Fakat mocno, duboko, jako k'o zemljaBanksy wrote:najkultnijiJohn Cleese wrote: https://www.youtube.com/watch?v=NoAzpa1x7jU&t=1m48sod kultnih...
Hvala JC
Fakat mocno, duboko, jako k'o zemljaBanksy wrote:najkultnijiJohn Cleese wrote: https://www.youtube.com/watch?v=NoAzpa1x7jU&t=1m48sod kultnih...

sat me gabrifakat wrote:Ma boli te brigaBanksy wrote:Sjećate li se starih, izumrlih uzrečica, poštapalica, psovki...![]()
ko te šiša
Ma ko te sljivi
Ne vrijedi pet para
Vizavi toga, apropo recenoga

To mi je jedan od drazih SF filmova emitiranih tih godinaGojeni H wrote:haj'mo ko se sjeca ovoga:
http://polifonia.blog.polityka.pl/wp-co ... tworld.jpg
Jul Briner dominirao.
A filmski plakat je radio Pikaso

Zasto grozne? Bas su odvratneNeenaSa wrote:
Jesu bile grozne, a i danas su.![]()
Jeste istina, rek'o Veljko Bulajić!John Cleese wrote:A filmski plakat je radio Pikaso
I to za sanduk domaceg vina (navodno - ne upitah ga nikad je li istina ili ne![]()
)
AD/HD "I'm on the highway to...look, a squirell!"radostan dan wrote:Citam te cesto, stalno si u akciji, juris po aukcijama, sklapas gramofone, trazis da brusis nekog oldtajmera...zujiš po citav dan.
Ja da sam.ti zena, uzeo bi pretvarac i akumulator, povezao na dinamu, posadio bi te na biciklo u podrum, pa motaj u prazno i proizvodi struju za mali bojler, zauhar je...
E kad je tako - to je to, nema se tu sta provjeravat' i kad bi bilo moguceJara wrote:Jeste istina, rek'o Veljko Bulajić!![]()
![]()
Gluho bilo, moguće je, Veljko je živ...zar sumnjaš u njegove riječi?John Cleese wrote:E kad je tako - to je to, nema se tu sta provjeravat' i kad bi bilo moguceJara wrote:Jeste istina, rek'o Veljko Bulajić!![]()
![]()
![]()
KENJAC wrote:Ćiu ćiu ...tup !vazi wrote:![]()
A sjecate li se ptice umiru pjevajuci
Ima logike, sanduk vrhunskog domaćeg vina, uobičajena praksa kad producent nema dovoljno novca da isplati puni honorar autoru, tako je plaćen i Elton John nakon kraha u Zetri...John Cleese wrote:
I to za sanduk domaceg vina (navodno - ne upitah ga nikad je li istina ili ne![]()
)
Banksy wrote:Ima logike, sanduk vrhunskog domaćeg vina, uobičajena praksa kad producent nema dovoljno novca da isplati puni honorar autoru, tako je plaćen i Elton John nakon kraha u Zetri...John Cleese wrote:
)
Jesu, sjećam semuha_sa wrote:Banksy wrote:Ima logike, sanduk vrhunskog domaćeg vina, uobičajena praksa kad producent nema dovoljno novca da isplati puni honorar autoru, tako je plaćen i Elton John nakon kraha u Zetri...John Cleese wrote:
)
![]()
![]()
ganjali raju po gradu i molili da idu--samo idite--džaba ulaz
radostan dan wrote:
e sad se jebte...

trostruki aksl i dvostruki tulup a haljince svo u šljokicamarealna do boli wrote:A komentari Milke Babovic uz umjetnicko klizanje..
Ja sam bila opcinjena reportazama Zeljka Malnara...
muha_sa wrote:trostruki aksl i dvostruki tulup a haljince svo u šljokicamarealna do boli wrote:A komentari Milke Babovic uz umjetnicko klizanje..
Ja sam bila opcinjena reportazama Zeljka Malnara...