Nadzorna u mlađim danimaMuhamed Đakmić wrote:Pa evo ovdje si za Dembelea tvrdio da nije ni poslata ponudaNadzorna_ploca wrote:Zavrsen je on cundaru moju. Puno citate razne gluposti.

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nadzorna u mlađim danimaMuhamed Đakmić wrote:Pa evo ovdje si za Dembelea tvrdio da nije ni poslata ponudaNadzorna_ploca wrote:Zavrsen je on cundaru moju. Puno citate razne gluposti.

Sletio je i MC Mannaman svojevremenoVertig0 wrote:Eto Mahreza, objavio sliku sa aerodroma u Barceloni.
Situacija je raj za špekulacije.MyTao wrote:The sun![]()
Zar nije Arsenal? Ovdje kažu da ako Liverpool dovede Lemara, sve je gotovo, ali Mónaco i Arsenal imaju tal završenMyTao wrote:Bas
Novinari ce objaviti sve moguce varijante. Na kraju ce jedna biti tacna.
Istina je da niko ne zna nista.. Ali sigurno da se prica i radi...
Coutinho nece otici bez zamjene a vrijeme prolazi.
Samo sta je poenta u tome da Barsa blokira transfer Lemara u Liverpool ako zele Coutinha... nema smisla da se mjesaju, a upravo to rade.
Cudno.
Arsenal se ukljucio danas, Ali juce nakon sto je Liverpool napravio ponudu i dogovorio sa igracem ukljucila se Barsa. Monaco odbio i jedne i druge.skenderija04 wrote:Zar nije Arsenal? Ovdje kažu da ako Liverpool dovede Lemara, sve je gotovo, ali Mónaco i Arsenal imaju tal završenMyTao wrote:Bas
Samo sta je poenta u tome da Barsa blokira transfer Lemara u Liverpool ako zele Coutinha... nema smisla da se mjesaju, a upravo to rade.
Cudno.
Ja bih potpisao da prodaju Gomesa, Ardu i Munirachannel10 wrote:Mbappe u Barsi za 180 miliona![]()
Ups, ipak u PSG- u... Misle li ovi ista dovesti?
Lemaru se ide u Liverpool ali se Crveni povukose iz pregovora. Neshvatljivo. Moze biti da nisu spremni dati 100m sto i jeste cista ludost.MyTao wrote:Arsenal se ukljucio danas, Ali juce nakon sto je Liverpool napravio ponudu i dogovorio sa igracem ukljucila se Barsa. Monaco odbio i jedne i druge.skenderija04 wrote:Zar nije Arsenal? Ovdje kažu da ako Liverpool dovede Lemara, sve je gotovo, ali Mónaco i Arsenal imaju tal završenMyTao wrote:Bas
Cudno.
da dovedu ne znam koga, oni su bivši... ako imalo ima akcije u tim Kataloncima, za razliku od nas na Balkanu..skenderija04 wrote:31.08, 19:42 CET
Uprava Barse se dovela u najgoru moguću situaciju
Sutra, ili bianco ček (nebitno kome) ili glasanje o nepovjerenju
Da vidimo kakva muda imaju
Ima više nego dovoljno igracachannel10 wrote:Prodat će se, ali koga će dovesti? Zamisli njih prodaš, nikog ne dovedeš i neko se povrijedi i sta onda?
Šta ćemo sad?Layne wrote:ode daglas
na posudbuLayne wrote:ode daglas
Doveden je radi isplate talova u operaciji Neymar sa likovima iz agencije traficioannes wrote:@skenderija
de mi objasni ko je tog igrača u svoje vrijeme doveo i zbog čega?