FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MOSALJOZE

#5476 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Aha znaci tako, samo da ne nasjednu na provokacije u uzvratu, bila bi steta da ne zaigra kapiten u finalu, valja klempu dignut. :mrgreen:
Hvala BHF.Nego Partijaneru jesi primjetio da jedini igrač kojem Robben "voli" dodati jeste upravo Lahm.
ledeni_caj

#5477 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

MOSALJOZE wrote:
Aha znaci tako, samo da ne nasjednu na provokacije u uzvratu, bila bi steta da ne zaigra kapiten u finalu, valja klempu dignut. :mrgreen:
Hvala BHF.Nego Partijaneru jesi primjetio da jedini igrač kojem Robben "voli" dodati jeste upravo Lahm.
Ko se jos sa kapitenom smije zajebavat. :D

Sto se tice kartona samo je Dante problem. Lahm je preiskusan i mislim da ce on u ovakvoj situaciji bas tesko dobiti karton. Dok za onog ne mogu reci nista. :D Red bi bio da napokon u finale ekipa udje kompletna.
Last edited by ledeni_caj on 24/04/2013 11:18, edited 1 time in total.
Partijaner

#5478 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Nisam to primjetio, znas ti Rob-a, on doda kada bash ne postoji situacija za sut , ali navikli smo to od njega. Nekada su njegovi sutevi isli direkt na gol, prodze 2-3 igraca i sut na gol, sad je obratno lopta ode visoko iznad gola, mada je to juce malo bolje izgledalo, ona sansa kad je dodao Riberyu ja msm da je imao prostora da suta da bi probusio Valdesa.
A to za Lahma, mora se kapiten postovati. 8-) :mrgreen:
MOSALJOZE

#5479 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Partijaner wrote:Nisam to primjetio, znas ti Rob-a, on doda kada bash ne postoji situacija za sut , ali navikli smo to od njega. Nekada su njegovi sutevi isli direkt na gol, prodze 2-3 igraca i sut na gol, sad je obratno lopta ode visoko iznad gola, mada je to juce malo bolje izgledalo, ona sansa kad je dodao Riberyu ja msm da je imao prostora da suta da bi probusio Valdesa.
Gomez sam bio na petercu,tačnije prilazio mu je Bartra,a i tada bi imao vremena da šuta.Ribery potpuno sam.Nego sad očekujem u ligi jednu šesticu,sa više Šaćira i Pizara.
Partijaner

#5480 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

MOSALJOZE wrote:
Partijaner wrote:Nisam to primjetio, znas ti Rob-a, on doda kada bash ne postoji situacija za sut , ali navikli smo to od njega. Nekada su njegovi sutevi isli direkt na gol, prodze 2-3 igraca i sut na gol, sad je obratno lopta ode visoko iznad gola, mada je to juce malo bolje izgledalo, ona sansa kad je dodao Riberyu ja msm da je imao prostora da suta da bi probusio Valdesa.
Gomez sam bio na petercu,tačnije prilazio mu je Bartra,a i tada bi imao vremena da šuta.Ribery potpuno sam.Nego sad očekujem u ligi jednu šesticu,sa više Šaćira i Pizara.
Volio bih da je sipac sinoc igrao, pretrcao bi sve i jednog Barceloninog igraca, nismo ni svjesni kakvog dragulja imamo.
ledeni_caj

#5481 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

On, Alaba, Gotze ce tek za 3-4 godine uci u fazu igranja najboljeg fudbala u zivotu. Pa ova smjena generacija ima da se i ne osjeti.
Partijaner

#5482 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Tako je ledeni, sada pocinje "era" Bayerna.
Konacno imaju ono sto se kaze "eier in der hose".
MOSALJOZE

#5483 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Partijaner wrote:
MOSALJOZE wrote:
Volio bih da je sipac sinoc igrao, pretrcao bi sve i jednog Barceloninog igraca, nismo ni svjesni kakvog dragulja imamo.
Kad udje u Bundesligi trči,trči,trči.....Nikad ne staje.Vjerujem da će Robben otići mozda sljedeće godine(ili čak ove sezone)pa da se otvori više prostora za Šačira.Onda kad Ribery ode imaš Gotzea,a Muller da ne pričam.Jedino nam fali kakav štoper i naravno Pjanke i to je to.
ultima_palabra

#5484 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

Negdje pročitah sinoć, u smislu šta može Guardiola napraviti u ovakvom Bayernu? Može napraviti da igraju kao ekipa koju su sinoć razmontirali 4-0 :lol:
BHF_Manijak

#5485 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Sad citam na rtl-ovom teletextu da ipak su i Martinez i Bastian u opastni od zutih kartona! Nidje veze, 6 igraca pdo pritiskom! :roll: hajd Gomez i Gustavo manje vise, prvi je napadac a drugi vjerovatno nece igrati, ali Dante, Lahm, Bastian, Martinez, e tu ce jebeno biti da neko ne fasuje, posebno dvojica zadnjih veznih! :roll:
Partijaner

#5486 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

BHF_Manijak wrote:Sad citam na rtl-ovom teletextu da ipak su i Martinez i Bastian u opastni od zutih kartona! Nidje veze, 6 igraca pdo pritiskom! :roll: hajd Gomez i Gustavo manje vise, prvi je napadac a drugi vjerovatno nece igrati, ali Dante, Lahm, Bastian, Martinez, e tu ce jebeno biti da neko ne fasuje, posebno dvojica zadnjih veznih! :roll:
Zato sam ja i pitao, sad ovako sad onako. Nikad da u kompletu odu u finale, Martinez ne treba nikako igrati, jer je zestok u duelima i pozuti vrlo lahko ko Van Bommel nekad. Svajni je sinoc radi gluposti dobio zuti i bas sam se iznervirao, ne znam sto mu je to trebalo, ako ne bud igrao u finalu kajace se dobro radi toga. A kakva ce tamo atmosfera vladati, ucinice sve da neko pozuti ili cak da crveni karton dobije.
MOSALJOZE

#5487 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Partijaner wrote:
BHF_Manijak wrote:Sad citam na rtl-ovom teletextu da ipak su i Martinez i Bastian u opastni od zutih kartona! Nidje veze, 6 igraca pdo pritiskom! :roll: hajd Gomez i Gustavo manje vise, prvi je napadac a drugi vjerovatno nece igrati, ali Dante, Lahm, Bastian, Martinez, e tu ce jebeno biti da neko ne fasuje, posebno dvojica zadnjih veznih! :roll:
Zato sam ja i pitao, sad ovako sad onako. Nikad da u kompletu odu u finale, Martinez ne treba nikako igrati, jer je zestok u duelima i pozuti vrlo lahko ko Van Bommel nekad. Svajni je sinoc radi gluposti dobio zuti i bas sam se iznervirao, ne znam sto mu je to trebalo, ako ne bud igrao u finalu kajace se dobro radi toga. A kakva ce tamo atmosfera vladati, ucinice sve da neko pozuti ili cak da crveni karton dobije.
Eh sada koga "poštediti",pa da umjesto njih udje Gustavo :?
Partijaner

#5488 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Ja da sam trener, Lahma bih izbacio nakon zavrsetka prvog pol, ubacio Rafinhu, ali opet ne znas kad moze dobiti zuti, moze odma u 5 min. nista nije sigurno.
Pa onda Martinez >Gustavo
Dante>Van Buyten ( isto ubaciti ga negdje oko 60 min )
Gomez>Pizzaro
Jedino mi je za Svajnija suhveli. :-?
MOSALJOZE

#5489 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Partijaner wrote:Ja da sam trener, Lahma bih izbacio nakon zavrsetka prvog pol, ubacio Rafinhu, ali opet ne znas kad moze dobiti zuti, moze odma u 5 min. nista nije sigurno.
Pa onda Martinez >Gustavo
Dante>Van Buyten ( isto ubaciti ga negdje oko 60 min )
Gomez>Pizzaro
Jedino mi je za Svajnija suhveli. :-?
Vidjećemo šta će Jupp iskombinovati.
juan

#5490 Re: FC Bayern Munchen

Post by juan »

ja bih dante cuvao i shvajnija. vazniji su oni za finale.
vBuyton i Thymo mogu odigrati to bez problema u povratnom a mozda cak i u finale (thymo) ako martinez pozuti.
Muhamed Đakmić

#5491 Re: FC Bayern Munchen

Post by Muhamed Đakmić »

Martinez je najbolje pojačanje Bayerna u zadnjih x godina, ono što je sinoć odigrao je nevjerovatno.
Partijaner

#5492 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Sarajevo1946 wrote:Martinez je najbolje pojačanje Bayerna u zadnjih x godina, ono što je sinoć odigrao je nevjerovatno.
Samo mi Bgm izgleda ko da je rikno nakon 70.min. :lol: :lol:
Mozda nije navikao igrat ovim tempom do zadnje minute, ali doce sve na svoje.
BHF_Manijak

#5493 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Najjaca scena je bila kad frajer lezi na podu i caprka loptu izmedju 3 igraca Barce i na kraju je nekako osvoji! Fakat beton! :thumbup: Ne znam samo koji ce im q onda Rode iz Frankfurta?! :roll:
DonVito

#5494 Re: FC Bayern Munchen

Post by DonVito »

Image

Nekako mi Uli sinoc kisel bio :roll: vidim slavi svaki gol Bajerna ali nije to to...
ultima_palabra

#5495 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

ledeni_caj

#5496 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Partijaner wrote:
Sarajevo1946 wrote:Martinez je najbolje pojačanje Bayerna u zadnjih x godina, ono što je sinoć odigrao je nevjerovatno.
Samo mi Bgm izgleda ko da je rikno nakon 70.min. :lol: :lol:
Mozda nije navikao igrat ovim tempom do zadnje minute, ali doce sve na svoje.
Zuti je uticao na njega, nije mogao bas agresivan biti.
DonVito

#5497 Re: FC Bayern Munchen

Post by DonVito »

ultima_palabra wrote:
Znaci i Uli je mućko :lol: u skladu sa propisima.
veella

#5498 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

Cestitam bayernu na deranju barse, zao mi sto ih mi nismo izvukli...
hEnesu zelim dug zivot iza resetaka...
groove

#5499 Re: FC Bayern Munchen

Post by groove »

Image
wrestlemania :D
vicious

#5500 Re: FC Bayern Munchen

Post by vicious »

BHF_Manijak wrote:Najjaca scena je bila kad frajer lezi na podu i caprka loptu izmedju 3 igraca Barce i na kraju je nekako osvoji! Fakat beton! :thumbup: Ne znam samo koji ce im q onda Rode iz Frankfurta?! :roll:
Eh cuj koji ce im... imaju para, moze im se :D
A imaju i 2-3 utakmice godišnje kad treba odmoriti glavne igrače i izvesti B-postavu, tu će dobiti priliku da se istakne ;)

Pa bem mu miša, ti bi bar trebao znati da je Bayernova politika "Kupi sve što valja u Njemačkoj", i nažalost razlika u finansijskoj moći Bayerna i svih ostalih klubova je tolika da nemaju nikakvih problema s tim.
Post Reply