SuperDel_Boy1 wrote:3 nova kanala, a nisu kamere![]()
MTV Hits
MTV Rocks
VH1 Classic
Sreca pa nisu kamere,a mozda i ubace jos nesto npr. nekoliko sportski kanala nebi bilo lose
Moderator: Benq
SuperDel_Boy1 wrote:3 nova kanala, a nisu kamere![]()
MTV Hits
MTV Rocks
VH1 Classic
Hvala k****, nešto što se može gledat.Del_Boy1 wrote:3 nova kanala, a nisu kamere![]()
MTV Hits
MTV Rocks
VH1 Classic
Nešto i za nasirac300 wrote:Hvala k****, nešto što se može gledat.Del_Boy1 wrote:3 nova kanala, a nisu kamere![]()
MTV Hits
MTV Rocks
VH1 Classic
Napokon nesto da valja!
Odlični kanali.Del_Boy1 wrote:3 nova kanala, a nisu kamere![]()
MTV Hits
MTV Rocks
VH1 Classic
Ovo mi je simpatično , osoba koja ima nick MTV i avatar MTV hd i preko 5000 postova i napiše ovako nešto . Onda sigurno shvataš da je to strastveno napisao iz srcaMTV wrote:Jos vam fali MTV Dance, MTV Live HD i nickelodeon HD od Viacomovog (MTV) paketa.
I ja im halalimirac300 wrote:Haj'mo još Viasat paket i halalim vam Sport Klub.
Je l' to ne smijem imati svoje mišljenje, moram vikati ''beeee'' za tobom? Boli me K za sport klubovima, imam druge izvore na kojima gledam utakmice.smajkes wrote:Muzicari su dosli na svoje, jos da budu SK i dobro bi bilo, a cuj ovog lika halalit SK, pa ti izgleda imas fabricku gresku...
Jbga irac, pun svijet ograničenih umova.irac300 wrote:Je l' to ne smijem imati svoje mišljenje, moram vikati ''beeee'' za tobom? Boli me K za sport klubovima, imam druge izvore na kojima gledam utakmice.smajkes wrote:Muzicari su dosli na svoje, jos da budu SK i dobro bi bilo, a cuj ovog lika halalit SK, pa ti izgleda imas fabricku gresku...
Ma uleti padobranac i k'o fol eto da mi spusti. Jbt, pa naravno da bih volio sport klub, ali pošto znam kakva je situacija i da se ne nazire rješenje, daj neka ubace ove gledanije kanale koje mogu dobiti. Za utakmice ću se uvijek snaći, Kodi me nije iznevjerio nikad.BarbaDue wrote:Jbga irac, pun svijet ograničenih umova.irac300 wrote:Je l' to ne smijem imati svoje mišljenje, moram vikati ''beeee'' za tobom? Boli me K za sport klubovima, imam druge izvore na kojima gledam utakmice.smajkes wrote:Muzicari su dosli na svoje, jos da budu SK i dobro bi bilo, a cuj ovog lika halalit SK, pa ti izgleda imas fabricku gresku...
irac300 wrote:Je l' to ne smijem imati svoje mišljenje, moram vikati ''beeee'' za tobom? Boli me K za sport klubovima, imam druge izvore na kojima gledam utakmice.smajkes wrote:Muzicari su dosli na svoje, jos da budu SK i dobro bi bilo, a cuj ovog lika halalit SK, pa ti izgleda imas fabricku gresku...
Hvala ti. Fino je vidjeti i da operater od 150000+ korisnika nakon duge pauze uvrstio dobre kanale. Jos ta 3 da ukompletirate Viacom od kojih su 2 HD da malo dignete i HD paket.Dr_Help wrote:Ovo mi je simpatično , osoba koja ima nick MTV i avatar MTV hd i preko 5000 postova i napiše ovako nešto . Onda sigurno shvataš da je to strastveno napisao iz srcaMTV wrote:Jos vam fali MTV Dance, MTV Live HD i nickelodeon HD od Viacomovog (MTV) paketa.tj onaj koji bas slijedi mtv
respect
jedan od boljih kanala definitivno, uvijek odlicna muzikaBarbaDue wrote:Sinoć 3 sata slušao VH1 classic <3