Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imate sasvim dovoljno vremena da pripremite Fantasy ekipicu
Ja vec spreman i prije starta prvenstva sa sigurnoscu tvrdim da sam za Roberta Mancinia - Kenny Dalglish
Mislim da ce biti nekoliko iznenađenja odmah u prvom kolu. Nisam siguran ko ce pasti, ali neko hoce. Obzirom da United brutalno lose startuje sezonu, mozda bi to mogli biti bas oni. Jos uvijek je svjeza gostujuca forma iz prosle sezone. Arsenal bi isto mogao imati tesku utakmicu protiv Newcastlea, a za Chelsea da ne pricam. Jedino sam siguran u pobjede Liverpoola i Citya. Novajlije cesto dobro pocinju sezonu, tako da cu posebnu paznju obratiti na QPR i Norwich. Swansea kao sto rekoh nema sanse protiv Citya.
lord blackadder wrote:Kakva je ovo format slike na BHT-u...jedva se vidi.
Liverpool bi mogao ove godine i na sam vrh. Zanemaruje se da ne igraju Eurokupove, sto je velika olaksica.
Ma ne sam format, ne znam jel to do "moja tv", ali kad poredis Eurosport ili Arenu sa BHT, ma nebo i zemlja, ni ne gleda mi se utakmica na BHT nakon sto prebacim na neki od ova dva navedena
lord blackadder wrote:Kakva je ovo format slike na BHT-u...jedva se vidi.
Liverpool bi mogao ove godine i na sam vrh. Zanemaruje se da ne igraju Eurokupove, sto je velika olaksica.
Ma ne sam format, ne znam jel to do "moja tv", ali kad poredis Eurosport ili Arenu sa BHT, ma nebo i zemlja, ni ne gleda mi se utakmica na BHT nakon sto prebacim na neki od ova dva navedena