Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ZoomZoomKiwi wrote: ↑17/04/2024 15:09
Što vi ne kupite Golfa VI GTI sa EA888 motorićem a?
Da sam vw fan ja bih imao neko rijetko auto. U ponudi vam top model deklarativno omiljene marke, za cijenu koja je smijesna, plus auto veoma rijetko u drzavi sto daje dodatni ekskluzivitet. I vama za oko zapne rucica mjenjaca koja se iscupa i stavi odgovarajuca za sekunde.
Ovo vam ne ide u prilog kao mazdasima nikako, diskredituje vas totalno.
Evolution_IV wrote: ↑17/04/2024 15:59
pa jes, sreca odvrne se samo
rx8 je najbolja sasija koju je mazda nalravila ikad, tesko da ce ikad vise biti nesto slicno...
ima negdje bm video gdje porede sa rx7 i bolji je kao ovjes i komplet sasija na rx8, steta sto nije dobila 13b twin turbo..
to pricamo o istoj mazdi koja voli na pravcu da izgubi kontrolu i da te okrene?
ne znam koja tako gubi kontrolu, to moze samo do guma bit i nista vise, doduse moze i neznanje..
Sjecam se nekad 2010-2013 kada sam gledao rx8 ( ne da kupim) nego opcenito da je bilo dosta klipova sa takvim scenariom, a ljudi po komentarima su pisali da joj jedna od osobina...
Meni je mocna, ali kao i sve jin jang
to pricamo o istoj mazdi koja voli na pravcu da izgubi kontrolu i da te okrene?
ne znam koja tako gubi kontrolu, to moze samo do guma bit i nista vise, doduse moze i neznanje..
Sjecam se nekad 2010-2013 kada sam gledao rx8 ( ne da kupim) nego opcenito da je bilo dosta klipova sa takvim scenariom, a ljudi po komentarima su pisali da joj jedna od osobina...
ja prvi put cujem, mislim da su gume koje su fabricki dolazile sranje
kabal1337 wrote: ↑17/04/2024 16:11