Haj sad fino sjedi, uzmi kasiku, i popapaj ovaj proljev gore sto si napis'o.veella wrote:Stara musterija WC bauern![]()
Idemo u minken da skinemo skalp poglavici hrenovka![]()
Ah ja on je vec celav tako da cemo mu oderati damu![]()
Heja BVB
Borussia Dortmund
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tito_i_Partija
#5476 Re: Borussia Dortmund
- veella
#5477 Re: Borussia Dortmund
Sto nisi kakio prije kad imas mudaTito_i_Partija wrote:Haj sad fino sjedi, uzmi kasiku, i popapaj ovaj proljev gore sto si napis'o.veella wrote:Stara musterija WC bauern![]()
Idemo u minken da skinemo skalp poglavici hrenovka![]()
Ah ja on je vec celav tako da cemo mu oderati damu![]()
Heja BVB
- Tito_i_Partija
#5478 Re: Borussia Dortmund
Zato sto mi nije stalo do toga da od sebe pravim cirkus i sprdanciju, k'o ti. Ozbiljno sad, da li ti ikad malo procitas svoje postove il' jednostavno bubnes sta god ti padne na pamet u datom momentu?veella wrote: Sto nisi kakio prije kad imas muda
Ugledaj se na kolegu Viciousa, jer on je pravi navijac BVB-a i odlican sagovornik. Ti si obicni drekavac koji samo ponavlja iste izfucane fraze tipa "AAAA BVB ECHTE LIEBE, ODERACEMO IM MUDA, KARINDJANJE, WC BAUERN, AAAAAAA!!!"
- vicious
#5479 Re: Borussia Dortmund
Hvala, ali ovdje mora ici jedna mala ispravka: navijac Sarajeva i simpatizer BVB-aTito_i_Partija wrote:Zato sto mi nije stalo do toga da od sebe pravim cirkus i sprdanciju, k'o ti. Ozbiljno sad, da li ti ikad malo procitas svoje postove il' jednostavno bubnes sta god ti padne na pamet u datom momentu?veella wrote: Sto nisi kakio prije kad imas muda![]()
Ugledaj se na kolegu Viciousa, jer on je pravi navijac BVB-a i odlican sagovornik. Ti si obicni drekavac koji samo ponavlja iste izfucane fraze tipa "AAAA BVB ECHTE LIEBE, ODERACEMO IM MUDA, KARINDJANJE, WC BAUERN, AAAAAAA!!!"
A nemoj nam veellu ruziti, bilo bi neobicno bez njegovih prognoza tipa 10:0, 14:2 itd.
-
Nadzorna_ploca
#5480 Re: Borussia Dortmund
Ma vela daje smek ovoj i slicnim temama.
-
Bavarac94
#5481 Re: Borussia Dortmund
Tito_i_Partija wrote:Zato sto mi nije stalo do toga da od sebe pravim cirkus i sprdanciju, k'o ti. Ozbiljno sad, da li ti ikad malo procitas svoje postove il' jednostavno bubnes sta god ti padne na pamet u datom momentu?veella wrote: Sto nisi kakio prije kad imas muda![]()
- veella
#5482 Re: Borussia Dortmund
Klub kao WC bauern zasluzuje mnogo vece pljuvanje od ovoga sto ja pisem, a pisem u inat takvima kao ti.Tito_i_Partija wrote:Zato sto mi nije stalo do toga da od sebe pravim cirkus i sprdanciju, k'o ti. Ozbiljno sad, da li ti ikad malo procitas svoje postove il' jednostavno bubnes sta god ti padne na pamet u datom momentu?veella wrote: Sto nisi kakio prije kad imas muda![]()
Uvijek sam protiv onih koji podrzavaju nepravdu
-
LSD
#5483 Re: Borussia Dortmund
E pa time ti se bavi taj Tito ovdje na forumu.veella wrote: Sto nisi kakio prije kad imas muda
Skuplja postove drugih forumaša, kopa po tuđim arhivama i onda to ismijava...to je najgora vrsta ljudi.
- Tito_i_Partija
#5484 Re: Borussia Dortmund
Pazi ovog padobranca. Zar te i sad toliko boli cmar od zadnjeg puta da se uplices u nesto s cime nemas nikakve veze? Izgleda da se ego dotucen do temelja ne prasta tako lahko.
A kopanje postova je sasvim legitimna metoda da se pokazu najveci lazovi i licemjeri ovog foruma. Zato ti toliko i smeta, jer sam spadas u tu grupu.
A kopanje postova je sasvim legitimna metoda da se pokazu najveci lazovi i licemjeri ovog foruma. Zato ti toliko i smeta, jer sam spadas u tu grupu.
-
LSD
#5485 Re: Borussia Dortmund
"Padobranac", " čmar", "pojedi kašikom svoj proljev", "drekavac", "lažovi, licemjeri" ...bravo, to je ta kultura i vrhunac forumanja kod ovog Tita
Bolan ja bi se radije ubio kad bi mi ismijavanje i vrijeđanje forumaša (koje i ne znaš) bio smisao života.
Bolan ja bi se radije ubio kad bi mi ismijavanje i vrijeđanje forumaša (koje i ne znaš) bio smisao života.
- Tito_i_Partija
#5486 Re: Borussia Dortmund
Pa ubij se onda, ko ti brani? Makar ces se tako izlijecit' od svog napuhanog ega. 
-
missko
#5488 Re: Borussia Dortmund
Baro vella u potpunosti se slazem. Djubrat treba pljuvati svakodnevno i opet je malo koliko zasluzujuveella wrote:Klub kao WC bauern zasluzuje mnogo vece pljuvanje od ovoga sto ja pisem, a pisem u inat takvima kao ti.Tito_i_Partija wrote:Zato sto mi nije stalo do toga da od sebe pravim cirkus i sprdanciju, k'o ti. Ozbiljno sad, da li ti ikad malo procitas svoje postove il' jednostavno bubnes sta god ti padne na pamet u datom momentu?veella wrote: Sto nisi kakio prije kad imas muda![]()
Uvijek sam protiv onih koji podrzavaju nepravdu
- Partijaner
#5489 Re: Borussia Dortmund
Duse drage. 
- veella
#5490 Re: Borussia Dortmund
Vrijedjati forumase tj. ljude nije isto kao i vrijedjati fudbalske kluboveLSD wrote:"Padobranac", " čmar", "pojedi kašikom svoj proljev", "drekavac", "lažovi, licemjeri" ...bravo, to je ta kultura i vrhunac forumanja kod ovog Tita![]()
Tako da je suvisno upustati se u bilo koju raspravu sa Drugom Titom
- veella
#5491 Re: Borussia Dortmund
Dje si ti BreitneruPartijaner wrote:Duse drage.
Sinoc ste se provukli na srecu
Sa besiktasom ce biti milina gledati
Last edited by veella on 21/12/2017 22:26, edited 1 time in total.
- Partijaner
#5492 Re: Borussia Dortmund
Tu sam, samo vas gledam.veella wrote:Dje si ti BreitneruPartijaner wrote:Duse drage.
- Mišo_Kovač
#5493 Re: Borussia Dortmund
znači BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

- vicious
#5494 Re: Borussia Dortmund
Aaa yebo ga ćaća ukrajinski, šta fuli 
Edit: hajd na stranu ovi silni promašaji, ali što je onaj Dahoud uzaludan igrač, to je strašno. Ni grama kuveta u njemu nema, samo nešto mrljavi onu loptu, spor, uvijek kasni... u prvom dijelu sam sve mislio da nije spreman, ali očito da ne može bolje. Ko da je kakav rekreativac istrčo na veliki teren.
I da, Nuri Sahin mora igrati, uvijek! Niko od ovih ostalih igrača sredine terena nije u stanju dati pas preko 5 metara kako treba. Osim Goetzea, ali on je više naprijed...
Edit: hajd na stranu ovi silni promašaji, ali što je onaj Dahoud uzaludan igrač, to je strašno. Ni grama kuveta u njemu nema, samo nešto mrljavi onu loptu, spor, uvijek kasni... u prvom dijelu sam sve mislio da nije spreman, ali očito da ne može bolje. Ko da je kakav rekreativac istrčo na veliki teren.
I da, Nuri Sahin mora igrati, uvijek! Niko od ovih ostalih igrača sredine terena nije u stanju dati pas preko 5 metara kako treba. Osim Goetzea, ali on je više naprijed...
-
Nadzorna_ploca
#5495 Re: Borussia Dortmund
Pala Borusija prilicno. Nekako mi i taj igracki kadar izgleda sirot. Jarmolenko prespor u par navrata, tu bas fali Dembele.
- vicious
#5496 Re: Borussia Dortmund
Ma jest, ali i danas je opet falila bruka igrača, Pulisic, Guerreiro, Phillip, Auba, Schmelzer, naravno Reus... Castro ostao na klupi, a korisniji je 100 puta od ovog Dahouda. Jarmolenko je ok kao nekakva dopuna kad igraju naprijed ovi brzi igrači, Pulisic, Auba, Phillip itd., ali ne moze on biti nosilac igre u napadu.Nadzorna_ploca wrote:Pala Borusija prilicno. Nekako mi i taj igracki kadar izgleda sirot. Jarmolenko prespor u par navrata, tu bas fali Dembele.
-
Nadzorna_ploca
#5497 Re: Borussia Dortmund
vicious wrote:Ma jest, ali i danas je opet falila bruka igrača, Pulisic, Guerreiro, Phillip, Auba, Schmelzer, naravno Reus... Castro ostao na klupi, a korisniji je 100 puta od ovog Dahouda. Jarmolenko je ok kao nekakva dopuna kad igraju naprijed ovi brzi igrači, Pulisic, Auba, Phillip itd., ali ne moze on biti nosilac igre u napadu.Nadzorna_ploca wrote:Pala Borusija prilicno. Nekako mi i taj igracki kadar izgleda sirot. Jarmolenko prespor u par navrata, tu bas fali Dembele.
Sve stoji. Dosta je to vaznih igraca nedostupnih. Valjda ce uhvatiti ligu prvaka mada visi vise nego ikad.
- vicious
#5498 Re: Borussia Dortmund
https://sportsport.ba/fudbal/borussia-d ... ura/265047
Hajde da vidimo i to.
I ko li izmisli ovaj nadimak milioneri, to samo cujem/citam u ovim nasim medijima...
Hajde da vidimo i to.
I ko li izmisli ovaj nadimak milioneri, to samo cujem/citam u ovim nasim medijima...
- Tito_i_Partija
#5499 Re: Borussia Dortmund
Nemoj ba tako.vicious wrote:Edit: hajd na stranu ovi silni promašaji, ali što je onaj Dahoud uzaludan igrač, to je strašno. Ni grama kuveta u njemu nema, samo nešto mrljavi onu loptu, spor, uvijek kasni... u prvom dijelu sam sve mislio da nije spreman, ali očito da ne može bolje. Ko da je kakav rekreativac istrčo na veliki teren.

- pizarro
#5500 Re: Borussia Dortmund
sto se auba sprda sa dortmundom, kaze zorc da ga vise ne prepoznaje