Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam tek uspio doći do kompjutera, temperatura mi je jebala majku (čitav dan oko 39), nisam mogao na oči da gledam...
Jel mogu još uvijek nešto odigrati? Jesam kurčeve sreće u pm
Fudbalska uspavanka u prvom poluvremenu finala kupa. Činjenica da je shaqqina ekipa desetkovana gripom, od koje je zaplatio i sam trener, ostavila je posljedice po njihovu igru, na način da nisu prešli centra kako treba. S druge strane ni danteova ekipa nije pružila Bog zna kakvu igru, ali je već nakon dalekometnog šuta i trapave intervencije protivničkog golmana koji je odbio loptu pravo da najisturenijeg igrača ove ekipe, a ovaj je bez problema spremio u mrežu već u 2. minuti za 1:0 (Astra-Dinamo 1:1). Do kraja proluvremena smo gledali fudbalsku antipropagandu po ne baš najboljem terenu za igranje, bez ikakve izglednije prilike na bilo kojoj strani. Ipak očigledno je da ekipe čuvaju snagu za drugo poluvrijeme, kada će shaqqin tim morat bacit sve karte u napad.
Da rezimiramo, jedini bitan detalj iz prvog poluvremena jeste danteov gol iz druge minute i rezultat 1:0. shaqqi upućujem želje za što skorije ozdravljenje i bolju partiju u drugom poluvremenu
-danTe- wrote:hebemu barcelonu i go...moraju ga oni dati...
Opet bih pobijedio, i bez njih (Inter, Sevilla, Stuttgart, Barcelona)...
Ne mogu da vjerujem da sam ubo 4 para, odsad ću uvijek kasniti i igrati samo parove od drugog dana
elSaik wrote:E jbg... ja taman se pripremio bio čestitati dobrom starom međedu.
Čestitam shaqqa. Mislim da je ovo prvi trofej igrača koji je potekao iz "cvajte".
Hvala Saiče
Stvarno moram i sam sebi čestitati, svoju prvu sezonu sam završio na predposljednjem mjestu i tad je nastalo pregrupisanje, novi stadion, sponzori i sve to je rezultiralo brutalnom šetnjom kroz drugu ligu i sad u trećoj sezoni osvajam Kup a u prvenstvu (po svoj prilici) ću završiti na jednom od prva tri mjesta.
Hvala Van Bastenu koji se založio za mene kad sam se tek prijavio, a ja se nadam da su raja koja su me izglasala u UO Lige zadovoljna sa mojom ažurnošću po pitanju rezultata i tabela, eto... Hvala, hvala i hvala...
čestitke @shaqqa na osvojenom kupu
ja da najavim... konačno... otvorenje New Trafforda... trebalo je davno da mi se ekipa preseli i svoje domaće igre krene igrati na ovom zdanju sa 56.310 luksuznih mjesta (treba li naglašavati da su sva sjedeća), međutim nešto je bilo zapelo oko dozvole za reflektore, ali sada je to konačno riješeno i @Lakat Jebić je prvi protivnik koji će tu gostovati ( i jedini u ovoj sezoni, ali nema veze)
van Basten wrote:čestitke @shaqqa na osvojenom kupu
ja da najavim... konačno... otvorenje New Trafforda... trebalo je davno da mi se ekipa preseli i svoje domaće igre krene igrati na ovom zdanju sa 56.310 luksuznih mjesta (treba li naglašavati da su sva sjedeća), međutim nešto je bilo zapelo oko dozvole za reflektore, ali sada je to konačno riješeno i @Lakat Jebić je prvi protivnik koji će tu gostovati ( i jedini u ovoj sezoni, ali nema veze)
van Basten wrote:čestitke @shaqqa na osvojenom kupu
Uveo se ADSL, ha?
kablovski, al to je to ... ADSL sam čekao 3 mjeseca sa telefonom zajewdno i lagano ih otpilao, ali to sam pisao gdje treba, da ne zachatavam ovdje. atmosfera je ludnica u Teatru snova
Bogami lijep rezultat. Mogao bi ti biti jedan od favorita, bar na prvoj skakaonici - u Jarcedolima.
Usput da najavim da cu odmah po zavrsetku fudbalske sezone organizovati ski-skokove, a glavno takmicenje - "4 skakaonice" pocetkom Januara.
Nakon što su saznali rezultat sa gore navedene utakmice, gostujući trener vrši dvije izmjene i sa uobičajne 4 - 1 - 3 - 2 prelazi na 4 - 3 - 3 i kreće na sve ili ništa.
72. minut - goooooooooool... Osasuna - Mallorca 0:1 ... gosti vode! Odlična akcija preko desne strane, ubačaj u pet metara gdje odbrambeni igrači domaćih blijedo pospremaju kako Mallorca (inače ušao u igru u drugom poluvremenu) posprema loptu u mrežu. Vidjet ćemo kakav će odgovor imati vidno umorni igrači domaćeg tima.
74. minut - goooooooooool... Liverpool - Arsenal 1:2 ... školski izveden kontranapad, lob golmana i to je već 0:2 na semaforu. Doppelpack opstanka vrijedan, pitanje je sad?!
Prvo bih da čestitam abyu jer je pogodio ManU - A. Villa 0:1 i time dokazao zašto je prvak ove sezone.
Dalje, želim iskoristiti priliku da budem prvi koji će javno čestitati abyu na tituli, iako još utakmice nisu gotove, ali mislim da ne bi trebalo doći do značajnijih promjena...