U sitne sate bez STBa sasvim ok brzina, dok po danu i to predobro

Moderator: Benq
U sitne sate bez STBa sasvim ok brzina, dok po danu i to predobro

Pa to nigdje ne piše kad popuniš online prijavu... A prijateljici aktivirali bez ikakvog potpisivanja i odlaska do Telecoma, tako da ne znam odakle ti ovo...Dr_Help wrote:ako si online popunio zahtjev moraš otići u Telecom Shop da potpišeš. a na šalteru momentalno u roku od 5 minuta bude aktivirano.sarajevo-x.com wrote:Koliko traje ovaj proces aplikacije u bonus plus, predao prije 3 dana i još ništa ?
nekad prosle godine sam se prijavio za ovaj bonus na stranici telekoma ,a onda kad sam vec i zaboravio na to mozda nakon mjesec dana stigne mi email da je aktiviran bonus,a nisam nista potpisivaoAnne Boleyn wrote:Pa to nigdje ne piše kad popuniš online prijavu... A prijateljici aktivirali bez ikakvog potpisivanja i odlaska do Telecoma, tako da ne znam odakle ti ovo...Dr_Help wrote:ako si online popunio zahtjev moraš otići u Telecom Shop da potpišeš. a na šalteru momentalno u roku od 5 minuta bude aktivirano.sarajevo-x.com wrote:Koliko traje ovaj proces aplikacije u bonus plus, predao prije 3 dana i još ništa ?
Tako sam i ja. Popunio zahtjev online, bilo mi mrsko otići da potpišem, i oni sami aktiviralioldtajmer wrote: nekad prosle godine sam se prijavio za ovaj bonus na stranici telekoma ,a onda kad sam vec i zaboravio na to mozda nakon mjesec dana stigne mi email da je aktiviran bonus,a nisam nista potpisivao
nazovi 1444 pa se raspitaj iz prve ruke
Meni kad odem na BH Mobile portal i odaberem opciju Bonus plus piše da je registracija dostupna samo registrovanim BH Telecom korisnicima.Cossack wrote: Tako sam i ja. Popunio zahtjev online, bilo mi mrsko otići da potpišem, i oni sami aktivirali
Nazovi 1444.crnivrag wrote:Meni kad odem na BH Mobile portal i odaberem opciju Bonus plus piše da je registracija dostupna samo registrovanim BH Telecom korisnicima.Cossack wrote: Tako sam i ja. Popunio zahtjev online, bilo mi mrsko otići da potpišem, i oni sami aktivirali
I na novoj obavijesti piše da je dostupna registrovanim korisnicima Ultre, međutim meni nije dostupna iako sam se neke davne 2003 registrovao putem onog formulara koji je dolazio uz Ultra Start paket, i uspješno dobio 5 KM za registraciju.
Zvao sam, kažu moram ipak otići do šaltera BH Telecom-a, jer moj broj očito nije registrovan u njihovoj bazi podataka, odnosno vjerovatno te stare registracije prije 15-ak godina se više ne drže u bazi.Cossack wrote: Nazovi 1444.
U početku se moralo otići na šalter da potpišeš, ali su to poslije ukinuli.Anne Boleyn wrote:Pa to nigdje ne piše kad popuniš online prijavu... A prijateljici aktivirali bez ikakvog potpisivanja i odlaska do Telecoma, tako da ne znam odakle ti ovo...Dr_Help wrote:ako si online popunio zahtjev moraš otići u Telecom Shop da potpišeš. a na šalteru momentalno u roku od 5 minuta bude aktivirano.sarajevo-x.com wrote:Koliko traje ovaj proces aplikacije u bonus plus, predao prije 3 dana i još ništa ?
Jesi li ozbiljan ili se zezas?joske wrote:Update stigle nove dve kamere![]()
![]()
Cazin i Gradacac
Mislim da ih vise boli sto ne ubacuju kanale, a ubacuju kamere.Cossack wrote:Pošto se pitanje glupih kamera forsira 24/7 samo da kažem da kamere ne spadaju u kanale.
http://www.mojatv.ba/fileadmin/template ... _paket.pdf
Za onoga koga zanimaju tu su, kome smetaju neka kanale bira po kategorijama.
bez sale ozbiljno ti kazem:-D pogledaj listu kanala ako imas moja tvCooK wrote:Jesi li ozbiljan ili se zezas?joske wrote:Update stigle nove dve kamere![]()
![]()
Cazin i Gradacac
Opet jedan kanal fali, samo ne znam koji, bilo ih je ukupno 294, a sad sa dvije nove kamere 295.escobar__ wrote:Pa nema se o čemu drugom pričat jer ništa drugo i ne ubacuju u shemu.
Pa ovo je fantasticnoCossack wrote:Zato imaju akcije.
Nazovi 1444 i prijavi kvar, i nama je tako prije par mjeseci bilo, tek kada su izašli na teren (na glavu kutiju) proradio je telefon.arelinho wrote:Od jutros mi fiksni ne radi. Televizija radi uredno, ali mene niko ne može dobiti na fiksni. Takođe ni ja ne mogu nikog dobiti. Unesem broj koji trebam zvati i ono mi normalno unese, a poslije toga se ništa ne dešava.