The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Baltazar_khan

#5476 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Baltazar_khan »

jel zajeban taj negan? jel gori od guvernera ili su tu negdje?
annoy

#5477 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

Negan je najjači lik u stripu, samo ću to reći :D
irac300

#5478 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by irac300 »

annoy wrote:Negan je najjači lik u stripu, samo ću to reći :D
Tebe i tvog komentara sam se sinoć sjetio čim su se počeli mazati iznutricama. :D
oskarboy

#5479 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

mazohizam se nastavlja,obozavamo da gledamo ovu sapunjaru i nerviramo se :lol: ,kako je samo iritantan onaj mali sto je htjeo da puca u carla :lol: carl je za njega robert de niro u glumi.
i sta radi glen citavo vrijeme :? :? :? :? dvije epizode gleda kako zombiji prodiru u grad i nista degen ne poduzima :lol: pa mogao je masu zombija da bukom otjera od zidina i da ih usmjeri na drugi put ali ne,on se prepire sa onom balavicom koja ne zna sta hoce.i nevjerovatno kako zombiji brzo uletise u grad :lol: pa pala je stara crkva i i njene rusevine su mjesto ograde,sto znaci da bi se zombiji opet morali teze kretat a oni prodiru kao da se otvorila kapija :lol:
pa ona sa macem je mogla sve zombije potamanit,jednog pod jednog i rjesena stvar ali ne,bolje je stalno bjezat,trosit municiju .i onaj malac odjednom poce vikat mama mama i to kad su izasli iz kuce gdje su bili milimetrima udaljeni od zombija,pa sto se tad nije usrao :lol: a ne kad su vec izasli na otvoreno.
r_faruk

#5480 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by r_faruk »

.
Last edited by r_faruk on 01/12/2015 14:49, edited 1 time in total.
janje_

#5481 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by janje_ »

ako budu pratili strip, negan bi uskoro mogo roknuti glena.. a meni bi bilo draze kad bi rokno morgana i jos ponekog moralistu.. i popo mi je odavno na odstrel listi.. sada i ova dva malca od plavke..

carl je pravo otkuliro kad su ih pitali za tucu i vrisku i to..
klixoris

#5482 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by klixoris »

DMXallen wrote:
klixoris wrote:
jalijas74 wrote: Sa ovim motoristima su bas ukenjali a Aleksandrija kao da je u drugoj drzavi predaleko nikako da stignu do nje. :evil:
Meni je vece "ukenjavanje" sto su uopste stali ? Oni sa motorima parkirani na sred ceste a ovi sa natovarenim kamionom... Mogli su ih komotno pregazit kamionom, da ih i ne osjete...

I hoce li ona beba Judith ikada porasti ? :lol: Ima najduzi bebski staz u istoriji covjecanstva :-)
Uzmi u obzir da je bez obzira što serija traje već 6 godina stvarno vrijeme koje je prošlo je 553 dana od početka apokalipse, i + Rick se probudio tek 59-i dan od početka svega.
Onda je mali Carl pravo napredan :lol: Od djecaka izrastao u momka ! Sve za 553 dana :mrgreen:
Averus

#5483 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Averus »

Sreća pa nisu zabranjeni spoileri...
oskarboy

#5484 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

zbog morgana moglo 5 ljudi da strada,sad nasao moralisat kad je masa zombija u grad.a onaj debil sa fudbalerkom opet zaboravio kako se zombiji ubijaju.opet se bio ukipio ,a ima macetu u rukama :lol:
oskarboy

#5485 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

Averus wrote:Sreća pa nisu zabranjeni spoileri...
pa sta ulazis ako nisi odgledo epizodu :? ,pa prvo sto se radi je da se ogleda epizoda i onda se dodje na forum
Averus

#5486 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Averus »

Ne pričam o epizodi. Epizodu sam pogledao, nego pričam o ovima gore koji OPET traže da ih preklinjemo da ne odaju detalje iz stripova koji bi se mogli ispostaviti kao tok kojim serija ide...

Ja ne znam, jel' se toliko jaja napušu čovjeku jer misli da je pametniji od nekog drugog jer zna ko je Negan?
Baš sam htio da mi taj lik ostane nepoznanica dok se ne pojavi u seriji, da ga upoznam od a do ž... Ali ne, kompleksaši moraju ovdje doći i biti u fazonu "aaaa u stripu ovo, u stripu ono", kao da su ga oni smislili, pa da se pohvale, da pune sebi ego.

Ako čovjeka zanima ko je Negan, nek' se javi tebi i takvima, pa na PP mu ispiši cijelu biografiju. Nemoj mi spoilati bezveze seriju.
Tito_i_Partija

#5487 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

oskarboy wrote:
Averus wrote:Sreća pa nisu zabranjeni spoileri...
pa sta ulazis ako nisi odgledo epizodu :? ,pa prvo sto se radi je da se ogleda epizoda i onda se dodje na forum
On uopste ne prica o seriji. Par postova iznad njegovog imas ogroman spoiler iz romana.
r_faruk

#5488 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by r_faruk »

evo izbrisano...
SanskiBiser

#5489 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SanskiBiser »

Baltazar_khan wrote:jel zajeban taj negan? jel gori od guvernera ili su tu negdje?
Negan ti je ko macija guza bolan! Kakav guverner, kakvi bakraci :lol:

Image

Image
simonese

#5490 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by simonese »

moze li neki link,sinoc radio pa nisam stigao,hvala
sizifinho

#5491 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

i ja sam prije bio supak i spominjao stripove, ali sam se popravio. Sad sam Carl poppa
Jack Be Nimble

#5492 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

klixoris wrote:
DMXallen wrote: Uzmi u obzir da je bez obzira što serija traje već 6 godina stvarno vrijeme koje je prošlo je 553 dana od početka apokalipse, i + Rick se probudio tek 59-i dan od početka svega.
Onda je mali Carl pravo napredan :lol: Od djecaka izrastao u momka ! Sve za 553 dana :mrgreen:
Nije Carl napredan, nego glumac koji ga glumi.
annoy

#5493 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

irac300 wrote:
Tebe i tvog komentara sam se sinoć sjetio čim su se počeli mazati iznutricama. :D
Sigurno čitaju forum :D
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#5494 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by I am Happy »

Ne znam kako je neko mogao stici do sest sezone a da i dalje kuka o logici u WD :D
Mene je serija razocarala jos kada je Ricka zena "prevarila" i sva ona sranja sa pocetka serije su nagovjestvala da je rijec o pravoj sapunici. To smo dobili. Meni ne smeta, jer ja gledam zbog zombija :D koji, kao i obicno ekstra izgledaju.
A sapunica se nastavlja sa novim bebama :lol:

A bilo je mnogo rjesenja za ciscenje zombija ispred onih zidova..ali jok to :D morali su ovako zakoplikovati. Da su zavezali nesto ostro za kakvu pritku, recimo noz, mac ili sta vec...mogli su vala sve one zombije potamaniti za pola sata, ali hajd :roll: onda ne bi bilo serije :-D

Ove zadnje dvije epizode su jedino sto je valjalo od pocetka ove sezone
kakavdanakneiskustvu

#5495 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

sencobih wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ja ne vidjeh tu scenu sa motoristima,moracu ponovo pogledati epizodu
to ti je u najavi sledeće epizode.

znaci nije bilo sinoc to u epizodi?
kakavdanakneiskustvu

#5496 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

klixoris wrote:
jalijas74 wrote: Sa ovim motoristima su bas ukenjali a Aleksandrija kao da je u drugoj drzavi predaleko nikako da stignu do nje. :evil:
Meni je vece "ukenjavanje" sto su uopste stali ? Oni sa motorima parkirani na sred ceste a ovi sa natovarenim kamionom... Mogli su ih komotno pregazit kamionom, da ih i ne osjete...

I hoce li ona beba Judith ikada porasti ? :lol: Ima najduzi bebski staz u istoriji covjecanstva :-)

motoristi su imali automatske puske,nije bas pametno pokusati ih pregaziti,cini mi se da je neko na temi spomenuo da je oko godina i po proslo od pocetka desavanja u seriji,tako da bas i nije cudo sto beba nije puno porasla,a s druge strane carl je skoro covjek postao
Daryl Dixon

#5497 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Daryl Dixon »

jasko_ba wrote:Ovo malo govno ce biti iritantnije od Carla! :twisted:
Image
Image
Gospođo vama svaka čast, a tebi mali je*em mamicu :oops: :izet: :-D

Joj što hoće da ih brko sa rpg-om pošalje na onaj svijet :lol: Nešto mi ovi bajkeri lice na onu ekipu iz cetvrtve cini mi se sezone sto je DD bio sa njima.. Bas im se ne da, nikako da dođu do ostatka ekipe...
kakavdanakneiskustvu

#5498 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

oskarboy wrote:zbog morgana moglo 5 ljudi da strada,sad nasao moralisat kad je masa zombija u grad.a onaj debil sa fudbalerkom opet zaboravio kako se zombiji ubijaju.opet se bio ukipio ,a ima macetu u rukama :lol:

zar je ubio do sad nekog zombija?
sencobih

#5499 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sencobih »

kakavdanakneiskustvu wrote:
sencobih wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ja ne vidjeh tu scenu sa motoristima,moracu ponovo pogledati epizodu
to ti je u najavi sledeće epizode.

znaci nije bilo sinoc to u epizodi?
U najavi naredne epizode ili zadnja scena ove.
Daryl Dixon

#5500 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Daryl Dixon »

Logovan wrote:Dobra epizoda. :thumbup: :thumbup:

Niko nije pričao oko obaranja kule, ko je oborio i tako to. :? Morgan debil ne posustaje od ne ubijanja, sirar mu je baš isprao mozak. Ostali smo bez one glavne iz Aleksandrije, a malo je falilo da ostanemo i bez Eugena i Maggie. :skoljka:

Predviđam da će Glenn i ona mala spasiti sve ostale. Uradit će nešto slično k'o Carrol kod Terminusa. :D
Kulu su valjda oborili walkeri od pritiska valjda kojeg su napravili kada su bili uz ogradu a i kula je već bila napuknuta sto od stajanja sto od onog udara kamiona sto se onaj lola zapucao pa je kamion iritantno pola sata trubio... Stara gospoja ocekivano skoncala, istu sudbu predvidjam njenom sinu, Eugenu i ucitelju Splinteru zvanom Morgan... *ebat ce mu Rick majku kad sazna sta se izdesavalu, u najboljem slucaju ce ga otjerati iz škvadre :D Glenn im je džoker kojeg i ne znaju da imaju u rukavu :thumbup:
Post Reply