edit: evo ga
http://www.tportal.hr/sport/uefa/250618 ... rvaka.html
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Istoultima_palabra wrote:Protiv Srbije uvijek, što se tiče Hrvatske manje više neutralan.

To je preuzeto iz hrvatskih medija a iz klixa nisu obratili paznju nego su cak i ovakvu kartu prekopiralifortaleza wrote:Jedino ako je klix hrvatski medij.
Slika je iz el TelegrafaHavatar wrote:To je preuzeto iz hrvatskih medija a iz klixa nisu obratili paznju nego su cak i ovakvu kartu prekopiralifortaleza wrote:Jedino ako je klix hrvatski medij.
50 postova dnevno i opet nedovoljnoHavatar wrote:To je preuzeto iz hrvatskih medija a iz klixa nisu obratili paznju nego su cak i ovakvu kartu prekopiralifortaleza wrote:Jedino ako je klix hrvatski medij.
Eto dobar primjer.rajv0sa wrote:50 postova dnevno i opet nedovoljnoHavatar wrote:To je preuzeto iz hrvatskih medija a iz klixa nisu obratili paznju nego su cak i ovakvu kartu prekopiralifortaleza wrote:Jedino ako je klix hrvatski medij.. I da dodam da ovo za baraz, mislim da ce 80% nasih ljudi navijati da Hrvatska ispadne kako bi mi bili jedini jugici na SP, sto je normalno rivalstvo, samo kod nas se to odmah precera na nesto drugo. Maloprije citam komentare Skota i ljudi sasvim regularno govore da im je zao sto je i Engleska pobijedila, i to bez ijednog hipik (kod nas sto zovu kommi-pederskog) kometara.
Nije to tako. Ima ovdje padobranaca koji sipaju mržnju i provokcije spram BiH. Maksuz se prijave da trollaju. Neki se predstavljaju kao Hrvati, ali i to je diskutabilno ko su i šta su. Bitno je baciti kost, i oni to rade.cyprus wrote:Ponavljam, i meni bi bilo drago da budemo jedini iz regije u Brazilu, zato ću vjerovatno navijat protiv Hrvata (osim protiv Francuza, za njih ne mogu nikako), ali ne podnosim činjenicu da sve to sa naše BH strane prvenstveno dobiva maloumnu nacionalističku konotaciju...
Ja Hrvatsku shvatam prvenstveno kao rivala, a ne kao neke iskonske dušmane protiv kojih je eto patriotska dužnost navijat...