FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5476 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

navedeni wrote:Katarina, pricas gluposti, Hayat je privatna televizija i moze raditi sta hoce, usput puna je hala bila ljudi, sto nisu u Maglaju bili? Za to ne krivi Hayat. TV1 - Ne znam o cemu pricas, OBN - u ovom poslu je SRECA i BIZNIS kad prodas televiziju, jer si tada bogat covjek, kao sto je OBN prodao 40% za 10 miliona EUR (Ti taj broj ne znas ni napisati, ne znam ni ja), covjek je prvo prodao Novu TV jednoj od najvecih americkih medijskih grupacija, ne bi znala ni kafu popiti sa takvim amerikancima, zato se ne ravi pametna. Isto tako FACE TV - novinar pravi televiziju, nema novaca, reketira i jadna mlada raja mu povjeruju pa odu nakon 3 mjeseca, da ne govorim kako krade snimke sa RTV Slon i napada jadnu neku poljakinju da neko mu youtube pogleda.

Pozzzzzzzz
Dakle, Hayat je privatna televizija i može raditi šta hoće , a Face Tv nije privatna Televizija i ne vrijede ista pravila. Super, tako sam i mislila :izet:
Sa kim bih ja znala popit kafu, a sa kim ne, nije teme ove teme :D Uvijek isti "beton argumenti" :lol:
navedeni

#5477 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

KatarinaKosaca wrote:
navedeni wrote:Katarina, pricas gluposti, Hayat je privatna televizija i moze raditi sta hoce, usput puna je hala bila ljudi, sto nisu u Maglaju bili? Za to ne krivi Hayat. TV1 - Ne znam o cemu pricas, OBN - u ovom poslu je SRECA i BIZNIS kad prodas televiziju, jer si tada bogat covjek, kao sto je OBN prodao 40% za 10 miliona EUR (Ti taj broj ne znas ni napisati, ne znam ni ja), covjek je prvo prodao Novu TV jednoj od najvecih americkih medijskih grupacija, ne bi znala ni kafu popiti sa takvim amerikancima, zato se ne ravi pametna. Isto tako FACE TV - novinar pravi televiziju, nema novaca, reketira i jadna mlada raja mu povjeruju pa odu nakon 3 mjeseca, da ne govorim kako krade snimke sa RTV Slon i napada jadnu neku poljakinju da neko mu youtube pogleda.

Pozzzzzzzz
Dakle, Hayat je privatna televizija i može raditi šta hoće , a Face Tv nije privatna Televizija i ne vrijede ista pravila. Super, tako sam i mislila :izet:
Sa kim bih ja znala popit kafu, a sa kim ne, nije teme ove teme :D Uvijek isti "beton argumenti" :lol:
Vrijede ista, Face je taj dan pustio muziku 22 sata, i neka je, sta ga briga
isx

#5478 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by isx »

.
It_is_a_Leclerc

#5479 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Ako Senad nema para da plaća radnike, onda neka zatvara.
Držati ljude bez plate, bez marke doprinosa je - neljudski.
KatarinaKosaca

#5480 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

It_is_a_Leclerc wrote:Ako Senad nema para da plaća radnike, onda neka zatvara.
suština je u boldiranom. rekao je javno da plaća doprinose za 50 ljudi, to je mjesečno više od 11.000KM državi. Ko kritikuje , neka to zaradi na tržištu pa vidi kako je lako :roll:
Dakle, jel imaš neke dokaze da ne daje poreze i doprinose? A ko želi da radi džaba, neka radi i uči. Televizija je složen proces, televizija se uči. Dakle, sa rekla-kazala se ne postiže ništa. Čak ni kvalitetna pljuvačina.
navedeni

#5481 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

KatarinaKosaca wrote:
suština je u boldiranom. rekao je javno da plaća doprinose za 50 ljudi, to je mjesečno više od 11.000KM državi. Ko kritikuje , neka to zaradi na tržištu pa vidi kako je lako :roll:
Dakle, jel imaš neke dokaze da ne daje poreze i doprinose? A ko želi da radi džaba, neka radi i uči. Televizija je složen proces, televizija se uči. Dakle, sa rekla-kazala se ne postiže ništa. Čak ni kvalitetna pljuvačina.
Arifovic mu ne smije poslati inspekciju ni kaznit ga, jer mu je Senad dao para Ismeti Iki Ferrer Gonzales, pa ne pravi problem :lol:
StupskaBitanga

#5482 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Pozzzzzzzz
Mislim da je obn do sada komplet prodan
karanana

#5483 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

navedeni wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Arifovic mu ne smije poslati inspekciju ni kaznit ga, jer mu je Senad dao para Ismeti Iki Ferrer Gonzales, pa ne pravi problem :lol:
Joj i ti svasta pises
navedeni

#5484 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

StupskaBitanga wrote:

Pozzzzzzzz
Mislim da je obn do sada komplet prodan
Ivan se sve pita, pa zato mislim da nije :roll:
It_is_a_Leclerc

#5486 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Tako je te večeri na Senadovoj televiziji objavljen prilog o poljskoj novinarki s bosanskohercegovačkom adresom, što se na portalu sarajevskog Media centra usudila objaviti kritički ogled o ulozi medija u nedavnoj nacionalnoj katastrofi. Prilog pod naslovom "Ono se zove Paulina" - u kojemu je nedvojbeno utvrđeno kako je Paulina Janusz, jasno, "u službi razbijanja Bosne i Hercegovine" - potpisao je stanoviti Rašid Halilović, ali iz svake rečenice isplivavao je močvarni duh Riste Đoge: nedostajali su samo Đogin pištolj i kakva demonska pošalica na kraju.

Paulina Janusz idealna je žrtva kukavelji iz Đoginog mokrog šinjela - em žena, em stranac. Od nekoga tko remeti dirljivo nacionalno jedinstvo pred Višom Silom, njihovom prijekom sudu bolje je jedino kad nacionalno jedinstvo pred Višom Silom remeti žena, a jedino bolje od žene koja remeti nacionalno jedinstvo pred Višom Silom je - ako je ikako moguće - da je strankinja.
:thumbup:
saraf_osmica

#5487 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by saraf_osmica »

Odani Senadov pulen, Katarina, ponovo u akciji svrsavanja na spomen lika i djela Senada H.
.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
VjecitiStudent

#5488 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by VjecitiStudent »

.
Last edited by VjecitiStudent on 29/05/2014 20:56, edited 1 time in total.
VjecitiStudent

#5489 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by VjecitiStudent »

karanana wrote:
m_l wrote:Lajkati tekst koji zavrsava da je S.H. Risto Djogo moze neko ko je akumulirao previse frustracija koje mora negdje izbaciti. Senad nije i nikada nece biti Risto Djogo i NIJE prijetio P.J. Da se tako kaznjava na osnovu necijih komentara pa sam Klix bi davno bio ugasen, kada vidim koji fasisti na njemu komentarisu, sto na portalu sto na forumu. Isto ferceraju i ostali portali i forumi. Moderacija samo dio posla uradi kako treba.

A sto se tice neplacanja radnika, ako je istina da S.H. ne ispunjava obaveze prema svojim radnicima, zelim da mu svaki dan inspekcija visi dok ne pocne ispunjavati obaveze prema svim ljudima jednako.

Ne volim ove novopecene poslijeratne gazde, koji su umislili da mogu gaziti preko sirotinje i ljudskog dostojanstva. Logicno je da covjek kada uzme krupan zalogaj se pocne daviti.
tako je.
na kraju krajeva, iako nisam upucen u ovu aferu oko te pauline i sta je ona pisala, ali ako je pisala kriticno o novinarima i reakcijama na poplave, sta je to ona kao novinarka radila drugacije i bolje?
http://www.e-novine.com/region/region-b ... jedor.html
http://www.e-novine.com/region/region-b ... -dala.html
http://www.e-novine.com/region/region-b ... anije.html
i tako dalje.
karanana

#5490 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Dobro. A poplave? Za pisanja i reakciju na poplave pitam.
KatarinaKosaca

#5491 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

saraf_osmica wrote:Odani Senadov pulen, Katarina, ponovo u akciji svrsavanja na spomen lika i djela Senada H.
.

Ipak, pitanje je na čiju su sramotu puleni koji ne znaju ni kritiku napisati ni uočiti. Kritika im se svodi na uvredu i analizu forumaša. E, to je nedostatak inteligencije... :roll:
omar little

#5492 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by omar little »

karanana wrote:Dobro. A poplave? Za pisanja i reakciju na poplave pitam.

http://www.media.ba/bs/magazin-novinars ... zbi-nicega
VjecitiStudent

#5493 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by VjecitiStudent »

Želiš reći da 'Rat i mir' može ocjenjivati samo neko ko je ratovo u Borodinovu?
Valjda jebeno novinarstvo ima neke standarde koji ne ovise od prilike do prilike, već su valjda univerzalni?
karanana

#5494 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Pa pitam jer ona ima primjedbe na rad novinara u poplavama. Da vidim kako to treba raditi na nacin na koji ona to radi. Lako je pisat kako drugi ne valjaju, da vidim onda nju sta i kako treba i valja.
KatarinaKosaca

#5495 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Po meni, je potpuno tačno analizirala medije koji su jako loše ispratili cijelu situaciju oko poplava. Naročito oni koje zakonski plaćamo. U Srbiji je državna televizija imala cjelodnevni program. Ovdje su prikazivali crtane. Face Tv je krenula u Maglaj, pa nije stigla u Maglaj pa je prenoćila u autu , čudna li čuda krajem maja kad nije ni hladno i od toga pokušala napraviti dramu i herojski čin, dok je prilog bio novinarski ništavan. Dakle, po meni su mediji pali potpuno, Paulina ovo dobro opisala, ali je i Senadovo pravo da nju kritizira kao i njeno kritizirati medije. Ko je u pravu, stvar je osobne percepcije, nije linč niti jedno ni drugo.
VjecitiStudent

#5496 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by VjecitiStudent »

karanana wrote:Pa pitam jer ona ima primjedbe na rad novinara u poplavama. Da vidim kako to treba raditi na nacin na koji ona to radi. Lako je pisat kako drugi ne valjaju, da vidim onda nju sta i kako treba i valja.
Pa zar nismo tih dana horski ovdje zapomagali nad domaćim novinarstvom i načinom na koji su pratili poplave? RTRS kovana u zvijezde prvih par dana.

No problem je kad to sve Paulina napiše, imenom i prezimenom, žena i još, zamisli, stranac.
VjecitiStudent

#5497 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by VjecitiStudent »

KatarinaKosaca wrote:
Po meni, je potpuno tačno analizirala medije koji su jako loše ispratili cijelu situaciju oko poplava. Naročito oni koje zakonski plaćamo. U Srbiji je državna televizija imala cjelodnevni program. Ovdje su prikazivali crtane. Face Tv je krenula u Maglaj, pa nije stigla u Maglaj pa je prenoćila u autu , čudna li čuda krajem maja kad nije ni hladno i od toga pokušala napraviti dramu i herojski čin, dok je prilog bio novinarski ništavan. Dakle, po meni su mediji pali potpuno, Paulina ovo dobro opisala, ali je i Senadovo pravo da nju kritizira kao i njeno kritizirati medije. Ko je u pravu, stvar je osobne percepcije, nije linč niti jedno ni drugo.
I da je zove zbog toga 'ono', 'antibosanka' itd., jer se usudila opisati rad njegovog novinara-volontera?
StupskaBitanga

#5498 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Svi vi ovdje koji pratite ovu temu a ima vas više nego gledatelja ove televizije i hvala nama svima da dižemo rejting
Senade MI SVI OVDJE tebi i tvojoj televiziji dižemo rejting i ako ovo čitaš mogao bi nam se zahvaliti
Problem je što Senad svoje poslovne neuspjehe odnosno televiziju kao biznis koji je olako shvatio i vjerovatno finansijske minuse pokušava prikriti urotom sviju protiv njega. Bili su tu političari kako ih je on nazvao/ KURVINI SINOVI (urotili se protiv njega) pa BHRT sa utakmicama signalom i kojekakvim fiks idejama pa evo do prvo DAME I ŽENE Pauline

Na jeziku razumljivom i Senadu i njegovim malobrojnim gledateljima
DE BA SENADE SJAŠI
simonese

#5499 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by simonese »

saraf_osmica wrote:Odani Senadov pulen, Katarina, ponovo u akciji svrsavanja na spomen lika i djela Senada H.
.

legla plata
KatarinaKosaca

#5500 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

simonese wrote:
.

legla plata
Zar niste zaključili da ne daje plate? :roll: Odoh u banku ipak, provjeriti, jer kad ovakvi experti kažu nije :sladoled: :strik: đaba
Locked