Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- drug_profi
#54801 Re: Liverpool FC
Kabak, solidan, 20 godina tek, za 18 milja.... i nece ga?
po meni glupost ogromna, pogotovo sto bi vjerovatno pristao na manju platu jer ce uciti od idola VVD, i jer ce samo napradovati uz nase seniore.
po meni glupost ogromna, pogotovo sto bi vjerovatno pristao na manju platu jer ce uciti od idola VVD, i jer ce samo napradovati uz nase seniore.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#54802 Re: Liverpool FC
Pa obzirom da Konate dolazi, a neces prodati ni Gomeza ni Matipa onda ti je Kabak bespotreban realno.
Van Dijk
Konate
Matip
Gomez
Philips
Fabinho po potrebi
Fabinho je pruzao jako dobre partije kao stoper dok je bio u tandemu sa Van Dijkom npr
Ono gdje se mooooooooooramo pojačati ako hocemo titulu je vezni red. Minimalno 2 igrača
Van Dijk
Konate
Matip
Gomez
Philips
Fabinho po potrebi
Fabinho je pruzao jako dobre partije kao stoper dok je bio u tandemu sa Van Dijkom npr
Ono gdje se mooooooooooramo pojačati ako hocemo titulu je vezni red. Minimalno 2 igrača
- AmiĐa_Idriz
#54803 Re: Liverpool FC
Pa jedina odluka je tu ili Phillips ili Kabak. Phillips je u prednosti.
Žao je i meni što ga nećemo otkupiti, jer mislim stvarno da je dobar igrač i da će imati dobru karijeru, ali u ovakvim okolnostima očigledno je da će izvisiti.
Žao je i meni što ga nećemo otkupiti, jer mislim stvarno da je dobar igrač i da će imati dobru karijeru, ali u ovakvim okolnostima očigledno je da će izvisiti.
- drug_profi
#54804 Re: Liverpool FC
Vidjeli smo da je zločn Fabinha staviti na stopera. Hajd dalje.
Matip? Bjez ba Gerro.
Gomez, koliko puta se pogubio i to uz VVD. Kabak je mislim perspektivniji od njega. Plus tek treba da vidimo sta je povreda uradila Gomezu.
VVD, hoce li biti u formi, hoce li koljeno opet fasovat mozda i namjeran faul? Jer Onaj supak mu nije bez namjere zajahao na nogu ni prvi put.
Koji Konate? Bolji od Kabaka? Ok. Bumo vidjeli. Skuplji jeste.
Hoce li biti lohotan u EPL kao i Keita, Matip, koju si bili navodno dobrog zdravlja prije?
Kabak je maltene dzaba i jos želi igrati u Liveprulu, VVD mu idol.
Matip? Bjez ba Gerro.
Gomez, koliko puta se pogubio i to uz VVD. Kabak je mislim perspektivniji od njega. Plus tek treba da vidimo sta je povreda uradila Gomezu.
VVD, hoce li biti u formi, hoce li koljeno opet fasovat mozda i namjeran faul? Jer Onaj supak mu nije bez namjere zajahao na nogu ni prvi put.
Koji Konate? Bolji od Kabaka? Ok. Bumo vidjeli. Skuplji jeste.
Hoce li biti lohotan u EPL kao i Keita, Matip, koju si bili navodno dobrog zdravlja prije?
Kabak je maltene dzaba i jos želi igrati u Liveprulu, VVD mu idol.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#54805 Re: Liverpool FC
a brate dragi ko da sam ja odlucio pa mene napadaš
samo ti kazem da je odluka logična u ovakvim okolnostima. Po meni Kabak nije nista posebno odigrao i nije mi krivo sto ga ne kupujemo
samo ti kazem da je odluka logična u ovakvim okolnostima. Po meni Kabak nije nista posebno odigrao i nije mi krivo sto ga ne kupujemo
- sve_ovo_ja
#54806 Re: Liverpool FC
Kabak ako se nastavi razvijati nije ga kasno ni za 2-3 sezone pokupiti, ima još vremena pred sobom...
Sredina se mora pojačati, Milner je u godinama, Gini ode, Keita je bogalj svakako, Ox i Shaqiri lete isto nadam se najkasnije na zimu.
I za napad tesko da će Mane/Salah dvojac gurati i dalje, valjalo bi tu osvježenje i zamjena za jednog.
Sredina se mora pojačati, Milner je u godinama, Gini ode, Keita je bogalj svakako, Ox i Shaqiri lete isto nadam se najkasnije na zimu.
I za napad tesko da će Mane/Salah dvojac gurati i dalje, valjalo bi tu osvježenje i zamjena za jednog.
- AmiĐa_Idriz
#54807 Re: Liverpool FC
Ja sam nekako poprilično siguran da će Virgil biti onaj stari.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#54808 Re: Liverpool FC
Mane ce biti odličan naredne sezone ubjeđen sam, Salah ce standardno isporučiti 25+ golova u sezoni.sve_ovo_ja wrote: ↑24/05/2021 21:41 Kabak ako se nastavi razvijati nije ga kasno ni za 2-3 sezone pokupiti, ima još vremena pred sobom...
Ne bih tu ništa dirao osim ako se kojim čudom ne ukaze prilika za Mbappea, a Sancha svakako narednog ljeta pokupiti za dž
- AmiĐa_Idriz
#54809 Re: Liverpool FC
Trebaće opcija naprijed na mjestu Shaqirija i Origija.
Salahu i Maneu ugovori ističu 2023., treba i to polako riješiti.
Salahu i Maneu ugovori ističu 2023., treba i to polako riješiti.
- drug_profi
- vaučer
#54811 Re: Liverpool FC
Treba nam dinamičan i kreativan veznjak.
Opcije? Slabo pratim druge lige (ne gledam ni PL više).
Pošto je Grealish?
Opcije? Slabo pratim druge lige (ne gledam ni PL više).
Pošto je Grealish?
- AmiĐa_Idriz
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#54813 Re: Liverpool FC
Preskup je Grealish, a mislim da ne vrijedi te pare. Nije toliko dobar da se naša igra vrti oko njega, a takav je igrač koji se ne bi mogao podrediti sistemu.
Bissouma mi se sviđa, ali ga hebe sto je afrikanac, ode nam i on kad počne AFCON. Tielemans mi se najviše sviđa, ali koliko je realan...
- drug_profi
#54814 Re: Liverpool FC
Nemojte da nam tim zavisi od AFCONa.
- AmiĐa_Idriz
#54815 Re: Liverpool FC
Najgluplje takmičenje na svijetu.
Ali ja mislim da neće od toga puno ovisiti to.
Navodno je Brighton spustio željenu cijenu sa 40 na 30m nakon što su imali džentlmenski razgovor gdje je zatražio odlazak.
Ali ja mislim da neće od toga puno ovisiti to.
Navodno je Brighton spustio željenu cijenu sa 40 na 30m nakon što su imali džentlmenski razgovor gdje je zatražio odlazak.
- AmiĐa_Idriz
#54816 Re: Liverpool FC
Norris fino igra večeras.
- AmiĐa_Idriz
#54817 Re: Liverpool FC
Frauendorf je baš unio razliku. Ajde momci po drugi 
- AmiĐa_Idriz
#54818 Re: Liverpool FC
A jebem ti koliko nema sreće Musialowski.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#54820 Re: Liverpool FC
dobro drugo poluvrijeme, bravo dječaci
- AmiĐa_Idriz
#54821 Re: Liverpool FC
Šteta, da su u prvom poluvremenu malo sigurniji bili, moglo se ovo uzeti.
Šteta, ali nema se dječacima šta zamjeriti. Villa je svakako bila favorit.
Šteta, ali nema se dječacima šta zamjeriti. Villa je svakako bila favorit.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#54822 Re: Liverpool FC
To je to od Liverpoola. Falit će mi, ali jedva čekam narednu sezonu. Previše sam optimističan. 
- BHF_Manijak
#54823 Re: Liverpool FC
A ne znam vala sto su zapeli za Neuhausa, ono sto sam gledao u Njemackoj meni vala mali onako. Niti smrdi niti mirise.
I dosta vala vise igraca koji "treba da nesto postanu", njima ovog ljeta trebaju dva gotova proizvoda, po mogucnosti uz to top klase.
Mada ovi vlasnici su stipse prave, tako da neke sanche, mbappee mogu se zaboraviti.
Uzet ce 3-4 igraca po 30 miliona i to je to. Sto mislim nece biti dovoljno da ostetis City ni sljedece sezone.
Sto se stopera tice, Gomez da nije Englez i da nema 22-23 godine, davno bi ga poslali u pizdu lijepe materine. Hem pun povreda hem kikser. Ovako valja njegovo metiljanje jos pratit.
Prije bih i Phillipsa i Kabaka nego njega ostavljao. Radije se rijesit Gomeza i Matipa, ostaviti Kabaka i Phillipsa, uz VVD-a i Konatea. Ali ko sam ja da razmisljam...
I dosta vala vise igraca koji "treba da nesto postanu", njima ovog ljeta trebaju dva gotova proizvoda, po mogucnosti uz to top klase.
Mada ovi vlasnici su stipse prave, tako da neke sanche, mbappee mogu se zaboraviti.
Uzet ce 3-4 igraca po 30 miliona i to je to. Sto mislim nece biti dovoljno da ostetis City ni sljedece sezone.
Sto se stopera tice, Gomez da nije Englez i da nema 22-23 godine, davno bi ga poslali u pizdu lijepe materine. Hem pun povreda hem kikser. Ovako valja njegovo metiljanje jos pratit.
Prije bih i Phillipsa i Kabaka nego njega ostavljao. Radije se rijesit Gomeza i Matipa, ostaviti Kabaka i Phillipsa, uz VVD-a i Konatea. Ali ko sam ja da razmisljam...
- AmiĐa_Idriz
#54824 Re: Liverpool FC
Ma Neuhausu je visoka klauzula, ako ništa to će ih odbiti.
- no_sekirli
#54825 Re: Liverpool FC
Steta za ove djecake, cak je bila i sansa u zadnjoj sekundi.
Sto se stopera tice, na Matipa i Gomeza ja i ne racunam. Dobri su to igraci, ali nemaju kontinuitet, a stoperima je to najbitnije. Samo cini se da je i Kabak u slicnim problemima.
Neka kupe ovog iz RBa na stopera, ovi drugi svi neka ostanu, pa neka skontaju sta i kako. Ocajno trebamo 2 super trkaca na sredini, i jednog killera za 16erac.
Grujic, Eliott, Wilson i oni su jos u igri.
Sto se stopera tice, na Matipa i Gomeza ja i ne racunam. Dobri su to igraci, ali nemaju kontinuitet, a stoperima je to najbitnije. Samo cini se da je i Kabak u slicnim problemima.
Neka kupe ovog iz RBa na stopera, ovi drugi svi neka ostanu, pa neka skontaju sta i kako. Ocajno trebamo 2 super trkaca na sredini, i jednog killera za 16erac.
Grujic, Eliott, Wilson i oni su jos u igri.