'Aj nemoj i ti zajebavat. Pa jbt, kada je zadnji kvalitetan kanal ubacen? Paket kanala je misaona imenica. Normalno da je tragikomicno ovo sa ovim kamerama i jeste za sprdanje.Cossack wrote:Pošto se pitanje glupih kamera forsira 24/7 samo da kažem da kamere ne spadaju u kanale.
http://www.mojatv.ba/fileadmin/template ... _paket.pdf
Za onoga koga zanimaju tu su, kome smetaju neka kanale bira po kategorijama.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- irac300
#54801 Re: BHTelecom All About
- zateznistub
#54802 Re: BHTelecom All About
Kako pobogu nisu kanali? Kad odeš na opciju “SVI KANALI” fino vidis i kamere! Kako nisu kanali a nalaze se u ovom direktoriju?Cossack wrote:Pošto se pitanje glupih kamera forsira 24/7 samo da kažem da kamere ne spadaju u kanale.
Ili postoji direktorij “svi kanali-bez kamera”?
- escobar__
#54803 Re: BHTelecom All About
Samo čekam da FOXove i dokumentarce izbace tako da nam ostanu nadzorni centar, domaći trash i ono malo kolažnih i informativnih (Kina, Turska, Saudija i to). Vrhunska usluga!
-
ing-ecc
#54804 Re: BHTelecom All About
Racuni su bili gotovi tokom vikenda, ja juce dobio na mail racun za mojatv moj izbor.drugi profil wrote:Opet došao papirnati račun za mobitel kćerki zemaljskom poštom prije nego meni moj na e-mail.
Jbt, nevjerovatno.
Skoro.da je nemoguce da je vec postom isporucen racun, ili je vec juce bio poslan i racun za mobitel pa stigao danas
- crnivrag
#54805 Re: BHTelecom All About
Može li se ovaj upit proslijediti dalje: bhtelecom-all-about-t78624s55600.html#p14202850ing-ecc wrote:
- amaretto
#54806 Re: BHTelecom All About
Evo još jedne u nizu prevara dotičnih.
Aktiviran Bonus Plus od početka za suprugu i mene.
Dobijem poruku 2 dana prije isteka da trebam aktivirati bonus plus (koja nebuloza, ko ne želi bonus, to treba biti automatski).
Jedva dobijem 1444 nakon preko 100 ukidanja (inat me tjerao da budem uporan) i kaže aktiviran je.
Zamolim da aktiviram za suprugu koja je u bolnici, kaže ne može mora nazvati sa svog broja.
Dakle pogledajte bezobrazluka i nelogičnosti. Iako se prilikom aktivacije kliknula samo opcija popust na računu opet trebaš zvati broj koji nikako ne možeš dobiti 2 dana pred kraj godine jer ti poslije nove propadaju bodovi. Svi koji možda nisu bili u zemlji tada jer je kraj godine propada im bonus i sav novac ponovo ostavljaju sebi.
Volio bih dočekati dan da propadnu jer nisu ovo jedine nebuloze i bezobrazluci, toga ima na pretek.
Dobijem poruku 2 dana prije isteka da trebam aktivirati bonus plus (koja nebuloza, ko ne želi bonus, to treba biti automatski).
Jedva dobijem 1444 nakon preko 100 ukidanja (inat me tjerao da budem uporan) i kaže aktiviran je.
Zamolim da aktiviram za suprugu koja je u bolnici, kaže ne može mora nazvati sa svog broja.
Dakle pogledajte bezobrazluka i nelogičnosti. Iako se prilikom aktivacije kliknula samo opcija popust na računu opet trebaš zvati broj koji nikako ne možeš dobiti 2 dana pred kraj godine jer ti poslije nove propadaju bodovi. Svi koji možda nisu bili u zemlji tada jer je kraj godine propada im bonus i sav novac ponovo ostavljaju sebi.
Volio bih dočekati dan da propadnu jer nisu ovo jedine nebuloze i bezobrazluci, toga ima na pretek.
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
#54807 Re: BHTelecom All About
Taj upit najbolje bi bilo da pošalješ na [email protected]crnivrag wrote:Može li se ovaj upit proslijediti dalje: bhtelecom-all-about-t78624s55600.html#p14202850ing-ecc wrote:
- drug_profi
#54808 Re: BHTelecom All About
Danas došao i ženin račun u sandučić, na moj email još ništa.ing-ecc wrote:Racuni su bili gotovi tokom vikenda, ja juce dobio na mail racun za mojatv moj izbor.drugi profil wrote:Opet došao papirnati račun za mobitel kćerki zemaljskom poštom prije nego meni moj na e-mail.
Jbt, nevjerovatno.
Skoro.da je nemoguce da je vec postom isporucen racun, ili je vec juce bio poslan i racun za mobitel pa stigao danas
Ko vam je napravio te softwere?
- Cossack
#54809 Re: BHTelecom All About
Probaj otvoriti link pa ces vidjeti. Jedan klik, ne bi trebalo biti toliko tesko.zateznistub wrote:Kako pobogu nisu kanali? Kad odeš na opciju “SVI KANALI” fino vidis i kamere! Kako nisu kanali a nalaze se u ovom direktoriju?Cossack wrote:Pošto se pitanje glupih kamera forsira 24/7 samo da kažem da kamere ne spadaju u kanale.
Ili postoji direktorij “svi kanali-bez kamera”?
-
sencobih
#54810 Re: BHTelecom All About
U startu je receno da se ponistava sa novom godinom, tebi bilo lijeno ili si zaboravio nazvati na vrijeme da iskoristis bonus i neko ti kriv, jos ti posalju poruku da te podsjete da iskoristis da ti ne propadne i opet ne valja, ne znam stvarno su bezobrazniamaretto wrote:Evo još jedne u nizu prevara dotičnih.
- studiorum_tuzlaensis
#54811 Re: BHTelecom All About
nemoj tako, trebali su mu poslat kurira sa prskalicama na ulazna vrata. Stvarno ovaj BH Telecom je prevarantska firma
Ovakvog korisnika ni punici ne bih poželio. 
- Cossack
- amaretto
#54813 Re: BHTelecom All About
Haj sad fino ponovo procitaj sta sam napisao. Ocito si njihov uhljeb pa napises nesto a nisi ni procitao detaljno nego ovlas presao ocima i pises jer sam ti kritikovao lopovsku firmu. Ne sumnjam da ste kupili citavu temu da branite lopove.sencobih wrote:U startu je receno da se ponistava sa novom godinom, tebi bilo lijeno ili si zaboravio nazvati na vrijeme da iskoristis bonus i neko ti kriv, jos ti posalju poruku da te podsjete da iskoristis da ti ne propadne i opet ne valja, ne znam stvarno su bezobrazniamaretto wrote:Evo još jedne u nizu prevara dotičnih.
-
sencobih
#54814 Re: BHTelecom All About
Uhljebu procitao sam , ne vidim sta je cudno sto si ti rekli da moras pozvati sa broja na koji trazis bonus? Jedino mi je zao ljudi koji su otisli da cekaju novi godinu diljem svijeta pa ce im propasti bonus od pet maraka. Da si procitao do kraja vidio bi da si bonus mogao iskoristiti odmah za mjesec, dva ,tri bilo kada, ali ne , ti si cekao da te podsjete dan prije nove godine i neko ti kriv.amaretto wrote:Haj sad fino ponovo procitaj sta sam napisao. Ocito si njihov uhljeb pa napises nesto a nisi ni procitao detaljno nego ovlas presao ocima i pises jer sam ti kritikovao lopovsku firmu. Ne sumnjam da ste kupili citavu temu da branite lopove.sencobih wrote:U startu je receno da se ponistava sa novom godinom, tebi bilo lijeno ili si zaboravio nazvati na vrijeme da iskoristis bonus i neko ti kriv, jos ti posalju poruku da te podsjete da iskoristis da ti ne propadne i opet ne valja, ne znam stvarno su bezobrazniamaretto wrote:Evo još jedne u nizu prevara dotičnih.
- amaretto
#54815 Re: BHTelecom All About
U startu je receno da se ponistava sa novom godinom, tebi bilo lijeno ili si zaboravio nazvati na vrijeme da iskoristis bonus i neko ti kriv, jos ti posalju poruku da te podsjete da iskoristis da ti ne propadne i opet ne valja, ne znam stvarno su bezobrazni[/quote]
Haj sad fino ponovo procitaj sta sam napisao. Ocito si njihov uhljeb pa napises nesto a nisi ni procitao detaljno nego ovlas presao ocima i pises jer sam ti kritikovao lopovsku firmu. Ne sumnjam da ste kupili citavu temu da branite lopove.[/quote]
Uhljebu procitao sam , ne vidim sta je cudno sto si ti rekli da moras pozvati sa broja na koji trazis bonus? Jedino mi je zao ljudi koji su otisli da cekaju novi godinu diljem svijeta pa ce im propasti bonus od pet maraka. Da si procitao do kraja vidio bi da si bonus mogao iskoristiti odmah za mjesec, dva ,tri bilo kada, ali ne , ti si cekao da te podsjete dan prije nove godine i neko ti kriv.[/quote]
Nisi procitao, jer da jesi vidio bi da sam pozvao i aktivirao. Za suprugu koja lezi u bolnici nisam mogao.
Jel tebi logicno da ljudi moraju zvati da aktiviraju bonus koji su u sistemu vec naveli koju beneficiju zele. Koliko destina hiljada korisnika treba ih zvati na broj koji jedva dobijes. Zar nije logicno da to napravite automatski, sve kod vas mora na kurblu, uhljebe.
Haj sad fino ponovo procitaj sta sam napisao. Ocito si njihov uhljeb pa napises nesto a nisi ni procitao detaljno nego ovlas presao ocima i pises jer sam ti kritikovao lopovsku firmu. Ne sumnjam da ste kupili citavu temu da branite lopove.[/quote]
Uhljebu procitao sam , ne vidim sta je cudno sto si ti rekli da moras pozvati sa broja na koji trazis bonus? Jedino mi je zao ljudi koji su otisli da cekaju novi godinu diljem svijeta pa ce im propasti bonus od pet maraka. Da si procitao do kraja vidio bi da si bonus mogao iskoristiti odmah za mjesec, dva ,tri bilo kada, ali ne , ti si cekao da te podsjete dan prije nove godine i neko ti kriv.[/quote]
Nisi procitao, jer da jesi vidio bi da sam pozvao i aktivirao. Za suprugu koja lezi u bolnici nisam mogao.
Jel tebi logicno da ljudi moraju zvati da aktiviraju bonus koji su u sistemu vec naveli koju beneficiju zele. Koliko destina hiljada korisnika treba ih zvati na broj koji jedva dobijes. Zar nije logicno da to napravite automatski, sve kod vas mora na kurblu, uhljebe.
- amaretto
#54816 Re: BHTelecom All About
amaretto wrote:U startu je receno da se ponistava sa novom godinom, tebi bilo lijeno ili si zaboravio nazvati na vrijeme da iskoristis bonus i neko ti kriv, jos ti posalju poruku da te podsjete da iskoristis da ti ne propadne i opet ne valja, ne znam stvarno su bezobrazni
Haj sad fino ponovo procitaj sta sam napisao. Ocito si njihov uhljeb pa napises nesto a nisi ni procitao detaljno nego ovlas presao ocima i pises jer sam ti kritikovao lopovsku firmu. Ne sumnjam da ste kupili citavu temu da branite lopove.
Nisi procitao, jer da jesi vidio bi da sam pozvao i aktivirao. Za suprugu koja lezi u bolnici nisam mogao.Uhljebu procitao sam , ne vidim sta je cudno sto si ti rekli da moras pozvati sa broja na koji trazis bonus? Jedino mi je zao ljudi koji su otisli da cekaju novi godinu diljem svijeta pa ce im propasti bonus od pet maraka. Da si procitao do kraja vidio bi da si bonus mogao iskoristiti odmah za mjesec, dva ,tri bilo kada, ali ne , ti si cekao da te podsjete dan prije nove godine i neko ti kriv.
- drug_profi
#54817 Re: BHTelecom All About
Taj sistem bonusa je napravljen nakaradno.
Ja sad trebam nesto ici negdje potpisivati? Pa ne uzimam kredit.
Ako me imas u bazi kao pretplatnika kojem uredno isporucujes racune koji su zatim instant i placeni, odmah mi lijepo registruje te bonuse i nagradi me na kraju godine sa obavijesti da imam mogucnost da iskoristim to na ovaj ili onaj nacin. Ako se ne izjasnim, ne odgovorim, umanji mi racun za pripadajuci bonus i kraj price. Nemam stvarno vremena da se vozam i nerviram radi 5 maraka.
To je, kao i sve u ovoj zemlji, bespotrebno zakomplikovano.
Ja sad trebam nesto ici negdje potpisivati? Pa ne uzimam kredit.
Ako me imas u bazi kao pretplatnika kojem uredno isporucujes racune koji su zatim instant i placeni, odmah mi lijepo registruje te bonuse i nagradi me na kraju godine sa obavijesti da imam mogucnost da iskoristim to na ovaj ili onaj nacin. Ako se ne izjasnim, ne odgovorim, umanji mi racun za pripadajuci bonus i kraj price. Nemam stvarno vremena da se vozam i nerviram radi 5 maraka.
To je, kao i sve u ovoj zemlji, bespotrebno zakomplikovano.
- zateznistub
#54818 Re: BHTelecom All About
Onda je fakat do tebe! Jer ni jednu uslugu ni kod koga ni u jednoj kompaniji koja pruža neki vid usluge ne možeš ništa raditi u ime nekoga bez punomoći ovjerene makar u opštini!amaretto wrote:
- amaretto
#54819 Re: BHTelecom All About
Sve je to ok. Ali ako ja imam pristup svom portalu sa svojim pretplatnickim brojem i svojim passwordom koji dobijem na svoj mob cemu ponovo zvanje. Mozes promijeniti paket usluga ulogujuci se u svoj account i mnoge druge stvari ali ne i bonus jer ko ne nazove ili ne zna ili nema vremena nista od bonusa. Lopovluk na kvadrat.zateznistub wrote:Onda je fakat do tebe! Jer ni jednu uslugu ni kod koga ni u jednoj kompaniji koja pruža neki vid usluge ne možeš ništa raditi u ime nekoga bez punomoći ovjerene makar u opštini!amaretto wrote:
- amaretto
#54820 Re: BHTelecom All About
Vama dvojici moram priznati da odlicno radite za kompaniju. Pazite da ko nedobog ne kritikuje lopove. Sve je med i mlijeko u bh telecomu.
- Benq
#54821 Re: BHTelecom All About
Ovo se nikako ne moze odnositi na zateznog jer je covjek objektivan a nije uposlenik.amaretto wrote:Vama dvojici moram priznati da odlicno radite za kompaniju. Pazite da ko nedobog ne kritikuje lopove. Sve je med i mlijeko u bh telecomu.
- amaretto
#54822 Re: BHTelecom All About
Ok, mozda nije uposlenik ali nije ni objektivan.Benq wrote:Ovo se nikako ne moze odnositi na zateznog jer je covjek objektivan a nije uposlenik.amaretto wrote:Vama dvojici moram priznati da odlicno radite za kompaniju. Pazite da ko nedobog ne kritikuje lopove. Sve je med i mlijeko u bh telecomu.
- studiorum_tuzlaensis
#54823 Re: BHTelecom All About
to što si naveo su USLOVI BONUSA da bi ga uopšte iskoristio. Ne znam što jednostavno ne ispoštuješ uslove i dobiješ bonus. Isto kao što npr. imaš uslove da popuniš listić sa privatnim podacima za neku nagradnu igru ili bonuse, tako je i Telecom postavio uslove da iskoristiš bonus.
Bonus plus ima pravila, da li su ona glupa, to je drugo pitanje, ali kakve veze to ima sa lopovlukom?
Bonus plus ima pravila, da li su ona glupa, to je drugo pitanje, ali kakve veze to ima sa lopovlukom?
Last edited by studiorum_tuzlaensis on 10/01/2018 10:15, edited 3 times in total.
- zateznistub
#54824 Re: BHTelecom All About
Za ovaj dio si upravu! Ja sam mislio da se žališ samo sto za suprugu nisi mogao.amaretto wrote:
Sve je to ok. Ali ako ja imam pristup svom portalu sa svojim pretplatnickim brojem i svojim passwordom koji dobijem na svoj mob cemu ponovo zvanje. Mozes promijeniti paket usluga ulogujuci se u svoj account i mnoge druge stvari ali ne i bonus jer ko ne nazove ili ne zna ili nema vremena nista od bonusa. Lopovluk na kvadrat.
- zateznistub
#54825 Re: BHTelecom All About
E jbgamaretto wrote:Ok, mozda nije uposlenik ali nije ni objektivan.Benq wrote:Ovo se nikako ne moze odnositi na zateznog jer je covjek objektivan a nije uposlenik.amaretto wrote:Vama dvojici moram priznati da odlicno radite za kompaniju. Pazite da ko nedobog ne kritikuje lopove. Sve je med i mlijeko u bh telecomu.