FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#54751 Re: FC Barcelona
Pise li se sta u Spaniji o Coutinhu?
Kod Engleza prezvakana tema vise, niko ga ni ne spominje.
- skenderija04
#54752 Re: FC Barcelona
Ne znam zašto Liverpool troši. Biće da ima.
Na kraju će svi na posudbu.
Na kraju će svi na posudbu.
- skenderija04
#54753 Re: FC Barcelona
Ništa. Ni Coutinho ni drugi.AmiĐa_Idriz wrote:Pise li se sta u Spaniji o Coutinhu?
- dinty2
#54754 Re: FC Barcelona
samo ovo http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... onaco.htmlskenderija04 wrote:Ništa. Ni Coutinho ni drugi.AmiĐa_Idriz wrote:Pise li se sta u Spaniji o Coutinhu?
- skenderija04
#54755 Re: FC Barcelona
Pusti novine ovo ljeto.dinty2 wrote:samo ovo http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... onaco.htmlskenderija04 wrote:Ništa. Ni Coutinho ni drugi.AmiĐa_Idriz wrote:Pise li se sta u Spaniji o Coutinhu?
Jedino vrijedno pomena su dva momka koji se ne eksponiraju i koji su donijeli dvije ekskluzivne. Albert Masnou koji je prvi provalio Neymara i Joaquín Piera dopisnik sporta iz Brazila koji je dojavio Paulinha. I Masnou radi za Sport. Ovo ljeto Sport se popisao na sve ostale. Ostali su prdili i prde u prašinu
- dinty2
#54756 Re: FC Barcelona
a njih dva nista ne govore?
jbo lud zbunjenog
jbo lud zbunjenog
- skenderija04
#54757 Re: FC Barcelona
Ne. Ako znaju i imaju sve uvezano, napisu. Nisu to eksponirani likovi koji svaki dan kazu 10 stvari , na twiteru i sl.dinty2 wrote:a njih dva nista ne govore?
jbo lud zbunjenog
Vidis i naslovnice, 4/5 imena
Nema nista, klub ne filtrira nista, jer znaju da su u kurcu. A kako je lijepo pocelo ovo ljeto
Bili su toliko sigurni za Verrattia da su sredili Mundo Deportivo-u slikanje sa novinom u ruci
Zaboravi, i sacekaj dva dana. Ko je imao sta da kaze vec je rekao.
- dinty2
#54758 Re: FC Barcelona
morat cu onda zapratit tu dvojicuskenderija04 wrote:Ne. Ako znaju i imaju sve uvezano, napisu. Nisu to eksponirani likovi koji svaki dan kazu 10 stvari , na twiteru i sl.dinty2 wrote:a njih dva nista ne govore?
jbo lud zbunjenog
Vidis i naslovnice, 4/5 imena![]()
![]()
![]()
Nema nista, klub ne filtrira nista, jer znaju da su u kurcu. A kako je lijepo pocelo ovo ljeto![]()
Bili su toliko sigurni za Verrattia da su sredili Mundo Deportivo-u slikanje sa novinom u ruci![]()
Zaboravi, i sacekaj dva dana. Ko je imao sta da kaze vec je rekao.
jbt ja mislio fejk ta slika s veratijem
ko dodje dodje, ako s ovim igracima ne mozes osvojit titulu onda ga jebi
- skenderija04
#54759 Re: FC Barcelona
Vidi, to pracenje novinara je uzaludno. Ipak , za informativni haos nisu oni krivi. Sve pocinje iz uprave gdje svako vuce na svoju stranu. I sta se desi? Robert jednom svom kaze npr. Coutinho. Segura svom pulenu dojavi Di Mariu. Treci opet kaze , ne znam, Dybala...I sva trojica izadju sa "ekskluzivom" koju imaju.dinty2 wrote: morat cu onda zapratit tu dvojicu![]()
jbt ja mislio fejk ta slika s veratijemne izvukose oni njega iz pariza nikad vise....
ko dodje dodje, ako s ovim igracima ne mozes osvojit titulu onda ga jebi
Na kraju, njihovi sefofi kada vide takvu situaciju narede im na bombarduju masivno jer vide da se prodaje. Evo sad, dok pisem ovo, kazu da je Mahrez u zadnji cas dogovoren
Slazem se s tobom, uzdaj se u ovo sto imas i vjeruj ,i, mije tako crno
- dinty2
#54760 Re: FC Barcelona
pa jbm majku ima li ko da otjera te metilje, gdje ta opozicija, sta rade....znaci niko ni s kimskenderija04 wrote:Vidi, to pracenje novinara je uzaludno. Ipak , za informativni haos nisu oni krivi. Sve pocinje iz uprave gdje svako vuce na svoju stranu. I sta se desi? Robert jednom svom kaze npr. Coutinho. Segura svom pulenu dojavi Di Mariu. Treci opet kaze , ne znam, Dybala...I sva trojica izadju sa "ekskluzivom" koju imaju.dinty2 wrote: morat cu onda zapratit tu dvojicu![]()
jbt ja mislio fejk ta slika s veratijemne izvukose oni njega iz pariza nikad vise....
ko dodje dodje, ako s ovim igracima ne mozes osvojit titulu onda ga jebi![]()
![]()
![]()
Na kraju, njihovi sefofi kada vide takvu situaciju narede im na bombarduju masivno jer vide da se prodaje. Evo sad, dok pisem ovo, kazu da je Mahrez u zadnji cas dogovoren![]()
![]()
![]()
Slazem se s tobom, uzdaj se u ovo sto imas i vjeruj ,i, mije tako crno
ja vjerujem u ekipu koja ima mesija, iniestu, suareza, pikca, busa a u zadnje vrijeme mogu slobodno reci i umtitija
- skenderija04
#54761 Re: FC Barcelona
Od septembra krećedinty2 wrote:
pa jbm majku ima li ko da otjera te metilje, gdje ta opozicija, sta rade....znaci niko ni s kim![]()
ja vjerujem u ekipu koja ima mesija, iniestu, suareza, pikca, busa a u zadnje vrijeme mogu slobodno reci i umtitija
Evo, sad imaš primjer kako funkcioniše štampa
Dakle, Alzirski savez je izdao saopštenje u kojem kaže da oslobađaju Mahreza da reguliše status sa novim klubom. Pola sata nakon saopštenja već pišu da dolazi u Barsu za 50 miliona. Pa majku mu, kako niko da to napise bar pola sata prije saopštenja
- dinty2
#54763 Re: FC Barcelona
da ih hoce vise smjenit,,tacno bi volio.skenderija04 wrote:Od septembra krećedinty2 wrote:
pa jbm majku ima li ko da otjera te metilje, gdje ta opozicija, sta rade....znaci niko ni s kim![]()
Dakle, Alzirski savez je izdao saopštenje u kojem kaže da oslobađaju Mahreza da reguliše status sa novim klubom. Pola sata nakon saopštenja već pišu da dolazi u Barsu za 50 miliona. Pa majku mu, kako niko da to napise bar pola sata prije saopštenja
Jel to sad znaci da ne dolazi
- skenderija04
#54764 Re: FC Barcelona
Ja ne znam što će im svi ti koji se spominjuMustang1 wrote:Sto ce im Mahrez?
- skenderija04
#54765 Re: FC Barcelona
Ovo ljeto me interesuju odlasci.dinty2 wrote:da ih hoce vise smjenit,,tacno bi volio.skenderija04 wrote:Od septembra krećedinty2 wrote:
Jel to sad znaci da ne dolazi
Ne zanima me ko dolazi
- dinty2
#54766 Re: FC Barcelona
kko si i rekao,, ubrzo cemo sve znati 
- Logovan
#54767 Re: FC Barcelona
Juventus je odbio ponudu od 160 miliona eura za svog najboljeg igrača Paula Dybalu, javlja Corriere dello Sport. Katalonci još uvijek nisu zamijenili Neymara koji je otišao u PSG, te su nakon ponude za Coutinha poslali upit i za Dybalu, ali su odbijeni.
-
Nadzorna_ploca
#54768 Re: FC Barcelona
Vrlo je upitno da li oni salju te ponude uopste. Te neke cifre fix+bonusi..to je presmijesno. Oni ne znaju definitivno ali novinaru jedu govna dobrano.
- Muhamed Đakmić
#54769 Re: FC Barcelona
Pa ti si tvrdio da nisu poslali ni za DembeleaNadzorna_ploca wrote:Vrlo je upitno da li oni salju te ponude uopste. Te neke cifre fix+bonusi..to je presmijesno. Oni ne znaju definitivno ali novinaru jedu govna dobrano.
-
Nadzorna_ploca
#54770 Re: FC Barcelona
Uozbilji se Dzakma.Muhamed Đakmić wrote:Pa ti si tvrdio da nisu poslali ni za DembeleaNadzorna_ploca wrote:Vrlo je upitno da li oni salju te ponude uopste. Te neke cifre fix+bonusi..to je presmijesno. Oni ne znaju definitivno ali novinaru jedu govna dobrano.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#54771 Re: FC Barcelona
9:35 West Ham je blizu dovođenaj Andrea Gomesa iz Barcelone. Bilićev klub će preuzeti njegovu plaću i dobiti ga besplatno, ali mora garantirati da će Portugalac, koji je u Barcu došao prošlog ljeta za 40 milijuna eura, odigrati barem 70 posto utakmica. Željeli su ga i Spursi, ali im je njegova plaća prevelika.
Sretno, jadan Bilić
Sretno, jadan Bilić
-
Vertig0
-
Sid the sloth
#54773 Re: FC Barcelona
Odlicna vijest ako je tacno. Puno bolja investicija nego 150m za Coutinha.
- skenderija04
#54774 Re: FC Barcelona
To je. Barcelona se dovela u situaciju da predmet svih mogućih špekulacija. Ovo je i meni sumnjivo. Više liči na pokušaj Juventusa da poentira kod svojih navijača.Muhamed Đakmić wrote:Pa ti si tvrdio da nisu poslali ni za DembeleaNadzorna_ploca wrote:Vrlo je upitno da li oni salju te ponude uopste. Te neke cifre fix+bonusi..to je presmijesno. Oni ne znaju definitivno ali novinaru jedu govna dobrano.
- Muhamed Đakmić
#54775 Re: FC Barcelona
Pa evo ovdje si za Dembelea tvrdio da nije ni poslata ponudaNadzorna_ploca wrote:Zavrsen je on cundaru moju. Puno citate razne gluposti.