AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ringhio
#5476 Re: AC Milan
Sad malo caprko po postavi i vidim bosancerosa u prvom timu. Radi se o Modic Andreju, momku s 18 godina iz Banja Luke. Valjda ga je Inzagi prebacio u A tim.
Malo izgugla pa vidjo da mu je i mladji brat u Milanu, Mihael Modic, krilni igrac, 98 godiste, vec su ga prozvali novim Kakom te vec ima jedan osvojen trofej, neki kup Lennart Johansson Trophy, na istom je proglasen za najboljeg igraca gdje je u prvoj utakmici sam imao 4 asistencije. Moze igrati i kao napadac.
Andrej je srednjak, klasicni, i pisu da su Allegri Inzagi i Clarence bili iznenadjeni kako smireno igra i kako je dobar tehnicar, te da je nadigrao i Kaku ( u ovo sumnjam al haj ), to sve je pokazao kad je prvi put igrao 45 minuta prijateljske s Chiasso-m. Andreja porede sa Pirlom. Presjedio je i jednu utakmicu lige sampiona na klupi kao 17-to godisnjak.
Burazera i njega su primjetili skauti na nekoj utakmici dok su igrali za neki klub iz Kotor Varosi. Poslje vidjenih sposobnosti odmah su im ponudili ugovore i mjestu u AC Milan Akademiji.
E sad, ja ni jednog ni drugog nisam vidio da igraju, sta je sa reprezentacije, interesuje li se ko od ovih nasih babuna za nas, jesu li se ova dvojica kad izjasnila sta oko repke. Hoce li igrati za nas ili za " one " preko grane ?
Malo izgugla pa vidjo da mu je i mladji brat u Milanu, Mihael Modic, krilni igrac, 98 godiste, vec su ga prozvali novim Kakom te vec ima jedan osvojen trofej, neki kup Lennart Johansson Trophy, na istom je proglasen za najboljeg igraca gdje je u prvoj utakmici sam imao 4 asistencije. Moze igrati i kao napadac.
Andrej je srednjak, klasicni, i pisu da su Allegri Inzagi i Clarence bili iznenadjeni kako smireno igra i kako je dobar tehnicar, te da je nadigrao i Kaku ( u ovo sumnjam al haj ), to sve je pokazao kad je prvi put igrao 45 minuta prijateljske s Chiasso-m. Andreja porede sa Pirlom. Presjedio je i jednu utakmicu lige sampiona na klupi kao 17-to godisnjak.
Burazera i njega su primjetili skauti na nekoj utakmici dok su igrali za neki klub iz Kotor Varosi. Poslje vidjenih sposobnosti odmah su im ponudili ugovore i mjestu u AC Milan Akademiji.
E sad, ja ni jednog ni drugog nisam vidio da igraju, sta je sa reprezentacije, interesuje li se ko od ovih nasih babuna za nas, jesu li se ova dvojica kad izjasnila sta oko repke. Hoce li igrati za nas ili za " one " preko grane ?
-
SaPnA
#5477 Re: AC Milan
to je vec stara vijest
ja znam za andreja vec 2 godine
igra za nasu u21 repku a brat mu igra za srbiju, ja mislim da je posteno da ostane ovako 
-
Pol_Pot
#5478 Re: AC Milan
I brat je izrazio želju da zaigra za BiHSaPnA wrote:to je vec stara vijestja znam za andreja vec 2 godine
igra za nasu u21 repku a brat mu igra za srbiju, ja mislim da je posteno da ostane ovako
-
SaPnA
#5479 Re: AC Milan
otkud to? moze link?Pol_Pot wrote:I brat je izrazio želju da zaigra za BiHSaPnA wrote:to je vec stara vijestja znam za andreja vec 2 godine
ma ja to onako kazem, cini mi se da je andrej veci talenat
-
Pol_Pot
#5480 Re: AC Milan
Ma jest Andrej bolji definitivno. Ali ni Mihael ne bi bio zgoregSaPnA wrote:otkud to? moze link?Pol_Pot wrote:I brat je izrazio želju da zaigra za BiHSaPnA wrote:to je vec stara vijestja znam za andreja vec 2 godine
ma ja to onako kazem, cini mi se da je andrej veci talenat
Vjeruj da ne mogu naći link, ali sam to definitivno negdje čitao prije par mjeseci. Doduše, bilo je na nekom od ovih naših portala, pa treba svakako uzet s rezervom. Znam da je priča bila kako bi volio da igra s bratom u istoj reprezentaciji.
- mumi80
#5481 Re: AC Milan
Andrej je nedavno igrao u jednoj prijateljskoj utakmici i bio je medju boljima na terenu. I sinoc je usao u igru protiv Monze al je ugrao malo tako da nije imao vremena da pokaze svoje kvaliete. Momak je nevjerovatno smiren za svoje godine.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
-
oridjidji
#5482 Re: AC Milan
Andrej je vec u nasoj mladoj zabiljezio par nastupa..Ringhio wrote:Sad malo caprko po postavi i vidim bosancerosa u prvom timu. Radi se o Modic Andreju, momku s 18 godina iz Banja Luke. Valjda ga je Inzagi prebacio u A tim.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#5483 Re: AC Milan
Andreja treba po hitnom postupku prekomandovati u prvu postavu barem jedan nastup pa onda ga vratiti u mlade... cisto prevencije radi
Nesto kao sto su hrvati sa Halilovicem uradili...
- Zatamnjena stakla
#5484 Re: AC Milan
Kakav vam je ono sastav?
-
oridjidji
#5485 Re: AC Milan
PodmlađenZatamnjena stakla wrote:Kakav vam je ono sastav?
- Zatamnjena stakla
#5486 Re: AC Milan
Dobar momak, pratio sam ga. Je l ono on igr'o u LP?
-
Pol_Pot
#5487 Re: AC Milan
Nije, igrali su Petagna i Cristante. Mastour od ove godine igra s prvim timom.Zatamnjena stakla wrote:Dobar momak, pratio sam ga. Je l ono on igr'o u LP?
- Zatamnjena stakla
#5488 Re: AC Milan
Achsoo..
-
oridjidji
#5489 Re: AC Milan
Mlad previse, al ubrzo ce dobiti dio minutaze u timu... Masina je 
- Zatamnjena stakla
#5490 Re: AC Milan
Jbg-a, trebaće mu puno vremena i truda.oridjidji wrote:Mlad previse, al ubrzo ce dobiti dio minutaze u timu... Masina je
Ja vam garantujem da nije Balotelli doš'o bolje bi se plasirali i Šaraf bi eksplodir'o.
-
oridjidji
#5491 Re: AC Milan
Šarafa zezaju povrede. Al biće ove sezone na nivou. Samo da hoće potpisati Taarabta više i baciti ga na poziciju 10-tke. Ima dosta potencijala da bude velik igrač.
-
Tyke
#5492 Re: AC Milan
I ja bih Taarabta volio vidjeti u Milanu, ali skepticni su mi sarlatani u klubu. Njega ne forsiraju dovesti za par miliona, a prave nekakve liste zelja istog kvaliteta.
- FIDELCA
#5493 Re: AC Milan
Eh kad bi Milan imao transfer budzet nekih 40 M..osvojili bi ligu bez problema 
-
Rob_Atl
#5494 Re: AC Milan
Koji je sastav veceras?? Jebem ti protiv liverpula igraju 3 sata od mene trebao ici, ali idem na godisnji i necu moci

- mumi80
#5495 Re: AC Milan
Najavljeni sastav: Abiati, Zacardo, Rami, Bonera, Albertazzi, Cristante, Poli, Saponara, Niang, Pazzini, Saravi
-
oridjidji
#5497 Re: AC Milan
primise ga levati rano ... ima na areni 1 prenos
-
Rob_Atl
#5498 Re: AC Milan
Odbrana katastrofa, nisam upratio ko je sve igrao jer nisu pokazali sastave, dosta djecurlije je igralo , usao je i andrej nekih 10-tak minuta nista narucito. Sharawy se nije vidio, ustvari svi su lose odigrali Niang katastrofa, kao pazini. 3 gol olimpijakosa

- MOSALJOZE
#5499 Re: AC Milan
Gledao sam tekmu,i sve što imam reći je sramota.Svaka čast Olimpijakosu,stvarno su dobro odigrali.Dosta je bilo amaterskih greški.Bilo je dosta mladjih igrača,šteta što Andrej nije pokazao šta zna.Ako bude pravi na ovoj turneji,mozda ga vidimo i u prvom timu,i ako je još rano.
-
oridjidji
#5500 Re: AC Milan
Gabrijel, Zakardo, Rami, Bonera, Albertaci, Poli, Kristante, Saponara, Niang, Pazini. Na klupi su bili : Abiati, Agaci, Alex, Benedicic, De Šiljo, Di Molfeta, Honda, Mastali, Mastur, Mexes, Modic, Pinato, Simic.
Ovo je Inzagi imao sinoc na raspolaganju. Uglavnom rezerve na terenu. A ovo Olimpiakos:
Himenez, Eladbelloui, Manolas, Abidal, Masuku, Samaris, Kasami, Dosevi, Domingez, Fuster, Papazoglou. Klupa: Maniatis, Saviola, Ndinga, Kolovas, Boučalakis, Kolevas, Siovas, Fortunis, Salino, Diamantakos, Međeri, Gazarjan, Avlontis.
Gledao sam utakmicu, Olimpijakos mnogo bolji, ali ne cudi kad se vidi koji je tim izveo Inzagi.
Ipak fale Abiati, Abate, Zapata, De Jong, Muntari, Baloteli, El Šaravi, Menez. Svakako ovo nije loše, za suzbiti klupu i otpisati par igrača, recimo Zakarda i Boneru.
Ovo je Inzagi imao sinoc na raspolaganju. Uglavnom rezerve na terenu. A ovo Olimpiakos:
Himenez, Eladbelloui, Manolas, Abidal, Masuku, Samaris, Kasami, Dosevi, Domingez, Fuster, Papazoglou. Klupa: Maniatis, Saviola, Ndinga, Kolovas, Boučalakis, Kolevas, Siovas, Fortunis, Salino, Diamantakos, Međeri, Gazarjan, Avlontis.
Gledao sam utakmicu, Olimpijakos mnogo bolji, ali ne cudi kad se vidi koji je tim izveo Inzagi.
Ipak fale Abiati, Abate, Zapata, De Jong, Muntari, Baloteli, El Šaravi, Menez. Svakako ovo nije loše, za suzbiti klupu i otpisati par igrača, recimo Zakarda i Boneru.