na trenutak pomislih da sam na pdf-u Ljubav i SeksLucas Leiva wrote:ja biram dosta trke, dinamike, nabijanja dugih lopti, muskih startova i sto vise Brazilaca tipa Lucas Leiva!
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shuma.ispod.pazuha
#5476 Re: Manchester United FC
- Acheron
#5477 Re: Manchester United FC
BHF_Manijak wrote:LAfo sad Uniedovci halale ovaj poraz ko "jebo EL", kad je tako, sto onda gospodski ne izvede Fergie rezerve i ne odigra, ko sto je recimo Tottenham skoro sve utakmice odigro sa kombinovanim sastavom? :
---------------------------------------------------Kako bolan minus 2-3 igraca? Nije ih bilo 7-8 veceras u pocetnom sastavu. Oni koji mi padaju napamet odmah... Vidic (najbolji stoper na svijetu i igrom slucaja vođa i kapiten tima), Ferdinand, Carrick, Cleverley, Valencia, Nani, Welbeck.
Majka mu stara, ne znam otkud ta potreba da se stalno nesto komentarise i kontrira tek kontre radi?!
Da ne nabrajam sad ko je sve bio povredjen tokom sezone, nego cu samo spomenuti da United igra bez najboljeg igraca EPL za sezonu 2010/11 (Barclay - najrelevantnija titula) gotovo citavu sezonu.
E sad zamislite City bez Kompanya. Ako mozete...
Jasno je meni, ovdje pojedinci mrze sve sto je engleko (valjda im lord oweni u glavi) stoga se ne treba obazirati na njihove opaske. Njihova percepcija je izvitoperena nefudbalskim stvarima.
Atletic Bilbao protiv Manchester Uniteda u punom sastavu, u dvije utakmice LP - ima sansu oko 20%. Objektivno.
Kraj price.
- ultima_palabra
#5478 Re: Manchester United FC
Maloprije čitam da jesu jednom... u BaseluRiddle wrote:Giggs i Jones nijednom nisu igrali zajedno ove sezone u veznom redu.
Vidić najbolji stoper na svijetuRiddle wrote:Vidic (najbolji stoper na svijetu i igrom slucaja vođa i kapiten tima)
-
5 0 5
#5480 "We were well beaten, I have to say they were the better tea
kako god, kada se uzme sve u obzir, manu na svom old traffordu, apsolutno nadigran. athletico je dominirao cijelu utakmicu, cini mi se da su imali preko 20 suteva prema golu, sto se manu nije desilo ko zna od kad (da ih neko toliko stavi pod pritisak). sad, da li je ferguson mogao izvesti jaci tim od sinocnjeg, ne znam. mozda vi koji pratite manu znate bolje. ali onaj tim od sinoc nije ni do koljena athletico-u. samo su vile pronosale manu sinoc (i golman), da se utakmica nije zavrsila sa 3-4 gola razlike.
mislim da bi cak i ocajni city prije okrenuo sinocni rezultat nego ce manu u spaniji pobijediti 2:0 ili 3:1 (barcelona kod njih odigrala 2:2).
ono sto sam do sad vidio athl. je najjaci tim u el.
a ovo, najjaci sastav i slicno... je smijesno. gledajte ko je trenutno dostupan za utakmice. vidic je koliko znam povrijedjen, s toga ga i ne treba ni spominjati.
mislim da bi cak i ocajni city prije okrenuo sinocni rezultat nego ce manu u spaniji pobijediti 2:0 ili 3:1 (barcelona kod njih odigrala 2:2).
ono sto sam do sad vidio athl. je najjaci tim u el.
a ovo, najjaci sastav i slicno... je smijesno. gledajte ko je trenutno dostupan za utakmice. vidic je koliko znam povrijedjen, s toga ga i ne treba ni spominjati.
-
Lucas Leiva
#5481 Re: Manchester United FC
Ko je bolji od Vidica? Koji je stoper pokupio toliko individualnih priznanja i svake godine je u timu svijeta, cak i onda kada propusti pola sezone? Ko je bio najbolji igrac EPL cak i kada je CR7 igrao za United? Ko je visegodisnja zelja Reala i Barse?ultima_palabra wrote:Maloprije čitam da jesu jednom... u BaseluRiddle wrote:Giggs i Jones nijednom nisu igrali zajedno ove sezone u veznom redu.
Vidić najbolji stoper na svijetuRiddle wrote:Vidic (najbolji stoper na svijetu i igrom slucaja vođa i kapiten tima)Znam da ste vi Unitedovci delusional, ali toliko
Ne samo da je najbolji, vec je trenutno i jedini stoper u top ekipama koji osjetno pravi razliku na terenu i igrac za kojim Fergi moze da place slobodno.
- shuma.ispod.pazuha
#5482 Re: Manchester United FC
Pepe i Lucio su za njega izmislili odbranuLucas Leiva wrote:Ko je bolji od Vidica? Koji je stoper pokupio toliko individualnih priznanja i svake godine je u timu svijeta, cak i onda kada propusti pola sezone? Ko je bio najbolji igrac EPL cak i kada je CR7 igrao za United? Ko je visegodisnja zelja Reala i Barse?ultima_palabra wrote:Maloprije čitam da jesu jednom... u BaseluRiddle wrote:Giggs i Jones nijednom nisu igrali zajedno ove sezone u veznom redu.
Vidić najbolji stoper na svijetuRiddle wrote:Vidic (najbolji stoper na svijetu i igrom slucaja vođa i kapiten tima)Znam da ste vi Unitedovci delusional, ali toliko
Ne samo da je najbolji, vec je trenutno i jedini stoper u top ekipama koji osjetno pravi razliku na terenu i igrac za kojim Fergi moze da place slobodno.
- Riddle
#5483 Re: Manchester United FC
E jesi i ti nasao primjer s kojim ces porediti jedan Dortmund ili Bilbao. Chelsea. Totalna suprotnost takvom radu i leglo zmija. A Fergie i dan danas radi takav posao. Upravo sad. Sve je to fino sto ti govoris, ali ti klubovi su prolaznici i cuda kojima se divimo jednu ili dvije sezone. Najveci uspjeh Athletica ce biti romanticna noc na Old Traffordu. Jednom davno. Okrutno, ali realnost.ultima_palabra wrote:U ovoj utakmici se moglo lijepo vidjeti zašto je EPL došla do vrhunca i sada stagnira u evropskom smislu... pritisak novca i rezultata je obesmislio bilo kakvo dugoročno planiranje. Koji trener sada može dobiti odriješene ruke i izgraditi jednu generaciju koja igra dopadljiv fudbal kao što Fergie tamo 96. godine? A druge lige su nam donijele ljepotu u obliku Dortmunda, Napolija i sad Bilbaa u zadnje dvije godine... kako? Tako što je trener dobio odriješene ruke i vrijeme da implementira svoju filozofiju. Uporedi to sa onim kako se proveo AVB u Chelseaju![]()
Svaka čast Rodgersu iz Swanseaja i Lambertu iz Norwicha, ali to su klubovi sa nedovoljno sredstava da naprave evropski uspjeh.
OK jarane, mislim da je dosta. Ofiran si. Vidic bi Llorentea pojeo sinoc kao sto je to radio svakom napadacu one vrste s kojim se dosad sreo.ultima_palabra wrote:Vidić najbolji stoper na svijetuZnam da ste vi Unitedovci delusional, ali toliko
-
hladan.preminger
#5484 Re: Manchester United FC
Haj trollu lastike igraj.Pepe i Lucio su za njega izmislili odbranu
-
Lucas Leiva
#5485 Re: Manchester United FC
Mogao si dodati i Luizashuma.ispod.pazuha wrote:Pepe i Lucio su za njega izmislili odbranuLucas Leiva wrote:
- ultima_palabra
#5486 Re: Manchester United FC
Po meni je Torres srušio tu teoriju o Vidiću kao najboljem stoperu svijeta. A odtada je prošlo godina... taj interes je Reala i Barce je Sun-ovska ubleha, on se ne uklapa u njihovu igru nikako. Takvi odbrambeni igrači polako izumiru, evo jedan poučan članak:
http://blogs.thescore.com/footyblog/201 ... teds-gain/
Ko je bolji: Thiago Silva, Ramos, Pepe, Pique, Puyol, Chiellini, Hummels itd.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5487 Re: Manchester United FC
Dokle ide ta engleska arogancija?! U Engleskoj ligi igra najbolji stoper, najbolji veznjak
sta ima?! Kad je sve najbolje, gdje su rezultati?! Man Utd pobjedjuju i Barcelona i Real i Bilbao....sve spanski klubovi. I opet Mancho najbolji. Jasta je. Treba biti realan, pa priznati, ova liga nije ni do koljena onoj u kojoj su igrali Yorke, Cole, Beckham, Henry, Bergkamp, Owen i ostala klapa. A i tad su imali zagarantovano fasovanje od Spanaca.
-
hladan.preminger
#5488 Re: Manchester United FC
I ti isto lastike sa onim gore možeš igrati, jer o fudbalu nemaš blage veze.ultima_palabra wrote:Po meni je Torres srušio tu teoriju o Vidiću kao najboljem stoperu svijeta. A odtada je prošlo godina... taj interes je Reala i Barce je Sun-ovska ubleha, on se ne uklapa u njihovu igru nikako. Takvi odbrambeni igrači polako izumiru, evo jedan poučan članak:
Thiago Silva, Ramos,Chiellini, Hummels bolji od Vidića. Majko moja šta sve neće čovjek na ovom forumu pročiati.
-
Lucas Leiva
#5489 Re: Manchester United FC
Koliko su puta bili proglaseni za najboljeg igraca lige u kojoj igraju? Niti jedan iz EPLultima_palabra wrote:Po meni je Torres srušio tu teoriju o Vidiću kao najboljem stoperu svijeta. A odtada je prošlo godina... taj interes je Reala i Barce je Sun-ovska ubleha, on se ne uklapa u njihovu igru nikako. Takvi odbrambeni igrači polako izumiru, evo jedan poučan članak:
Koliko su golova ove godine skrivili pomenuti igraci? Ne zna im se broj. Niti jedan od njih ne moze da stane na crtu Vidicu, svakoga bi nosio u zubima... jednostavno Vida je klasa za sebe, trenutno bez konkurencije najbolji.
-
hladan.preminger
#5490 Re: Manchester United FC
Tomahawk11 wrote:Dokle ide ta engleska arogancija?! U Engleskoj ligi igra najbolji stoper, najbolji veznjaksta ima?! Kad je sve najbolje, gdje su rezultati?! Man Utd pobjedjuju i Barcelona i Real i Bilbao....sve spanski klubovi. I opet Mancho najbolji. Jasta je. Treba biti realan, pa priznati, ova liga nije ni do koljena onoj u kojoj su igrali Yorke, Cole, Beckham, Henry, Bergkamp, Owen i ostala klapa. A i tad su imali zagarantovano fasovanje od Spanaca.
Evo ga i treći za lastike. Dvojica drže, dok jedan preskače. I tako ukrug.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5491 Re: Manchester United FC
Znaci, idemo redom, Vidic - najbolji stoper, Carrick - najbolji veznjak (kreativac, tako nesto sam procitao na nekoj od tema
), dalje....ko je jos iz Manche najbolji na svijetu?!
Najlakse se drzati izlapjelih ideala ko p'jan plota
Najlakse se drzati izlapjelih ideala ko p'jan plota
- skafiskafsnjak
#5492 Re: Manchester United FC
Kao prvo, Bilbao ne pobjedjuje United nego ih je sinoc pobjedio. A vala ni Real MAdrid ... Jedino za Barselonu to vrijedi .Tomahawk11 wrote:Dokle ide ta engleska arogancija?! U Engleskoj ligi igra najbolji stoper, najbolji veznjaksta ima?! Kad je sve najbolje, gdje su rezultati?! Man Utd pobjedjuju i Barcelona i Real i Bilbao....sve spanski klubovi. I opet Mancho najbolji. Jasta je. Treba biti realan, pa priznati, ova liga nije ni do koljena onoj u kojoj su igrali Yorke, Cole, Beckham, Henry, Bergkamp, Owen i ostala klapa. A i tad su imali zagarantovano fasovanje od Spanaca.
Drugo, ovo nije tema "koja je liga jaca". Napravite tu temu pa tamo raspravljajte ... Nije United jos ispao, ima jos jedna utakmica.
- ultima_palabra
#5493 Re: Manchester United FC
Zaboravio sam Kompanyja...hladan.preminger wrote:I ti isto lastike sa onim gore možeš igrati, jer o fudbalu nemaš blage veze.ultima_palabra wrote:Po meni je Torres srušio tu teoriju o Vidiću kao najboljem stoperu svijeta. A odtada je prošlo godina... taj interes je Reala i Barce je Sun-ovska ubleha, on se ne uklapa u njihovu igru nikako. Takvi odbrambeni igrači polako izumiru, evo jedan poučan članak:
Thiago Silva, Ramos,Chiellini, Hummels bolji od Vidića. Majko moja šta sve neće čovjek na ovom forumu pročiati.
To je prije povrede, kad se vrati vjerovatno će biti bolji i Smalling i Evans.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5494 Re: Manchester United FC
hladan.preminger wrote:Tomahawk11 wrote:Dokle ide ta engleska arogancija?! U Engleskoj ligi igra najbolji stoper, najbolji veznjaksta ima?! Kad je sve najbolje, gdje su rezultati?! Man Utd pobjedjuju i Barcelona i Real i Bilbao....sve spanski klubovi. I opet Mancho najbolji. Jasta je. Treba biti realan, pa priznati, ova liga nije ni do koljena onoj u kojoj su igrali Yorke, Cole, Beckham, Henry, Bergkamp, Owen i ostala klapa. A i tad su imali zagarantovano fasovanje od Spanaca.
Evo ga i treći za lastike. Dvojica drže, dok jedan preskače. I tako ukrug.
Imas li neku argumentaciju koja pobija ovo sto sam ja napisao?! Ostavi se lastike, cinjenice na sunce. Ovo sa lastikom ti ne uzimam za ozbiljno, k'o da si curica
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5495 Re: Manchester United FC
Koliko Vidic ima godina?ultima_palabra wrote:Zaboravio sam Kompanyja...hladan.preminger wrote:I ti isto lastike sa onim gore možeš igrati, jer o fudbalu nemaš blage veze.ultima_palabra wrote:Po meni je Torres srušio tu teoriju o Vidiću kao najboljem stoperu svijeta. A odtada je prošlo godina... taj interes je Reala i Barce je Sun-ovska ubleha, on se ne uklapa u njihovu igru nikako. Takvi odbrambeni igrači polako izumiru, evo jedan poučan članak:
To je prije povrede, kad se vrati vjerovatno će biti bolji i Smalling i Evans.
- Charuga
- Globalni moderator
#5497 Re: Manchester United FC
Vratite se temi!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5498 Re: Manchester United FC
Perspektivan odbrambeniultima_palabra wrote:30.
- skafiskafsnjak
#5499 Re: Manchester United FC
Dajte ljudi otvorite temu pa uporedjujte lige i igrace ...
-
Lucas Leiva
#5500 Re: Manchester United FC
I u ovim godinama trenutno nema konkurencije... doduse mozda je do konkurencije.Tomahawk11 wrote:Perspektivan odbrambeniultima_palabra wrote:30.
Cinjenice kazu da je u proteklih 5 godina jedini bolji tim od Uniteda Barcelona... svi ostali mogu da im se sagnu, ukljucujuci Real Madrid. Ovo je prva losa sezona za United u zadnjih 5 godina, a cak i u tako losoj sezoni mogu do titule, to dovoljno govori o velicini kluba.