijerka Zeljko dosla na red za oplodnju.
nakon oplodjivacke seanse kojoj su prisustvovali svi zvanicnici drzavetine i vjerski velikodostojnici...premijerki je naglo pozilo:

Predsjednica Vlade primljena na UKC

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović primljena je danas u Univerzitetski klinički centar Banjaluka na hospitalizaciju, nakon što je prethodne večeri pregledana od strane dežurnih ljekara, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

mada sam ja misljenja da je premijeki pozilu sto je danas morala u Teheran da izbjegne "kadija te tuzi...kadija te sudi"
Toffee karamela

#54971 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Toffee karamela »

bh.tornjak wrote:
Predsjednica Vlade primljena na UKC

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović primljena je danas u Univerzitetski klinički centar Banjaluka na hospitalizaciju, nakon što je prethodne večeri pregledana od strane dežurnih ljekara, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Nije čudo da joj je pozlilo, akumuliralo se tu svašta, smrzavanje na onoj inauguraciji, pojela valjda i hot dog s nekog uličnog štanda punog bacila, onda stres i strah od Miletove rike i srdžbe po povratku :stasreko: ...i otkazo imunitet!
Matzan

#54972 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Matzan »

Prostata.
Maraschino

#54973 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Matzan wrote:Prostata.
Prostata ili ne, on ce biti lakmus papir ''sta se desi nakon drugog poziva''?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#54974 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

auuuuhhh udari tuča i mećava na srBskiju vlastelu :shock:
dobojlija81

#54975 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dobojlija81 »

zločinac :D
Locked