Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
izvrsni direktor wrote: ↑08/11/2023 22:01
Hot pursuit i zuti Diablo moje sjecanje na djetinjstvo.
A malo novije je "Riders on the storm"
Poslije sam prestao igrat igre
Uh, kad sam kupio sebi PS2, naravno prva igra je bila NfS Underground, naravno poslije i Underground 2 sa tom pjesmom koja je vazda išla na repeat, uz Chingy - I do i sve ostale repčuge što su bile na igri.
Jooooj al' me vrati, odoh sad upalit NfS Heat, od svih novih Need for Speed-ova, on me najviše podsjeća na Underground serijal.
Pogotovo na 7303 sa VA panelom. Direct LED je pozadinsko osvjetljenje, nema bloominga, kontrast zadovoljavajući. Boje vjerne onome što je redatelj zamislio.
Sve neki kinematografi u pm.
A imao sam Samsung C6 LCD sa CFL pozadinskim još od 2008., tad plaćen skuplje nego sad ovaj Philips, i on je imao VA panel i vrhunski kontrast, na njemu se PS3 igrao hajd zdravo, gasio se nije.
Prešao sam GTA III - 3 puta; GTA Vice City - 7 puta (PS2, PS4 i mobilnu verziju); GTA Vice City Stories - 2 puta; GTA San Andreas - 10 puta (PC, PS2, PS4); GTA Liberty City Stories - 1 put; GTA IV - 4 puta (PS3); GTA V - 10 puta (PS3 i PS4)...
Al' se nekad imalo vremena jebote
Volim te igre zbog svega, pa i radio stanica koje su vrhunske, kako izborom muzike, tako i svime ostalim (reklame, talk-shows, vijesti koje prate dešavanja u igri)... Definitivno najjača satira SAD-a ali i cijelog svijeta, odnosno vremenskog razdoblja u kojem im se i radnja dešava.
Sad k'o budala evo već 10 godina čekam GTA VI, makar trailer
Presao sam Vice City ja mislim, ne sjecam se jesam li rijesio onu misiju kad bacas letke iz aviona doduse ili kad snimas kongresmena kako guzi Candy Suxxx