Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Crvena Tifoza wrote:
Samo te pokušavam pratit u stopu. Ideš od Albe do izjave Xavija. Driblaš me ko Messi napad, sredinu i odbranu Reala, sve u jednoj utakmici.
Dribla mene leško od početka ove današnje priče, pa nikom ništa.
Ja nikom ništa ne sporim, sami mi smeta kad vidim da se gleda samo jedna strana priče.
Ronaldo diver, Ramos vaki, Marcelo naki....a ovamo, Suarez, Busqets, Alba zlatni. Jah
Ili ta priča o igri.
Pa eto zadnji Clasico.
Prvo poluvrijeme je Real, koliko god bio daleko od forme, bio bolja ekipa.
Drugo poluvrijeme se jesu raspali.
Ali, je li bilo nekog hrkljuša, nabijanja lopti kako Xavi tvrdi? Nije.
Hajde živ bio opet pogledaj zadnji clasico.
Jel to sad izvlakuša? Ekipa van forme? Pa čitava ekipa da bude van forme, u decembru? Kad misle ulaziti u formu, u maju?
Prvih 15 - 17 minuta Real je imao loptu, napadao. Hajmo po tvom, bili bolja ekipa. Poslije toga jako izjednačeni.
Ne mogu jarane takve priče, ubili ih u prvom nisu mogli meda. Kad i sam znaš da nije tako ako si gledao utakmicu.
U vrijeme kad je Xavi igrao u Barçi, bilo je itekako hrkljuša u RM. Sjeti se samo prvog Mourinhovog clasica i petarde.
Crvena Tifoza wrote:
U vrijeme kad je Xavi igrao u Barçi, bilo je itekako hrkljuša u RM. Sjeti se samo prvog Mourinhovog clasica i petarde.
Aha, a maloprije nećemo na Mourinha, nije pošteno
Mou nije bio trener za Real, klub je bio preveliki za njega i njegove taktičke zamisli
Igra Reala je znala biti sramotna pod njegovim vodstvom.
No, hoćemo li ekipu pođoniti s tim periodom?
Prije bih rekao da je to izuzetak u klupskoj historiji ekipe koja je prije sinonim lijepe igre nego nekakvog hrkljuša.
Crvena Tifoza wrote:
Aha, a maloprije nećemo na Mourinha, nije pošteno
Mou nije bio trener za Real, klub je bio preveliki za njega i njegove taktičke zamisli
Igra Reala je znala biti sramotna pod njegovim vodstvom.
No, hoćemo li ekipu pođoniti s tim periodom?
Prije bih rekao da je to izuzetak u klupskoj historiji ekipe koja je prije sinonim lijepe igre nego nekakvog hrkljuša.
Pročitaj napisano.
Nije Mourinho kriv što je Pepe luđak. Jel pošteno kriviti Mourinha za njegovo ponašanje? To što je nakon kazne podvio rep, je samo pokazalo o kakvoj se kukavici radi.
Nije Mourinho kriv što je Pepe luđak. Jel pošteno kriviti Mourinha za njegovo ponašanje? To što je nakon kazne podvio rep, je samo pokazalo o kakvoj se kukavici radi.
Jeste kriv, što to Pepe nije tukao prije Mourinha ili poslije? Ok, poslije ima ta da mu je zaprijećeno, ali opet ne možemo amnestirati Mourinha, kad znamo da je direktno savjetovao igračima da se služe prljavim trikovima, ne sam o u Realu.
Real je, generalno, izgledao kao gruba ekipa pod njegovim vodstvom i to je bilo na sramotu dugogodišnje tgradicije kluba.
B6Redhell wrote:eee moj toma s kim si se ti naso prepirat.
takvi gledaju po dvije tri utakmice reala dok sagledaju jednu barce..
Nije tako, gledaju se pomno utakmice Reala (ne nužno Tifoza, ali ima ih koji gledaju), analiziraju, kopa se po štampi....zato mi je bio čudno na leška što je takoreći juče postao tifoz, danas se već uklopio u mentalni sklop
Jeste kriv, što to Pepe nije tukao prije Mourinha ili poslije? Ok, poslije ima ta da mu je zaprijećeno, ali opet ne možemo amnestirati Mourinha, kad znamo da je direktno savjetovao igračima da se služe prljavim trikovima, ne sam o u Realu.
Real je, generalno, izgledao kao gruba ekipa pod njegovim vodstvom i to je bilo na sramotu dugogodišnje tgradicije kluba.
Eh bravo. Zato sam i napisao da je Ancelotti bio idealan trener za RM. I jedni i drugu klasa. Ali jok, ti mene optuživaš da idem s teme na temu.
Ništa protiv Zizou, ali on i dan danas bere plodove Ancelottijevog perioda u ekipi.
leškarenje wrote:Al saltas jebo te,prva druga ....nije stvar vjerujem li ja u sve sto vidim i cujem ali prica se o tome....treba pricati samo ono sto si 100 siguran,ti vidio svojim ocima....ovo mediji,novine,suplja na kafi nista
Cuj ovog malog
cijelo vrijeme nabada nesta I pise I dodje pobije sam sebe argumentima
ee moj toma s kim raspravljas
Crvena Tifoza wrote:
Eh bravo. Zato sam i napisao da je Ancelotti bio idealan trener za RM. I jedni i drugu klasa. Ali jok, ti mene optuživaš da idem s teme na temu.
Ništa protiv Zizou, ali on i dan danas bere plodove Ancelottijevog perioda u ekipi.
Pa jeste se skakalo, nisam bio siguran je li u pitanju današnji Real ili onaj iz vremena Ancelottija, odnosno Mourinha.
To ne sporim, Zizou je na ime donio mir u svlačionici odlično selektiranoj ekipi.
Zasad ne radi dobro na prelazu, na ispiranju ekipe, ako ne bude učio na svojim greškama, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.
leškarenje wrote:Al saltas jebo te,prva druga ....nije stvar vjerujem li ja u sve sto vidim i cujem ali prica se o tome....treba pricati samo ono sto si 100 siguran,ti vidio svojim ocima....ovo mediji,novine,suplja na kafi nista
Cuj ovog malog
cijelo vrijeme nabada nesta I pise I dodje pobije sam sebe argumentima
ee moj toma s kim raspravljas
Ajdeeeee
Treba skontati sto sam to napisao ali ne zamjeram Boga mi,- 19 na pola sezone uzima danak